HWSW Informatikai Kerekasztal: Beköszönő - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Beköszönő Új tagok bemutatkozó topikja Értékeld a témát: **--- 2 szavazás

#101 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 19. 11:42

Idézet: kms - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 15:00

Az én hangszerem a kürt, ha dobolnék, nem szeretnének a szomszédok ennyire :D

::kms::

Áhh, akkor nekem ezért nincsenek szomszédaim... :idea: :D :D

Üdv a fórumon neked és persze minden újonnan érkezettnek. :)

#102 Felhasználó inaktív   Eli-- 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 19:26

Szevasztok!! :D

Én már rég regisztráltam de csak most találtam rá erre a thémára.

Annyit érdemes rólam tudni h nem zseretek nagyon jáccani de azért néha szoktam
inkább grafikával foglalkozom vagy zenét hallgatok
sztem jófej vok de ezt majd ti eldöntitek... :taps:

üdv: Előd

nagyon kiláj a fórum :)

#103 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 19:37

Üdv neked! És minden újnak és réginek! Tudom-tudom.. húzzak a fenébe :D
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#104 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 29. 12:24

Sziasztok!

Már régen regisztráltam, de most találta rá erre a topikra. Bemutatkozom. 1977-ben születtem, így az írás időpontjában 29 éves vagyok. Gépészmérnökként végeztem a Műegyetemen, az első két évben francia tagozaton tanultam. Azért csak két évet, mert eddig tartott, utána át kellett menni a magyar sima nappalira.

Dolgoztam három évet egy mérnöki irodában, ott jól be is savanyodtam. Aztán átmentem egy székesfehérvári autóipari multihoz, ahol jelenleg is dolgozom, mint fejlesztő mérnök. Klímakompresszorokon dolgozunk.

Alapvetően humán érdeklődésű vagyok (akkor miért mentél a műszakira, kérdezhetnénk). Építész szerettem volna lenni, de átlag alapján csak a gépésznek voltam jó, így oda mentem. Talán mindenki jobban járt volna, ha építész leszek, de ez összetett történet :)

Beszélek néhány nyelvet, de nem vagyok nyelvész. A humoromra szokták azt mondani, hogy "fanyar" vagy azt is, hogy "szar", döntse el mindenki maga.

Kedvelem a komoly zenét, legyen az komolyzene vagy akár színvonalas rock vagy metál. Az instrumentális művek is tetszenek, egyedül az opera idegen tőlem egy kicsit. Nem tudom elviselni, amikor érthetetlenül visít vagy ordít valaki. De nem ítélem el a kedvelőit, mert fő a tolerancia (tolerance is boiling, na tessék, már kezdem is)

Imádok autót vezetni, lendületesen megyek, ezt azt jelenti, hogy a hátsó ülésen hányni szoktak, ha szerpentire tévedünk. De igazából az öreguras lendületből menős stílust kedvelem, szeretek fogyasztásra optimalizálni. Ez azt jelenti, hogy 20 másodperc alatt érem el a 40 km/h sebességet és további 10 alatt az 50-et. Közben még a taxisok (és a Totalcar V70 D5 tesztből idézve: "egy kőműveseket szállító Wartburg kombi, betonkeverőstül") és lehagynak.

Másik hobbi a fényképezés. Biztos lehetne jobban is fényképezni, ha lenne képzőművészeti képzettségem, de én csak így a magam örömére kattingatok. Próbálok igényes képeket csinálni, de a legtöbbet már valaki ellőtte előttem, tehát kevés az eredeti ötlet. Ez tehát nem művészet, csak szép (nekem) háttérképeket fényképezek a munkahelyi számítógépre. De nagyon élvezem....

Ha van türelmetek hozzá, akkor nézzétek meg a taros galériámat...

Zenében azt vallom, hogy be kell tudni fogadni a muzsikát. Ha nincs hozzá hangulatom, akkor Vivaldi is idegesít, de hangulattól függően még Madonna új albuma is elmegy. De igazából Metallica, Iron Maiden, Pantera, Pink Floyd, Korn, Pitchshifter, Dido, Jewel, Shania Twain, tehát bármi igényes jöhet.

Szeretek enni, ha jól főzik meg. Süteményből és fagyiból korlátlan (tényleg, hasfal repedésig) mennyiséget el tudok fogyasztani.

Igazi "árja" germán fejem van, de a svédek svédnek néznek. A franciák gyanakvóan szoktak méregetni, mert nem tudják eldönteni, hogy honnan származom. Az angolok (angol hülyék, hülye angolok) szintén bedőlnek a kamuflált külsőmnek. Egyszer törökországból üzleti útról visszatérve a magyar taxis megkérdezte, hogy honnan származom, mert olyan furcsa akcentussal beszélem a magyart. Hát, ez fura volt nekem is...

Testalkat is van ám, nem is akármilyen. Barátnőm egyszer azt mondta, hogy "hordóhasú giliszta". Ennek van magyarázata. Egy időben elég zsíros falat voltam, 190 cm magassághoz 97 kg társult. Aztán, amikor megismerkedtünk, akkor lebetegedtem és lefogytam három hét alatt 78 kg-ra. De előtte nagyon sok felülést csináltam, ezért olyan volt a hasam, hogy egy tömbben kidudorodott. Innen a hordó, a giliszta pedgi a maradék.

Azóta újra felfejlődtem, most olyan közel 90 kg lehetek.

A magánéletem kész csőd. Ezen a héten szakítottunk barátnőmmel, aki életem egyetlen szerelme. A teljes történet egy részét a "mitévők legyünk szakítás után" topikban találjátok, ha szeretitek olvasni a szomorú történeteket. Röviden összefoglalva: enyém volt a világ legnagyobb kincse, de nem vigyáztam rá eléggé. Most iszonyatosan bedepiztem, teljesen kikészültem.

Üdvözlök minden más fórumozót is!
.
.
.

#105 Felhasználó inaktív   4Ryan 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 06. 20:53

Idézet: donphobos - Dátum: 2006. ápr. 29., szombat - 12:24

Sziasztok!

Már régen regisztráltam, de most találta rá erre a topikra. Bemutatkozom. 1977-ben születtem, így az írás időpontjában 29 éves vagyok. Gépészmérnökként végeztem a Műegyetemen, az első két évben francia tagozaton tanultam. Azért csak két évet, mert eddig tartott, utána át kellett menni a magyar sima nappalira.

Dolgoztam három évet egy mérnöki irodában, ott jól be is savanyodtam. Aztán átmentem egy székesfehérvári autóipari multihoz, ahol jelenleg is dolgozom, mint fejlesztő mérnök. Klímakompresszorokon dolgozunk.

Alapvetően humán érdeklődésű vagyok (akkor miért mentél a műszakira, kérdezhetnénk). Építész szerettem volna lenni, de átlag alapján csak a gépésznek voltam jó, így oda mentem. Talán mindenki jobban járt volna, ha építész leszek, de ez összetett történet :)

Beszélek néhány nyelvet, de nem vagyok nyelvész. A humoromra szokták azt mondani, hogy "fanyar" vagy azt is, hogy "szar", döntse el mindenki maga.

Kedvelem a komoly zenét, legyen az komolyzene vagy akár színvonalas rock vagy metál. Az instrumentális művek is tetszenek, egyedül az opera idegen tőlem egy kicsit. Nem tudom elviselni, amikor érthetetlenül visít vagy ordít valaki. De nem ítélem el a kedvelőit, mert fő a tolerancia (tolerance is boiling, na tessék, már kezdem is)

Imádok autót vezetni, lendületesen megyek, ezt azt jelenti, hogy a hátsó ülésen hányni szoktak, ha szerpentire tévedünk. De igazából az öreguras lendületből menős stílust kedvelem, szeretek fogyasztásra optimalizálni. Ez azt jelenti, hogy 20 másodperc alatt érem el a 40 km/h sebességet és további 10 alatt az 50-et. Közben még a taxisok (és a Totalcar V70 D5 tesztből idézve: "egy kőműveseket szállító Wartburg kombi, betonkeverőstül") és lehagynak.

Másik hobbi a fényképezés. Biztos lehetne jobban is fényképezni, ha lenne képzőművészeti képzettségem, de én csak így a magam örömére kattingatok. Próbálok igényes képeket csinálni, de a legtöbbet már valaki ellőtte előttem, tehát kevés az eredeti ötlet. Ez tehát nem művészet, csak szép (nekem) háttérképeket fényképezek a munkahelyi számítógépre. De nagyon élvezem....

Ha van türelmetek hozzá, akkor nézzétek meg a taros galériámat...

Zenében azt vallom, hogy be kell tudni fogadni a muzsikát. Ha nincs hozzá hangulatom, akkor Vivaldi is idegesít, de hangulattól függően még Madonna új albuma is elmegy. De igazából Metallica, Iron Maiden, Pantera, Pink Floyd, Korn, Pitchshifter, Dido, Jewel, Shania Twain, tehát bármi igényes jöhet.

Szeretek enni, ha jól főzik meg. Süteményből és fagyiból korlátlan (tényleg, hasfal repedésig) mennyiséget el tudok fogyasztani.

Igazi "árja" germán fejem van, de a svédek svédnek néznek. A franciák gyanakvóan szoktak méregetni, mert nem tudják eldönteni, hogy honnan származom. Az angolok (angol hülyék, hülye angolok) szintén bedőlnek a kamuflált külsőmnek. Egyszer törökországból üzleti útról visszatérve a magyar taxis megkérdezte, hogy honnan származom, mert olyan furcsa akcentussal beszélem a magyart. Hát, ez fura volt nekem is...

Testalkat is van ám, nem is akármilyen. Barátnőm egyszer azt mondta, hogy "hordóhasú giliszta". Ennek van magyarázata. Egy időben elég zsíros falat voltam, 190 cm magassághoz 97 kg társult. Aztán, amikor megismerkedtünk, akkor lebetegedtem és lefogytam három hét alatt 78 kg-ra. De előtte nagyon sok felülést csináltam, ezért olyan volt a hasam, hogy egy tömbben kidudorodott. Innen a hordó, a giliszta pedgi a maradék.

Azóta újra felfejlődtem, most olyan közel 90 kg lehetek.

A magánéletem kész csőd. Ezen a héten szakítottunk barátnőmmel, aki életem egyetlen szerelme. A teljes történet egy részét a "mitévők legyünk szakítás után" topikban találjátok, ha szeretitek olvasni a szomorú történeteket. Röviden összefoglalva: enyém volt a világ legnagyobb kincse, de nem vigyáztam rá eléggé. Most iszonyatosan bedepiztem, teljesen kikészültem.

Üdvözlök minden más fórumozót is!

Pfuuuu ez asztán curriculum vitae :)

Szevasztok én is uj vagyok a forumban,  dunántuli vagyok, 18 éves, soproni és ausztriába járok
suliba. Szeretek zenét hallgatni, kedvenc müfajom a trance és progi, nameg persze szeretek még netezni és számitogépezni, meg utazgatni

Szerkesztette: 4Ryan 2006. 05. 06. 20:54 -kor

AMD AthlonXP 3200+, Abit AN7 nforce2, ATI X800XL, audigy 2 ZS, codegen 400W

#106 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 07. 00:40

Egyre több a soproni! Üdv a fórumon! :)

>>Egészség és Harmónia<<

#107 Felhasználó inaktív   ponti_ak 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 05. 20. 23:35

Sziasztok HWSW lakók, ez az elsó post-om.

Egyelőre még csak ismerkedem a fórummal, mert bár régóta tudtom, hogy létezik, de csak most értem rá, hogy reg-eljek.. :D

(A PH!-n viszont elég otthonosan mozgok már egy ideje, és kb 5 perc alatt találtam is pár ismerős nevet itt... És bár a HWSW felülete kicsit szokatlan nekem (nehéz átlátnom még), de ki tudja, lehet, hogy ide is benézek majd néha-néha). Ez a beköszönő topik mindenesetre megnyerte a tetszésemet! :respect: Olyan, mint az életben is: ha belépek valahova, akkor illik köszönni..

Nos, ezt most megtettem, üdv, további jó fórumozást mindenkinek: ponti_ak

#108 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 18:58

Kedvenc Pityunk elkavarodott valahová, így én köszöntelek: Üdv a fórumon ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#109 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 08:25

Idézet: ponti_ak - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 23:35

Ez a beköszönő topik mindenesetre megnyerte a tetszésemet!   :respect: Olyan, mint az életben is: ha belépek valahova, akkor illik köszönni..

Nos, ezt most megtettem, üdv, további jó fórumozást mindenkinek: ponti_ak

Én is üdvözöllek, főleg mivel te vagy az "első fecske" aki beköszön és csak utánna lát neki a postolásnak :) Ezért külön gratula...
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#110 Felhasználó inaktív   StormCaster1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 09:20

No,ugyan én se tegnap regeltem,de azért bemutatkozok: Én vagyok a StormCaster,normális esetben 1-es nélkül. Hobbim a vendéglátópari üzemegységek italkínálatának minőségellenőrzése, a darts,a bringázás, de mindenek előtt a viharok és tágabb értelemben a meteorológia. Ha már zenéről van szó,akkor legyen leginkább metál vagy rock. A három kedvenc állatom: 1.Macska, 2.Pézsmatulok, 3.Öcsém
Kedvenc autó: MAYBACH, Kedvenc színem: a viharfelhő sötétje, és a p**cirózsaszín. Kedvenc italom: VBK (vörösboroskóla) Nemzeti érzelmű,pártpolitikától tartózkodó emberke vagyok, születésem óta már 21-szer kellett már krumplit kapálni. Várhatólag Pesten fogok meteorológiát tanulni szeptembertől (ha az Istencsászár továbbra is segít kegyelmével )
Ezt a képet 7 of 9 kollégám készítette rólam:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Szerkesztette: StormCaster1 2006. 05. 22. 09:28 -kor

Az alkohol nem oldja meg semmilyen problémádat...de az ásványvíz se...:)

capturetime(human.type(LIAR))[capturetime(dog.type(CRIPPLE))]

const NumOfDogExpoInBuda = 1;

#111 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 13:54

Üdv ponti_ak, warnmentes jó fórumozást kívánok neked ;)

StormCaster, szakadtam a röhögéstől a bemutatkozásodon :D 7of9 kollégaa?!? Úgy látszik téged is meg kell keresnem bizonyos dolog miatt ;)

Cadaver: puszi a fejedre :Đ

>>Egészség és Harmónia<<

#112 Felhasználó inaktív   StormCaster1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 23:42

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 14:54

Üdv ponti_ak, warnmentes jó fórumozást kívánok neked ;)

StormCaster, szakadtam a röhögéstől a bemutatkozásodon :D 7of9 kollégaa?!? Úgy látszik téged is meg kell keresnem bizonyos dolog miatt ;)

Cadaver: puszi a fejedre :Đ

Okés :)
Az alkohol nem oldja meg semmilyen problémádat...de az ásványvíz se...:)

capturetime(human.type(LIAR))[capturetime(dog.type(CRIPPLE))]

const NumOfDogExpoInBuda = 1;

#113 Felhasználó inaktív   neirda 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 00:09

Idézet: StormCaster1 - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 23:42

Okés :)

Üdvözlet mindenkinek !
Hol is kéne kezdeni ? Talán az elején ?
  Budapesten születtem alig 30 éve, jelenleg is a külvárosban élek. Általános iskolai tanulmányaimat a XIX.ker. Ady Endre úti ált.isk.-ban fejeztem be. 10 évesen a paplan alatt zseblámpánál olvastam mindenféle könyvet. Ennek következtében - remélem - bárkivel bármiröl el tudok beszélgetni, legyen az akár történelem vagy mennyi  30- as tégla kell egy négyzetméterbe. Mindig mindenhol olvasok :buszon, orvosnál, vacsorakészítés közben. [ jobban főzök mint az anyám ] A tuti befutok nálam : Vavyan Fable, L. L. Lawrence. De a komolyabb témák nálam pl: Waris Dirie könyvei . [ ha valaki tudja ki ő , és ismeri, akkor tudja , hogy mi az , hogy komoly téma ! ] szeretem a fantasztikusat  könyvben vagy filmen  [ Alien ] A suliban oroszt tanultunk , nem angolt, vagy esetleg informatikát. Ennek hátrányát és hiányát nagyon érzem.
Szakmát tanultam, késöbb leérettségiztem - és belevetettem magam az életbe: teljesen józanul ! Nem szeretem az alkoholt, egy pohár üditővel elüldögélek 2 órán keresztül. Édesszáju vagyok nem bírom a keserüt, a savanyút. Imádom a marcipánt !!
    Félek a sebességtöl, a fájdalmas gyógyulástól. Nem nagyon kedvelem a most divatos dum-dum zenéket [rádiot sem hallgatok ], inkább a 90' évek zenéje... Hazai kedvecem: Ákos. Kedvenc színem a fekete és a kék.Imádom az állatokat, föleg a tigriseket. Humán beállitottságu vagyok, érdekelnek az emberek [bár sokakban csalódtam ] probléma megoldo képességem  99 % - os. Nem magamra gondoltam :s MIndig jó kedvem van, a humor nálam  elengedhetetlen tartozék . Nem vagyok unalmas, egysíku. Nem beszélek 5 napig 1 témárol. Szeretek beszélgetni - beszéltetni . Mesélni.
  Utálom a szoknyát , kicsike táskácskát, bevásárlo központokat.  Edzöcipő és hátizsák. Soha nincs nálam esernyő,- a víz is természetes dolog. Imádom a tengert és Görögországot.  A hideget nem szeretem , mert nagyon fázós vagyok.

Kókuszhéjban ennyi.
                        További jó forumozást
" Könnyebb elviselni a nélkülözést, ha van egy kis luxusunk! "

#114 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 23:29

Ez nagyon jó bemutatkozás volt :up:
Szia :hello:

#115 Felhasználó inaktív   mojzalány 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 08. 08. 20:07

Sziasztok. Én is új vagyok itt és tapasztalatlan fórumozás terén, bár egy ideje már olvasgatlak titeket. A barátomtól kaptam el a szokást, hogy szinte rendszeresen benézzek ide. Az infóhoz kuka vagyok, de remélem majd én is hozzá tudok szólni majd pár dologhoz.
Axióma
-aki pontosan
tudja, hogy mitől lenne
boldog: sosem lesz-

#116 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 08. 20:37

:hello: és have fun! ;)

#117 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 08. 21:12

Kép Örülünk, ha friss hús érkezik. :Đ Ha lány az illető, akkor még inkább. Kép  :D
(Jópofa az avatarod. :) :up:)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#118 Felhasználó inaktív   mojzalány 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 08. 08. 21:22

Oh, köszönöm a "virágot" és a dicséretet.  :)
Axióma
-aki pontosan
tudja, hogy mitől lenne
boldog: sosem lesz-

#119 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 24. 14:17

Bepofátlanodok én is ide :p

Tőzsgyökeres 23 éves szombathelyi vagyok (Vesszájd dö beszt :D ), bár jobbára az ország középső részén fordulok elő, elenyésző mértékben (a magam 172 centijével meg a panorámakuka becenévvel :D ), ergó BP-n. Annó Szombathelyen végeztem a Bolyai Gyak. Gimn.-ban, aztán jártam 1 évet ELTE-TTK meteorológus szakra (ifjonc kori eltévelyedésem volt, de StormCaster-nek ajánlom a szakot :cool: ), aztán 2 évet SZE-re Győrbe, majd kimaradt egy évem, felköltöztem Pestre, jelenleg az MKB alkalmazásában állok mint rendszer-informatikus, úgy néz ki aug. 31.-ig, mert onnantól meg BMF-NIK-en leszek elsőéves koceka.
Szabaidős tevékenységeim között szerepel a légihíd-meszelés és egyéb paranormális tevékenységek, bár jobbára sokat sportolok (8 évet versenyszerűen kosaraztam) illetve szeretek alkotni, nagyjából ez a zenélésben merül ki (szomszédok legnagyobb bánatára), illetve utazni (ezt minden mennyiségben). ;)
Könyvekkel én is jó kapcsolatot ápolok, mostanában viszont csak szakkönyvekre van időm, bár ha tehetem elolvasok 1-2 dokumentumkönyvet a II.VH-ról vagy Vietnámról - hja igen, szeretem a hadtörténelmet :)

-C0pp3rM!n3-

Szerkesztette: Coppermine 2006. 08. 24. 14:19 -kor

#120 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 29. 08:55

Idézet: neirda - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 1:09

...Utálom a szoknyát... 

Végre más is  :cool: :D

Szerkesztette: Sztee 2006. 08. 29. 08:55 -kor

"Have you tried turning it off and on again?"