...a voice from the darkness.....
Szevasztok! :Đ
Hmm, a rendeléssel nem ígérek még semmit biztosra, ennek még utána kell néznem. Meg kell kérdeznem a Sógort.

Meg már jó régen rendeltünk legutóbb, ugye 2005 augusztus-szeptember körül. Ki tudja, vajon Suzanne még mindig ott dolgozik egyáltalán? Fel kell frissítenem Vele az akkoriban még bimbózó ám mára már igencsak elhervadt kapcsolatomat...

Erről jut eszembe, azt mondtam má', hogy az OverDose-os csajszit Nikinek hívják...?

Ha minden klappol, akkor biztosan megoldható lesz a rendelés megint. Mondjuk eddig tudom, hogy
rémlátó,
Peti, meg én lennénk benne. Ha esetleg még valaki szeretne eredeti OverDose-t Kanadából a DreamCatchertől, akkor jelentkezzen..persze azért ne 18-an please, max. pár emberre gondoltam, hiszen akkor a postaköltség (ami 40$ szokott lenni) még tovább oszlik... Viszont másfelől én meg nem szeretnék 50 helyre postázni itthon és a hitelkeretbe sem férne bele... A lényeg, hogy talán van ilyen lehetőség, ha még valakit érdekel...
Rémlátó, örülök neki, hogy átvetted a linkelgetést tőlem: egyrészt persze erre való a net (hivatkozhatunk

), másrészt meg ha lusta lennék postázni az új dolgokat, Rád akkor is számíthatunk...
Mondjuk most sok újdonság nincs is. Valami hihetetlen, hogy mennyire rosszul "reklámozzák" az OverDose-t (úgy értem, hogy kvázi sehogy)...
GreyBeard - An Unlikely Jumping Video (DC-topic) -- GreyBeard csinált egy rövid kis videót pár érdekes/vicces dologgal, nézzétek meg...
Valamint nézzétek meg az
OverDose honlapját is, van egy kis új hír. Persze semmi különös, azt mondják, hogy kiadtak egy új trailert, amit mellesleg már vagy egy hónapja láthattunk máshol, és néhány új screenshotot. A hétvégén meg lesznek háttérképek is..na bumm... Miért nem tudnak már lázba hozni az ilyesmi cuccok...?

Egy demót azért még mindig értékelnék... Vagy miattam küldhetik Nikit is... :Đ
Rémlátó, Artas feltöltötte az "Enclave"-modot a 3 Generálissal,
itt van. De
ezt a postot is érdemes elolvasni hozzá, mert van egy kis kavarodás is azért. Majd valamikor később én is megnézem ezt a modot...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 09. 27. 20:35 -kor