...a voice from the darkness.....
Rémlátó, az electrós ötlet érdekes, én még sosem próbáltam. Ahogy' emlékszem, sosem használtam a MineCart-részen azt...

Bizony, az utolsó két terem a nehéz csupán, a többi semmiség, esetleg én még a legelején szoktam régebben elszúrni. Az egészben pont az a rossz, hogy lehet, hogy simán eljutsz az utolsó két teremig, de pont azokban megszívod és kezdheted elölről... Ez a karós mókánál is így volt, nagyon utáltam ezt a dolgot benne...
A "Hills" készítője Varus, és egész' pontosan 2005.07.30-án jelent meg, olyan este 8 tájban. Már előre be volt harangozva, így emlékszem rá...

Egyébként én sem ismerem az összes megoldást oda, az biztos. Volt pár jól bevált módszer, azokat alkalmaztam, visszatölteni nagyon időigényes volt, meg az 5 csillagra hajtás is limitálta a lehetőségeimet...
Közben befejeztem én is a körömet, hát mindenesetre volt egy-két érdekes dolog. A "Ruins"-t megszenvedtem, legalább 5-6-szor vissza kellett töltenem. Egyszer már valami 58 ammónál voltam és 100/150-en, amikor a fejemre esett valami pár tonnás kavics..és kampec... Na mondom, kész...

A végén nagy nehezen sikerült..pedig Nightmare-en még "csont nélkül" ment... A "Tower" meg most éppen fordítva volt: Nightmare-en megszenvedtem, Traumán meg mindössze egyszer(!) kellett csak visszatöltenem. Aztán ultra mákkal, 2 HP-vel sikerült elérnem a földszintet, Alastor nem fújt le, nyomás be HP-ért..27 HP..aztán GA..27/200-nál már megnyugodtam és elkönyveltem, hogy sikerült...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 08. 01. 20:10 -kor