HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XI. Ergo offoljunk legálisan! ;) Értékeld a témát: -----

#741 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 01. 17:24

Idézet: somafero - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 18:20

ok,akkor majd elkérem sztem
slax nincs nálad véletlen?mini cds volt  :think:

Mi a fanc bajod van az Ubuntu -val, szerintem megérné kissé több időt rászánnod... persze, ez az én véleményem...  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#742 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 17:34

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 18:24

Mi a fanc bajod van az Ubuntu -val, szerintem megérné kissé több időt rászánnod... persze, ez az én véleményem...  :)

pardon,ez nem a live,amit lehuztam  :omg: :lama:
to be continued :smoker:

#743 Felhasználó inaktív   Divat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 17:34

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 17:14

Grat. :drive:

köcce  :rolleyes:  :respect:  :respect:  :cool:
GIGABYTE P35-DS3 | INTEL C2D E5200 & CM HYPER TX2 | SAPPHIRE HD4670 |WD 4000AAKS | GEIL ULTRA 2*1GB DDR2-800Mhz 4-4-4-12 | NEC 7173S | LC POWER LC6550G| LG FLATRON T720P | RAZER DIAMONDBACK PLASMA | LOGITECH WAVE | XBOX 360 CONTROLLER  | CM 690

#744 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 17:41

Idézet: somafero - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 18:34

pardon,ez nem a live,amit lehuztam  :omg: :lama:
to be continued :smoker:

Na azért...  :)
Amúgy véleményem szerint az Ubuntu a legjobb Debian alapú terjesztés, ami létezik... még a szerver-változata is jó. És azért már használtam pár terjesztést, tudom, hogy mit beszélek.  :)
Mark Shuttleworth azért komolyan veszi a dolgot, elég csak abba belegondolni, hogy ilyen mikor lesz nálunk...? Attól tartok, soha... :reklamacio:

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#745 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 17:59

Nos, elkészültek a CD -k, szóval lépek haza, mert 7-re jön egy magántanítvány, akinek M$ Word -öt tanítok, és utána még dolgoznom is kellene.

További minden jót Nektek.
Sziasztok.  :)

Idézet

[link]

#746 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 18:10

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 18:41

Na azért...  :)
Amúgy véleményem szerint az Ubuntu a legjobb Debian alapú terjesztés, ami létezik... még a szerver-változata is jó. És azért már használtam pár terjesztést, tudom, hogy mit beszélek.  :)

na,uj infókkal gazdagodtam,hála neked  :respect:
nemistuttamkieza csóka csak rémlik :omg:
más kérdés h bill barátunk is párszor megkerülhetné a földet odavissza,azt ő is 1 sux garázsban kezdte,emléxem HBO-n láttam annó a dokfilmet róluk,elég érdekes volt  :think:

#747 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 18:13

Idézet: somafero - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 18:10

na,uj infókkal gazdagodtam,hála neked  :respect:
nemistuttamkieza csóka csak rémlik :omg:
más kérdés h bill barátunk is párszor megkerülhetné a földet odavissza,azt ő is 1 sux garázsban kezdte,emléxem HBO-n láttam annó a dokfilmet róluk,elég érdekes volt  :think:

Olvastam Bill papa önéletrajzát (~200-250 oldalas könyv)...

Érdekes. (Ez a legjobb szó.)

Szerkesztette: Poopa 2005. 12. 01. 18:13 -kor

Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#748 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 18:14

Sziasztokok! :)

#749 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 18:15

Idézet: Omega - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 18:14

csá!

Na, go to back to kill  villanytan :D vááááááááááááá
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#750 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 18:26

Idézet: Omega - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 19:14

háj
délután kerestek megen  :omg:  :think:

#751 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 18:55

Idézet: =Oli= - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 8:52

Volt az előbb egy vevőm:

- Milyen gyártmányú ez a vágókorong? Valami német DDR?

:confused:  :think:  :omg: Lassan 15 éve szűnt meg a DDR

DDR PC3200 meg 3 éve van. :)

#752 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 19:06

Idézet: Omega - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 18:55

DDR PC3200 meg 3 éve van. :)

Tudtam, hogy valakinek ez fog eszébe jutni  :p  :D

#753 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 19:07

ehh,enyhe NFS után 165-ös vérnyomással inkább exitáltam,
visszatérek netelni  :cool:  :p

#754 Felhasználó inaktív   Pug 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 19:09

Van újra, netem gecók :respect:  :p
Viszont a Vistával szopok rendesen.......... :D  :omg:  :omg:
Óh a szép jövő sajnos kifacsart citrom, óh a földgolyón én már nem vagyok itthon.........

#755 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 19:15

Idézet: fram - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 13:53

Megdöbbentő számomra, h az, aki ide pihenni jön, a netes barátai közé, képes hazudni nekik, mégha "kegyes hazugságok" is azok. Mi viszi rá az ilyen embert a hazugságra? Hiszen nincs semmilyen külső kényszerítőerő, ami erre sarkallná, kétlem, h megsértődnének a többiek, ha megtudnák, neked a LANparty nem jön be (mint ahogyan nem is sértődtek meg).

Aszexualitás: én emlékszem még, mikor azon keseregtél (igen, nem itt, hanem a Dumapartyban), h te egy nőneműre már nem tudsz úgy nézni mint egy nőre. Ehhez képest a múltkori "barátnős" történetnél, mintha nem ez derült volna ki és úgy nyilatkoztál egy emberről és feltételezhetően úgy viselkedtél egy emberrel, ahogy mások a lábtörlőjükkel sem szoktak. Ezen felül még le is írod, hadd lássa/tudja más is, h mit tettél szerencsétlennel és egy csepp lelkiismeretfurdalás jele nélkül tálalod az egészet. Vagy az a sztori is "csak" egy "kegyes hazugság" volt?

Nem bántalak (most sem ez a célom), max. te él(t)ed meg bántásnak. Az "odaböffentések" nem szóltak másról, minthogy elgondolkodj. Magadon. Igen, tudom, sokszor nem kellemes az embernek önmagával szembenéznie, de azt is tudom, ha sikerül, csak hasznos lehet az illető számára, azaz neked. Eddig nem azt látom, h sikerült volna.

Mindenki hazudik, Te is. :)  Nekem nem volt kedvem igazán soha menni lanparty-ra, egyébként pont közbejött valami mindig, de elhárítható lett volna az akadály. Tudom, hogy a srácok szerették volna, hát ezért hazudtam, hogy 100% akadály gördült. Titkon reménykedtem benne, hogy változom és lesz kedvem, de nem változtam. Ezért elmondtam, mi az igazság. Ez szerintem abszolut nem olyan, amit előzmények nélkül egy froclizó hozzászólással kéne kommentálni, főleg mert ha jól tudom, nem vagy az a felsőbbrendűségi komplexusokkal küzdő ember, akitől, mint NET-es havertól ezt kéne látnom. ;)

A hozzászólásod második részéhez, azt hiszem elég felületes vagy és úgy állítasz fel pszichológiai diagnózist, hogy nem ismertél ki eléggé. Nem hiszem, hanem tudom. Értelmét nem látom, hogy kioktass és nevelgess, talán nekem kéne Téged, lehet többet éltem meg, mint Te. De én nem ismerlek és különben sem vagyok pszichiáter.
A barátnős történetnek vannak olyan részei is, amit nem írok ki magamból fórumba sem, meg egyáltalán nem tartozik másra, csak ránk. Talán el sem kellett volna kezdenem leírni, azóta már ezt is tudom.
Igen, megviselt az a történet, azt hittem, soha többet nem tudok egy nőre úgy nézni, asszexuális korszakot éltem. Túléltem, azóta történt durvább is, egy hülye picsát nem veszek fel.

Itt hagyjuk abba, keress más szórakozást, nem fogom megszívlelni az alapozatlan tanácsaidat, s csak arra kérlek, hogy mással ne tedd ezt, mert esetleg elviszed olyan irányba, ami halálos lehet. Ne praktizálj tudás nélkül és ne legyél már olyan nagy szakember ennyi téren, mert a polihisztorok kora lejárt.

Köszönöm.

#756 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 19:20

Idézet: fram - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 14:35

Nem tudom, h olvassa-e, mostanában én sem tudom követni a DPs eseményeket, annyira pörög az a topik. Megpróbálkoztam már azzal, h máshol beszéljük meg a dolgokat, de Omega ide "menekült", önmaga elől. Ha látnék más érdemi utat, akkor azt választottam volna.

Csak hogy ezt is leírjam. Édesapám halála után nem sokkal ide, hozzánk hívtam meg mindannyiotokat Dumaparty találkozóra, Katicabogár-al (Édesanyám) együtt. Te is jó nagy bunkó voltál, és a többiek is, hogy nem reagáltatok erre megfelelően, azaz inkább elutasítóan. Nem keresem vissza. Akkor írtam, hogy túl vagytok pár Dumaparty talin, és talán az egészet ott szalasztottam el, hogy Ti összebarátkoztatok több alkalommal IRL is, én meg kimaradtam belőle. Te igazat adtál nekem ebben. Innentől nem láttam értelmét tovább irogatni oda. Persze, kiismertem, csak nem önmagamat.

#757 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 19:21

Idézet: BandiTar - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 15:00

Úgy-ugy! Béke van! Nézeteltéréseket lerendezni! Ez parancs! :D

Ha nem tartaná tele a privijét, akkor igen. Tegnap este is privit szerettem volna küldeni. Ennyit erről.

#758 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 19:23

Idézet: Poopa - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 15:30

Gyakran nem tudom eldönteni, hogy a régi problémázás (jé, azt Te indítottad :D írónikus :D), vagy csak egyszerűen annyira "zárt" csapat alakult ott ... :rolleyes: De szinte meg sem tud nyikkanni az ember.

Mindegy, erre mondják, hogy mindenki oda megy, ahol jó neki.
Ha ott nem látnak szivesen (huh, ez lehet kemény megfogalmazás) akkor oda nem megyünk. Ez van.

Nagyjából ezt éreztem, amikor otthagytam. :)

#759 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 19:25

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 15:41

Nem hajszoltak, csak egyszerűen nem éreztem azt, hogy befogadna az a közösség, hogy az ott lévő emberek többségét bármiféle társnak el tudnám fogadni. Egyszerűen csak átnéztek rajtam, és egy idő után nem éreztem szükségét annak, hogy bármiféle energiát fektessek az ottani elfogadtatásomba. Ennyi.

Igen, én is így jártam. Mindjárt szólok, hogy olvassanak be ide, és hogy lássák fram kollégát is.
A házigazdának írom, aki ezt olvassa. Fram provokál, de mielőtt olyat írok, miután privije nincs, ami miatt megkapnám az egy hetemet vulguralitás miatt, inkább állítsd le. Kösz.

#760 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 19:27

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 16:14

Nem feltétlenül ezzel vana  baj, hanem azzal, hogy egy zártnak mondható közösség mennyire tud befogadni új, közös élményekben még nem részesült új tagokat. Hiszen, ha jön egy új ember, és ők elkezdik folyamatosan beszélni, hogy pl. milyen jó volt a múltkori buli, akkor abba az új embernek érdemben sok beleszólása nem lehet, így tudva-tudatlanul, de kirekesztik őt. És közel sem biztos, hogy ezután, ha látja, hogy szinte rá sem bagóznak, akkor mégegyszer visszatér oda. Pedig könnyen lehet, hogy alapjában véve egy értelmes, korrekt emberi értékkel rendelkező ember, aki akár tovább emelhetné a hely tartalmasságát. Nézzetek csak vissza, mennyire más volt a DP a legelején. Olyan emberek jártak oda, akik azóta a közelben sem vannak. Mert be kell látni, Barbra (az indító) amellett, hogy érett, felelőségteljes nőként szerepelt itt, egyszerre volt "sokad-diplomás", aki nem vágott fel ezzel, és mindenféle közgazdasági és pénzügyi témákban, de egyátalán az élet dolgaiban is magas szinten járatos.
Igazán büszke vagyok arra, hogy személyesen megismerhettem Őt.

...olvasnivaló beidézve.

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.