HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly (II)

#501 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 04. 18:48

Én 7-8 map-ig bírtam, és uninstall  :)
Addig jó volt még nem jött meg a vasam xD

Szerkesztette: M@Xtreme 2007. 12. 04. 18:48 -kor

#502 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 04. 21:44

Ez nem igaz, mostmár le is fagy a játék töltés közben. :reklamacio:  :omg:
Mit genyóskodik?Valami orvosolná esetleg ezt a problémát?
Qwerty4

#503 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 16:08

Na ebből a szarból tökre elegem lett.  :(  :omg:
Gondoltam mégis csak végigjátszom tegnap jó hamar, hogy legyek túl rajta, de még ezt sem engedi, töltésnél egyszerűen kifagy, a FRAPS a 7-es számnál megáll oszt viszlát. :mad:
Az ellenfelek nevetségesek, kinézetük, hangjuk, minden.Az általam csordaeffektnek nevezett dolog újból megjelenik, ellenek nagyszámban támadnak , közben lövöm őket és kergetőzünk, mint tom és jerry.  :omg:
Sajnos igaz lett az amit sokak mondtak, kevés lőszer és pocsék fegyverfelhozatal.
A pályák gagyibbak, unalmasak.Játékmenet csakugyan unalmas.
A főhősünk nevetséges beszólásait se tudom jó ponttal jutalmazni, "yammi, taste like chicken" vagy mit mond, nevetséges. :omg:
Az alapban megvolt az a lehetőség ha kinyírtunk a pályán mindenkit akkor átjárhattuk a pálya egészét, itt ez sem adatik meg, zárt ajtó vár minket visszafelé...
A zene is negatív irányba haladt, eltűntek a metal dallamok, ez volt az egyik dolog ami tetszett anno.
Egyedüli pozitívumként azt tudom felhozni, hogy a grafikája mai szemmel nézve sem csúnya, és néhol a pályadesign elég jó lett.

Ez a játék az óvodába való, nem lehet komolyan venni.A komolytalansága nem tetszik, nem tudom tovább tolerálni.Igaz, hogy nem kedvelem túlságosan a stílust amit képvisel, csoda hogy tetszett az alapjáték valamennyire, de legalább volt valami hangulata, ami miatt lehetett szeretni és végigjátszásra törekedni, de itt ez egy nagy zéró.
Simán megérdemli idáig az év második legrosszabb játéka címet, egyszóval ultra gagyi az egész, RETTENETES. :down:
Nekem nem tetszett, ha értékelni kéne úgy 35-45% között kapna így, hogy kb. 40%-t toltam végig, de ha teljesen végigjátszanám valószínű ennél kevesebb lenne...

Hát bocs ha valakit megsértettem, de ezt le kellett írjam. :D
Qwerty4

#504 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 05. 17:58

...a voice from the darkness.....

Nosza akkor uninstall és nem rabolja többet az idődet... :) Amúgy melyik volt az év legrosszabb játéka akkor? Ami még ezt is képes alulmúlni...? :D Sajnos a betöltési hibáról fogalmam sincs, nekem minden működik rendesen... :(

Én most eléggé élvezem Traumán. Azt gondoltam, nagyon szemét lesz már ezen a fokozaton mert hiszen egy találatot sem lehet majd beengedni (irreálisan nagy sebzés az ellenfelektől ebben a kiegészítőben), de mivel nagyobb a motiváció, a kihívás, így jobban tudom élvezni. Mégis el lehet dodge-olni előlük, legalábbis többnyire. Például Cyody után nekem is megvolt a "Dead Marsh", sérülés és aranykártyák nélkül (na hajrá, ezzel lehet próbálkozni)... ;)  :smoker:

A pályákon vissza lehet menni Kalme PowerModjával, az javítja ezen hiányosságokat. Néhány helyen egyszerűen csak elfelejtették kinyitni az ajtókat a Készítők, máshol meg teleportokat használtak, de csak egy irányba, így Kalme "telepített" újakat, hogy oda-vissza működjön a dolog. Szóval ez már nem probléma egyáltalán, minden pályán vissza lehet menni bárhová... A másik a "Maps" könyvtár létrehozása a "Data"-könyvtáron belül: tényleg segít, így gyorsabb lett a visszatöltés is...

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 12. 05. 18:02 -kor

#505 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 18:14

A Dead Marsh pályán kezdődött ez a lefagyásos dolog a töltésnél, csak néha sikerült belépni, de akkor is csak auto save-t sikerült betölteni (ritkán), gyorstöltés 100%-osan nem működött.Én ezt már nem tűrhettem, esetleg ha valami izgalmasabb játék lett volna, de sajnos untam.Én is sajnálom, jobbra számítottam. :(  :D

Ne félj többet nem rabolja az időmet, már uninstall volt pár órája. ;) Azóta a közérzetem is jobb. :D

És, hogy mi múlta alúl?Halo 2...No Comment, semmi nem tetszett benne, fél óra játék után majd megőrjített. :omg:  :(  :o
Qwerty4

#506 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 20:55

Uhh, emlékszem, ilyen hibám nekem is volt, mégis..kétszer is... Már tudom, mi okozza. A "Dead Marsh"-on akkor volt ilyenem, amikor valamelyik szörny földi maradványai nem tűntek el és én "kilőttem őket a pályáról", szóval pl. bele a vízbe vagy ilyesmi. Utána lementette ugyan az állást, de amikor vissza kellett töltenem, nem működtek már sem a későbbi CheckPointok, sem a későbbi QuickSave-ek. Szóval vissza kellett töltenem egy olyan CheckPointot, ahol még az a "maradvány" nem volt ott valahol a pályán. A program vissza akarja tenni azt is, de valami miatt nem tudja és script-hibával leáll... Ilyesmi történt később az "Animal Farm"-on is, ott is egy "darabkát" nem tudott már visszatenni és mehettem vissza egy korábbi CheckPointhoz...

Szóval ilyenkor csak az lett volna a megoldás, ha egy jóval koraibb CheckPointot visszatöltesz vagy pedig ha AutoSave-től játszod újra. Szerencsére azért ez a hiba nem gyakori, de jó tudni róla: ha kinyírtunk egy szörnyet és a hullája megmarad, akkor ne lőjük a vízbe vagy szakadékba, ill. a legjobb az, ha inkább visszatöltünk azonnal, biztos ami biztos...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 12. 05. 20:56 -kor

#507 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 06. 00:17

Tudja valaki hogy miért nincs 'Chapter V' Trauma fokozaton? :( Azt tudom, hogy hogy lehet előcsalni, engem konkrétan az érdekel, hogy ez egy bug vagy ennek van valami történyeti jelentőssége is? :confused:

Szerk: Ez még az eredeti Painkillerrel kapcsolatos kérdés. :)

Szerkesztette: Rhino666, az médium 2007. 12. 06. 00:21 -kor

Rhino666

#508 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 06. 00:49

Üdv a topicban! :)

Így van, Traumán hivatalosan nincs 5. fejezet, mert nincsenek démon-lelkek sem, amik így nem befolyásolják Daniel elméjét és nem késztetik, hogy a 4. fejezet végén arra az elhatározásra jusson, hogy lemegy a Pokolba kicsinálni Lucifert is (mert azt hiszi, hogy akkor vége lesz ennek az egésznek). Ezért is volt az a címe a Traumának, hogy "Painkiller's true story"...

Persze ha mégis szeretnéd Traumán az 5. fejezetet, azt is megteheted, erre még Kalme készített egy modot, azt letöltheted innen...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 12. 06. 00:50 -kor

#509 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 06. 22:18

Köszi, erre voltam kíváncsi. Szóval akkor máshogy alakul maga a történet... :)

Na majd végigviszem így is és úgy is traumában. :respect:

Szerkesztette: Rhino666, az médium 2007. 12. 06. 22:35 -kor

Rhino666

#510 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 07. 11:21

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2007. dec. 5., szerda - 21:55

Uhh, emlékszem, ilyen hibám nekem is volt, mégis..kétszer is... Már tudom, mi okozza. A "Dead Marsh"-on akkor volt ilyenem, amikor valamelyik szörny földi maradványai nem tűntek el és én "kilőttem őket a pályáról", szóval pl. bele a vízbe vagy ilyesmi. Utána lementette ugyan az állást, de amikor vissza kellett töltenem, nem működtek már sem a későbbi CheckPointok, sem a későbbi QuickSave-ek. Szóval vissza kellett töltenem egy olyan CheckPointot, ahol még az a "maradvány" nem volt ott valahol a pályán. A program vissza akarja tenni azt is, de valami miatt nem tudja és script-hibával leáll... Ilyesmi történt később az "Animal Farm"-on is, ott is egy "darabkát" nem tudott már visszatenni és mehettem vissza egy korábbi CheckPointhoz...

Szóval ilyenkor csak az lett volna a megoldás, ha egy jóval koraibb CheckPointot visszatöltesz vagy pedig ha AutoSave-től játszod újra. Szerencsére azért ez a hiba nem gyakori, de jó tudni róla: ha kinyírtunk egy szörnyet és a hullája megmarad, akkor ne lőjük a vízbe vagy szakadékba, ill. a legjobb az, ha inkább visszatöltünk azonnal, biztos ami biztos...

Na, akkor jó tudni, hogy nem az én gépemmel volt valami gondja, hanem csak script hiba. :)

Egyébként a Dead Marsh pályán még volt egy bug amikor először értem egy csápos arénába, először csak egyetlen csáp jött elő, azt kinyírtam és azután megállt az élet, se szörnyek, se a többi csáp nem akart felbukkanni, hogy kinyírjam. :D
Így nem nyílt ki a következő ajtó. :(

Szerkesztette: Qwerty4 2007. 12. 07. 11:22 -kor

Qwerty4

#511 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 07. 15:16

Megjelent az OverDose, a CDGalaxisnál is kapható már, ide kattintva (7000 Ft OMG  :omg: )...  :up: Jaj és a hátulján: "Tarokk kártya"...  :Đ

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 12. 07. 15:20 -kor

#512 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 07. 17:52

Ma vettem meg az Overdose-t és megkell mondjam MINDEN jó indulattal álltam neki a játéknak, de szerintetek is egy mazohista állat volt aki elhelyezte az enemyket és nem volt képes egy kurva HP töltő fénygömböt beletenni a japános pályába? Nameg azok a japán vénemberek mennyire gyorsak és szemetek már!?  :reklamacio:

A pályák nagyon szépen kidolgozottak!  :up:

Viszont ez a játék egy szenvedés (eddig). Csak a 2. pályát kb 40-szer töltöttem vissza (nighton kezdtem el játszani).... töltési időkről meg már nem tok mit mondani...... Remélem valamit fognak ezen változtatni mert kár lenne a játékért.

Most a Desert pályán tartok, de nem remélek semmit jót a további mapokra. A 2. pályánál egyáltalán van rosszabb?  :rolleyes: Ja és Traumán egyelőre elképzelhetetlennek tartom a játékot...

Szerkesztette: peterxxxx 2007. 12. 07. 18:05 -kor

#513 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 07. 18:44

Péter, én tegnap fejeztem be Traumán, szokásos 5-csillag mindenhol és nem aktiváltam sosem az aranykártyákat. Mostantól teljesen kártyák nélkül is fogom majd játszani... ;)

De egyébként teljesen igazad van, nagyon unfair és szemét a játék sok helyen. Persze hozzá lehet szokni - nézd, ki lehet engem röhögni, de én elkezdtem DayDreamen, majd Insomnián kioldottam minden kártyát, és aztán jött Nightmare és Trauma; szerintem Nightmare-en kezdeni hülyeség, de legalábbis kész öngyilkosság ("Ooooh, bad decision." - Alastor :D) -, nekem is ez már a 4. végigjátszásom volt...

A hosszú töltési időkkel kapcsolatban meg most kb. harmadszor írom le ebben a topicban, hogy a "Data"-könyvtáron belül létre lehet hozni egy "maps"-könyvtárat, és ez 20-30 másodpercet is segít, pályától függetlenül. Én éreztem a hatását, bár voltak helyek, ahol így is elég lassú volt...

Kíváncsi vagyok a véleményekre a következőkről: "Dead Marsh", "Studios", "Air Combat" - ezek robbantanak (és ezek kb. 10-szer rosszabbak mint a "Japanase massacre" volt)... :D

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 12. 07. 18:45 -kor

#514 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 07. 19:27

Huh grat a Traumához SYS! :D

Bár itt most annyiból azért egyenrangúak vagyunk, hogy Te már kártyákkal toltad a Nightot és Traumát, én hülye meg kártyák nélkül kezdtem el nightot és eddig nem sikerült egyiket se kioldani az első két pályán (elsőre sose szoktam semmilyen játékot maximálni első végigjátszásnál csak ismerkedek a pályákkal ellenfelekkel és mivel nekem a PK-ban a night volt az alap [SOSEM játszottam Daydream-el v Insomaniaval sima pK+BOOH-ban :D ] ezért gondolatam itt OD-ben sem lehet sokkal nehezebb mint sima PK............) szal most az elvetemültebb ezek szerint én vagyok XD (belevágni az ismeretlenbe kártyák nélkül egy ilyen gonosz játékkal :s ).

Köszi a tippet a betöltéshez kipróbáltam és tényleg gyorsabb valamivel! :) vajon miért?
Sima PK + BOOH-ban is lehet ezt alkalmazni, hogy mégjobban lerövidítsük a betöltési időket?  :Đ

A minden pálya 5 csillagnál is ugyanaz (nem spoilerezek :D) a jutalom mint az elődökben volt?

De ami mindent felül múl, legszemetebb dolog az volt a játékban, hogy a kézikönyve majd szétfeszíti a tokját olyan vastag! :D :D :D Most is itt nyomatom, hogy kilapuljon!! :D

Szerkesztette: peterxxxx 2007. 12. 07. 19:28 -kor

#515 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 07. 21:56

Egyébként a PowerMadet tedd fel az OD-hez, ha még nem tetted volna. Temérdek hibát javít...

Amennyire emlékszem, Insomnián meg Nightmare-en is benyomtam néha az aranykártyákat: kíváncsi voltam az OD-kártyákra. S meg kell mondjam, egy kalap sz*rt sem értek, meg valami bugos is volt, mert NEM tudtam addig megölni egy szörnyet sem, amíg aktívak voltak az aranyak. Szóval inkább hátrány származott belőle mint előny... :D Az ezüstök meg sokat nem változtattak a lényegen már Traumán (Hellish Armour és Ascendence - majd meglátod, mit tudnak), mondjuk Nightmare-en bent volt pl. a Soul Catcher, az sokat segít. De hát, ami késik nem múlik: Te is be fogod tenni a kártyákat hamarosan (ez nem holmi jóslat vagy ilyesmi, hanem javaslat az ésszerűség jegyében), vagy pedig vért fogsz izzadni, míg egyszer végigjátszod... Mert amit eddig láttál, az még semmi sem volt... Durvák ezek a csehek... :D Mondjuk végül is a demóból már látszott, hogy mit fogunk kapni, szóval lelke rajta mindenkinek, aki Nightmare-en indul(t) el... :)

Azért gyorsabb a betöltés mert így valamennyit cache-el a játék abba a könyvtárba. Tehát bizonyos dolgokat oda kicsomagol és azok ott is maradnak (nézd meg a könyvtárat), így a következő betöltésnél már nem kell azzal is foglalkoznia. Goran a MW-től ígérte, hogy a patch kicsit gyorsít majd még ezeken a betöltési időkön is, szóval nem csak ez az egy lehetőség van... De természetesen ez működik a régi PK+BOOH-lel is, mivel az teljesen ugyanaz mint az OD. Érdemes tehát ott is megcsinálni ezt...

Nos, az 5-csillagra NINCS jutalom. Nincs semmi. Szóval csak a maximalizmusért csinálja az ember itt... :)

Haha, komolyan olyan vastag a kézikönyv?! Hát mi a rosseb van benne? Leírták Belial teljes 2000 (vagy 3000 vagy 4, mittudomén) éves szenvedésének részletes krónikáját...?  :think: Vagy benne van a cucc angolul, németül, csehül, lengyelül meg magyarul is?! :D

Még egy dolog... A patchet ígérgetik már egy ideje. A lényeg, hogy a "Studios" és "Dead Marsh" helyszínek "finomhangolva" lesznek Traumára is, valamint remélhetőleg más területeken is finomítanak még. Például a gyenge bronzpajzsokat ezüstökre cserélhetnék sok helyen, "pár" pályán a közepe utánról az elejére hozhatnák az ELSŐ(!) pajzsot, meg ugye az ellenfelek sebzései. Ezekről beszéltem kint, majd meglátjuk, Goranék mit alkotnak... Viszont azután könnyebb lesz a játék mindenképpen. Ez két dolgot is maga után von: 1. akik ezt túl nehéznek találják, azok maradnak Insomnián és csak a patch után mennek magasabb fokozatokra; 2. a mániákusoknak muszáj így is végigvinniük Traumán is, mert hát az az igazi, hiszen a patch után már könnyebb lesz a játék és hát, mi meg nem vagyunk "anyámasszony katonái", szóval érted, ha kemény legény vagy, akkor végig kell tolnod így is...  :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 12. 07. 21:59 -kor

#516 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 07. 23:36

Mindenképp végigtolom így is DE csak nighton (kb itt olyan a night is mint a PK+BOOH ERŐSÍTETT Traumán :D ) Traumán azt kell mondjam hogy szó szerint FÉLEK! Nem vállalom be mert nem vagyok olyan skilles mint a kemény mag és én JÁTSZANI szeretnék nem pedig traumát kapni! :D Majd a patch után már természetesen más lesz a helyzet (remélem).

Traumán nekem ez olyan lenne mint a Far Cry játék Realistic nehézségi szinten ha ismered.

PM-et már alapól feltettem természetesen a cheat kombinációkat egytől-egyig kitöröltem belőle ;)

Milyen kár hogy nem említetted ezt a Maps dolgot már évekkel ezelőtt! A sima PK-ban is gyorsabban töltötte volna be a dolgokat... No nem kell bánkódni majd a legközelebbi (1 év múlva esedékes) végigjátszásomban már ott is megcsinálom ezt :D

Jaja jó vastag a kézikönyv és azért mert 4 nyelven írja le ugyanazokat a dolgokat...

Szerkesztette: peterxxxx 2007. 12. 07. 23:42 -kor

#517 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 08. 00:05

Igen, ez az, amit odakint is magyaráztam: rendben van, hogy pár kattant ember mint pl. Cyody, Kalme meg én elbírunk vele így is, de azért a játékosok többsége inkább "funt" várna egy SingePlayer játéktól. Végül is miért kéne olyan rohadt nehéznek lennie? Ha még fizetnének érte... :D De nem, semmi logikus nincs ebben az egészben. Márpedig a játék maga frusztrál, egyszerűen unfair egy csomó helyen..ez pedig egyáltalán nem szórakoztató, és a játékosok többsége így nagyon hamar feladja (érthetően). Semmiképpen nem mondanám, hogy "nehéz" a játék, ez nem jó szó rá, nem a megfelelő. Egyszerűen "el van méretezve az egész", de nagyon... Remélem megértik a MW-arcok és változtatnak majd pár dolgon...

Nem említhettem a "maps"-trükköt évekkel ezelőtt, mert sajnos nem ismertem. Goran nemrég dobta csak fel ezt a dolgot Dark Fórumán...

Na, akkor a kézikönyvre a második tippem bejött... :D

#518 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 08. 00:39

Oh én nem várok/szeretnék "fun"-t egyáltalán mert szeretem a kihívást, de ez így ahogy Te is mondtad nagyon unfair.  :(

Szerkesztette: peterxxxx 2007. 12. 08. 00:40 -kor

#519 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 08. 05:19

Pont erről beszélek: a kihívás is "fun", jó móka, mert élvezettel csinálja az ember. De itt "néhány" helyen olyan szinten messzire mentek vagy inkább nem gondolkodtak a Készítők, hogy az már teljesen elveszi az ember kedvét. Elveszik az élvezet, és malmozhatsz amíg visszatölt... Majd meglátod pl. a "Dead Marsh"-on, hogy mire gondolok konkrétan (nem akarok spoilerkedni míg nem érsz oda, meg a kedvedet elvenni sem :D), főleg ha még a kártyát is ki akarod oldani... ;)

#520 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 09. 09:07

nálam tegnap megvolt az uninstall  :fuck: :)

egyrészt időm sincs sok mostanában, másrészt meg ha van akkor nem azért ülök le játszani, hogy idegbeteg legyek.

marad a hellgate, meg a porn street, aztán majd valamikor tavasszal talán nekimegyek mégegyszer.
"i saw god on TV"

Téma megosztása:

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.