Idézet: d n . r - Dátum: 2007. febr. 26., hétfő - 23:12
(1) a Te mondatodat nem kellett kiforgatnom, lévén komplett marhaságot írtál. Ez van. Csak tudnám, mit görcsölsz még ezen.
(2) Ráadásul még folyatod is, amikor világosan látszik, hogy abszolut semmit nem sikerült megértened abból, amit írtam és amiért írtam (ami nem lenne baj, csak legalább akkor ne próbáltál volna beszállni ebben a szálba) Valamint kérlek ne vetítsd rá a hozzászólásaimra ezeket a sületlenségeket (nem is tudom, honnan szedted ezeket elő... meg hogy jön ez egyáltalán ide...
(1) na nem mond...
(2) ha úgy érzed, hogy félreértik a szavaidat, akkor nem gondolod, hogy esetleg kommunikációs hibát vétettél?
Mielőtt még nagyon eltelnél magaddal, felhívom a figyelmedet arra, hogy arrogáns vagy. Vagyunk egy páran, akik vitatják a clock2clok létjogosultságát mamár. Namost ha te erre, illetve a megfogalmazott érvekre csak annyit tudsz mondani, hogy komplett marhaság, és _minimálisan_ se támasztod alá _érvvel_ hogy a másik vélekedésében hol van a hiba, nos az baj, mégpedig nagy.
És gondolkozz el azon is, hogy komoly embereket nem a clockokat méricskélik össze, hanem a speccpu teszteredményeket. Tudom, őkis momplett marhák
Idézet: hvuk
Szerkesztette: SFIJ 2007. 02. 27. 00:27 -kor

Súgó
A téma zárva.