HWSW Informatikai Kerekasztal: Merevlemezes DVD író (asztali felvevő) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (4 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Merevlemezes DVD író (asztali felvevő) amit PC-ről el lehet érni. Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 02. 10:27

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 10:33

Minek cserélni? Nem egyszerűbb eleve akkora HDD-s típust venni ami megfelel az igényeknek? Ma már kapható 80-400GB méretig azaz elég nagy a választék és az árak meg folyamatosan zuhannak. Egyébként a 80GB-os is tökéletes mivel nem hinném, hogy XP módban (legjobb felvételi mód és újratömörítés nélkül /gyorsmásolással/ a sima 4.7-es DVD-re max. 1 óra írható ki ha valaki ebben rögzít)  naponta 17 óra anyagot rögzít valaki anélkül, hogy kiírná DVD-re vagy éppenséggel megnézés után le nem törölné.
Arról nem is beszélve, hogy addig amíg a garancia tart nem érdemes szétberhelni a készüléket és pld. egy Pioneer felvevőnél az a 3 év garancia igencsak nyomós érv a belepiszka ellen (ráadásul mire a garancia lejár már rég elavult lesz a felvevő).
Egyébként hagyományos ATA vezérlés van a felvevőkben.

Ez így van.

Akkor most leírom a kérdésem hátterét. :)
Tudnék szerezni olcsón 1 félkész darabot amiben nincs HDD, ezért kérdeztem. ;)

#62 Felhasználó inaktív   AiRLAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 02. 10:32

Hogy a kérdésre is válaszoljon valaki :) Mindegyikben normál PC-s vinyó van, csak van amelyik védve van a cserebere ellen. Pl. LG RH-7500-ban tudod simán cserélni nagyobbra a 80GB-ost, én pl. 250-esre cseréltem; Ezzel szemben pl. a Pioneer írókban nem elég kicserélni, hanem egy megfelelő szervizCD és szerviztávirányító is kell ahhoz hogy kezelje és működjön. Így védik az extraprofitot ;)
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.

#63 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 10:43

Idézet: AiRLAC - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 11:32

Hogy a kérdésre is válaszoljon valaki :) Mindegyikben normál PC-s vinyó van, csak van amelyik védve van a cserebere ellen. Pl. LG RH-7500-ban tudod simán cserélni nagyobbra a 80GB-ost, én pl. 250-esre cseréltem; Ezzel szemben pl. a Pioneer írókban nem elég kicserélni, hanem egy megfelelő szervizCD és szerviztávirányító is kell ahhoz hogy kezelje és működjön. Így védik az extraprofitot ;)

Kösz. Sony-król mit tudsz? ;)

#64 Felhasználó inaktív   zsofika 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 03. 08:31

Hello!

Az aktuális helyzetről érdeklődnék azoktól akik járatosabbak benne.

Merevlemezes DVD írót vennék, max 100-105k -t szánnék rá és a
legjobbat szeretném (nem a legdrágábbat, nem feltétlenül akarom rákölteni
az összes pénzt, de aminek tényleg értelme van, azt megfizetném, mert nem
akarok rosszat)

Elsődlegesen tv műsorok programozott felvételére kellene, amiket rajta meg is vághatok és írhatom
- vagy + lemezre is. (DL és RAM nem feltétlenül kell) Vinyóméretben 160-ra gondoltam, de végülis 80 is elég ha gyorsan ki lehet írni lemezekre.

Lejátszásban lehetőleg mindenevő legyen, mp3-at tudjon dvd-ről is.

Nem feltétlenül fontos, de előnyös ha tud divx-et jól kezelni és csatalakoztatható pc-hez. Minden más jó ha van, de úgy gondolom másodlagos.

Mit javasoltok?

Panasonic EH55, Philips 3330, LG7500 amiken tűnődök, de tulajdonképpen tanácstalan vagyok. :confused:

#65 Felhasználó inaktív   littleNorbi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 01:25

Mire jó egy asztali DVD írón az USB csatlakozás ? Pl. lehet hozzácsatolni USB merevlemezt?
Üdv.: littleNorbi

#66 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 02. 17. 01:40

Idézet: littleNorbi - Dátum: 2008. febr. 17., vasárnap - 1:25

Mire jó egy asztali DVD írón az USB csatlakozás ? Pl. lehet hozzácsatolni USB merevlemezt?

Eléggé ezsközfüggő, hogy mit ismer fel rajt, de pendriveról mp3-at tud lejátszani, avi-t vagy a többit vagy igen, vagy nem, aztán merevlemezt vagy felismeri, vagy nem, vagy csak mp3at játszik, vagy DivX-et is.
Make love not Wor.

#67 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 13:28

Nem tudtok véletlenül olyan dvd felvevőről, ami VHS-es és HDD-s is egyben? és még persze DVD-t is lehet vele írni?

Köszönettel
Per Aspera Ad Astra

#68 Felhasználó inaktív   fefeco 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 09. 10:31

Sziasztok!  Asztali mervelemezes DVD-t szeretmék venni.Sajna,a házi mozi erősítőmön csak analóg 5.1 RCA bemenet van.Eddig csak egy készüléket találtam ,amelyiknek volt 5.1 analóg audió kimenete.Dimarson dm r956.Van valakinek tapasztalata,hogy milyen ez a szerkezet?Esetleg más analóg 5.1 kimenetes dvd tudtok ajánlani?  Előre is köszi! 

#69 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 11:01

Inkabb itt kerdezzetek sracok, ez doglott topic.

Udv,
Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

Téma megosztása:

• (4 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó