HWSW Informatikai Kerekasztal: Orkut és iWiW - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Orkut és iWiW Ismerősök hálózata Értékeld a témát: -----

#881 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 30. 12:00

Idézet: special - Dátum: 2006. ápr. 29., szombat - 9:03

Idézet

mint ahogy regen kaptam sorra a DM leveleket olyan neven, ahogy a BM nyilvantartasban szerepeltem (es sehol mashol nem volt az a nev..) pedig semmi joguk nem volt eladni azokat az adatokat.
tévedsz, van joguk. az alapértelmezett beállítás, hogy véletlenszerűen belekerülhetsz a BM által marketingcélokból kiszolgáltatott adathalmazba. ennyi.

a torveny nem igy szo! azaz nincs joguk. az, hogy igy tesznek torvenysertes. (senkinek sem hasznalhato fel az adata ilyen celokbol elozetes hozzajarulas nelkul.)
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#882 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 04. 30. 12:20

[quote name='bogdan' date='2006. ápr. 30., vasárnap - 13:00'] tévedsz, van joguk. az alapértelmezett beállítás, hogy véletlenszerűen belekerülhetsz a BM által marketingcélokból kiszolgáltatott adathalmazba. ennyi.[/QUOTE]
a torveny nem igy szo! azaz nincs joguk. az, hogy igy tesznek torvenysertes. (senkinek sem hasznalhato fel az adata ilyen celokbol elozetes hozzajarulas nelkul.) [/quote]
de, igen.:) a bm kiszolgáltathatja véletlenszerűen az adataidat (lakcímről beszélünk most, demográfiai jellemzők alapján szűrve), persze szabályzott célokra, és nyilván szigorú adatkezelési előírásai vannak a vevőnek is. vagy mindenki más tévedésben él rajtad kívül.

#883 Felhasználó inaktív   markuz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 04. 30. 13:09

aztarohadt. ne sz@rjatok már be ennyire azért, mert a t-csoport megvette az iwiw-t.
ha valaki meg akarja szerezni az adataidat, simán megszerzi.bárhonnan.

#884 Felhasználó inaktív   smyle 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 13:24

Nem azert, de ha jol tudom a valasztasi nevsort (talan cimmel egyutt) barki kikerheti bizonyos penzmag elleneben.
Igy nincs is mirol beszelni...

Bizonyara megeri a t-nek is egy ekkora latogatottsagu oldal megvetele kulonben nem tette volna.
Hulye lenne ezekutan elbaszni, hogy csokkenjen a latogatottsag.
Mondjuk az igaz, hogy freemail is egy nagy kalap sz*rt nem er mint szolgaltatas...

Szerkesztette: smyle 2006. 04. 30. 13:25 -kor

#885 Felhasználó inaktív   markuz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 04. 30. 14:07

iwiw cikk
tessék aggódni. vagy nem.  :cool:

Szerkesztette: markuz 2006. 04. 30. 14:07 -kor

#886 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 15:10

mert a freemailell mi is a baj? :think: nekem "kezdetek" ota freemailes cimem van es mindig megkapom az uzeneteket. de az igazsaghoz hozzatartozik, hogy mar vagy 3-4 honapja nem is kapok emailt mert amit kell elintezzuk msn/icq-n. de amugy mit is kellene nyujtania azon kivul hogy emailt tudjak irni es kapni?  :think: (persze en soha nem webes feluleten hasznalom)
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#887 Felhasználó inaktív   smyle 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 16:48

Az, hogy megbizhatatlan a levelek kezbesitesenek ideje.
Ami szempont ennel a szolgaltatasnal szerintem alapkovetelmeny.
En mar evek ota nem hasznalok freemail-t, de azota is hallom ismeroseimtol, hogy ilyen-olyan levele kesik. (volt mar pelda napokban merheto kesesekre is!)
De ez a hatter nem csak a freemail sajatossaga mert a mailbox is tonkrement nemtom mikor.
Ezert hasznalok mar evek ota kulfoldi mailbox-ot amivel SOHA nem volt problema, pedig naponta tobbszor hasznalom.
Ezt csak azert irtam le, mert, ha az iwiw ala sem lesznek kepesek normalis vasat rakni akkor ugyanott leszunk  :down:

Szerkesztette: smyle 2006. 04. 30. 16:49 -kor

#888 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 17:37

Idézet: smyle - Dátum: 2006. Apr. 30., Sunday - 17:48

Az, hogy megbizhatatlan a levelek kezbesitesenek ideje.
En mar evek ota nem hasznalok freemail-t, de azota is hallom ismeroseimtol, hogy ilyen-olyan levele kesik. (volt mar pelda napokban merheto kesesekre is!)
De ez a hatter nem csak a freemail sajatossaga mert a mailbox is tonkrement nemtom mikor.
Ezert hasznalok mar evek ota kulfoldi mailbox-ot amivel SOHA nem volt problema, pedig naponta tobbszor hasznalom.
Ezt csak azert irtam le, mert, ha az iwiw ala sem lesznek kepesek normalis vasat rakni akkor ugyanott leszunk  :down:

aham ertem. mondjuk en ilyet sose tapasztaltam de ez betudhato annak is, hogy sose voltam nagyon intenziv e-mailes.  :cool:  pedig voltak fontos levelezeseim amit masnapra ha nem kap meg valaki akkor picit gaz lett volna de vegulis ilyen sose volt. most meg mar ugy is mindegy. alig hasznalom.  :rolleyes:

azert enis kivancsi leszek mit hoznak ki az iwiw-bol. rosszabb csak nem lesz.  :confused:  :think:  :smoker:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#889 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 20:34

Idézet: smyle - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 17:48

Azért azt is vedd figyelembe, hogy a freemailt hihetetlen mennyiségű embertömeg használja. Aki valamilyen úton-módon, akár a könyvtárból nethez jut, 99%, hogy van freemailes címe (hiszen a legtöbb ember ezt az egyetlen lehetőséget ismeri,hogy ingyen emailcíme legyen! Nálunk pl. középsuliban infón volt egy óra, amiben freemailes postafiókot kellett létrehoznunk, és elsajátítani a használatát, szerintem nem voltunk egyedi eset az országban. Nekem is ez volt az eddigi leghosszabb életű postafiókom, bár egy éve spambotok hathatós közreműködése miatt kinyírtam. :) A GMail és társai inkább csak "felvilágosultabb" internethasználók előtt imertek.) 97% használja is. Ha a Google úgy döntene, hogy megvszi a freemailt az összes felhasználójával egyetemben, talán tudna szorítani akkora gépparkot neki, amin zökkenőmentesen elfutkosna a rendszer :)

#890 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 21:21

Idézet: des - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 18:37

aham ertem. mondjuk en ilyet sose tapasztaltam de ez betudhato annak is, hogy sose voltam nagyon intenziv e-mailes.  :cool:  pedig voltak fontos levelezeseim amit masnapra ha nem kap meg valaki akkor picit gaz lett volna de vegulis ilyen sose volt. most meg mar ugy is mindegy. alig hasznalom.  :rolleyes:

Másnapra? Hmmm.  :think:

Egy átlagos email pár másodpoerc alatt célba érhet. Ezt a normálisabb szolgáltatóknál könnyen el is lehet érni. A freemail-nél szinte garancált a minimum több perces, de gyakran több órás kézbesítési idő. Bár a legtöbb mail valóban célbaér előbb-utóbb náluk is. :rolleyes:

#891 Felhasználó inaktív   smyle 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 22:43

Idézet: debaj - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 20:34

Azért azt is vedd figyelembe, hogy a freemailt hihetetlen mennyiségű embertömeg használja. Aki valamilyen úton-módon, akár a könyvtárból nethez jut, 99%, hogy van freemailes címe (hiszen a legtöbb ember ezt az egyetlen lehetőséget ismeri,hogy ingyen emailcíme legyen! Nálunk pl. középsuliban infón volt egy óra, amiben freemailes postafiókot kellett létrehoznunk, és elsajátítani a használatát, szerintem nem voltunk egyedi eset az országban. Nekem is ez volt az eddigi leghosszabb életű postafiókom, bár egy éve spambotok hathatós közreműködése miatt kinyírtam. :) A GMail és társai inkább csak "felvilágosultabb" internethasználók előtt imertek.) 97% használja is. Ha a Google úgy döntene, hogy megvszi a freemailt az összes felhasználójával egyetemben, talán tudna szorítani akkora gépparkot neki, amin zökkenőmentesen elfutkosna a rendszer :)

A dolog szempontjabol nem az a fontos, hogy mekkora felhasznaloi letszama van, hanem az, hogy ehhez merten kielegito-e az alarakott geppark es infrastruktura.
Nyilvanvalo, hogy a freemail-nel ez nem elegseges.
Ez sem szeretetszolgalat, ilyen-olyan modon a felhasznalok is "megfizetik" a szolgaltatas koltseget,
igy talan mondhatom azt a hasonlatot, hogyha minden nap vennem kell kenyeret es van 2 bolt ami ugyanolyan kozel van (es mindeket helyen ugyanannyiba kerul), akkor nyilvan oda fogok jarni ahol mindig friss, nem pedig a masikba ahol mindig tobbnapos.
Hogy miert arulnak tobb napos kenyeret az nem lenyeges az en elegedettsegem szempontjabol, szabad valasztas van.
Nyilvan amig azt is megveszik addig az azt arusito bolt is elegedett, csak ehhez kihasznalja a vevok tudatlansagat/igenytelenseget ami szerintem nem egy szerencses magatartas, bar a penz beszel...

#892 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 08:04

Kinek kell meghívó basszátok meg? :D

#893 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 08:33

Idézet: whg - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 9:04

Kinek kell meghívó basszátok meg? :D

atadhatsz parat :Đ
macbook air 2014

#894 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 10:24

NÉzegettem ezt a myVIP-t, de nekem nem jön be. A Design vmi katasztrófa, Platypusszal próbáltam javítani rajta, de nem könnyű. A funkcionalitása se vmi egetverően ötletes, remélem javítanak még.

#895 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 12:10

Idézet: Avalon - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 11:24

NÉzegettem ezt a myVIP-t, de nekem nem jön be. A Design vmi katasztrófa, Platypusszal próbáltam javítani rajta, de nem könnyű. A funkcionalitása se vmi egetverően ötletes, remélem javítanak még.

Én sem igazán tartom használhatónak a myvipet, mivel se életkorra, se városra nem lehet keresni benne.
Így meg elég nehéz egy "szabójánost" megtalálni.... :think:

#896 Felhasználó inaktív   sothur 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 01. 15:11

Idézet: MisterY - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 12:10

Én sem igazán tartom használhatónak a myvipet, mivel se életkorra, se városra nem lehet keresni benne.
Így meg elég nehéz egy "szabójánost" megtalálni.... :think:

Amennyire tudom, ezt a részt gőzerővel fejlesztik. Majd meglátjuk...

#897 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 15:37

:wtf:
http://iwiw.hu/pages...sp?userID=11978
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#898 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 15:51

Idézet: qnadam - Dátum: 2006. May. 1., Monday - 16:37

:eek: hat nem semmi. en else hiszem, (bar vegulis lehetseges) hogy mindenkirol tudja is kicsoda/micsoda/honnan ismeri/hol talalkozott vele eloszor.stb... ez mar kesz. en mar hamarabb leptem volna ezugyben.  :cool:

#899 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 15:53

Idézet: qnadam - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 16:37

Csonka "dingdong" Bandika nagyon büszke arra, hogy legalább 4000 hajlandóak elismerni, hogy hallottak már róla.

Oszt?  :D

#900 Felhasználó inaktív   Eperkutyus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 07:39

elérhetőségek közé bekerült az a szánalmas Klip is. Hurrá :)  :omg:
Om mani peme hung.

Téma megosztása:

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első