Idézet: special - Dátum: 2006. ápr. 28., péntek - 21:05
én meg éppen a 100 millió alapján tartom reálisnak. ez ugyanis egy kezdetleges állapotból jön össze, a jelenlegi reklámmennyiség, a szolgáltatások minimálisak. figyelembe véve az iwiw növekedési lehetőségeit, a t-online médiapiaci jelenlétét (ugye el is kell adni), az online reklám folyamatos felértékelődését, a targetálási lehetőségeket, egyáltalán nem érzem elszálltnak. de hadd kérdezzem már meg, ha 700 millió-1 milliárdot kifizettek, akkor azt hogyan akarják visszszedni (már ha közel van ez az értesülés a valósághoz)? százmilliós profittal 7-10 éves befektetés. szerintem 5 évnél rövidebb megtérüléssel számoltak, legalábbis szerintem teljes elmebetegség dotkom témában hosszabb távra számolni.
a 100 milliós profit eleve túlzó becslés volt idénre sztem, nem valami reális alap. egy komoly értékesítéssel (mint amilyen a t-csoportnak van), nyilván elérhető, egyedül sosem érték volna el.
- egyrészt, a 700 - 1000m ft nem biztos, hogy igaz (de ha az, neked tudnod kéne miért, ti írtátok

)
- napi 10m ft = 3mrd+ ft / év

:)
- a teljes internetes költést becslik optimiskák 10mrd forintra idén/jövőre. napi 10m ft-tal az iwiw 3mrd+ lenne, azaz 30%. és akkor ohne startlap, ohne index, ohne origo, stb...