HWSW Informatikai Kerekasztal: Fagyások, újraindulások, X-akták - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fagyások, újraindulások, X-akták Először itt kérdezz és olvass! Értékeld a témát: -----

#1881 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 07. 12:36

Gondolom igen, szóval elég korcs megoldás lenne! :Đ
Rhino666

#1882 Felhasználó inaktív   Katoci 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 08. 10:43

Idézet: abraham - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 13:35

Nekem is volt hasonló és az segített hogy masterbe raktam az írót (ezt nem írtad ha jól látom). Ezen a hitachin van a vindózer?

abraham

Csak ez a vinyo van, ezen van windóz meg minden. Haver íróját beraktam,  egy napig ment simán, aztán ugyanaz. Más IDE kábelt is kipróbáltam már, nem sokat segített. Megpróbálom masternek beállítani az írót (meglátom majd mit szól hozzá a windóz). Ha az sem segít megy vissza az egész a boltba, remélem majd ők okosabbak lesznek nálam - meg külömben is nekem már az idegeimre ment, ez a néha megyek, néha meg nem.

#1883 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 14:01

Hello

Megint itt vagyok, csak volt egy kis gond win telepítéssel:cool:

Idézet: Rhino666 - Dátum: az médium

Érdekes, az én Chieftec 360-202-DF tápom 24 tűs...  :think:
Gondolom a tied két ventis lehet és nem idősebb 3 évnél!?
Mivel nálam a megnevezésnél hiányzik a "DF" és csak egy ventis, az enyém régebbi verzió lehet.

Idézet: didyman

Dehogynem. Rá lehet dugni egyféle módon, úgy mennie kell.

Idézet: jojoando

jó az , ha nem használod a végtelenségig, hanem az
1-2 napos tesztre, akkor elég lesz rá.
Egyébkéntis az utolsó 4 dugó le van vakdugózva gyárilag.
A lényeges momentum a plusz 4db-s dugó meglegyen,
és be legyen tolva a helyére

Idézet: nyunyu

Pedig egy probat megerne, csak kerdes, hogy a HPC-360 elbirna-e azt a konfigot.

Nekem mar masfel honapja a regi HPC-340-rol megt az A64+7900GTO-m, es ugy veszem eszre, hogy nem birja a 15A-t leadni kepes 12V aga.
Napi 2x tuti kifagy, meg jatekokban is csinal olyat, hogy egyszercsak megall a kep, de a jatek maga megy tovabb.
Ilyenkor Alt-Tab, Alt-Tab, es megint jo a kep.
Visszabb vettem a procimat, VGA nincs is huzva, de igy is csinalja.
Nekem a józan ész azt diktálta, hogy 24 dugós csati-ra nem csatlakoztatok 20 dugós táplálást, biztos nem véletlen a plusz négy dugó, igy nem is volt bátorságom megcsinálni.

Ami aztán történt a win telepítéssel azt fentebb linkeltem.  :cool:

Egyébként másnap itt volt a vevő a régi gépemért, igy már nincs másik tápom szóval ez a lehetőség a továbbiakban kiesett.

Egyenlőre most amit szeretnék ezt a tápot valami módon kiprobálni, hogy biztos nem ezzel van a gond, erre kellene valami ötlet.
Szeretném ezt is kizárni a hibalehetőségek közül.
Nem lenne rá valami ötletetek?

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#1884 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 08. 17:20

Idézet: szabi - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 14:01

Hello

Megint itt vagyok, csak volt egy kis gond win telepítéssel:cool:
Gondolom a tied két ventis lehet és nem idősebb 3 évnél!?
Mivel nálam a megnevezésnél hiányzik a "DF" és csak egy ventis, az enyém régebbi verzió lehet.

Idézet: nyunyu

Pedig egy probat megerne, csak kerdes, hogy a HPC-360 elbirna-e azt a konfigot.

Nekem mar masfel honapja a regi HPC-340-rol megt az A64+7900GTO-m, es ugy veszem eszre, hogy nem birja a 15A-t leadni kepes 12V aga.
Napi 2x tuti kifagy, meg jatekokban is csinal olyat, hogy egyszercsak megall a kep, de a jatek maga megy tovabb.
Ilyenkor Alt-Tab, Alt-Tab, es megint jo a kep.
Visszabb vettem a procimat, VGA nincs is huzva, de igy is csinalja.
Nekem a józan ész azt diktálta, hogy 24 dugós csati-ra nem csatlakoztatok 20 dugós táplálást, biztos nem véletlen a plusz négy dugó, igy nem is volt bátorságom megcsinálni.

Ami aztán történt a win telepítéssel azt fentebb linkeltem.  :cool:

Egyébként másnap itt volt a vevő a régi gépemért, igy már nincs másik tápom szóval ez a lehetőség a továbbiakban kiesett.

Egyenlőre most amit szeretnék ezt a tápot valami módon kiprobálni, hogy biztos nem ezzel van a gond, erre kellene valami ötlet.
Szeretném ezt is kizárni a hibalehetőségek közül.
Nem lenne rá valami ötletetek?

Üdv
szabi

Ha ennyire parázol, akkor vegyél 20 -> 24 tűs ATX átalakítót. Kettészedi az 12v-os ágat és akkor mindenhova lesz mit dugnod! ;)
Rhino666

#1885 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 17:44

Idézet: Rhino666 - Dátum: az médium,2006. dec. 8., péntek - 17:20

Ha ennyire parázol, akkor vegyél 20 -> 24 tűs ATX átalakítót. Kettészedi az 12v-os ágat és akkor mindenhova lesz mit dugnod! ;)

:cool: :D
Most már nem téma, mert elvitték az elöző gépem.  ;)
Ezt a tápot ami nálam van kellene valami módon tesztelni, hogy tudjam nincs vele gond.

Mi lett a bios frissítésel, sikerült visszasütni egy jót?

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#1886 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 17:54

Idézet: szabi - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 17:44

:cool:   :D   :Đ
Most már nem téma, mert elvitték az elöző gépem.  ;)
Ezt a tápot ami nálam van kellene valami módon tesztelni, hogy tudjam nincs vele gond.

Mi lett a bios frissítésel, sikerült visszasütni egy jót?

Üdv
szabi

Szerintem didyman épp rajta ül. :think: Az előbb hívtam, de ki van kapcsolva! :reklamacio:
Rhino666

#1887 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 17:56

Idézet: Katoci - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 10:43

Csak ez a vinyo van, ezen van windóz meg minden. Haver íróját beraktam,  egy napig ment simán, aztán ugyanaz. Más IDE kábelt is kipróbáltam már, nem sokat segített. Megpróbálom masternek beállítani az írót (meglátom majd mit szól hozzá a windóz). Ha az sem segít megy vissza az egész a boltba, remélem majd ők okosabbak lesznek nálam - meg külömben is nekem már az idegeimre ment, ez a néha megyek, néha meg nem.

Szvsz a lap IDE kezelőjével lesz a bibi. Ebből gari lesz. :(
Rhino666

#1888 Felhasználó inaktív   jojoando 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 17:57

...::Szabi.:...

Idézet

Egy normális szervizes 1000Ft ért beméri., szerintem, főleg, ha nem nála vetted.

Szerkesztette: jojoando 2006. 12. 08. 18:01 -kor

#1889 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 08. 18:01

Idézet: jojoando - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 17:57

...::Szabi.:...

Egy normális szervizes 1000Ft ért beméri., szerintem.

Be lehet mérni sufniban is. 5-7 pin-t összezár (remélem jól emlékszem - inkább ne vegyétek készpénznek!! :Đ ), mérőeszközt molex-re köt (ellenállás), bekapcs.
Rhino666

#1890 Felhasználó inaktív   jojoando 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 18:03

Inkább a haverommal tekercseltetek egy normális trafót és azzal életem végéig elleszek!
30 eFt ért 3-t is csinál, szal watt is lesz!

Szerkesztette: jojoando 2006. 12. 08. 18:04 -kor

#1891 Felhasználó inaktív   M3nyus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 18:38

Hello

Nemrég vettem egy ASUS p4c800-E Deluxe alaplapot (i875P), és sehogyan sem tudok raid 0 tömben lévő vinyokra (seagate 7200.8 2X80gb) Win XP prof Sp2 es oprendszert.
Elötte ABIT AI7 es alaplapom volt (i865PE) és arra minden gondélkül feltudtam tenni, a ich5r be épitett s-ata vezérlőn keresztül.
Mostani ASUS ban meg ha a Promise  PDC20387 vezérlőben hozok létre egy raid0 tömböt, akkor eljut az xp minden hiba nélkül a 1. bebootolásáig, és ott ujraindul az egész gép, és ugyan eszt csinálja ha a ich5r be épitettel csinálok raid0 tömböt.

Feltetem a legujabb biost(1023), probálkoztam teljesen default biossal, probálkoztam 2 féle xp vel (1. magyar sp 2 es s-ata driver integrált, 2. TinyXP kicsit átalakitva, de angol xp prog sp 2 vel, és ugyancsak integrált s-ata vezérlőkel, mivel nincs floppy meghajtóm)A tinyXP is eljut ugyan addig, azaz feltelepül rendben, de az 1. bootolásnál meghal kékhalállal, de semmi-t nemir ki, tehát nemhivatkozik file ra, avgy memoriacimre, sem semmire...

Ha nem raid ba rakom a vinyokat, akkor minden probléma nélkül mennek.Ugyan ez a 2 vinyo ment előző lapomban is, és azzal működött a ich5r be rakott s-ata vezérlővel.
Alaplapra gyanakszom, de akkor is furcsa, hogy 2 különálló vezérlővel is ugyan aszt a hibát produkálja.

Valami 5 let, hogy mit probáljak még ki? :think:

#1892 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 18:42

Jobban örülnék pár napos próba félének, olyan terhelési kötülmények közt, mint amit a gépem jelent a tápnak.
Azzal nem sokra megyek, ha valaki rámér, 12V 5V 3.3V megvan és adja vissza a tápot, hogy minden ok.

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#1893 Felhasználó inaktív   jojoando 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 19:04

Gondolom a szervizes se láma, hogy ennyit ne tudjon, ha fizetik a tesztet.

#1894 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 12. 08. 21:51

Idézet: jojoando - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 19:04

Gondolom a szervizes se láma, hogy ennyit ne tudjon, ha fizetik a tesztet.

Mivel nincsen programozható műterhelésük, az össz dolog, amit tenni tud, hogy ráakaszt valami gyerek celeronos konfigot és leméri a vele kapott feszeket, de sokszor csak egy jó-nem jó táptesztert rak rá, ha annyira ért hozzá, legalább egy vinyót ráaggat terhelésnek, hogy egyáltalán elinduljon a táp. Nagy ritka esetben akad valami tökösebb gép alá, netán valami hebrákolt műtehén, de ahogy én ilyennel nem találkoztam még szervizben, úgy sokan mások sem :)
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1895 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 12. 08. 21:59

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 17:54

Szerintem didyman épp rajta ül. :think: Az előbb hívtam, de ki van kapcsolva! :reklamacio:

Bocsánat, forgattam :) . A hetem nagyon kész volt, nem tudtam eljutni sem a mikronikába, de jövő héten elintézem.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1896 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 08. 23:36

Idézet: didyman - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 21:59

Bocsánat, forgattam :) . A hetem nagyon kész volt, nem tudtam eljutni sem a mikronikába, de jövő héten elintézem.

Azért a szülinapomra érjen ide plz... :respect: Tudod úgyis hogy megkapod ingyé a rudamat! :wub:
Rhino666

#1897 Felhasználó inaktív   shadowman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 16:42

Sziasztok!
Soory,ha mar van ilyen akta,es nyutk egy ujat,de ez feletteb erdekes.
Szoval adott egy MSI K8N Neo4-FI alaplap,benne egy 3200+ -os procival,es a kovetkezo dolgot csinalja.
A heten parszor(ezt nem neztem meg,hogy mindig ugyanazokon a napokon,vagy ez is valtozo)minden reggel 8.16-kor a gepem lekapcsol.Teljesen mindegy,hogy eppen elotte dolgozok(bar ekkor talan kevesebbszer)vagy pedig eppen nem ulok elotte.Ezt csinalja mar amiota megvettem kb.1 eve.Mostmar kicsit kezd idegesiteni a dolog,hogy vajon mitol lehet.Ezt az idod hajszalpontosan tudom,tehat mindig ekkor 8.16-kor kovetkezik be.
Valami otlet,hogy mitol lehet ez?
Jah biost nem frissitettem,huzva van a proci,de "csak" 9.5X250=2375-on megy,a ramok markas 500-as ramok KingMax-ok 2db 512-es.

#1898 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 16:56

Valami bug lehet. Mondjuk eszembe jut még az is, hogy van a BIOS-ban wake UP by time, bár furcsa hogy pont fordítva sülne el... :confused:
Rhino666

#1899 Felhasználó inaktív   shadowman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 19:31

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 15:56

Valami bug lehet. Mondjuk eszembe jut még az is, hogy van a BIOS-ban wake UP by time, bár furcsa hogy pont fordítva sülne el... :confused:

Igen,szerintem is valami ilyesmi lehet benne,mert tul szabalyos a dolog,be vajon hol lehet benne a gubanc?A Wake Up szerintem nincs bekapcsolva,de majd megnezem konkretan,meg az osszes ilyen ebreszto dolgot benne.

#1900 Felhasználó inaktív   Ocean 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 18:19

Hú srácok sokkal nagyobb a baj, mint gondoltam. Legalábbis más.
Egy napom ráment mire kiderítettem, hogy a 3-ból csak az egyik wincsi lett rossz.
Adatok egy részét lementettem róla, majd gondoltam ideiglenesen rakok egy windózt valamelyik másikra.
Nosza el is indult a telepítő, otthagytam hagy másolgasson, mígnem mikor megyek vissza a géphez, nagy kék képernyő, hogy a windóz hibát talált és a gép károsodásának megelőzése érdekében megállította a telepítést.
Sose láttam még ilyen üzit, újraindítottam és ott maradtam előtte.
És jött megint a kékhalál, mégpedig annál a résznél, ahol alul azt írja ki, hogy FAt fájlrendszer (nem tudom már telepítés/másolás, mind1 végülis), na ezen átmegy, és amikor megjelenik, hogy NTFS fájlrendszer, akkor jön a hiba.
Na gondoltam itt sok dolog lehet rossz, elkezdtem kombózni: ugyanaz a winyó, csak másik ide csatira, másik winyó ugyanarra a csatir, másik winyó a másik csatir, állandóan jött a hiba.
Itt kezdtem gyanakodni az alaplapomra, ezért átraktam a cd-t és az első winyót egy másik gépbe és ott gond nélkül túlment ezen a részen, simán fölmegy a windóz.
Szóval akkor jól sejtem, az alaplapom is gallyrament? Az IDE-vezérlő hibája, vagy mi lehet még ez?

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.