HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly (II)

#361 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 21. 14:29

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2007. aug. 21., kedd - 15:15

...a voice from the darkness.....

Péter, PK2 semmiképpen nem lehetne belőle, hiszen Adrian megmondta már hetekkel ezelőtt, hogy semmi joguk nincs már a PK-ra, a jogokat teljes egészében a DreamCatcher birtokolja... És kétlem, hogy a DC eladja majd a jogokat az Epicnek...

SYS "No sin is too great to be forgiven."

:( Igaz... remélem azért vmi hasonló témájú játék még lehet belőle!  :)

#362 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 22. 21:52

Tényleg az, hogy nincs joga már a PCF-nek a PK felett arra is kiterjed, hogy nem is készíthetnének hozzá új javítást, patch-t?

#363 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 09:15

Kép

;)
"i saw god on TV"

#364 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 09:19

Daniel barátunk jócskán megváltozott a legutóbbi találkozásunk óta, szerintem el kéne mennie fodrászhoz (meg egy plasztikai sebészhez). :Đ

#365 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 09:55

hmmmmmm.... :)

hogy Sándor jómunkásembert idézzem: "mikó?"  :Đ  :Đ  :Đ

#366 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 09. 09. 03:59

Víztartás..a vasalás témája... Október végéig...  :smoker: De itthon úgyis csak jövőre lesz..jövő nyárra...  :Đ

Te Peti... :D De azt ugye tudod, hogy az OverDose KIZÁRÓLAG Belialról fog szólni, ugye? Mostanra már világos a sztori még az én lassú felfogásomnak is (az elején teljesen félreértettem az angol interjút, igaz, félreérthető is volt, és ezt egy angol ember (GreyBeard) is mondta :D): amikor Daniel megöli Lucifert, azzal kiszabadítja Belialt, a félig angyal félig démon szerzetet, aki egészen addig Lucifer fogja volt. S Belial szépen nekiáll megbosszulni az eddigieket a pokol katonáin... Szóval beteg ez is, de hát, mit tehetünk...? :D A lényeg, hogy ez egy olyan "átmeneti mellékvágány" (még az is lehet, hogy Daniel még csak meg sem jelenik az OD-ban), bár ki tudja, mi lesz a végén Beliallal...

Egy dolog viszont tényleg eléggé szembetűnő: SoulTaker mutatott rá odakint, hogy Belialt tulajdonképpen Danielből alakították ki. Csak egy kicsit átmázolták az arcát, van is erről itt ni egy kis képecske...

Meg lehet, hogy már láttátok ezt az interjút is, pár új dolog kiderül belőle (pl. az, hogy minden fegyver ugyanaz mind a PK+BOOH-ban, csak a kinézetük más és máshogy' hívják őket - mer' ez tényleg egy MOD)...

Nem OD-téma... Néhány klassz videó...

Artas - Insanity (topic) és direkt-link a serverről, illetve volt ennek még egy rövid trailerje is (szintén topic)... Rémlátó, szerintem ez most Neked is jobban be fog majd jönni... :)

Cyody - "Forest" - 1:49 alatt meg egy kis kempelés (topic)

Cyody - "Forest" - Öt csillag 3:30 alatt (itt kezdődik)

Cyody - "City On Water" - Variációk a "cone jump"-ra (topic) (ha lejjebb scrolloztok a topicban, találtok 3 képet, mert nemrég Cyody megint járt erre, és egyébként tetszettek Neki a gólyafészkek :D de most nem fényképeztünk semmit, csak az a 3 van)

Azt hiszem, már ennyi van, remélem nem késtem el olyan nagyon a prezentálással (DE!  :Đ ). A cuccok nagy része sajnos a FileFronton van (nem a leggyorsabb forrás), de azért megéri leszedni és megnézni őket... ;)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 09. 09. 04:03 -kor

#367 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 10:25

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 4:59

Te Peti... :D De azt ugye tudod, hogy az OverDose KIZÁRÓLAG Belialról fog szólni, ugye?

Ööö, nem... bevallom szándékosan nem követem mi folyik az Overdose körül, nehogy valami spoilert véletlenül megtudjak. :Đ Én csak ránéztem a képre, ami kissé emlékeztet Danielre, és simán el tudtam képzelni, hogy a sok démonállapotban töltött idő alatt ennyire megváltozott. Meg aztán Daniel dzsekije van rajta (gallér az "LE" fölött), bár lehet hogy csak zaciba vágta, vagy odaatdta ennek a Béla nevű szerencsétlen hajléktalannak. :D

#368 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 11:28

Idézet: rémlátó - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 10:15

:taps:

#369 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 14:27

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 11:25

Meg aztán Daniel dzsekije van rajta...

és még ebben is tévedtem :omg: (de azért hasonlít :Đ)

Megnéztem az újabb videókat. :respect: Király a forest-camp zenéje. :D Artas klipjében mi történik a Ruinson (mert nem vágom a lényeget)? Ezt, meg a Metallica zenéket leszámítva nagyon tetszett az is. :)

#370 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 15:00

Idézet

Meg aztán Daniel dzsekije van rajta

ezen fetrengtem :D

Idézet

Artas - Insanity (topic)

nos igen ez már jobban tetszett, szép fragok vannak benne  :up:

mondjuk a ruinsos részt áttekertem :)
viszont az utsó pályát a 3 bossal megoszthatná, kipróbálnám.

a forest-es videók odatesznek. hihetetlen, hogy még mindig találnak új dolgokat a játékban  :respect:
"i saw god on TV"

#371 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 12. 10:56

elszerettem SYS-től a linkelgetést :D

6 új artwörk

köztük ez:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

ezenfelül kint van az overdose a dc honlapján:
http://www.dreamcatchergames.com/dci/paink...r_od/index.html

már előrendelhető az amazonon
potom 40 dollárért (köbö 8K) ami azért nem kevés egy ingyes mod-nak indult játékért.

persze úgyis megveszem, csak kicsit sokallom az árat :)
"i saw god on TV"

#372 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 12. 11:08

nagyon ütős ez a fél-démon fél-angyal kinézet :)

#373 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 26. 21:59

helló srácok!

lassan (jó-jó még 3 hét :D ) nyakunkon a megjelenés, kérdezném, hogy akkor rendelünk-e együtt?
és ha igen akkor kérdezném SYS-t, hogy tekintettel a laza flörtjeire a drímkeccsölős ügyintéző lánnyal, intézi-e ez alkalommal is nekünk? :)

nem akarom szítani a feszültséget, csak szeretném biztosan tudni, hogy a megjelenés után leghamarabb kezemben legyen a játék.
"i saw god on TV"

#374 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 09. 27. 20:26

Szevasztok!  :Đ

Hmm, a rendeléssel nem ígérek még semmit biztosra, ennek még utána kell néznem. Meg kell kérdeznem a Sógort. :) Meg már jó régen rendeltünk legutóbb, ugye 2005 augusztus-szeptember körül. Ki tudja, vajon Suzanne még mindig ott dolgozik egyáltalán? Fel kell frissítenem Vele az akkoriban még bimbózó ám mára már igencsak elhervadt kapcsolatomat... :D Erről jut eszembe, azt mondtam má', hogy az OverDose-os csajszit Nikinek hívják...? ;) Ha minden klappol, akkor biztosan megoldható lesz a rendelés megint. Mondjuk eddig tudom, hogy rémlátó, Peti, meg én lennénk benne. Ha esetleg még valaki szeretne eredeti OverDose-t Kanadából a DreamCatchertől, akkor jelentkezzen..persze azért ne 18-an please, max. pár emberre gondoltam, hiszen akkor a postaköltség (ami 40$ szokott lenni) még tovább oszlik... Viszont másfelől én meg nem szeretnék 50 helyre postázni itthon és a hitelkeretbe sem férne bele... A lényeg, hogy talán van ilyen lehetőség, ha még valakit érdekel...

Rémlátó, örülök neki, hogy átvetted a linkelgetést tőlem: egyrészt persze erre való a net (hivatkozhatunk :D), másrészt meg ha lusta lennék postázni az új dolgokat, Rád akkor is számíthatunk... ;)

Mondjuk most sok újdonság nincs is. Valami hihetetlen, hogy mennyire rosszul "reklámozzák" az OverDose-t (úgy értem, hogy kvázi sehogy)...  :rolleyes:

GreyBeard - An Unlikely Jumping Video (DC-topic) -- GreyBeard csinált egy rövid kis videót pár érdekes/vicces dologgal, nézzétek meg... :)

Valamint nézzétek meg az OverDose honlapját is, van egy kis új hír. Persze semmi különös, azt mondják, hogy kiadtak egy új trailert, amit mellesleg már vagy egy hónapja láthattunk máshol, és néhány új screenshotot. A hétvégén meg lesznek háttérképek is..na bumm... Miért nem tudnak már lázba hozni az ilyesmi cuccok...?  :think: Egy demót azért még mindig értékelnék... Vagy miattam küldhetik Nikit is...  :Đ

Rémlátó, Artas feltöltötte az "Enclave"-modot a 3 Generálissal, itt van. De ezt a postot is érdemes elolvasni hozzá, mert van egy kis kavarodás is azért. Majd valamikor később én is megnézem ezt a modot...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 09. 27. 20:35 -kor

#375 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 27. 21:41

így hirtelen, köszi, hogy bevállalod a rendelést  :up: ha a sógor mégsem segítene a fizetésben, én azt a részét szívesen elintézem, csak valaki zsírozza le a témát, lévén az angolom nem annyira jó :D
(ezt tényleg szívesen megteszem, van pay pall accom, egyszer már használtam is :) )

talán még doomer rendelne, esetleg peterxxxx és vipisrác, rajtuk kívül más nem nagyon jár ide :) biztos megírják ha benéznek, viszont az itthoni postaköltséget természetesen álljuk.

a videókat és modokat már csak holnap nézem, mindenestre ismét kösz a linkeket. :up:

Szerkesztette: rémlátó 2007. 09. 27. 21:43 -kor

"i saw god on TV"

#376 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 09:16

megnéztem graybeard ugrálós videóját, szép volt  :respect:

viszont a 3 főnöknek még várnia kell, hétvégén időszerű volt egy windows gyalu, ami sajnos elhúzódott, a lakkozás még hátra van, de mindenképp kipróbálom, a 1 cone jump-pal együtt.
"i saw god on TV"

#377 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 19:18

Sziasztok, egy-ket eve nagyon szerettem ezt a jatekot, azthiszem ideje feltenni megint. Vannak letoltheto kiegeszitesek stb amit erdemes feltenni?

#378 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 08:18

szia Szabinar!

meguntad a diót? :)

elsőként érdemes felpeccselni 1.64-ig. aztán feltenni a powermad-et (sok bugot kijavít) ezzel neki lehet menni a játéknak.
ezen kívül van még egy csomó moddolt sp map (magyar nyelv rulez!) és egy-két új sp pálya.

ha kellenek linkek olvass vissza kicsit, vagy szólj és valaki belinkeli.

két fórum ahol érdemes körülnézned:

http://www.dreamcatchergames.com/forums/fo...isplay.php?f=13

http://www.darkscorner.de/forums/

ezeken nagyjából mindent megtalálsz ami kellhet.
"i saw god on TV"

#379 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 02. 18:08

Pár új hír az OverDose-zal kapcsolatban... A múltkor megjelent trailer 1280x720-as verziója letölthető innen, valamint 7 új concept art is megjelent, ezekhez kattintsatok ide. További jó hír még, hogy ígérik, tényleg lesz demó, méghozzá hamarosan. Talán még a héten? Vagy inkább a jövő héten? Személy szerint erősen remélem, hogy még mielőtt a teljes játék megjelenik... Az aktuális hivatalos megjelenési dátum 2007. október 31-e, ami természetesen még mindig bármikor változhat (későbbre)...

Szabinar, ha megvan a BOOH is, akkor a következőket kell tenned. Tedd fel a PK-t majd a BOOH-t is, ezzel a játékod 1.5-ös lesz. Ekkor a következő patchekre lesz szükséged: 1.61, 1.62, 1.64 (odakint többen is azt mondják, hogy az 1.64 opcionális, csak az MP miatt kellhet, de azért tedd fel, mert javít elvileg egy SP-hibát is a "Docks"-on). A patcheket pl. elérheted a DC-oldaláról is. Ha már 1.64-es vagy, akkor pedig ahogy' rémlátó is mondta, már csak a PowerMad 3.62A-ra van szükséged (valóban igen ajánlott kis mod), amit Kalme PK-oldaláról beszerezhetsz, egész' pontosan ide kattintva...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 10. 02. 18:09 -kor

#380 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 07:48

a fireworker nagyon jól sikerült. újra az a beteg, de ötlettel teli koncepció mint eddig :) :up:

a pajzsos rendőr se rossz, "sebész" téma viszont asszem volt már. az a szögekkel kivert buzogányos fickó is hajaz némileg a sado kommandósokra :)

Téma megosztása:

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.