Hol is tartottam?

Szóval köszönöm a jókívánságokat, a "Necrogiant éltessen" különösen bejött.

Így egy hónap után már kezdek magamhoz térni.
No megnéztem a CPL-döntőt, tényleg olyan volt, mint egy nagyszabású sportesemény (sör, hot-dog, meg minden). :Đ Kicsit zavaró volt ugyan, hogy a fullscreen játék helyett folyton bevágták az arcukat, és pont a health/armor kijelzőt takarták le vele. Különben igazatok van tényleg nagyon látszott rajtuk a koncentrálás, és a felpörgetett állapot... tuti hogy nyomtak valami cuccot is, Fatal1ty speedet, Vo0 meg kokót (még az orrát is megpiszkálta az elején)

. Amúgy végig Vo0-nak drukkoltam de végül győzött a jobb.
Cyody újabb videói közül is megnéztem egy-kettőt, nagyon zsírak lettek, kár lenne ha abbahagyná.

Érdekes, épp amikor ez a dolog vele kapcsolatban szóba került, magamon is kezdtem észrevenni a távolodás jeleit. A tetejébe ez a (más témák topikjaihoz képest) korai zárás/nyitás, meg a kéréseimet figyelmen kívül hagyó közöny is megzavart. Mindenesetre napokig nem volt kedvem hozzászólni, ami aztán jócskán elhúzódott.

Annyi bizonyos, hogy már nem tudok olyan odaadással foglalkozni a PK-témával mint régen, de azért nem tűnök el végleg.
Az elmúlt heteket önkéntes Painkiller-száműzetésben éltem, vagy nevezhetjük "terápiás távollétnek" is - egyáltalán nem játszottam FPS-t.

Tettem egy kis kitérőt a Civilitzation 4-gyel, de szénné idegelt mert állandóan fagyott, mostanában meg
Warblade-ezek.