Idézet: jojoando - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 12:01

Az egyik üzletet most hívtam fel, azt mondták nincs ASUS A7N8X, külön mondták, biztos a kiskerárakban néztem azért lehet
Az Abit NF7-S2-t meg már nem láttam annak az egy üzletnek a mostani árlistáján... szóval ennyi.
jó lesz nekem a KT600, csak menjen betonstabilan. A gond csak az, hogy nemtom megmerjem e venni.. mondjuk memória kilőve, az nem lehet, ennek az ECS alaplapnak a kézíkönyvében, meg külön írták, hogy nem mind1ik DDR400-as fog működni... mondjuk eddig működött. De persze eddig is csinált hülyeségeket a gép. Pölö amikor a windowsban észrevettem, hogy csak 512-t ír ki, aztán újraindítás, és már 1 giga volt

Aztán ez mostanság volt, hogy elindítottam a gépet, és kiírta, hogy nvidia videokártya, és még azon a képernyőn megjelent egy smiley, és megfagyott

aztán reset, és akkor továbbment, de csak addig, hogy kiírja az adatokat a gépről, és befagyott, és sok helyen "...." volt... aztán volt amikor a windows is elkezdett töltödni, ott is pontozgatott és megfagyott.. ilyenkor hagytam neki egy kis időt, később bekapcsoltam már ment.. de már az is furcsa volt, hogy csak a 20 resetre hajlandó bejönni, különben nincs kép és sípol