Silkroad Online ingyenes MMORPG
Elküldve: 2006. 04. 05. 03:49
Sziasztok!
Elösször is, köszi Avicularia hogy beraktad a skilljeid listáját. Ezért főleg hozzád fordulok a kérdésemmel.
Én is nyilas karaktert választottam, egyenlőre ezen nem is szeretnék változtatni. Emellé én jeges skilleket fejlesztettem, és minimálisan a force-ot. Ruhának jelenleg full armor van mos. Ja, és 1:2 arányban nyomok a manára. Szerinted jó ez így???
Azért érdekel, mert nagyon sok véleményt olvastam ezzel kapcsolatban. Sokan mondják, hogy nyilasnak erőt kell fejleszteni. Te hogy csináltad, és milyen ruhában van a karid???
a másik: látom, hogy te nem csak cold-ot, hanem villámot is fejlesztettél. Érdemes 3 főtáblát fejleszteni? MErt ehhez rengeteg sp kell.
Elösször is, köszi Avicularia hogy beraktad a skilljeid listáját. Ezért főleg hozzád fordulok a kérdésemmel.
Én is nyilas karaktert választottam, egyenlőre ezen nem is szeretnék változtatni. Emellé én jeges skilleket fejlesztettem, és minimálisan a force-ot. Ruhának jelenleg full armor van mos. Ja, és 1:2 arányban nyomok a manára. Szerinted jó ez így???
Azért érdekel, mert nagyon sok véleményt olvastam ezzel kapcsolatban. Sokan mondják, hogy nyilasnak erőt kell fejleszteni. Te hogy csináltad, és milyen ruhában van a karid???
a másik: látom, hogy te nem csak cold-ot, hanem villámot is fejlesztettél. Érdemes 3 főtáblát fejleszteni? MErt ehhez rengeteg sp kell.
Elküldve: 2006. 04. 05. 14:50
most olvastam ,hogy blokkolni fogják az item mallos cuccok adásvételét
mondjuk szvsz hülye a joymax,mert eddig sokan vettek cuccot azért ,hogy eladhassák,ez ugye sok dollár a cégnek
most ezek az emberek nem fognak vásárolni,csak maguknak,a többiek nem biztos hogy megveszik dollárért a cuccot
játékpénzt sokkal könnyebben kiad az ember érte
mondjuk szvsz hülye a joymax,mert eddig sokan vettek cuccot azért ,hogy eladhassák,ez ugye sok dollár a cégnek
most ezek az emberek nem fognak vásárolni,csak maguknak,a többiek nem biztos hogy megveszik dollárért a cuccot
játékpénzt sokkal könnyebben kiad az ember érte
HP Pavilion DV-5 1160eh
Elküldve: 2006. 04. 05. 15:24
Ez tényleg nagy balfogás a Joymaxtól, hiszen mondjuk minden játékban futkározó majmot valaki megvett normálisan pénzért egyszer, nekik eddig se volt semmiféle "veszteségük" emiatt...
Elküldve: 2006. 04. 05. 15:33
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 15:24
Ez tényleg nagy balfogás a Joymaxtól, hiszen mondjuk minden játékban futkározó majmot valaki megvett normálisan pénzért egyszer, nekik eddig se volt semmiféle "veszteségük" emiatt... 
értelmetlen koreai logika
ez olyan mint a samsung telók menüje ,egyéb hülyeségei(nincs szundi,nem csörög és rezeg egyszerre)
HP Pavilion DV-5 1160eh
Elküldve: 2006. 04. 05. 16:41
Idézet: Tshaba - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 3:49
Sziasztok!
szvsz csak full INT vagy full STR karit érdemes fejleszteni
ha nem akarsz PVP-zni akkor jó a köztes kari is,viszont PVP-ben tuti hogy elbuksz
INT-es akkorát rúg mint a ló,az STR kari pedig kibirja mert sok a HP-je
te sem elég nagyot nem fogsz tudni ütni,hogy lenyomj egy STR-t,se elég sok HP-d nem lesz,hogy túléld egy INT kari első csapását
jeget fejlesztettem előszőr,de leálltam vele,és villámra áttértem
majd ha elérem a lvl capot akkor fejlesztem a jeget is
HP Pavilion DV-5 1160eh
Elküldve: 2006. 04. 07. 12:23
Itt az én full str-es bow-os csajszim.

<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200 475x8, Gigabyte 9600 GT , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>
Elküldve: 2006. 04. 07. 19:40
Kis segítség kellene a tapasztalabbaktól... 32-es szintű karakterem van spearrel, jelenleg az INT oldalára billenő tulajdonságokkal illetve villámmal és jéggel. Nem nagyon akarok full strenghtes sem lenni sem full INT-es, az 1:2 arányú fejlesztés jó? Milyen páncélt ajánlotok hozzá?
Köszi előre is!
Köszi előre is!
Vissza az íreknek Vietnámot!
Elküldve: 2006. 04. 08. 19:56
Hali mindenki nem tudom hogy másnak is elő ferdült e de sajnos nekem nem igazán akar menni a játék csak anyit ir ki hogy "the server is undergoing inspection or updates. connect to http://www.silkroadonine.net for more information" de néha csatlakozik. sőt amikor csatlakozom akkor is csak lassan megy a játék persze nem a gép az a baj hogy kicsi a gép már amikor alindul mert a kamera gyorsan reagál csak amikor a karaktert elirányitom valahova csak 20-30 másodperc után hajlandó az megcsinálni a kamera viszont rögtön ugrik. ahogy meg mozditom az egeret és ugyan igy a menü is. nem értem. ha valaki tudja a megoldást annak nagyon szépen meg köszönném.
Elküldve: 2006. 04. 09. 02:41
sesshou: valószínűleg a gép (is) a baja. elméletileg 256mega kell a játékhoz, de gyakorlatilag 500at zabál minimum. Nekem is volt ilyen gondom, h a városban marha lassú volt 768 ram, meg 500 mega virtuális rammal teljesen folyamatos, már ha nem lagol a szerver. Ha lag van akkor az 1-20mp is lehet. Sajna ez a fórum nemigazán megy. Gyere át a www.silkroadforum.atw.hu ra. Lehet, h az a baja, h be kell írnod valamit egy file-ba (már nem emlkszem, h mit, mert nekem ment, de ez ott le van írva). Ha az se segít, akkor újra kell telepítened.
Elküldve: 2006. 04. 09. 15:38
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. dec. 11., vasárnap - 16:28
Milyen módon ingyenes ez a játék? Mint a Guild Wars (magát a játékot meg kell venni, de nincs havidíj) vagy teljesen?
Milyen módon ingyenes a játék?
ha szigorúan vesszük, sehogy.
Vannak itemek, amiket kizárólag pénzért, igen, valódi pénzért lehet a silkroad honlapján vásárolni. Nem kötelezőek a játékhoz. De a játék közben, amikor mások ezeket használják, bosszantó, és felkelti a vágyat, hogy neked is legyen, mert látod, hogy csak így jutsz tovább.
Mire gondolok? Például a 200 % Experience Point tekercs. Mások így sokkal hamarabb lépnek szintet mint te.
Például a majom. Ami ellopja a pénzedet, ha nem kapod fel időben.
Például a farkas. Erős segítség annak, aki megvette.
Mi, neked még nincs?
Minél magasabb szinted van,
a. annál lassabb a fejlődés ezek az itemek nélkül -> vásárolni akarsz
b. annál inkább függesz a játéktól -> vásárolni akarsz
c. annál inkább látod, mennyire kell neked ilyen item -> vásárolni akarsz
Ez a játék kizárólag arra irányul, hogy az ingyenes szoftware letöltése után megszokd, függővé válj - és FIZESS.
Resümee: A "pörkölthöz" kapsz ingyen egy fej hagymát. A többi hozzávalót megveheted.
Elküldve: 2006. 04. 09. 16:19
Idézet: _szamoca - Dátum: 2006. ápr. 9., vasárnap - 16:38
Milyen módon ingyenes a játék?
[...]
[...]
Kösz a gyors választ! :Đ
Egyébként nem volt ez mindig így, régebben teljesen ingyenes volt, de aki akar, az tőlem nyugodtan vegyen pénzes dolgokat, végülis ez miért zavarna engem...
Elküldve: 2006. 04. 09. 16:58
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. ápr. 9., vasárnap - 17:19
Kösz a gyors választ! :Đ
Egyébként nem volt ez mindig így, régebben teljesen ingyenes volt, de aki akar, az tőlem nyugodtan vegyen pénzes dolgokat, végülis ez miért zavarna engem...
Igen, régen nem voltak vásárolható cuccok. Amúgy ha majd nyomod sokat, meglátod miért zavarna
"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"
Elküldve: 2006. 04. 09. 17:40
De tényleg, mi zavarna?
Majom: elviszi a 200 aranyat, ami éppen kiesett a monsztából? Nagy ügy, esik még bőven (ha mondjuk a gazdája rámtelepedne, és a majom minden pénzem elviné, na az idegesítő lenne, de ehhez akkora pofátlanság kellene, amivel még nem találkoztam).
Gold find scroll: megint csak nem érdekel, tőlem lehet 20 millió aranya a játékban, azzal nekem nem lesz rosszabb (esetleg bizonyítható, hogy ha sok a játékban lévő gold, akkor annak inflációgerjesztő hatása van, tehát nőnek az árak, de ennyire ne legyünk már közgazdászok).
XP scroll: hamarabb lesz lvl60-as? Ez megint nem zavar, csak rajtam múlik, hogy az én karakterem mikor lesz akkora.
Damage increase/resistance scroll: ez már persze legális csalás, ha valaki sokat PvP-zik, de én meg nem szoktam.
A többi item mall-os cucc meg megintcsak valamilyen módon az aranyhoz vagy az xp-hez kapcsolódik. Nem tudom, miért kéne bárkinek szúrnia a szemét a felsorolt dolgoknak. Amúgy régen sokat nyomtam, az utóbbi hónapokra untam rá a játékra.
Majom: elviszi a 200 aranyat, ami éppen kiesett a monsztából? Nagy ügy, esik még bőven (ha mondjuk a gazdája rámtelepedne, és a majom minden pénzem elviné, na az idegesítő lenne, de ehhez akkora pofátlanság kellene, amivel még nem találkoztam).
Gold find scroll: megint csak nem érdekel, tőlem lehet 20 millió aranya a játékban, azzal nekem nem lesz rosszabb (esetleg bizonyítható, hogy ha sok a játékban lévő gold, akkor annak inflációgerjesztő hatása van, tehát nőnek az árak, de ennyire ne legyünk már közgazdászok).
XP scroll: hamarabb lesz lvl60-as? Ez megint nem zavar, csak rajtam múlik, hogy az én karakterem mikor lesz akkora.
Damage increase/resistance scroll: ez már persze legális csalás, ha valaki sokat PvP-zik, de én meg nem szoktam.
A többi item mall-os cucc meg megintcsak valamilyen módon az aranyhoz vagy az xp-hez kapcsolódik. Nem tudom, miért kéne bárkinek szúrnia a szemét a felsorolt dolgoknak. Amúgy régen sokat nyomtam, az utóbbi hónapokra untam rá a játékra.
Elküldve: 2006. 04. 09. 19:01
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. ápr. 9., vasárnap - 17:40
De tényleg, mi zavarna?
Majom: elviszi a 200 aranyat, ami éppen kiesett a monsztából? Nagy ügy, esik még bőven
Majom: elviszi a 200 aranyat, ami éppen kiesett a monsztából? Nagy ügy, esik még bőven
majdnem minenkinek van majma.
ott állsz egy halom ellenség között, nyomod a potiont, és minden (!) pénzt elvisznek a majmok. Nem beszélve a dropokról.
Gold find scroll: Ez akkor okoz másoknak (!) problémat, ha nincs neked, ha guildben/unióban vagy és a többiek nyomulnak a pénzzel te meg sehol nem vagy
XP scroll: szintén a megszokott csapatodban: megvették, fejlődnek, te meg nem tudsz velük tartani hunterkedésben, questben
Minel többen vesznek itemeket, annál többnek kell.
Elküldve: 2006. 04. 09. 19:03
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. ápr. 9., vasárnap - 17:40
De tényleg, mi zavarna?
majdnem minenkinek van majma.
ott állsz egy halom ellenség között, nyomod a potiont, és minden (!) pénzt elvisznek a majmok. Nem beszélve a dropokról.
Gold find scroll: Ez akkor okoz másoknak (!) problémat, ha nincs neked, ha guildben/unióban vagy és a többiek nyomulnak a pénzzel te meg sehol nem vagy
XP scroll: szintén a megszokott csapatodban: megvették, fejlődnek, te meg nem tudsz velük tartani hunterkedésben, questben
Minel többen vesznek itemeket, annál többnek kell.
Elküldve: 2006. 04. 09. 19:31
Már ne haragudj, de ez kezd irígykedés-szerűen hangzani... ha annyira zavar, akkor előtted a lehetőség, azt hiszem VISA kártya kell hozzá, ki gátol meg benne? Hja, hogy akkor már nem ingyenes? Hát másoknak sem, de ezért nem a játék készítőit kellene okolni. Szerintem meg igenis jó dolog ez, nekik is van bevételük, amiből a fejlesztéseket és a szervereket tudják fejleszteni, nekünk meg van egy ingyenesen is játszható játékunk. Ha valaki annyira addikt, hogy zavarják a fennti dolgok, akkor fizessen.
Elküldve: 2006. 04. 09. 19:59
jó ideje egy rakás szar a játék,játszhatatlanul lagol,5-6 mp-es késések vannak
ma csak 5x haltam meg,ami nem túl jó lvl48-on
és így akarják hogy fizessek az itemekért ,mikor használni sem tudom őket,mert 3 perc után sikitva az idegtől kilépek
és így akarják hogy fizessek az itemekért ,mikor használni sem tudom őket,mert 3 perc után sikitva az idegtől kilépek
HP Pavilion DV-5 1160eh
Elküldve: 2006. 04. 09. 21:03
Én úgy hallottam, hogy a következő patch-től lesz vásárolható antilag-scroll is...
Elküldve: 2006. 04. 10. 01:12
Idézet: Avicularia - Dátum: 2006. ápr. 9., vasárnap - 19:59
jó ideje egy rakás szar a játék,játszhatatlanul lagol,5-6 mp-es késések vannak
és nem véletlen, hogy az utóbbi időben annyira lagos a játék!
Idáig mindenkinek azért sírt a szája ( már elnézést) mert nem lehetett belépni a játékba.
Erre a fejlesztők megemelték a játékoslimitet, emiatt meg annyira lagos, hogy nem tudunk játszani.
Ez tipikussan a nyuszika meg a sapka esete........
Elküldve: 2006. 04. 10. 13:11
Ketten is írtatok valami gold find scrollról. Szabad megtudni, hogy ez mi is valójában? Mert én nem találtam hasonlót az item mall-ban.
Különben van majmom és vannak 4 hetes xp-kétszerező tekercseim is, mégsem fizettem egy fillér valódi pénzt sem az egészért.
Különben van majmom és vannak 4 hetes xp-kétszerező tekercseim is, mégsem fizettem egy fillér valódi pénzt sem az egészért.
Arra riadtam fel, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja.

Súgó
A téma zárva.