HWSW Informatikai Kerekasztal: Fagyások, újraindulások, X-akták - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fagyások, újraindulások, X-akták Először itt kérdezz és olvass! Értékeld a témát: -----

#1221 Felhasználó inaktív   jojoando 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 23. 10:09

Idézet: Kernelpanic - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 10:50

A "fényévekkel jobb" kifejezés erős túlzás. Tény, hogy az NF2 igazi bencsmárkbarát csippkészlet, a tuningerek is kedvükre buzizhatják a beállítások tömkelegét, tehát ebből a szempontból mindenképp jobb. Ha gyári órajeleken működő, stabil gépet akarsz, és nem zavar a tény, hogy tesztekben az NF2 pár pontot ráver - merthogy egyébként ezt nem fogod észrevenni - akkor nyugodtan vehetsz Via csipszes lapot. Nekem mindkettőből műx példány itthon (nf2u400, kt400A), semmi baj a Via-val.

Lehet a szavakba kötni, de viszont az Nforce2 és 3-s lapok mindenféleképpen jobbak a VIA-nál.
Volt egy pár alaplapom, meg most is van a VIA-s egy kalap sapkát se ér!
De ha szétnézel az árak között, nem véletlen, tükröződik a véleményem.

http://kiskerarak.hu/hardver/prices/cat?c=...-Socket-A-(AMD)

itt nézz szét,
És ASROCK alaplapot véletlen se vegyél!!!!!

#1222 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 10:24

Idézet: jojoando - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 11:09

itt nézz szét,
És ASROCK alaplapot véletlen se vegyél!!!!!

Bizony, még véletlen se  ;)

:omg:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1223 Felhasználó inaktív   jojoando 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 11:23

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 11:24

Bizony, még véletlen se  ;) 

Akkor másképp mondom.
Ami még maradt ezekből az alaplapokból, valószínüleg azé lehet, mert visszahordott darabok.
Szóval, szerintem ha már ez volna a helyzet, akkor márkásabbat választanák, ha volna.
Ha nem volna, akkor kénytelen lennék újabb kiadás után nézni...

:omg:    Asus...az megbízhatóbb, bár hogy neked mennyire jött be az Asrock azt te tudod!

Szerkesztette: jojoando 2006. 08. 23. 11:25 -kor

#1224 Felhasználó inaktív   Kal-El 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 23. 11:28

Hát sajna nforce2-es alaplap már nem nagyon van... szóval marad az Asus A7V600, vagy egy MSI KT6V-LSR... hátnemtom, még vacilálok rajta, mert most megy a gép :think:  :omg:  :confused:
Asrockot nem akartam venni, ahogy hallottam akkor már vehetnék megit ECS-t :D

#1225 Felhasználó inaktív   jojoando 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 12:01

Idézet: Kal-El - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 12:28

Hát sajna nforce2-es alaplap már nem nagyon van... szóval marad az Asus A7V600, vagy egy MSI KT6V-LSR... hátnemtom, még vacilálok rajta, mert most megy a gép :think:  :omg:  :confused:
Asrockot nem akartam venni, ahogy hallottam akkor már vehetnék megit ECS-t :D

biztos?

Ha nem volna, akkor kénytelen lennék újabb kiadás után nézni...

#1226 Felhasználó inaktív   Kal-El 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 08. 23. 12:13

Idézet: jojoando - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 12:01

:D Az egyik üzletet most hívtam fel, azt mondták nincs ASUS A7N8X, külön mondták, biztos a kiskerárakban néztem azért lehet :)
Az Abit NF7-S2-t meg már nem láttam annak az egy üzletnek a mostani árlistáján... szóval ennyi.
jó lesz nekem a KT600, csak menjen betonstabilan. A gond csak az, hogy nemtom megmerjem e venni.. mondjuk memória kilőve, az nem lehet, ennek az ECS alaplapnak a kézíkönyvében, meg külön írták, hogy nem mind1ik DDR400-as fog működni... mondjuk eddig működött. De persze eddig is csinált hülyeségeket a gép. Pölö amikor a windowsban észrevettem, hogy csak 512-t ír ki, aztán újraindítás, és már 1 giga volt :rolleyes:  Aztán ez mostanság volt, hogy elindítottam a gépet, és kiírta, hogy nvidia videokártya, és még azon a képernyőn megjelent egy smiley, és megfagyott :D  aztán reset, és akkor továbbment, de csak addig, hogy kiírja az adatokat a gépről, és befagyott, és sok helyen "...." volt... aztán volt amikor a windows is elkezdett töltödni, ott is pontozgatott és megfagyott.. ilyenkor hagytam neki egy kis időt, később bekapcsoltam már ment.. de már az is furcsa volt, hogy csak a 20 resetre hajlandó bejönni, különben nincs kép és sípol :reklamacio:  :omg:

#1227 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 12:24

Idézet: jojoando - Dátum: 2006. aug. 22., kedd - 10:32

Namost a bios beindul,  vagy előtte már kifagy az egész?
Szóval a windóz indul és akkor áll meg?

Bios se indul  :(

#1228 Felhasználó inaktív   jojoando 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 13:17

Idézet: enzimke - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 13:24

Bios se indul  :(

1 memóriát hagyjál benne, ami biztos hogy jó.
Úgy próbáld.
Mostanság nem tettél bele mégegy memóriamodult, mert olyankor szokott biosból kifagyni.

Kal-El

Te tudod, nekem van egy VIA-s inteles lap, hát eléggé tré.
Egyébként nem érdemes, régi lapot venni, mert öregednek azok is.

#1229 Felhasználó inaktív   Kal-El 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 08. 23. 13:41

Idézet: jojoando - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 13:17

Úgy próbáld.
Mostanság nem tettél bele mégegy memóriamodult, mert olyankor szokott biosból kifagyni.

Kal-El

pedig ezzel nem volt semmi gond mostanáig. csak nem volt túl gyors. akkor azt mondod, az alaplap ment szét kicsit? mert akkor veszek újat.. via még nekem belefér, csak nem kt400. SiS chipkészletest nem vennék semmi pénzért :D nah még meditálok rajta egy picit...

#1230 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 14:02

Idézet: jojoando - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 14:17

Úgy próbáld.

Kal-El

Alapbol kettő volt benne.

Hosszúkat sipolt.

Egyel elindul de a biosbol kifagy.

#1231 Felhasználó inaktív   jojoando 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 14:21

Valószínüleg gyengélkedik az alaplapod.
Sajna csak Asrock alaplapokat találtam, én nem venném meg.
inkább a 939 felé nézelődnék!

#1232 Felhasználó inaktív   jojoando 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 14:25

Idézet: enzimke - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 15:02

Alapbol kettő volt benne.

Hosszúkat sipolt.

Egyel elindul de a biosbol kifagy.

Akkor a másikat tedd bele, és a biosba nézd meg, nem állítódott e el a beállítása.
Vagy nyomj egy default beállítást, majd induljon újra minden.

#1233 Felhasználó inaktív   Kal-El 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 08. 23. 15:05

Idézet: jojoando - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 14:21

Valószínüleg gyengélkedik az alaplapod.
Sajna csak Asrock alaplapokat találtam, én nem venném meg.
inkább a 939 felé nézelődnék!

Rendben, kösz, hogy megerősítesz benne. Asrockot tuti nem fogom megvenni, de azt az Asus-t lehet... 939 felé most inkább nem nézelődök, mert nincs annyi kess.. esetleg ha van olyan is ami PCI-Expresst meg AGP-t is tud.

#1234 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 15:34

Idézet: Kal-El - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 16:05

Rendben, kösz, hogy megerősítesz benne. Asrockot tuti nem fogom megvenni, de azt az Asus-t lehet... 939 felé most inkább nem nézelődök, mert nincs annyi kess.. esetleg ha van olyan is ami PCI-Expresst meg AGP-t is tud.

Áhh, olyan lapot csak asrock csinált amin van pci-e + agp, de olyat ne vegyél semmiképp mert szar!!! Ráadásul uli chipkészlet van rajta  :omg: :down: Szánalmas. Igaz h nincs vele senkinek se baja , de ne vegyél semmiképp.

Vegyél Epoxot az biztos jobban hangzik. Nekem is volt már, igaz beszart másfél év után, de az Epox az jó!!!

:omg:  :rolleyes:  :(

Szerkesztette: Valdy 2006. 08. 23. 15:35 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1235 Felhasználó inaktív   Kal-El 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 08. 23. 15:46

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 15:34

Áhh, olyan lapot csak asrock csinált amin van pci-e + agp, de olyat ne vegyél semmiképp mert szar!!! Ráadásul uli chipkészlet van rajta  :omg:   :down:   Szánalmas. Igaz h nincs vele senkinek se baja , de ne vegyél semmiképp.

Vegyél Epoxot az biztos jobban hangzik. Nekem is volt már, igaz beszart másfél év után, de az Epox az jó!!!

:omg:  :rolleyes:  :(

akkor asszem egyőlere nem nézelődök s939 irányába. most nem lesz pénzem megint 40 rongyot fizetni egy új vga-ra. gondolom az Ali akart lenni, háhá aztt inkább télleg ne :omg:

Epox az tudom jó, régen én is ilyen kt400-as alaplapot vetettem haverommal, dehát a mistralba csak asus meg msi van... az aquaba meg asrock  :p  :)  több nagyüzletet nem igen tudok.. asszem még alszom rá egyet...

#1236 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 15:51

Faszás :)
Házat és tápot cseréltem, erre megszunt zorogni a gép...
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#1237 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 15:51

Idézet: Kal-El - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 16:46

akkor asszem egyőlere nem nézelődök s939 irányába. most nem lesz pénzem megint 40 rongyot fizetni egy új vga-ra. gondolom az Ali akart lenni, háhá aztt inkább télleg ne :omg:

Epox az tudom jó, régen én is ilyen kt400-as alaplapot vetettem haverommal, dehát a mistralba csak asus meg msi van... az aquaba meg asrock  :p  :)  több nagyüzletet nem igen tudok.. asszem még alszom rá egyet...

Ja látni, hogy nem vagy képben, de a fikázás az megy. Uli akart lenni, már elég régóta így hívják... Bizonyítja hogy mennyire szar, hogy megvette az nvidia.

agp + pcie
      |
      |
  \/

Szerkesztette: Valdy 2006. 08. 23. 15:52 -kor

#1238 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 16:08

Valdy! Felesleges sajnos a szócsépelés. :( Vegyen azt amit akar és el van intézve. :rolleyes:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1239 Felhasználó inaktív   Kernelpanic 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 16:23

Idézet: Kal-El - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 16:05

Asrockot tuti nem fogom megvenni

Az említett KT400A-s lapom történetesen egy Asrock K7VT4A Pro. Mondom, hogy semmi gond vele, viszont te meg vegyél, amit akarsz.

#1240 Felhasználó inaktív   Kal-El 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 08. 23. 16:34

nem értem ezeket a reakciókat, egyik azt mondja szar az asrock másik azt mondja nem. eleinte nem azért nem akartam asrockot venni mert a gyártó asrock, hanem mert az kt400-as, és ha már veszek, akkor inkább újabbat veszek, kt600-ast. és mivel kt880-as meg nforce2 nem nagyon van, így lassan körvonalazódik a dolog:P

Idézet

Ja látni, hogy nem vagy képben, de a fikázás az megy. Uli akart lenni, már elég régóta így hívják... Bizonyítja hogy mennyire szar, hogy megvette az nvidia.

jah és a fikázás mindig megy, de látom nem csak nekem, és sorry de ezt az uli-t nem ismertem, azt hittem elírtad:P

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.