HWSW Informatikai Kerekasztal: Silkroad Online - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Silkroad Online ingyenes MMORPG

#1101 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 31. 19:18

Ok, kösz. látom sokmindent maxoltál, de melyik az amit valóban használsz is?

#1102 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 13:49

Avicularia: melyik skillek azok amiket használsz is? Mármint támadáshoz?

#1103 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 14:06

Erőtt vettem magamon, és kicsit felmentem játszani, ennek örömére sikerült meglépnem a lvl30-at így kb 2 hónap után... :o
Viszont jó másfél-két óra után elegem is lett, sajnos csak addig volt érdekes, amíg lestem, hogy mennyi hiányzik még a következő szintig.

Lufi: te akkor a Xianon vagy? Mert tudok adni néhány cuccot, valószínűleg én sose fogom használni őket (vagy legalábbis felesleges pazarlás lenne), pl.: néhány scroll, weapon elixirből is van három, stb...

#1104 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 15:05

summer, igen ott vagyok. Lufibohoc1 néven

szerk: előre is kösz!

Szerkesztette: Lufibohoc 2006. 04. 02. 15:06 -kor

#1105 Felhasználó inaktív   Blacktattoo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 03. 13:52

Sziasztok, a LUCKY-ra rákérdeztem, hogy mit is jelent pontosan a cuccosoknál. A külföldi fórumozók egy része azt írta, hogy egy tárgy plusszossá való fejlesztésének sikerét befolyásolja, 1 emberke pedig azt írta, hogy befolyásolja a szörnyektől szerezett tárgyak találásának sikerességét is....Mi az igazság??????  :think:
     Vissza az íreknek Vietnámot!

#1106 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 14:26

Idézet: Blacktattoo - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 14:52

Sziasztok, a LUCKY-ra rákérdeztem, hogy mit is jelent pontosan a cuccosoknál. A külföldi fórumozók egy része azt írta, hogy egy tárgy plusszossá való fejlesztésének sikerét befolyásolja, 1 emberke pedig azt írta, hogy befolyásolja a szörnyektől szerezett tárgyak találásának sikerességét is....Mi az igazság??????  :think:

Én is úgy tudom, hogy alchemy során a plusszossá válás esélyét növeli, bár nem tudom, hogy a lucky powder mellett vagy helyett működik... :think:

#1107 Felhasználó inaktív   Blacktattoo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 14:48

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 14:26

Én is úgy tudom, hogy alchemy során a plusszossá válás esélyét növeli, bár nem tudom, hogy a lucky powder mellett vagy helyett működik... :think:

Éretem...és az hogy lehetséges, hogy egy player a stall-jában 10 db SOS cuccot árul??? Potyognak neki a monstákból?  :reklamacio:

#1108 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 17:27

Nem feltétlen. lehet, h vett pénzért pár majom tekercset, azt becserélte sos cuccokra, abból meg játékgoldot szerez.

#1109 Felhasználó inaktív   hudi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 04. 07:53

Easter Holiday Event :) jupi!

2006.04.11-18

#1110 Felhasználó inaktív   Blacktattoo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 04. 13:11

Jelenleg a jeget és a villámot fejlesztem plusz lájtosan a force-ot, sztetek megéri ha csak a jeget fejlesztem ezután? Ugyanis szinte az esetek 99%-ban azt használom, spearrel. A kifejlesztett villám képességek meg csak dísznek sorakoznak.... :think:

#1111 Felhasználó inaktív   Tshaba 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 03:49

Sziasztok!

Elösször is, köszi Avicularia hogy beraktad a skilljeid listáját. Ezért főleg hozzád fordulok a kérdésemmel.
Én is nyilas karaktert választottam, egyenlőre ezen nem is szeretnék változtatni. Emellé én jeges skilleket fejlesztettem, és minimálisan a force-ot. Ruhának jelenleg full armor van mos. Ja, és 1:2 arányban nyomok a manára. Szerinted jó ez így???
Azért érdekel, mert nagyon sok véleményt olvastam ezzel kapcsolatban. Sokan mondják, hogy nyilasnak erőt kell fejleszteni. Te hogy csináltad, és milyen ruhában van a karid???
a másik: látom, hogy te nem csak cold-ot, hanem villámot is fejlesztettél. Érdemes 3 főtáblát fejleszteni? MErt ehhez rengeteg sp kell.

#1112 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 14:50

most olvastam ,hogy blokkolni fogják az item mallos cuccok adásvételét
mondjuk szvsz hülye a joymax,mert eddig sokan vettek cuccot azért ,hogy eladhassák,ez ugye sok dollár a cégnek
most ezek az emberek nem fognak vásárolni,csak maguknak,a többiek nem biztos hogy megveszik dollárért a cuccot
játékpénzt sokkal könnyebben kiad az ember érte
HP Pavilion DV-5 1160eh

#1113 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 15:24

Ez tényleg nagy balfogás a Joymaxtól, hiszen mondjuk minden játékban futkározó majmot valaki megvett normálisan pénzért egyszer, nekik eddig se volt semmiféle "veszteségük" emiatt...  :D

#1114 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 15:33

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 15:24

Ez tényleg nagy balfogás a Joymaxtól, hiszen mondjuk minden játékban futkározó majmot valaki megvett normálisan pénzért egyszer, nekik eddig se volt semmiféle "veszteségük" emiatt...  :D

értelmetlen koreai logika
ez olyan mint a samsung telók menüje ,egyéb hülyeségei(nincs szundi,nem csörög és rezeg egyszerre)
HP Pavilion DV-5 1160eh

#1115 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 16:41

Idézet: Tshaba - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 3:49

Sziasztok!

Elösször is, köszi Avicularia hogy beraktad a skilljeid listáját. Ezért főleg hozzád fordulok a kérdésemmel.
Én is nyilas karaktert választottam, egyenlőre ezen nem is szeretnék változtatni. Emellé én jeges skilleket fejlesztettem, és minimálisan a force-ot. Ruhának jelenleg full armor van mos. Ja, és 1:2 arányban nyomok a manára. Szerinted jó ez így???
Azért érdekel, mert nagyon sok véleményt olvastam ezzel kapcsolatban. Sokan mondják, hogy nyilasnak erőt kell fejleszteni. Te hogy csináltad, és milyen ruhában van a karid???
a másik: látom, hogy te nem csak cold-ot, hanem villámot is fejlesztettél. Érdemes 3 főtáblát fejleszteni? MErt ehhez rengeteg sp kell.

szvsz csak full INT vagy full STR karit érdemes fejleszteni
ha nem akarsz PVP-zni akkor jó a köztes kari is,viszont PVP-ben tuti hogy elbuksz
INT-es akkorát rúg mint a ló,az STR kari pedig kibirja mert sok a HP-je
te sem elég nagyot nem fogsz tudni ütni,hogy lenyomj egy STR-t,se elég sok HP-d nem lesz,hogy túléld egy INT kari első csapását
jeget fejlesztettem előszőr,de leálltam vele,és villámra áttértem
majd ha elérem a lvl capot akkor fejlesztem a jeget is
HP Pavilion DV-5 1160eh

#1116 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 07. 12:23

Itt az én full str-es bow-os csajszim.

Kép

Kép

Kép

Kép
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200  475x8, Gigabyte 9600 GT  , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>

#1117 Felhasználó inaktív   Blacktattoo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 07. 19:40

Kis segítség kellene a tapasztalabbaktól... 32-es szintű karakterem van spearrel, jelenleg az INT oldalára billenő tulajdonságokkal illetve villámmal és jéggel. Nem nagyon akarok full strenghtes sem lenni sem full INT-es, az 1:2 arányú fejlesztés jó? Milyen páncélt ajánlotok hozzá?
Köszi előre is!

#1118 Felhasználó inaktív   sesshou 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 08. 19:56

Hali mindenki nem tudom hogy másnak is elő ferdült e de sajnos nekem nem igazán akar menni a játék csak anyit ir ki hogy "the server is undergoing inspection or updates. connect to http://www.silkroadonine.net for more information" de néha csatlakozik. sőt amikor csatlakozom akkor is csak lassan megy a játék persze nem a gép az a baj hogy kicsi a gép már amikor alindul mert a kamera gyorsan reagál csak amikor a karaktert elirányitom valahova csak 20-30 másodperc után hajlandó az megcsinálni a kamera viszont rögtön ugrik. ahogy meg mozditom az egeret és ugyan igy a menü is. nem értem. ha valaki tudja a megoldást annak nagyon szépen meg köszönném.

#1119 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 02:41

sesshou: valószínűleg a gép (is) a baja. elméletileg 256mega kell a játékhoz, de gyakorlatilag 500at zabál minimum. Nekem is volt ilyen gondom, h a városban marha lassú volt 768 ram, meg 500 mega virtuális rammal teljesen folyamatos, már ha nem lagol a szerver. Ha lag van akkor az 1-20mp is lehet. Sajna ez a fórum nemigazán megy. Gyere át a www.silkroadforum.atw.hu ra. Lehet, h az a baja, h be kell írnod valamit egy file-ba (már nem emlkszem, h mit, mert nekem ment, de ez ott le van írva). Ha az se segít, akkor újra kell telepítened.

#1120 Felhasználó inaktív   _szamoca 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 09. 15:38

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. dec. 11., vasárnap - 16:28

Milyen módon ingyenes ez a játék? Mint a Guild Wars (magát a játékot meg kell venni, de nincs havidíj) vagy teljesen?

Milyen módon ingyenes a játék?

ha szigorúan vesszük, sehogy.
Vannak itemek, amiket kizárólag pénzért, igen, valódi pénzért lehet a silkroad honlapján vásárolni. Nem kötelezőek a játékhoz. De a játék közben, amikor mások ezeket használják, bosszantó, és felkelti a vágyat, hogy neked is legyen, mert látod, hogy csak így jutsz tovább.
Mire gondolok? Például a 200 % Experience Point tekercs. Mások így sokkal hamarabb lépnek szintet mint te.
Például a majom. Ami ellopja a pénzedet, ha nem kapod fel időben.
Például a farkas. Erős segítség annak, aki megvette.
Mi, neked még nincs?

Minél magasabb szinted van,
a. annál lassabb a fejlődés ezek az itemek nélkül        -> vásárolni akarsz
b. annál inkább függesz a játéktól                              -> vásárolni akarsz
c. annál inkább látod, mennyire kell neked ilyen item  -> vásárolni akarsz

Ez a játék kizárólag arra irányul, hogy az ingyenes szoftware letöltése után megszokd, függővé válj - és FIZESS.

Resümee: A "pörkölthöz" kapsz ingyen egy fej hagymát. A többi hozzávalót megveheted. 

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.