HWSW Informatikai Kerekasztal: AMD Hammer - negyedik rész - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

AMD Hammer - negyedik rész Értékeld a témát: -----

#1041 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 06. 17:11

Idézet: hvuk - Dátum: 2006. jún. 6., kedd - 16:05

De akkor behelyettesítve még mindig nem értem.

Ez így nem világos, hiszen én épp arról írtam, hogy nem tartom valószínűnek, hogy komponensként piacra dobnák. Vagy csak egyszerűen helyeseltél?

mondok neked pc piaci component vendorokat. AMD, ASUS, Hitachi, Plextor, Nvidia, Ati, Creative tech, corsair.

megelnek? :)

'nem komponenskent' piacra dobva annyit jelent, hogy az AMD piacra dob egy teljes haztartasi szamitogepet.

Szerkesztette: SFIJ 2006. 06. 06. 17:20 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1042 Felhasználó inaktív   hvuk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 06. 20:55

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. jún. 6., kedd - 18:11

mondok neked pc piaci component vendorokat. AMD, ASUS, Hitachi, Plextor, Nvidia, Ati, Creative tech, corsair.

megelnek? :)

'nem komponenskent' piacra dobva annyit jelent, hogy az AMD piacra dob egy teljes haztartasi szamitogepet.

Már értem. De akkor az egészet félreértetted. Nem arról volt szó, hogy az AMD PC-t dob piacra, hanem arról, hogy kiskereskedelmi forgalomba kerül-e a processzor. Az én véleményem szerint nem, csak rendszerépítők kapják. Azaz nem kerül (kiskereskedelmi) forgalomba komponensként.
Athlon 64 939 2 GHz Winchester mag, GigaByte NF4 K8N Ultra-9 (passzív chipset), GigaByte X800 (passzív), 2x512 KingMax HC 500 MHz, Hitachi 160 Gb, NEC 3520, Coolink BAT01VS (1040 ford.), Chieftec 420W, Chieftec ház, Samsung 193P TFT monitor

#1043 Felhasználó inaktív   hvuk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 07. 09:14

Ezeket a slide-okat már láttátok? Ebből a cikkből van. Ez a Torrenza, illetve a K8L+Torrnza kombó elég ütős lesz. Érdekes kérdés, hogy ez az add-in kártya dolog mennyire jön be, ha elterjed, akkor az Intel (és az összes ipari szereplő) csúnyán lemaradt valami nagyon fontosról. Persze az is lehet, hogy minden szépsége és egyszerűsége dacára lufiként pukkan ki, de én ebben nem hiszek.

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Mellesleg érdekes koncepció ez a moduláris CPU tervezés. Az biztos, hogy nagyobb rugalmasságot ad, de a kérdés az, hogy vajon teljesítményben jelent-e hátrányt. Az azért nagy előny, hogy az AMD ezeket az add-in chipeket 3 szinten tudja integrálni a rendszerbe: processzor, tokozás és add-in kártya szintjén.

Upd: Na, megtaláltam máshol, onnan belinkelem.

Szerkesztette: hvuk 2006. 06. 07. 09:31 -kor

Athlon 64 939 2 GHz Winchester mag, GigaByte NF4 K8N Ultra-9 (passzív chipset), GigaByte X800 (passzív), 2x512 KingMax HC 500 MHz, Hitachi 160 Gb, NEC 3520, Coolink BAT01VS (1040 ford.), Chieftec 420W, Chieftec ház, Samsung 193P TFT monitor

#1044 Felhasználó inaktív   hvuk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 07. 09:35

Ez a slide nagyon érdekes. Ki milyen következtetést von le belőle? Vajon ez per processzor vagy per socket értendő? Érdekes, hogy az FP teljesítmény javulása nem várható 2008-ban, az integer teljesítmény viszont nagyot ugrik (kb. 20%-os teljesítménynövekedést jelent). Vajon mi okozza ezt? Elvileg szerepel a road mapekben bizonyos termékvonalakban a "core update" kifejezés 2008-ra. Gondolom ez ezt takarja. De az csak a desktop és a mobil roadmapen szerepel, szervereken nem, ez pedig egyértelműen szerverekről szóló ábra. Lehet, hogy mindezt javított chipkészlet és IO segítségével érik el?

Kép

Ez is érdekes nagyon, kb. szűk egy éve az Intel pont ilyen grafikonokkal bombázta az érdeklődőket, most az AMD is átvette a ritmust. :D

Kép

Szerkesztette: hvuk 2006. 06. 07. 09:42 -kor

#1045 Felhasználó inaktív   hvuk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 07. 09:45

Ígérem, hogy ez az utolsó slide. Egyelőre. :D

Ezen jól látszik, hogy a K8L desktopon DC és QC variánsban fog érkezni, a szerver piacra viszont csak QC verziója lesz. Aztán persze még meggondolhatják magukat.

Kép

#1046 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 07. 12:58

Idézet: hvuk - Dátum: 2006. jún. 7., szerda - 9:14

Ezeket a slide-okat már láttátok? Ebből a cikkből van. Ez a Torrenza, illetve a K8L+Torrnza kombó elég ütős lesz. Érdekes kérdés, hogy ez az add-in kártya dolog mennyire jön be, ha elterjed, akkor az Intel (és az összes ipari szereplő) csúnyán lemaradt valami nagyon fontosról. Persze az is lehet, hogy minden szépsége és egyszerűsége dacára lufiként pukkan ki, de én ebben nem hiszek.

Kép

Kép

Mellesleg érdekes koncepció ez a moduláris CPU tervezés. Az biztos, hogy nagyobb rugalmasságot ad, de a kérdés az, hogy vajon teljesítményben jelent-e hátrányt. Az azért nagy előny, hogy az AMD ezeket az add-in chipeket 3 szinten tudja integrálni a rendszerbe: processzor, tokozás és add-in kártya szintjén.

Upd: Na, megtaláltam máshol, onnan belinkelem.

ha megnezed a sun site-jat, akkor lathatod, hogy a sun ezt mar egy evvel ezelott megcsinalta, igaz opteron alapon, igaz nala az add-on kartyan csak masik opteron csucsulhet  :)

Szerkesztette: SFIJ 2006. 06. 07. 12:59 -kor

#1047 Felhasználó inaktív   hvuk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 07. 13:04

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. jún. 7., szerda - 13:58

ha megnezed a sun site-jat, akkor lathatod, hogy a sun ezt mar egy evvel ezelott megcsinalta, igaz opteron alapon, igaz nala az add-on kartyan csak masik opteron csucsulhet  :)

Igen, tudok róla. :)

De ebben épp a szabványosság a lényeg. 2007 végén - 2008 elején mutatnák be, azaz innentől lenne egy olyan platform, amihez bárki szabadon fejleszthetne. És tehetnél belé grafikus kártyától elkezdve fizikai gyórsítón át gyakorlatilag bármit. Akár még másik procit is. És nem csak szerverekbe szánják (hülyék lennének, ha csak ott vezetnék be), hanem desktopra is. De mindkét piacon hatalmas pluszt jelent majd egy ilyen bővítő megléte. Az Intel emg csak kb. egy év késéssel fog tudni csatlakozni ehhez az egészhez, hacsak ki nem rántanak hirtelen valamit a kabátújjukból. De az 2008 vége előtt nem nagyon fog bekövetkezni.

#1048 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 07. 15:39

Idézet: hvuk - Dátum: 2006. jún. 7., szerda - 13:04

Igen, tudok róla. :)

De ebben épp a szabványosság a lényeg. 2007 végén - 2008 elején mutatnák be, azaz innentől lenne egy olyan platform, amihez bárki szabadon fejleszthetne. És tehetnél belé grafikus kártyától elkezdve fizikai gyórsítón át gyakorlatilag bármit. Akár még másik procit is. És nem csak szerverekbe szánják (hülyék lennének, ha csak ott vezetnék be), hanem desktopra is. De mindkét piacon hatalmas pluszt jelent majd egy ilyen bővítő megléte. Az Intel emg csak kb. egy év késéssel fog tudni csatlakozni ehhez az egészhez, hacsak ki nem rántanak hirtelen valamit a kabátújjukból. De az 2008 vége előtt nem nagyon fog bekövetkezni.

ertem en, de ez lenyegileg a pci-e16x/sli konkurenciaja :)

#1049 Felhasználó inaktív   hvuk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 07. 15:41

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. jún. 7., szerda - 16:39

ertem en, de ez lenyegileg a pci-e16x/sli konkurenciaja :)

Mondjuk úgy, hogy tudja mindazt amit azok, de még azoknál lényegesen többet tud. Vagy máshogy megfogalmazva: nem ugyanabban a ligában játszanak.

#1050 Felhasználó inaktív   Michell 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 07. 17:34

Idézet: hvuk - Dátum: 2006. jún. 7., szerda - 14:41

Mondjuk úgy, hogy tudja mindazt amit azok, de még azoknál lényegesen többet tud. Vagy máshogy megfogalmazva: nem ugyanabban a ligában játszanak.

Tecnikailag szerintem logikus lenne, de ...

Mintha a HT linket igérték volna már olyan szerepkörbe, amiből semmi sem lett (külső eszköz cs.).
A PCI-E -t is épp hogy mostanra kezdik megemészteni (bár még nem kell igazán a kezem lábam összekapni, hogy az eszközöket számolgassam). Pedig arra is igen nagy szükség volt - technikailag.
A HTX pedig megint a szabványosítással menne szembe.

#1051 Felhasználó inaktív   hvuk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 07. 20:32

Idézet: Michell - Dátum: 2006. jún. 7., szerda - 18:34

Tecnikailag szerintem logikus lenne, de ...

Mintha a HT linket igérték volna már olyan szerepkörbe, amiből semmi sem lett (külső eszköz cs.).
A PCI-E -t is épp hogy mostanra kezdik megemészteni (bár még nem kell igazán a kezem lábam összekapni, hogy az eszközöket számolgassam). Pedig arra is igen nagy szükség volt - technikailag.
A HTX pedig megint a szabványosítással menne szembe.

Kicsit szerintem össze vagy kavarodva. A HTX a HT-re épül, magyarán ez a HT kivezetése a külvilág felé.

Másrészt viszont erre már most van bejelentett termék (mondjuk kapni persze még nem lehet, meg azért vanank ott még gondok), szerintem a 2008 eleji debütálásra már sok terméák közül választhatsz. Az egyik ilyen triviális termékcsoport a fizikai gyorsítók, ők a PCI-E sín helyett egyszerűen erre csatlakoznának rá. Viszont a lényegesen jobb IO miatt (nagyobb sávszélesség + lényegesen alacsonyabb latency) sokkal több lehetőség lenne benne és persze a teljesítményt is erősen megdobná. A másik desktop terület a grafikus kártyáké lehet, a HTX segítségével a grafikus kártya olyan közel kerülhet a processzorhoz és a memóriához, mint a konzolok esetében. Nem desktop alkalmazása pedig számtalan lehet, lazán el tudok képzelni számtalan alkalmazási területet.

#1052 Felhasználó inaktív   d n . r 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 08. 00:02

Idézet: hvuk - Dátum: 2006. jún. 7., szerda - 21:32

Kicsit szerintem össze vagy kavarodva. A HTX a HT-re épül, magyarán ez a HT kivezetése a külvilág felé.

Másrészt viszont erre már most van bejelentett termék (mondjuk kapni persze még nem lehet, meg azért vanank ott még gondok), szerintem a 2008 eleji debütálásra már sok terméák közül választhatsz. Az egyik ilyen triviális termékcsoport a fizikai gyorsítók, ők a PCI-E sín helyett egyszerűen erre csatlakoznának rá. Viszont a lényegesen jobb IO miatt (nagyobb sávszélesség + lényegesen alacsonyabb latency) sokkal több lehetőség lenne benne és persze a teljesítményt is erősen megdobná. A másik desktop terület a grafikus kártyáké lehet, a HTX segítségével a grafikus kártya olyan közel kerülhet a processzorhoz és a memóriához, mint a konzolok esetében. Nem desktop alkalmazása pedig számtalan lehet, lazán el tudok képzelni számtalan alkalmazási területet.

Azért annyira vérmes reményeket én nem táplálnék, főleg nem a consumer piacon.

Nem nagyon hinném, hogy mondjuk egy VGA kártya esetében nem elég a sávszélesség (mikor az még a quad sli esetén is elég), a latency meg ugyanúgy nem számít, mivelhogy teljesen streamelve jönnek a CPU-tól az adatok.

Fizikai gyorsító dettó.

(ehhez vegyük hozzá, hogy a GPU-k is egyre többet tudnak, lásd épp a mai hírt, hogy a fizikát _is_ ezekkel akarja akár az ATI, akár az nV számíttatni)

Alapvető dolgoknak kéne máshogy lenniük, kérdés a várható haszon (akár teljesítmény, akár anyagi) hogyan aránylik a befektetett energiához, és ehhezaz AMD piaci részesedése a consumer piacon szerintem nem elég, és ezen a piacon én egyelőre semmiképpen sem a növekedésre számítanék.

És vegyük hozzá általános körülményként még a döglődő PC-játékpiacot...

De persze nagyon fogom figyelni a trendeket, mert nyilván alakulhat ez máshogy is.

#1053 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 06. 08. 23:45

Intel: Prepared to cut prices quickly

AMD sinks after Citigroup slashes its price target

#1054 Felhasználó inaktív   hvuk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 08:39

Idézet: special - Dátum: 2006. jún. 9., péntek - 0:45

Ennél lényegesen fontosabb, hogy az AMD az Inquirer szerint ma csökkenti az árait. Mégpedig jelentősen, a single core 3800+ lemegy egész 138 dollárra. Ez 50%-os árcsökkentésnek felel meg.

Ezek a jelentps árcsökkentések egyrészt nem használnak a cégek profitjának (persze az AMD profitja jobban fogja bánni, akár még veszteséges is lehet Q3-tól kezdve), viszont jelentősen növelheti a forgalmat. Iskolakezdési hullámban nagy keresletbővülést várok, sokan fognak otthonra új PC-t venni. Ebből a szempontból viszont elhibázottnak tűnik az a lehetséges Intel lépés, hogy elhalasztják a Conroe piaci premierjét szeptemberre. Ez azonban erősen pletyka és én nem is nagyon hiszek benne (épp a fentiek miatt).

#1055 Felhasználó inaktív   Michell 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 10:43

Idézet: hvuk - Dátum: 2006. jún. 7., szerda - 19:32

Nem keverem, csak nemrég olvastam, hogy annó szerepelt a tervekben, hogy a HT alapján külső (mint a firewire, usb) csatolót is terveztek volna, nem "belsőt" mint most a HTX.

Ahol egyébként az előnyei valóban kihasználhatóak lennének az a szerver piac, persze onnan nem jönne a volume ami megérné a kártyagyártóknak ezt használni.
Mert most, arra kellene rávenni a gyártókat, hogy kétféle csatolóval hozzák ki a termékeiket, amelyből a HTX-es ugye Inteles gépbe nem is kerülhet.  :rolleyes: 

De vissza a consumer piachoz - kivéve a gamerek azon részét akik mindig ölik egymást a "legcsúcsabb" gépért - ha racionálisan vásárolnának, akkor most még bő háromnegyed évig az AMD kereslet futna fel, hiszen a Conroe árnyékában az áraknak muszáj csökkenniük (ahogy már hivatkoztad is), akkor pedig egész jó teljesítményt megkapsz majd, az intel "újdonságáránál" jóval barátibban.

Magam is elgondolkodnék egy X2 3800-4000 -en, ha 50eft alatt lenne.
De a racionális - pénztárcabarát - döntés mindenképp az AMD a következő fél évben. Főleg ha azt vesszük, hogy a most már leértékelődő inteles lapok (i955-ig) egyike sem Conroe ready. (Tudom igérnek Asrock i865+Agp -t Conroe alá, de én azért mégsem arra fejlesztenék.)

#1056 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 11:05

Idézet: hvuk - Dátum: 2006. jún. 9., péntek - 9:39

Ennél lényegesen fontosabb, hogy az AMD az Inquirer szerint ma csökkenti az árait. Mégpedig jelentősen, a single core 3800+ lemegy egész 138 dollárra. Ez 50%-os árcsökkentésnek felel meg.

Ezek a jelentps árcsökkentések egyrészt nem használnak a cégek profitjának (persze az AMD profitja jobban fogja bánni, akár még veszteséges is lehet Q3-tól kezdve), viszont jelentősen növelheti a forgalmat. Iskolakezdési hullámban nagy keresletbővülést várok, sokan fognak otthonra új PC-t venni. Ebből a szempontból viszont elhibázottnak tűnik az a lehetséges Intel lépés, hogy elhalasztják a Conroe piaci premierjét szeptemberre. Ez azonban erősen pletyka és én nem is nagyon hiszek benne (épp a fentiek miatt).

Ez meg mindig keves, ha a ketmagos cuccokat nem csokkentik.
Ugyebar 30k most egy Intel 2 magos proci (805D), mig a legkisebb AMD X2 (3800+) 67K.
Igaz, hogy teljesitmenyben jobb mint a 805D, de az ar/teljesitmeny mutatoi a magas ar miatt nagyon nem megfeleloek.
Es ugy tunik, hogy nem is fog kozeliteni az ar, ha az 1000es megrendeles eseten, ha a sima single core 3800+ lesz atszamitva 30k.
(Nalunk ez lesz vagy 38k a boltokban)
Tehat addig amig 40k koruli osszegre nem hozza a 2 magos processzorjait az AMD, addig nem igazan lesz versenykepes az AMD-vel.
Teszem hozza. Sajnos!

Szerkesztette: Jakuza 2006. 06. 10. 11:06 -kor

My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#1057 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 18:56

Idézet: Jakuza - Dátum: 2006. jún. 10., szombat - 11:05

Ez meg mindig keves, ha a ketmagos cuccokat nem csokkentik.
Ugyebar 30k most egy Intel 2 magos proci (805D), mig a legkisebb AMD X2 (3800+) 67K.
Igaz, hogy teljesitmenyben jobb mint a 805D, de az ar/teljesitmeny mutatoi a magas ar miatt nagyon nem megfeleloek.
Es ugy tunik, hogy nem is fog kozeliteni az ar, ha az 1000es megrendeles eseten, ha a sima single core 3800+ lesz atszamitva 30k.
(Nalunk ez lesz vagy 38k a boltokban)
Tehat addig amig 40k koruli osszegre nem hozza a 2 magos processzorjait az AMD, addig nem igazan lesz versenykepes az AMD-vel.
Teszem hozza. Sajnos!

Csökkentik a kétmagosakét is...Már a mostani nagyker árlista ami 2 hét műlva lesz esedékes már 20%-kal alacsonyabb x2-es árakat mutat...Én is akkor ruházok be egy x2 3800+-ra...
Egyébként hol 67K jelenleg egy x2 3800+??? Csak mert én a legolcsóbb kisker árat hetven akárhányért láttam...

#1058 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 20:58

Idézet: Zollka - Dátum: 2006. jún. 10., szombat - 19:56

Csökkentik a kétmagosakét is...Már a mostani nagyker árlista ami 2 hét műlva lesz esedékes már 20%-kal alacsonyabb x2-es árakat mutat...Én is akkor ruházok be egy x2 3800+-ra...
Egyébként hol 67K jelenleg egy x2 3800+??? Csak mert én a legolcsóbb kisker árat hetven akárhányért láttam...

Ha csak 20%al csokkentik, az versenykeptelen az Intel ketmagos termekeihez kepest, hiszen akkor is joval 50k folott lesz az ara.
A 67K-s ar pedig http://webshop.novacomp.hu/termeklista.php...=12502&ID=26520
My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#1059 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 21:19

szerintem nem az az erdekes, hogy a JELENLEGI Intel ketmagosoknak mi az ara, hanem hogy a Conroe-nak (mar ha majd megjelenik es kaphato) mennyi lesz az ara. azzal mar erdemes osszevetni. ezeket igy semmi ertelme.
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1060 Felhasználó inaktív   d n . r 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 23:05

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. jún. 10., szombat - 22:19

szerintem nem az az erdekes, hogy a JELENLEGI Intel ketmagosoknak mi az ara, hanem hogy a Conroe-nak (mar ha majd megjelenik es kaphato) mennyi lesz az ara. azzal mar erdemes osszevetni. ezeket igy semmi ertelme.

Valóban nem egyszerű az összehasonlítás, de azért semmiképpen sem értelmetlen.

A _jelen_ (és közelmúlt) helyzete az volt, hogy azonos teljesítményt az AMD drágábban tudott eladni.
Ahhoz képest, amennyit el tudott/akart adni, még ezen a magasabb áron is megfelelő volt a kereslet (egyrészt presztizsfaktor, másrészt a ténylegesen kisebb fogyasztás.

Most meg az lesz, hogy egyrészt vehetsz majd (viszonylag) olcsón Pentium-D-t, persze vállalva, hogy komolyabb (így hangosabb és/vagy drágább) hűtés kell rá, vagy veszel Conroe-t, ami viszont igen-igen versenyképes teljesítményt nyújt az X2-höz képest, és a hőtermelésben sincsenek lényeges eltérések.

(és a user csinálhatja azt is, hogy mivel a Pentium-D és a Conroe lábkompatibilis, most olcsón veszel Pentium-D-t, aztán amikor majd ha igazán olcsó lesz, akkor upgrade-elsz Conroe-ra)

Ami pedig az árképzést illeti, abból a fórumól idézve, amit már többször linkeltem a Xeon-topicban is, ahol gyűjtik és updatelik az infókat az NGMA-ról

Core E6700 - 2.67GHz, 1066MHz FSB, 32+32KB L1, 4MB L2, Dual Core, TDP 65W - $530 - Q3
Core E6600 - 2.40GHz, 1066MHz FSB, 32+32KB L1, 4MB L2, Dual Core, TDP 65W - $316 - Q3
Core E6400 - 2.13GHz, 1066MHz FSB, 32+32KB L1, 4MB L2, Dual Core, TDP <65W - $224 - Q3
Core E6300 - 1.86GHz, 1066MHz FSB, 32+32KB L1, 4MB L2, Dual Core, TDP <65W - $183 - Q3

http://forumz.tomshardware.com/hardware/Co...pict183765.html

(Meg persze lesz Core Extreme 999 dollárért)

Úgyhogy szvsz eléggé be lesz szorítva az AMD játéktere az árképzést illetően.

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.