HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly (II)

#541 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 01. 23. 15:03

...a voice from the darkness.....

Péter, jó hír, hogy mennek le az árak, na majd utánanézek még ennek... :)

Az egyet nem értésed pedig nem hat meg, hisz nem ez a lényeg: én is tényekről beszéltem. Azért egy Barton 3000+ az nem P2 - remélem tudod -, és ha a PK+BOOH 3-4x gyorsabban bírt futni MAGASABB beállításokon mint az OD visszavett beállításokon, sőt egészen lebutított beállításokkal is, akkor ott bizony már valami gond van. Valami akkor nem szabályozható, nem kapcsolható ki. Persze "megfelelő" CPU-val ebből nem érzel semmit, de ez nem azt jelenti, hogy akkor már helyben is van hagyva a dolog. Emlékszem, az alap PK 2004-ben, a régi gépemen milyen jól futott, pedig csak egy 1.35 GHz-es Celeronom (Tualatin, 256 KB cache) meg egy Radeon 9000 Pro kártyám volt, meg 384 MB SDRAM-om. De nagyon jól ment mégis. A legkönnyebb azzal jönnöd, hogy pl. vegyek új gépet. És ha nem? Miért vegyek? Mert egy játék kiegészítője ugyanazzal a motorral arra "kényszerít". Na ne már, ez a hét vicce... :D Amúgy majd BloodBusternek meg a többieknek is megírom odakint, hogy á, csak vegyetek új gépet...

Kalme szerint a plusz effektek és egyebek miatt több geometria- és egyéb adattal kell dolgoznia a rendszernek, és ez okozhatja ezt a nagy többletterhelést. Ámbátor szerinte is, lehetne erre egy-két opció, amikkel ezeket a plusz részleteket ki lehet kapcsolni. Csak hát, ezt egyelőre implementálták...

Az MP-s 50 FPS-ben sem vagy képben: ki beszélt itt online játékról?!  :eek: Ha offline vagyok, akkor is ez van, tehát ez nem a net. A netem meg szar, igen, 14+ napja 150-es pingek minden délután, thx DataNet, gg (ez volt a reklám helye)..de ez nem újdonság... Szóval vissza a shaftre és az 50 FPS-re, ez is egy jó példa, hogy valamit elszabtak a srácok, mert azért PK+BOOH-ben ilyen problémám nincs (neten sem, ugye)...

Az OD 2007-es játék - holy crap, hát ezzel most megfogtál, köpni-nyelni nem tudok... :D

Nah, én is megyek vissza az MP-be még 150-es pinggel meg 80 FPS-sel is tovább alázni a nagyérdeműt (imádom amikor kilépnek meg a spec azon röhög, hogy hogy' lehet ezzel így játszani :D), mert a jó gép ugye azért még mindig nem minden...  :cool:

Mindenkitől bocs az OFF-ért, aki még olvassa ezt a topicot: szerintem befejeztük az eszmecserét, koncentráljunk a játékra inkább... :)

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2008. 01. 23. 15:06 -kor

#542 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 15:42

Az OD-ban a textúrák MB-ban mért nagysága jóval nagyobb mint az alap PK-ban volt ezt a fejlesztők is megmondták. Emiatt van a lassú betöltődés és 'színesebb' pályák. Így visszanézve a sima PK-ra tényleg sokkal egyszínűbb és egyszerűbb színvilágú volt. :D

De szerintem az nem hátránya egy játéknak ha sokkal szebb mint az ugyanarra a motorra készült elődje volt! Nem próbáltam még de gondolom az MP-ben is a pályák ilyen sokszínűek és ezért szaggatnak be.

És igenis haladni kell a korral és fejleszteni gépet ha akarsz a jövőbeli játékokkal legalább mediumon játszani. Én pl 3-4 legkésőbb 5 évente cserélek gépet közte semmit nem fejlesztek és a pénz is összegyűlik így ennyi idő alatt egy új konfigra. :)

Ja és SYS 15k-tól már lehet kapni nagyon jó dual core-os CPU-kat. Az a poén h az alaplap már drágább mint egy proci :D

Szerkesztette: peterxxxx 2008. 01. 23. 15:56 -kor

#543 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 15:46

Nem láttalak még így kikelni magadból... :D

Bocs, én még folytatom az offot:

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2008. jan. 23., szerda - 15:03

A netem meg szar, igen, 14+ napja 150-es pingek minden délután, thx DataNet, gg (ez volt a reklám helye)..de ez nem újdonság... Szóval vissza a shaftre és az 50 FPS-re, ez is egy jó példa, hogy valamit elszabtak a srácok, mert azért PK+BOOH-ben ilyen problémám nincs (neten sem, ugye)...

Ez nem feltétlenül a DataNet hibája, vagy legalábbis nem csak velük van gond. Én több hónapja ezt tapasztalom csaknem minden délután (200-as ping a szokásos 60-70 helyett) egy holland szerverre, pedig időközben szolgáltatót is váltottam (Invitel -> T-Kábel). A pathping szerint a probléma a TeliaSonera nemzetközi hálózatával van, rendszeresen egy brit szerveren akadnak meg a csomagok (egyáltalán miért mennek a Szigetre?? :eek:, sőt néha Moszkva érintésével :omg: :Đ).

#544 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 16:18

:respect: Ja SYS és bocsi ha megbántottalak valamivel! Ez csak magánvéleményem volt, de persze neked van igazad! :)

#545 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 01. 23. 17:01

Péter, nincs semmi baj, igazad van abban, hogy bővíteni kéne, de nekem most nincs erre keretem és egy ideig még nem is lesz... :( De ha lesz, megteszem azonnal, azon ne múljék. Én is szeretnék bővíteni. Egyébként MP-ben is észrevenni a DualCore előnyeit: mostanában már majdnem mindenkinek az van, és hát az FPS-ük befagy 125-re, és emiatt effektívebbek és persze gyorsabbak is. Nekem egy 5+ playeres FFA-ban már nincs meg a 125, ez szinte biztos, náluk még 10 játékosnál is megvan. Lehet, kicsit a netlagon is segítene. Meg az is baj itt, hogy tudod, nekem majd' mindent le kéne cserélni (mondjuk mindig ez van): alaplap, CPU, videókártya (mert ez a 7600 GT AGP-s), és a RAMot is (legalább a DDR2-esek olcsóbbak)..azért úgy már nem úszom meg olyan könnyen. A meglévőt eladni meg, hát nem tudom, az sem lehet túl egyszerű, meg nem nagyon akarnék egy napot sem gép nélkül maradni... Mondjuk ha eladnám az egerem meg a két egérpadom, akkor lehet, meglenne a keret... :D De azért bírom a gyűrődést így is, csak szeretek nyafogni... :)

Peti, pl. Tominál minden rendben van (Externet). Nálam 15+ napja ez van és más DataNet-előfizetőnél is. Ilyenkor nem az van, hogy a szolgáltató route-ol valamerre és az egyik server "lagos"? Tehát megváltoztathatnák pl. az útvonalat. Nem vagyok képben ebben, szóval csak félénken kérdezem... :D Nekem minden külföldi serverre ennyi a pingem, és itthon is iszonyú lassan indul meg a weblapok betöltése... A játékban most már ott tartok, hogy ha mégis 55 a pingem, akkor az már furcsa, 100 felett szívósabban játszom... :D Szóval véget érhetne már ez az áldatlan állapot. És minden nap olyan 4 után kezdi és kb. éjfélig ilyen, bármikor is próbálom... A köztes időben nagyjából jó, bár időnként akkor is elugrik...

Egyébként nem keltem ki magamból, ez a "normal me", a többi csak játék... :D Legalább kicsit megy a topic... :D

#546 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 17:18

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2008. jan. 23., szerda - 18:01

Péter, nincs semmi baj, igazad van abban, hogy bővíteni kéne, de nekem most nincs erre keretem és egy ideig még nem is lesz... :( De ha lesz, megteszem azonnal, azon ne múljék. Én is szeretnék bővíteni. Egyébként MP-ben is észrevenni a DualCore előnyeit: mostanában már majdnem mindenkinek az van, és hát az FPS-ük befagy 125-re, és emiatt effektívebbek és persze gyorsabbak is. Nekem egy 5+ playeres FFA-ban már nincs meg a 125, ez szinte biztos, náluk még 10 játékosnál is megvan. Lehet, kicsit a netlagon is segítene. Meg az is baj itt, hogy tudod, nekem majd' mindent le kéne cserélni (mondjuk mindig ez van): alaplap, CPU, videókártya (mert ez a 7600 GT AGP-s), és a RAMot is (legalább a DDR2-esek olcsóbbak)..azért úgy már nem úszom meg olyan könnyen. A meglévőt eladni meg, hát nem tudom, az sem lehet túl egyszerű, meg nem nagyon akarnék egy napot sem gép nélkül maradni... Mondjuk ha eladnám az egerem meg a két egérpadom, akkor lehet, meglenne a keret... :D De azért bírom a gyűrődést így is, csak szeretek nyafogni... :)

Peti, pl. Tominál minden rendben van (Externet). Nálam 15+ napja ez van és más DataNet-előfizetőnél is. Ilyenkor nem az van, hogy a szolgáltató route-ol valamerre és az egyik server "lagos"? Tehát megváltoztathatnák pl. az útvonalat. Nem vagyok képben ebben, szóval csak félénken kérdezem... :D Nekem minden külföldi serverre ennyi a pingem, és itthon is iszonyú lassan indul meg a weblapok betöltése... A játékban most már ott tartok, hogy ha mégis 55 a pingem, akkor az már furcsa, 100 felett szívósabban játszom... :D Szóval véget érhetne már ez az áldatlan állapot. És minden nap olyan 4 után kezdi és kb. éjfélig ilyen, bármikor is próbálom... A köztes időben nagyjából jó, bár időnként akkor is elugrik...

Egyébként nem keltem ki magamból, ez a "normal me", a többi csak játék... :D Legalább kicsit megy a topic... :D

Ready Computers

Ebben a számtech boltban 100% beveszik a gépedet ha eljön majd a gépcsere ideje és itt beszámítják akár az újba is! :) (múltkor egy ősrégi hálókártyát adtam el nekik adtak érte 200 Ft-ot :D ) a Te gépedért biztos sok-sok ezret adnak. Itt van amúgy Bp.-n a Moszkva tértől 5 perc gyaloglás. És az áraik is egész barátságosak a többi bolthoz képest!

Szerkesztette: peterxxxx 2008. 01. 23. 17:25 -kor

#547 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 01. 23. 17:27

Szétoffoljuk a topicot... :D

Ez klassz, csak az a baj, hogy innen kb. 225 km-re van. De azért nem semmi: én abban a hitben voltam egy ideje, hogy sehol sem vesznek be már használt cuccokat. Legalábbis itt Egerszegen is annyi számtek-bolt van, hogy nem igaz, és amelyekbe járni szoktam, már rég leálltak ezzel. Azt mondják, "bizományba" beveszik, és megkapom a pénzt, ha lesz vevő rá valamikor..arra meg várni kell... Azért köszi, a linket bookmarkoltam... :)

#548 Felhasználó inaktív   _HeGe 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 23. 20:19

Idézet: peterxxxx - Dátum: 2008. jan. 23., szerda - 14:27

Köszi a hosszas leírást asszem megvárom Kalme-t én is! :)

Viszont ezzel az optimalizálással nem értek egyet veled ugyanis ha jól megnézed az árakat tényleg nagyon (a termékhez képest!) olcsón lehet kapni Dual Core vagy X2-es AMD procit! Szóval én nem várom el a programozóktól hogy teljesen optimalizálják úgy h még egy P2-es is elvigye a minőség rovására! Egyébként nekem egy 3500+ AMD procim és 7800 GTX VGA karim van 1280-ban a legjobb beállításokkal elment nagyon ritkán szaggatott be. na és ha megnézed ez a gép annyira régi már több mint 3 éves és már nem lehet kapni se mert már a legkisebb CPU és legolcsóbb is Dual Core-os! Szóval én inkább azt javaslom hogy tessék gépet cserélni! ;) Az MP-ben meg az FPS gond a neted lassúsága okozza. 1 MBit sajnos a mai világban már elég szarnak számít. Persze itt Mo.-n főleg vidéken ez már álomsebesség... Meg hát a programozók miért tördnének velünk magyarokkal nekik csepp vagyunk a tengerben hisz ott az USA a Nyugat és Ázsia is! Szal én nem csodálkoznék hogy leszarnak minket...

A másik meg hogy az OD 2007-es játék! Én nem csodálkoznék a helyedben ugyanis bevett gyakorlat az h a legfrissebb játékok sosem futnak el egy középkat gépen maxon csak felsőkategóriáson. (jó a Crysis tényleg túlzás viszont inkább várok rá pár évet és szemet gyönyörködtető minőségen játszok vele mint most játszak vele valamivel 'rosszabb' grafikával :D)

Nah mentem vissza Half-Life-zoni 2048x1536-os felbontáson max élsimítással, majd ha végigvittem utána HL2-zni 1600-on szintén max élsimítással! :D

Őha...

#549 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 20:48

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2008. jan. 23., szerda - 17:01

Ilyenkor nem az van, hogy a szolgáltató route-ol valamerre és az egyik server "lagos"? Tehát megváltoztathatnák pl. az útvonalat. Nem vagyok képben ebben, szóval csak félénken kérdezem... :D Nekem minden külföldi serverre ennyi a pingem, és itthon is iszonyú lassan indul meg a weblapok betöltése...

Fogggalmam sincs ezen dolgok pontos menetéről (boszorkányság :Đ), de valahogy így képzelem én is. :D Én csak megnéztem hol ugrik meg a ping 30-40-ről 150-re és azt találtam, hogy ezek az IP címek szinte kivétel nélkül a telia.net-hez tartoztak, ráadásul olyan helyeken (London), ami abszolút nem esik útba kedvenc hollandiai szerverem felé. És heteken keresztül így ment minden áldott nap reggel 10-11-től este 10-11-ig, szolgáltatóváltás után is, szóval nem tudom végül is ki route-ol(t) rosszul. :think: Viszont mostanában megint oké, és egyébként sem volt általános a probléma mint Nálad.

#550 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 01. 23. 21:12

Boszorkányság ez az egész Peti, ahogy' mondod... :D Nekem tracrt mostan ezt mondja...

"
Útvonal követése a következőhöz: 195.13.62.40, legfeljebb 30 ugrással.

1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  192.168.2.1
  2    25 ms    27 ms    25 ms  amazonas.datanet.hu [194.149.1.52]
  3    23 ms    26 ms    26 ms  194.149.20.126
  4    24 ms    25 ms    27 ms  TenGE-7-1.hubud.datanet.hu [194.149.20.253]
  5    26 ms    26 ms    26 ms  TenGE-1-0.hufra.datanet.hu [194.149.20.170]
  6   129 ms   134 ms   131 ms  OC48-0-0.defra.datanet.hu [194.149.19.2]
  7   130 ms   130 ms   127 ms  decix.ffm.clanserver4u.net [80.81.192.213]
  8   124 ms   123 ms   122 ms  195.13.62.40

Az útvonalkövetés elkészült.
"

Ez bizony elég suxx...  :reklamacio:

Egyébként most egy kicsit javult: legalább az itthoni oldalak gyorsan kezdenek már betöltődni. Odakint is egész jó: most csak max. 140 ping, kezd játszható lenni..ha 100 alá kerülök, azt már cheatnek érzem (de akkor meg már pont azon nem tudok úgy játszani, mintha újra meg kéne szoknom a "jót")... :D Abban bízom azért, hogy úgy lesz majd mint Nálad, hogy egy idő után elmúlik. Végül is előtte jó volt itt is..akkor is voltak gondok, de most meg visszasírom azokat az időket..hát nem igaz...  :rolleyes:  Már kb. fél hónapja nem lehet itt egy normális meccset sem lejátszani, hacsak nem éjszakázom, azt meg mostanában nem akarok... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2008. 01. 23. 21:21 -kor

#551 Felhasználó inaktív   _HeGe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 22:52

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2008. jan. 23., szerda - 21:12

Boszorkányság ez az egész Peti, ahogy' mondod... :D Nekem tracrt mostan ezt mondja...

"
Útvonal követése a következőhöz: 195.13.62.40, legfeljebb 30 ugrással.

1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  192.168.2.1
  2    25 ms    27 ms    25 ms  amazonas.datanet.hu [194.149.1.52]
  3    23 ms    26 ms    26 ms  194.149.20.126
  4    24 ms    25 ms    27 ms  TenGE-7-1.hubud.datanet.hu [194.149.20.253]
  5    26 ms    26 ms    26 ms  TenGE-1-0.hufra.datanet.hu [194.149.20.170]
  6 129 ms 134 ms 131 ms  OC48-0-0.defra.datanet.hu [194.149.19.2]
  7 130 ms 130 ms 127 ms  decix.ffm.clanserver4u.net [80.81.192.213]
  8 124 ms 123 ms 122 ms  195.13.62.40

Az útvonalkövetés elkészült.
"

Ez bizony elég suxx...  :reklamacio:

Egyébként most egy kicsit javult: legalább az itthoni oldalak gyorsan kezdenek már betöltődni. Odakint is egész jó: most csak max. 140 ping, kezd játszható lenni..ha 100 alá kerülök, azt már cheatnek érzem (de akkor meg már pont azon nem tudok úgy játszani, mintha újra meg kéne szoknom a "jót")... :D Abban bízom azért, hogy úgy lesz majd mint Nálad, hogy egy idő után elmúlik. Végül is előtte jó volt itt is..akkor is voltak gondok, de most meg visszasírom azokat az időket..hát nem igaz...  :rolleyes:  Már kb. fél hónapja nem lehet itt egy normális meccset sem lejátszani, hacsak nem éjszakázom, azt meg mostanában nem akarok... :)

Hát azért mégis csak hihetetlen milyen világban élünk...
Itt laksz 100 méterre, tőlem, Neked szar, nekem jó a net. Olyan mintha a vasfüggöny lenne... 100 méter és teljesen másik kultúra! :D

Megkellene kérdezni más datanet-eseket, hogy nekik is van e gond, ha nincsen akkor feltelefonálni az ügyfélszolgálatot, azt megmondnai mi a helyzet. Mást énsem tudnék csinálni(MÁST ÉNSEM TUDTAM! :) )

Egyébként van egy Győri Codos haver, neki kábelnetje van, és hajnaltól estig nő neki külföldi szerveren a pingje. Délelőtt német szerón van 50-60, estére 150-160. ÉS szabályszerűen... Azért ez is LOL.

Na HF, valamikó csak jó lészen... :/

#552 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 01. 24. 00:30

Hát igen, KULTÚRA az van, főleg amikor idegesít a net és hát..tudod...  :Đ Egyébként most már jó a ping (olyan 11 körül jött vissza), szokásos 55 körül..ez cheat. Bejött A!R (tudod a pingjét), de csak szemétkedtem vele "Factory"-n. Electrót nem adtam neki, mert akkor veszélyes lett volna (ha hozzájutott, használta is, gondolhatod). Ki is lépett egy idő után, ahogy' pár napja is, mikor kettőt Dueleztünk (szigorúan éjjel 1-kor :/)... A baj az, hogy pl. ma is már így is ideges voltam: próbáltam délután játszani, de hát 150 ping, sokadik napon keresztül..ha nyersz, akkor is felhúz közben, ha nem, akkor meg még jobban. Mostanra már egészen bekattantam, már 55 pingen sem tudtam játszani, minden kis apróság bosszantott. Kicsit belefáradtam már ebbe. Mert ez a legrosszabb az egészben: ha magas pingen játszol, akkor is visszaesel, ha egyáltalán nem játszol, akkor is visszaesel...

Az ügyfélszolgálatban nem hiszek... :D De lehet, megpróbálom majd...

A kábelnet meg nem való játékra, sokan mondtuk már ezt. Persze lehet játszani vele, végül is 150 pingen is lehet játszani, de nem az igazi, a ping sosem stabil azon...

Ha Kalme frissíti a PowerMadet, lelépek az MP-ből megint egy kis időre..azalatt talán majd a ping is rendbe jön... :D

Szerkesztette: SYS_TRhu 2008. 01. 24. 00:33 -kor

#553 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 05. 02:05

Egy kis topic felélesztéssel kívánom jelezni, hogy Kalme készül a legújabb Powermad verzióval mely megannyi hibát orvosol majd a PK-ban (pl a rossz kills számlálók) !  :)

Ebben a topicban részletesen benne van minden mik lesznek a várható újítások: link

Vajon lesz valaha PK 2 ? :rolleyes:

Szerkesztette: peterxxxx 2008. 06. 05. 02:07 -kor

#554 Felhasználó inaktív   Ye-back 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 23. 21:36

Hey SYS, Hey All!

Pain Paradise - new fragmovie by Paindemonium (file type MP4).

#555 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 24. 14:53

Hi mate!  :respect:

Thanks for the news!  :up: I know about it, though I haven't downloaded anything yet (will do it soon). This topic is quite dead for ages, so I was lazy to post anything here. I doubt anyone cares of any news or stuff about this game, except maybe 1-2 guys... I'm the only one in Hungary who still play MP at all, Sector and HeGe stopped it some time ago...

Thanks again! :)

Sidenote for Hungarians: bocs' az angolozás miatt, de a srác lengyel, és feltételezem, hogy a magyar tudása nem elégségséges ahhoz, hogy itt a megfelelő szinten tudjon kommunikálni velünk...  :Đ De amit postázott, egyértelmű, hf annak akit érdekel és letölti...

#556 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 15:32

Igen, 1-2 azért biztos lesz, én máris töltöm, köszönjük. :up:

Amúgy üdv SYS, hogy ityeg? :)

#557 Felhasználó inaktív   Ye-back 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 24. 16:57

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2008. júl. 24., csütörtök - 14:53

This topic is quite dead for ages, so I was lazy to post anything here.

I see, I know  :)
I have found accidentally this topic :)

#558 Felhasználó inaktív   Ye-back 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 22:02

HQ FUN-MOVIE - funny multiplayer movie by OSZ :)

Oops - sorry for 2 posts

Szerkesztette: Ye-back 2008. 07. 24. 22:04 -kor

#559 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 27. 20:06

Ye-Back, thanks for sharing Osh's video too. That one is so true, IMO...  :omg:  :D

Üdv Peti, most nézd meg: nemzetközivé nőtte ki magát a topic...  :Đ

Szerkesztette: SYS_TRhu 2008. 07. 27. 20:07 -kor

#560 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 29. 11:16

pár hete eszembe jutott, hogy mi lehet a pk-val, meg hogy benézek a topikba, hátha írt vki vmit és tessék :)
szedem a fragmúvit, bár engem az mp sose fogott meg, de azért megnézem más milyen jól nyomja.

igértem az od topikba, hogy tavasszal megpróbálom újra. meg is volt második act elejéig eljutottam, de mikor a 3. olyan pályának kellett nekimenni amiben 0 secret volt, uninstalálltam. nagyon ügyesen kiöltek mindent belőle ami miatt szerettem játszani a pk-val.

SYS nincs valmi infó az od pályák modolásáról? valaki nem feküdt neki?
vagy amúgy valami említésre méltó pk infó?
"i saw god on TV"

Téma megosztása:

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.