Idézet: Sztee - Dátum: 2006. aug. 29., kedd - 8:55
Beköszönő Új tagok bemutatkozó topikja
Elküldve: 2006. 09. 02. 16:05
Elküldve: 2006. 09. 06. 23:02
Rég aludnom kéne már,szóval már teljesen mindegy ez a pár perc
26 éves múltam áprilisban,Gergőnek hívnak,beceneveim Kecske,Sau,Gery; szeretek capoeirázni,gitározni,zenét hallgatni (System of a down az abszolút kedvenc de még Slayer, régi,Max- es Sepultura,Soulfly, Machine Head),capoeirazni,jégkorizni,jégkorong -és amcsifoci meccseket nézni (bár néha európiat is nézek),alkoholizálni(na nem nagyon,de sörözgetek
Elküldve: 2006. 09. 07. 07:41
Idézet: Gery80 - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 0:02
Rég aludnom kéne már,szóval már teljesen mindegy ez a pár perc
26 éves múltam áprilisban,Gergőnek hívnak,beceneveim Kecske,Sau,Gery; szeretek capoeirázni,gitározni,zenét hallgatni (System of a down az abszolút kedvenc de még Slayer, régi,Max- es Sepultura,Soulfly, Machine Head),capoeirazni,jégkorizni,jégkorong -és amcsifoci meccseket nézni (bár néha európiat is nézek),alkoholizálni(na nem nagyon,de sörözgetek
Üdv a fórumon.
Elküldve: 2006. 09. 11. 10:11
Nagyon sajnálom,hogy csak most találtam ide a-Beköszönő-topichoz,illet volna itt kezdenem.
Szegedi vagyok,40évi vasipari munka után májustól nyugdijas.De továbbra is dolgozom,van
egy 10 éves kicsi lányom/még azt fel kell nevelni/Fiaim-29+30 éves vettek az apjuknak egy
komplett gépet 2006 januárban.mivel évek óta külföldön dolgoznak ,az egyszerübb elérhetőség
végett.-telefon+msn-Tisztelt Forumozók.Nem szégyen,de én addig csak hallottam azintrnetről!!!
Sem virusirtó sem túzfal nem volt a gépen telepitve!Az első rendszerösszeomlás után,mikor
panaszkodtam Kicsi Fiaméknak:NA DE FATER,EZT MÁR MINDENKI TUDJA.......
Ekkor kezdtem el olvasgatni a HWSW-t,és probálom utolérni -mindenkit-.Egy kicsit dadogósra
sikerült ez a bemutatkozás,de csak egy ujjal gépelek még,és elnézést az irásért.
Köszönöm a figyelmeteket.THX.
Elküldve: 2006. 09. 11. 13:32
Elküldve: 2006. 10. 06. 17:21
Anna vagyok, 24 éve láttam meg a napvilágot. A napvilág azóta is tetszik, a világ egyre kevésbé... Eddig a férjem, J@seF nevén írkáltam nagy ritkán, ma pedig elkövettem, hogy elfelejtettem átváltani az "identitást", noha a bemutatkozást szerettem volna legelsőnek megejteni
szeretem a(z)
-férjemet
-családomat
-barátaimat
-sört
-bort
-házibulikat
-jó koncerteket
-lovakat
-kutyákat
-egyéb állatokat (bár inkább maradjunk a max 4 lábúaknál...)
-kirándulást erdőn-mezőn
-jó horrorfilmeket, izgalmas krimiket és mást lehangoló művészfilmet és drámát
-verseket olvasni és írni
-olvasni
-kényelmes cipőket (főleg a bakancsomat tongue.gif )
-hosszú fürdőzést
-tojásoslecsót
-szép álmokat biggrin.gif
nem szeretem:
-a mosogatást
-a kényelmetlen ruhákat-cipőket (pl.szoknya, tűsarkú cipellő)
-az iskolát (szerencsére már befejeztem)
-a füstös-büdös belvárost
-a jegyellenőröket
-ha beleszólnak a dolgaimba
-a vígjátékokat
-a carpe diemet
szeretek még fórumozni is, mostantól aktívan részt is veszek benne
By D.G.
"Ma meg mik vannak? DJ fisz-f@szom újra mixelte a kis maxi újra remixelt megamixét, ami az egyik nagy lemez 3. számának a remixelt új maxija..." By Lenny
Elküldve: 2006. 10. 06. 18:44
Idézet: Walkyria - Dátum: 2006. okt. 6., péntek - 18:21
...
szeretek még fórumozni is, mostantól aktívan részt is veszek benne
Szia!
Nos, akkor üdv a fórumon, a hsz generálás mezején.
(Gratula a fotóhoz is.
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 10. 06. 18:58
A kép lopott ötlet, az eredeti szebb volt, naplementés, csodás színekkel, de azon nem én vagyok...
By D.G.
"Ma meg mik vannak? DJ fisz-f@szom újra mixelte a kis maxi újra remixelt megamixét, ami az egyik nagy lemez 3. számának a remixelt új maxija..." By Lenny
Elküldve: 2006. 10. 06. 19:58
Elküldve: 2006. 10. 06. 20:34
Idézet: nord^ - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 23:29
Szia
Utólag is köszönöm
szio
#135 Guest_Fisco_*
Elküldve: 2006. 10. 23. 18:03
Elküldve: 2006. 10. 26. 11:55
23éves srác vagyok. Budapesten és azon belül angyalföldön van a szobám, ahol alszom.
Középsuliba a P.T.T.T-be jártam (98.c). Most jelenleg a BMF-KVK (hipi)-n tanulok, mint 4ed éves villanyos-mérnök hallgató (szóval lesz jogsim villamosra is :Đ ), a 4edik év gyakorlatot jelent az egyik távközlési cégnél. Most innen koptatom a billt és szaporítom a hsz-eimet hétfőtől csütörtökig.
A szakdogám összevágásán szorgoskodok :Đ
Nem vagyok valami nagy szesz fogyasztó, de ha bele-lendülök, akkor jöhet töményen.
Lustaság fél egészség, nálam is igaz. Mint ahogy, a zseni átlátja a káoszt.
inkább hallgatni szeretek, mint beszélni
szeretem a focit nézni és játszani: Hajrá Vasas! és Hajrá Barca!
Nézni még szeretem a magyar női röplabda válogatott meccseit is
és bevallom: sorozat (szökés, csillagkapu, jag, CSI, NCIS, stb), játék és netfüggő vagyok
A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]
Elküldve: 2006. 10. 26. 12:42
Elküldve: 2006. 10. 26. 14:08
Elküldve: 2006. 10. 28. 10:59
Szóval:
Éppen ma töltöttem be 25öt és betegen vagyok itthon, mert sikerült összeszednem egy jó kis megfázást...
Van pár végzettségem, mint elektronikai műszerész, mechatronikai technikus, és tavaly végeztem BMF-KVK-n (ALKATRÉSZ :Đ ), szóval már mérnök is
Zalaegerszegen születtem, de már Bp-n lakom, itt próbálok szerencsét, nameg szívem is idehúz.
Szabadidőmben néha fotózok, vagy barátnőmmel megyek erre-arra kirándulgatni, de melós napokon sokszor gép előtt ücsörgök, fórumozgatok, böngészgetek, vagy ha kedvem támad irtok pár zombit CS:Source-ban, de előfordul, hogy barátnőmmel megyek németeket "irtani" SOF2-ben. (vigyázat, nagyon profi benne
Hétközben meló, persze pályakezdőként új melóhelyet keresek, mert mostanin nem éppen érzem úgy hogy mérnökként tisztelnek/megbecsülnek.
Régebben folyamatosan edzettem, jártam "gyúrni", mert 190cmes magassághoz kevés volt a 72kg, most szerencsére már 92nél tartok
Ha van időm Forma-1et nézek, de tv-től is elszoktam már kb 3 éve, ha jó idő van inkább megyek szabadba.
Sorozatot persze én is kedvelek, csak magyar adók kissé el vannak maradva benne, jelenleg a Stargate Atlantis 3/11 részét várom
Itt fórumon mostanában leginkább fotós topicban vagy bolhapiacon látni, de olykor más topicokba is ellátogatok. Sok ismeretet sikerült itt összeszednem az alatt a lassan 4 év alatt mióta regelve vagyok...
Üdv Mindenkinek!
Necro
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...
Elküldve: 2006. 11. 14. 00:23
paranormal.hu

Súgó
A téma zárva.