HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XI. Ergo offoljunk legálisan! ;) Értékeld a témát: -----

#721 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:17

Idézet: Poopa - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 17:10

Nem is olyan nehéz a konkrét példában nevekhez kötni a dolgot.

Ezt a tényt sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom, és azt hiszem, így diplomatikus. Mindenki gondoljon arra, amire szeretne, mint általában. Aki tud a sorok között olvasni, vagy ismeri valamelyest a gondolkodásmódomat, az úgyis tudja, mit szerettem volna elmondani.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#722 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:18

Idézet: somafero - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 16:08

egyébként ezt utálom az ilyen helyeken,hogy sokan nem adnak ki magukból mindent (vagy majd mident),a szép az ég és zöld a fűn kívül,én ezért próbálok minél többféle témában beszólni,kotyogni,poénkodni,hogy legalább vmi alap téma legyen-ami lehet bármi bizonyos tól/ig határig,sztem a nagyon intim dolgokon kívül bármiről lehet dumálni

Csak a  "határt" nehéz megtalálni. Talán 100-ból 1 ember találja ezt meg.

Mert!
1) Vagy: olyan titokzatos az illető, hogy csak a nick-jét tudod, és 1-2 alapvető, de semmitmondó információt.
2) Vagypedig: még azt is benyögi, hogy most fingott egy akkorát, hogy tiszta szar lett a gatyája.

---
A fórumok hibája, hogy személytelen környezetet teremtenek. Ezzel kiváló táptalajt RGB-hez hasonló "életrevaló mesterembereknek".
Merthát ugyanazzal a lappal indul egy Jani27, és egy RGB_ nevű user. Csakhát...

Ps.: jah, ez utóbbi csak úgy eszembe jutott.

Szerkesztette: Poopa 2005. 12. 01. 16:21 -kor

Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#723 Felhasználó inaktív   Divat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:21

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 16:06

Hogy sikerült a vizsgád?

neccesen de meglett  :rolleyes:
szal reszkessetek :] :] :]
GIGABYTE P35-DS3 | INTEL C2D E5200 & CM HYPER TX2 | SAPPHIRE HD4670 |WD 4000AAKS | GEIL ULTRA 2*1GB DDR2-800Mhz 4-4-4-12 | NEC 7173S | LC POWER LC6550G| LG FLATRON T720P | RAZER DIAMONDBACK PLASMA | LOGITECH WAVE | XBOX 360 CONTROLLER  | CM 690

#724 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:22

Idézet: Poopa - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 17:18

A fórumok hibája, hogy személytelen környezetet teremtenek.

Nem csak a fórumok, a világháló anonimításából fakadó személyiségváltozások lesz az egyik elkövetkezendő előadásom témája.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#725 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:29

Idézet: Poopa - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 17:18

Mert!
1) Vagy: olyan titokzatos az illető, hogy csak a nick-jét tudod, és 1-2 alapvető, de semmitmondó információt.
2) Vagypedig: még azt is benyögi, hogy most fingott egy akkorát, hogy tiszta szar lett a gatyája.

hm

lehet én közelebb vagyok a 2.hoz,de nem ennyire triviálisan
mellékesen meg aki ismer,az tud csak véleményt alkoti,hogy más vagyok-e itt,mint élőben.
nos?  :think:

#726 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:30

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 16:22

Nem csak a fórumok, a világháló anonimításából fakadó személyiségváltozások lesz az egyik elkövetkezendő előadásom témája.

:p

#727 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

ja,mellékesen ubuntu 5perc alatt fektetett ki,szal keresek,másikat,lehet knoppix/slax lesz az,már megvannak valahol,csak elzagyváltam őket  :reklamacio:  :omg:

#728 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Na jó, én azt hiszem, lassan eldöcögök innen. És nem bánom ezt a kis időt, melyet többé-kevésbé hasznosan itt tölthettem köztetek, köszönöm.

További minden jót, nyugodalmas jóéjt, és szép álmokat Nektek...! :)

Idézet

[link]

#729 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:31

Idézet: Poopa - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 17:30

:p

Szándékosan nem "élesítettem" ki a mondatot, nehogy bárki is itt magára vegye, erre tessék... :omg:

Idézet

[link]

#730 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:32

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 16:31

Szándékosan nem "élesítettem" ki a mondatot, nehogy bárki is itt magára vegye, erre tessék... :omg:

Csak arra akartam utalni, hogy milyen irónikus a helyzet :p
Ez a téma ma már a mindennapok gondjai közé tartozik.

Ps.: csak ne az éjféli előadást nyomd le, mert valahogy este már nem olyan élénken figyelnek az emberek :D

Szerkesztette: Poopa 2005. 12. 01. 16:34 -kor

#731 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:34

Idézet: Poopa - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 17:32

Csak arra akartam utalni, hogy milyen irónikus a helyzet :p
Ez a téma ma már a mindennapok gondjai közé tartozik.

Lehetséges, hogy pár előadásomat rögzítik, akkor majd (ha tudom), elérhetővé teszem Nektek, mint szűk közösségnek.

Idézet

[link]

#732 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:36

Idézet: Poopa - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 17:32

Ps.: csak ne az éjféli előadást nyomd le, mert valahogy este már nem olyan élénken figyelnek az emberek :D

Na gyere, csapj szájba... :box2:
Amúgy Te nagyon sokat változtál, jó irányba... most nem azért, hogy fényezzelek (arra ott a bohóc), de azért nem semmi. Örülök, hogy ismerhetlek, még ha eme kis fórum szegényes keretein belül is...  :)

Idézet

[link]

#733 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:42

ujabb gyöngyszem:
ismét felmentettek egy "alvahágó" férfit. Az illető bírósági tárgyalásán azzal védekezett, hogy aludt, miközben megerőszakolt egy nőt. A felmentés Kanadában történt szerdán, de egy teljesen hasonló ügyben ugyanilyen ítélet született már Norvégiában is egy évvel ezelőtt.

A kanadai eset, akárcsak a norvég, egy házibuli után történt, még júliusban. A hölgyáldozat felöltözve pilledt el egy kanapén, és arra ébredt, hogy valaki közösül vele. Egy 33 éves férfi volt, aki állítása szerint szintén aludt, és csak a nő tiltakozására ébredt fel.

A nő feljelentést tett, a bíróság pedig orvosi véleményekre alapozva felmentette a vádlottat. A szakértők szerint igenis létezik ilyen mérvű holdkórosság, amelyet tartós kialvatlanság és szeszfogyasztás válthat ki. A vádlott mellett szólt néhány korábbi barátnőjének vallomása is. A volt barátnők elmondták, ők is többször ébredtek arra, hogy a férfi szeretkezik velük, miközben alszik.

A bíróság felmentő ítéletét nem fogadták túl lelkesen a kanadai nőszövetségek. A kanadai döntéshez hozzásegíthette a bíróságot a norvég ügy, amelyben szintén a volt barátnő bizonyult perdöntőnek. A nő megerősítette, hogy vele is történt többször hasonló: a férfi valóban aludt, miközben levetkőztette, és szeretkezett vele.

:omg:  :omg:  :omg:

#734 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:46

bazzeg.. :omg: :OOO

Szerkesztette: Poopa 2005. 12. 01. 16:46 -kor

#735 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:48

Nah, még maradtam picit, mert kiírok két cd -t, hogy otthon tudjak dolgozni.

Idézet

[link]

#736 Felhasználó inaktív   Plebi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:52

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 16:34

Lehetséges, hogy pár előadásomat rögzítik, akkor majd (ha tudom), elérhetővé teszem Nektek, mint szűk közösségnek.

Sziasztok :hello:

Hol lehet az előadásaidat megtekinteni, mert érdekelnének, persze csak ha van rá szabad időm, mert én mint tanuló vagyok elfoglalt.

Soma: nekem még meg van a knoppix ha érdekel.
Asrock 970 extreme 4; AMD FX-8120; Kingston 2X4GB DDRIII 1333; Gigbyte HD7950 3GB; 1TB Seagate Barracuda 7200.14 +320GB Samsung SATA II (THX Ramorg); Asus DRW1814BLT; Dell U2311H; Thermaltake Xaser III v1000d Blue.

"milliárd élet árán az ember kiharcolta a védettségét, a jogot a túléléshez, e bolygó számtalan teremtménye között"

#737 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:56

Na, én megyek villamosságtant böngészni.

i will come back ASAP.

#738 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:57

Idézet: Plebi - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 17:52

Sziasztok :hello:

Hol lehet az előadásaidat megtekinteni, mert érdekelnének, persze csak ha van rá szabad időm, mert én mint tanuló vagyok elfoglalt.

Hát egyelőre még sehol, mert ugye szerzői jog, stb... és ez nem csak engem érint (és nem is vagyok túl tájékozott ebben az ügyben), szóval a döntéseket nem én hozom... ugye nekem is van egy főnököm, annak is van egy főnöke, etc...  :think:

Idézet

[link]

#739 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 17:14

Idézet: Divat - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 16:21

neccesen de meglett  :rolleyes:
szal reszkessetek :] :] :]

Grat. :drive:
Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )

#740 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 17:20

Idézet: Plebi - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 17:52

ok,akkor majd elkérem sztem
slax nincs nálad véletlen?mini cds volt  :think:

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »