HWSW Informatikai Kerekasztal: Orkut és iWiW - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Orkut és iWiW Ismerősök hálózata Értékeld a témát: -----

#1051 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 20. 20:06

hat ez mar tenyleg :omg:

ehh: http://iwiw.hu/pages...?userID=8735714 
( Address: Pécsi temető, 6. sor és 4. parcella )  :omg:

Szerkesztette: des 2006. 05. 20. 20:32 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1052 Felhasználó inaktív   markuz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 05. 20. 20:37

Idézet: des - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 21:06

hat ez mar tenyleg :omg:

ehh: http://iwiw.hu/pages...?userID=8735714 
( Address: Pécsi temető, 6. sor és 4. parcella )  :omg:

mi a francot csinál ez itt pécsett? :Đ  :Đ

#1053 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 20:40

Idézet: debaj - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 14:02

Ha idáig eljutottál, azt is megértheted, hogy idegenek nem fognak meghívni, mert azzal borulna a rendszer. Tudom, már így is megborult, nem kell még egy flame a témában, legalább mi, értelmes emberek tartsuk már tiszteletben azokat az írott és íratlan szabályokat, amelyek működtetik az oldalt.

Természetes amit írsz. :up: Azért is mondtam, hogy nem akarok idegenektől kunyerálni, mert az nem fair. Akkor inkább megvagyok iwiw nélkül is.
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#1054 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 20:43

Idézet: markuz - Dátum: 2006. May. 20., Saturday - 21:37

mi a francot csinál ez itt pécsett?   :Đ  :Đ

ezt: "Koporsótöltelék és előadóművész"  :Đ
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1055 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 23:50

Idézet: Degeczi - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 7:52

nem abszurditás, hanem Ady idézet volt...

hol az ellentmondas? ;)

Idézet: Samott

idezni "csak pontosan, szepen, ahogy a csillag megy az egen"

plane, ha tenyleg pontosan, es a "dolgozni csak pontosan.." ELE odarakjuk, ami odavalo:
"BAR MUNKADON MAS KERES,
dolgozni csak pontosan...."

(borzalmas, hogy a szociban hogy kiforgattak ezt a valoban mely ironiaval es keseruseggel atitatott nehany sort, es hogy csinaltak belole munkapropagandat! ne folytassuk! :()
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1056 Felhasználó inaktív   T.Packo2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 17:48

Hi All!

Naon szeretnék egy iwiw meghívót mivel még nincs és szeretnék egy összehasonlítási alapot a myvip-el. Ha kell tudok adni gmail vagy myvip-es meghívót is vagy bármire rá lehet kérdezni ha van adok..:)

#1057 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 18:43

Idézet: T.Packo2 - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 18:48

Hi All!

Naon szeretnék egy iwiw meghívót mivel még nincs és szeretnék egy összehasonlítási alapot a myvip-el. Ha kell tudok adni gmail vagy myvip-es meghívót is vagy bármire rá lehet kérdezni ha van adok..:)

KÖNYÖRGÖM, csak 1 oldalt olvass vissza. Lécci, lécci, lécci!
Papesz

#1058 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 18:58

:irigy:

#1059 Felhasználó inaktív   woom 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 23. 19:24

Szia mindenki!
Nagyon sok érdekesség van ebben a topikban.
Ha mindenkinek el magyarázzák azok akik bent vannak az iwiw-ben, hogy miért nem hívhatnak meg senkit, akkor nekem még nem esett le, hogy miért is jó nekem az, hogy látogassam ezt a topikot???
Tudom nem muszáy!?
Illetve: nekem tegyük fel vannak bent ismerőseim, akiket szülővárosomból ismerek, de én onnan már húszon pár éve eljöttem, tehát mivel én oda nem kerülök be ezért velük sem tudom felvenni a kapcsolatot!!
Ez király!
Ja és még valami honnan tudod, hogy én nem éppen a szomszédodban lakok?
És még valami ezentúl már nem akarsz új ismerőseket szerezni? azaz akiket eddig megismertél az neked elég és pont??
Hát köszönöm hogy végigolvasta mindenki aki életében most először cselekedne olyat amit " nem illik".

üdv Woom

#1060 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 19:35

Idézet: woom - Dátum: 2006. May. 23., Tuesday - 20:24

Szia mindenki!
Nagyon sok érdekesség van ebben a topikban.
Ha mindenkinek el magyarázzák azok akik bent vannak az iwiw-ben, hogy miért nem hívhatnak meg senkit, akkor nekem még nem esett le, hogy miért is jó nekem az, hogy látogassam ezt a topikot???
Tudom nem muszáy!?
Illetve: nekem tegyük fel vannak bent ismerőseim, akiket szülővárosomból ismerek, de én onnan már húszon pár éve eljöttem, tehát mivel én oda nem kerülök be ezért velük sem tudom felvenni a kapcsolatot!!
Ez király!
Ja és még valami honnan tudod, hogy én nem éppen a szomszédodban lakok?
És még valami ezentúl már nem akarsz új ismerőseket szerezni? azaz akiket eddig megismertél az neked elég és pont??
Hát köszönöm hogy végigolvasta mindenki aki életében most először cselekedne olyat amit " nem illik".

üdv Woom

ha vannak bent ismeroseid akikkek napi szinten is tartod a kapcsolatot akkor ido kerdese es fogsz kapni toluk meghivot. ha el is felejtik, akkor te majd rakerdezel hogy ugyamar nem hivsz meg?. ugyanis hamarosan szerintem meghivo osztas varhato. (?) legalabbis dolgoznak rajta.... szoval turelem.

#1061 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 19:39

1. Azért jó, hogy kitárgyalhassuk az iwiwet és konkurrens/társoldalait, mint a magyar IT szektor egyik szereplőjét. Mert szerintem az a portál nem csak azért van, hogy aki benn van, onnantól kezdve meghívóforrást játsszon más fórumokon, rejteget "kockaszemmel", vagy akár a technológiát kedvelő emberek szemével sok érdekességet, megvitatandó problémát, izgalmas eszmecserére okot adó témát. A UPC topic sem arról szól, hogy "hé emberek, valaki kösse már be nálam a Chellot" :D

2. Mivel az az alapelv, hogy csak ismerős hívhat meg, igazán nem helyénvaló felháborodni, ha ebben a topicban nem kapsz ismeretlentől meghívót. Mindenkinek kevés van, ismerőse viszont sok.

3. Előfordulhat ilyen is. Viszont ha a jelenlegi ismerőseid közül (csak van egy pár, nem?) valaki bekerül, előbb-utóbb biztos eszébe fogsz jutni te is. Én sem kunyeráltam meghívót, mégis kaptam, pár nappal e topic megnyílása után, amikor még azt sem tudtam, mi ez az iwiw. Vannak olyan ismerőseim is a wiwen, akikről a való életben el sem képzeltem volna, hogy tudják, mi az az internet.

4. Próbáljuk ki! Gyere át, megiszunk egy pohár gyümölcslevet, aztán ha lesz újra meghívóm, meghívlak. :)

5. De, akarok. Csak jobban szeretem a hús-vér emberekkel való kapcsolatot, mint a bitbarátságot. Régen, amikor chateltem, nem volt olyan ember, akivel "jól kijöttünk" a chatszobában, mégsem jöttünk össze legalább egy pofa sörre.

#1062 Felhasználó inaktív   woom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 19:52

1. Nem kunyeráltam meghívót!!
2 Nem kunyeráltam meghívót!!
3 Egyik ismerősömtől sem fogom megkérdezni, hogy figyu má néked van iwiw vagy nem van
4 Ha ismerőseim közül bárki tag az iwiw-ben és én nem jutok eszébe magától akkor nem is akarom eszébe juttatni
5 Internet=kapcsolat emberek között
6 vegy nem?

:respect:

7 Tsak aztatat nem értem, és tsakis azért szóltam hózzá (remélem nem nagy bűn) mert kíváncsi voltam volnék arra, hogy akik ilyen hűen követik az iwiw lényegét, az életben mindent ilyen lelkiismeretesen és szabályokat betartva élnek?

:think:
üdv

#1063 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 20:11

Idézet: woom - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 20:52

3 Egyik ismerősömtől sem fogom megkérdezni, hogy figyu má néked van iwiw vagy nem van
4 Ha ismerőseim közül bárki tag az iwiw-ben és én nem jutok eszébe magától akkor nem is akarom eszébe juttatni
5 Internet=kapcsolat emberek között
6 vegy nem?

7 Tsak aztatat nem értem, és tsakis azért szóltam hózzá (remélem nem nagy bűn) mert kíváncsi voltam volnék arra, hogy akik ilyen hűen követik az iwiw lényegét, az életben mindent ilyen lelkiismeretesen és szabályokat betartva élnek?

:think:
üdv

3. akkor nehezen is fogod megtudni, ha magától nem említi meg.
4. inkább itt névtelenül?
5. internet = hálózat számítógépek között. ezer dologra használható.

7. ha átmész a piroson gyalog, miközben nem jön autó, azzal nem teszel tönkre semmit. ha viszont egymást hívogatják meg ismeretlenek, azzal az egésznek a lényege vész el.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1064 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 20:17

Idézet: qnadam - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 21:11

7. ha átmész a piroson gyalog, miközben nem jön autó, azzal nem teszel tönkre semmit. ha viszont egymást hívogatják meg ismeretlenek, azzal az egésznek a lényege vész el.

Elvileg teljesen igazad van.

Gyakorlatban viszont mindenki csak azért lejmolja a meghívókat, mert kevés van.
Aki viszont - akár ismeretlenen keresztül is - bekerült, már megkeresheti az ismerőseit, és a végére lesz 50-100-500 ismerőse, amiből egy nem valódi. Biztos, hogy ez olyan sokat számít? :rolleyes:

#1065 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 20:22

1, 2: de felháborodtál azon, vagy legalábbis felháborodást éreztem az írásodból, hogy mi meg nem adunk. Erre feleltem.
3. Ez a te dolgod. Én sem kértem senkitől.
4. Helyes. Ez így működik. :)
5. De nem kizárólagos, nem helyettesítő kapcsolat. Az egyik legalacsonyabbrendű kapcsolat az emberek között, éppen kényelmes volta miatt. Sokkal személyesebb felhívni egy régi barátodat, mint bejelölni iwiwen.
6. Lásd 5.

7. Én igyekszem megfelelni a társadalmi/erkölcsi kötelességeimnek, több-kevesebb sikerrel, azért, hogy jogosnak érezhessem a saját elvárásaimat a társadalom felé. Nem vagyunk robotok, akik ha törik, ha szakad betartják a Három Törvényt, de ez nem jelenti azt, hogy minduntalan át kell hágni a szabályokat, akár szükséges, akár nem.
Átszaladok a piroson, ha késésben vagyok, ez tény. Viszont nem fogok átszaladni csak azért, mert megtehetem, vagy mert a többiek elindultak.

#1066 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 20:29

Idézet: MisterY - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 21:17

Elvileg teljesen igazad van.

Gyakorlatban viszont mindenki csak azért lejmolja a meghívókat, mert kevés van.
Aki viszont - akár ismeretlenen keresztül is - bekerült, már megkeresheti az ismerőseit, és a végére lesz 50-100-500 ismerőse, amiből egy nem valódi. Biztos, hogy ez olyan sokat számít? :rolleyes:

engem speciel zavar :) ettől függetlenül előfordult már, nem is egyszer, hogy adtam meghívót ismeretlennek torrentoldalra meg más helyekre, sőt ha volna felesleges meghívóm, akár még abban is benne volnék, hogy woom (vagy akárki) meghívóhiányos ismerősének átadjak egyet, és ő meghívja.

#1067 Felhasználó inaktív   woom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 21:00

Tehát

Nem kérek és nem kértem meghívót, majd ha valaki az ISMERŐSEIM közzül úg gondolja akkor meghív.

A furcs számomra az elhivatotság, hogy nem adok meghívót mert nem ismerlek (gondolok itt olyanokra akik kértek), pedig én úgy gondolom, hogy az iwiw értelme talán az lenne azok után hogy meghívott az ismerősöd és beléptél hogy megnézedte kit ismersz a bentlevők között lehet találsz olyan ismerőst akit áltisk vagy gimmi óta nem láttál és nem is hallottál róla. Most megtaláltad és fel tudod venni vele a kapcsolatot!

Jó lesz a Woom az akárkit nem szeretem megszólításnak: Köszönöm qnadam

A piros lámpás példa számomra sarkalatos.

És utoljára Csak eredeti DVD-d, Csak eredeti CD-d van otthon, illetve jogtiszta a windows a gépen, illetve az office (és nem piroslámpa, hogy jön az autó vagy sem), eredeti játékaid vannak...

Tsak nem értettem ezt a nagyfokú ismerem nem ismerem, és ha nem ismerem akkor nem...

internet= hálozat számítógépek között és az mire jó ha nem adatcserére illetve információcserére.

Így hogy nem ismertek mégis létrejött egy valamilyen kapcsolat közöttünk, és ez jó mert szerencsére küllönbözik a véleményünk és itt akkár meg is vitathatjuk.

Most mennem kell mert ku.. korán kell kelnem reggel, holnap ígérem vissza jövök mert kíváncsi vagyok!!

Köszönöm
Woom

:cool:

#1068 Felhasználó inaktív   woom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 21:07

Tehát

Nem kérek és nem kértem meghívót, majd ha valaki az ISMERŐSEIM közzül úg gondolja akkor meghív.

A furcs számomra az elhivatotság, hogy nem adok meghívót mert nem ismerlek (gondolok itt olyanokra akik kértek), pedig én úgy gondolom, hogy az iwiw értelme talán az lenne azok után hogy meghívott az ismerősöd és beléptél hogy megnézedte kit ismersz a bentlevők között lehet találsz olyan ismerőst akit áltisk vagy gimmi óta nem láttál és nem is hallottál róla. Most megtaláltad és fel tudod venni vele a kapcsolatot!

És utoljára Csak eredeti DVD-d, Csak eredeti CD-d van otthon, illetve jogtiszta a windows a gépen, illetve az office (és nem piroslámpa, hogy jön az autó vagy sem), eredeti játékaid vannak...

Tsak nem értettem ezt a nagyfokú ismerem nem ismerem, és ha nem ismerem akkor nem...

internet= hálozat számítógépek között és az mire jó ha nem adatcserére illetve információcserére.

Így hogy nem ismertek mégis létrejött egy valamilyen kapcsolat közöttünk, és ez jó mert szerencsére küllönbözik a véleményünk és itt akkár meg is vitathatjuk.

Most mennem kell mert ku.. korán kell kelnem reggel, holnap ígérem vissza jövök mert kíváncsi vagyok!!

Köszönöm
Woom

:cool:

#1069 Felhasználó inaktív   woom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 21:10

Bocs azt írta ki, hogy túlterheltség miatt próbáljam később hozzáadni a hozzászólásomat hát sikerült, kétszeresn is.
:confused:  :confused:  :confused:  :confused:

#1070 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 22:14

Idézet: woom - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 22:07

viszont ha én meghívlak, akkor az ismerőseim között leszel a listában, ami fájdalom, de nem igaz jelenleg, ne vedd sértésnek :)

Idézet

rád értelemszerűen a Woom vonatkozott, az akárki csak annak jelzésére van ott, hogy ez másra is vonatkozik.

Idézet

de miért függ össze azzal, hogy ismeretleneket meghívok-e vagy sem? tfh megkérdezek valakit, hogy hajlandó-e lopni. azt válaszolja, hogy nem, mire én visszakérdezek, hogy miért, hiszen a piros lámpán is átmegy (vagy képzelj ide valami más, hasonló súlyú dolgot). e között a kettő között sincs túl sok összefüggés.

Téma megosztása:

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »