HWSW Informatikai Kerekasztal: Silkroad Online - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Silkroad Online ingyenes MMORPG

#1391 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 28. 13:14

Idézet: Sakrah - Dátum: 2006. dec. 28., csütörtök - 11:21

[...]
elsö kérdésem azthiszem a partyrendszerhez fog fűződni, de még meglátom elindul-e ^^

Hacsak nem változott valami gyökeresen a party-systemben, akkor tulajdonképpen mindig érdemes partyban lenni, mert a létszámtól függően kapsz bónusz xp-t a leölt lények után. Nem sok, de azért az is valami. Viszont a party tagok a világ két tulsó felén is lehetnek, meg szintkülönbség se nagyon számít (bár be lehet állítani). Csináltak egy random party rendszert is, ami keres neked megfelelő party, és csatlakozhatsz hozzá.

#1392 Felhasználó inaktív   Sakrah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 13:22

igen, egyrészt a random party rendszerre gondoltam, másrészt arra, hogy mennyire érdemes csapatban ölni? amikor legutobb játszottam, szimplán felezte az xp t, ha egy helyen öltünk, ami nem tul kedvezö (szerintem)...gondolok itt arra, hogy last chaosban volt legalabb egy kis bonusz, még akkoris, ha egymás mellett öltünk...nem tul hangulatos mindig egyedül olni :)
btw questekben van valami változás? még mindig kötelezö megcsinálni minden q t? értem ezt ugy, hogy nem kapom a következöt az adott npc töl...(utoljára tavaly januárba játszottam komolyan :D legalábbis azt hiszem...és sry ékezete hiánya miatt d2+lc...)
last chaos lvl 3x archer
               lvl 28 knight
               lvl 3x rogue 

#1393 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 13:36

Á... én se játszottam vele már régóta (a múltkori kis vacakolást kivéve, amikor alig akartam tudni felrakni, meg elindítani, de akkor is jó ha negyed órára menntem fel), és annyira nem is tervezem a visszatérést. Ebben a játékban szvsz szinte mindent elrontottak, ami a játékélményt érinti, a questek unalmasak, a fejlődés nagyon lassú, fejlődési ágak alig vannak (ha kicsit is eltérsz a "szokásostól", akkor szenvedés lesz magasabb szinten), mindent összevetve van ennél jobb játék nem egy a világban. (Egy haverom még nagyon nyomja, és múltkor - fél éve volt talán - ki volt akadva, hogy egész este farmolt, és 3%-ot fejlődött, valami 54-es szinten... persze minden játékban nehéz a magasabb szinteken fejlődni, de nekem úgy tűnik, hogy itt a szokásosnál is nehezebb.)

#1394 Felhasználó inaktív   Sakrah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 14:27

nvm, kb onnan nem érdekel, hogy beugrott az "ölj meg 600 csokit" quest...föleg hogy csak rosszabb lesz :D keresek tovább :p
last chaos lvl 3x archer
               lvl 28 knight
               lvl 3x rogue 

#1395 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 14:50

Idézet: Sakrah - Dátum: 2006. dec. 28., csütörtök - 14:27

nvm, kb onnan nem érdekel, hogy beugrott az "ölj meg 600 csokit" quest...föleg hogy csak rosszabb lesz :D keresek tovább :p

Az a quest (bár én 800-ra emlékszem, bár jó régen volt...) még tulajdonképpen nem is rossz, attól eltekintve, hogy monoton. De lagelább tudod, hogy hol tartassz, meg kábé mikorra végzel. A frusztráló questek azok, amikor valamit gyűjteni kellett. Volt, hogy egymás után 3 is esett, volt hogy 20 monszta leölése után se esett quest item. Na az ilyen questek miatt lett főleg elegem belőle.

#1396 Felhasználó inaktív   Sakrah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 14:59

nézd, nekem lc után minden quest frusztráló :D komolyan lvl 32 ig ugy fejlödtem hogy dumáltam haverokkal és semmilyen questet nem csináltam...meg összehaverkodtam egy maláj arcal és a dragonjaval :D én valami kevéssé quest centrikus gammát keresek :p lényegtelen, nincs olyan játék, ami nekem van kitalálva :) nem is offolok tovább...
last chaos lvl 3x archer
               lvl 28 knight
               lvl 3x rogue 

#1397 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 22:49

Idézet: Sakrah - Dátum: 2006. dec. 28., csütörtök - 15:59

én valami kevéssé quest centrikus gammát keresek

Szia

Komolyan mondom én már azt se tudom mien érzés qestet csinálni.
Szinte hónapok óta nem is láttam qestet Sro ba.Pedig nem ártana mert 60 felett borzasztó nehéz már fejlődni sőt ha nem power lvl be vagy lehetetlennek tünik a dolog.De ha végre sikerül is lépned szintet ujjra az elején vagy a nagy 00.00 nak és kezdheted előről az egészet és csak 1 lvl vagy nagyobb.
Szóval nehéz.De legalább ha felnősz büszkén tekinthetsz a karidra.
De azért vannak jó dolgok is .
Belépni a legnagyobb klánba ,büszkén 4-5 * all végigmenni jangantól hotanig és senki nem meri elvenni a cuccod mert tudják hogy utána kapnak a fejükre.
Egyszóval nem olyan szar ez a játék.

Kivánok Mindenkinek BOLDOG UJJ ÉVET !!!
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#1398 Felhasználó inaktív   shark1 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 03. 10:29

Pár gondolat az előző hsz-ekre:
Először is BUÉK mindenkinek :)

Akinek nem ad játékélményt az SRO az tényelg ne játszon vele. A quest rendszer tényleg nem a legjobb, de nem kötelező csinálni. De fejlődni valamilyen szörnyön ugyis kell nem? Ha meg még közben "bónusz" Xpt-Spt is kapsz érte mert mergöltél 1xxx valamit vagy összeszedtél XY külditrágyat, akkor meg miért ne? Igy csak a fejlődésed lesz gyorsabb szvsz :)

Ha valaminek nincs kedve farmolni, akkor ne tegye. Egyik klántrásam 0ás farmmal ment fel lvl69ig, aztán ott farmolt, mert 70felett ugysem volt még szint. Igaz sok skillel lemaradt, de nem unta meg a játékot és 69en behozta magát, pénzileg is jobban járt, mert sok 6x-es tárgyat adott el etc.

Egyedül tényleg nem jó fejlődni, ehhez pár tanács:
-egy aktív magyar klánt keress a serveren ahol van élet
-TS-ventrilio játék közbeni beszélgetés elvonja a figyelmed a monoton ölésről
-ha unod a grindet menj tradelni (ha egydül akarsz 1*al ha klán-unió trade akkor a többiektől függ), elég jó mókák szoktak kerekedni egy tradeből, nagyon sok storyt tudnák mesélni :)

Amugy mostanában engem 1-2.-ra beenged, nincs az a fél-1órás várakozás mint anno :)

Had adjak egy kis izelítőt a játékról, az új terepről és a bossokról milyen fun-ok mennek mostanában :)
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Kép
Kép
SRO Troy Horda lvl8x

#1399 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 23:49

Idézet: shark1 - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 10:29

[...]
Akinek nem ad játékélményt az SRO az tényelg ne játszon vele. A quest rendszer tényleg nem a legjobb, de nem kötelező csinálni. De fejlődni valamilyen szörnyön ugyis kell nem? Ha meg még közben "bónusz" Xpt-Spt is kapsz érte mert mergöltél 1xxx valamit vagy összeszedtél XY külditrágyat, akkor meg miért ne? Igy csak a fejlődésed lesz gyorsabb szvsz :)
[...]

Az addig rendben van, hogy a quest egyrészt ad önmagában xp-t, meg amíg farmolod a monsztákat, addig is jön, csak nekem az egész nagyon lassú.

Példa:
Annak idején igencsak az elejétől kezdve játszottam a Silkroad-al - már amint itt a fórumon szóba került - és úgy 3-4 hónap játék után a karakterem kemény lvl30-asra fejlődött. Persze ez nagyjából átlag napi 2 óra játék eredménye, de hát istenem, nem ülhetek csak azért 24/24 a gép előtt, hogy "fejlődjek", van azért az embernek egyéb dolga is. ;)

Most kezdtem úgy 1,5-2 hónapja a Rappelzt, ott már most lvl43 vagyok (ez a szint számomra a Silkroad-ban tulajdonképen elérhetetlen volt), de holnap már biztos meg lesz a 44, hiszen 95%-nál állok, ami azt jelenti, hogy egy kisebb quest és kész is. Mondjuk 45-ig lassan fogok fejlődni, mert addig nagy quest nincs, de ott megint lesz, meg aztán 46-nál is, ami megintcsak megdobja a fejlődést, és hipp-hopp lvl 50 vagyok, ami az igazán nagy vízválasztó. És ez eddigi eredmény szintén napi néhány óra játék eredménye! Szerintem nagyjából 5-10-szer gyorsabban lehet fejlődni itt, mint a Silkroadban.

Magával a játékkal nekem amúgy nagyobb bajom nem lenne, mert szép a grafikája, sokféle szörny van, vannak változatos helyszínek, stb.
Ja, a guild... Na az egy érdekes dolog, már a Silroad-ban is voltam (jaj, mi volt e neve... HUN Empire talán... :o ), de a guild ténykedése számomra kimerült abban, hogy kaptam egy magyar csevegőszobát, hiszen a tagok szintben szét voltak szórva, a nagyok menntek trédelni, a kicsik bőszen fejlődtek partyban, én meg ott álltam közepesként, hogy mit kéne csinálni.  :D nem is voltam sokáig tag, bár gondolom erre okot adhatott az is, hogy akkor untam rá úgy istenesen, és két hétig se néztem fel.

:lol:
Szapulom itt a játékot, közben megnéztem a topik hozzászólások számát. :Đ

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1167864853.png

Szerkesztette: SuMMeR 2007. 01. 03. 23:54 -kor

#1400 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 04:40

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 22:49

:lol:
Szapulom itt a játékot, közben megnéztem a topik hozzászólások számát. :Đ

Negyedik. Jeee! (Levettem a lényeget, ugye? :D)

Egyébként én sem aktívkodom, 54-nél álltam le (asszem). Nekem is - szinte - az egyetlen bajom az egésszel az, hogy nagyon lassú a fejlődés magasabb szinten. Pont azon gondolkodtok, hogy (megint) új karaktert indítok, mert pl a mocsárban Water Ghostokat írtani imádok :) Ellenben a (cap-ig) menő ismerőseim ált úgy játszottak, hogy egész éjjel fenn voltak, és daráltak. Na az pedig már eléggé kóros...
--
eisei/nba

Commodore 64 PC | CBM6510@1Mhz | 64k 200ns 4164-2/MK4564N-20 dRAM | VIC II 6567 | SID 6581 | ActionReplayMkVII
WHAT? You never played X-com? What are you, an alien? - techtite.com

#1401 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 19:50

Idézet: eisei - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 5:40

mert pl a mocsárban Water Ghostokat írtani imádok :)

Szia

Imádom őket énis vágni ,valamiért ott tök jó a környezet is szoval janganba tök fasza kis hangulata van a játéknak.Online barátommal ha nagyon uncsizunk szoktunk mászkálni jangan környékén pl Tifeket őlünk akik a kicsiktől nyulják a lovét meg stb.
Fasza Jangan nagyon más a filing.
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#1402 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 20:09

Jangan tényleg nagyon tetszett, nekem a Tiger Mountain rész fogott meg igazán, jó volt ott yeohákat meg tigriseket vadászni. :)

Viszont Downhang teljesen lehangoló volt, az arra felé tanyázó lényeket egytől-egyig utáltam (na jó, talán a lovak kicsit a kedvenceim voltak), de pl. ha a kőgólemekre gondolok, még ma is kiráz a hideg, annyit leöltem belőlük, nagyjából ott is hagytam abba, a skorpiók már nagyok voltak hozzám.

Amúgy ha egyszer beindulna a játékbeli Európa, új választható karakterekkel, meg egyéb nyalánságokkal (na ez is mióta volt már hír, de ahogy hallom, még mindig csak Takla Makan az újdonság), akkor talán lenne kedvem megint belevágni...

#1403 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 11:12

Wow, teccik ez a spíl, az RF motorját használja szemmel láthatólag, de remélem annál azért jobb :)

Van valami speciel szerver ahol sok magyar játszik vagy csak gém leszed első oldal linkjéről és jáccik? :think:
Illetve mint kezdő noob karakter, számíthatok e majd kis segítségre? :)
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#1404 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 22:50

Remek, az új pacsi után nekem runtime error, másnak fel se peccseli... Remek játék :mad:

Előbb a technikai dolgokkal kéne foglakozni majd csak utána a többivel, kedves készítők :mad:

>>Egészség és Harmónia<<

#1405 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 23:01

Én pont tegnap játszottam vele egy negyed órát, természetesen nekem is patch-elt (1.084-re), nálam tehát működik.

Éppen azon szörnyülködtem, hogy nekimentem egy Giant sárga gatyás bombadobálónak (lvl30-as karimmal), nagy nehezen le is gyűrtem (hiába no, el vagyok szokva az irányítástól) és a 80.02%-om hirtelen felugrott 80,06%-ra, vagy valami ilyesmi. Na, ennyit erről... ;)

#1406 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 23:03

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2007. jan. 12., péntek - 0:01

Én pont tegnap játszottam vele egy negyed órát, természetesen nekem is patch-elt (1.084-re), nálam tehát működik.

Éppen azon szörnyülködtem, hogy nekimentem egy Giant sárga gatyás bombadobálónak (lvl30-as karimmal), nagy nehezen le is gyűrtem (hiába no, el vagyok szokva az irányítástól) és a 80.02%-om hirtelen felugrott 80,06%-ra, vagy valami ilyesmi. Na, ennyit erről... ;)

runtime error mitől lehet amugy? :think:

>>Egészség és Harmónia<<

#1407 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 23:17

Kellene neki egy video driver frissítés de az a szar nem ismeri fel az ati radeon mobility 9600 -as kártyámat. Pofám leszakad ekkora ökörségtől. :mad: Eleve hogy a rohatt játékhoz kell egy külön grafikuskártya frissítés, vááá

>>Egészség és Harmónia<<

#1408 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 12. 08:46

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 23:03

runtime error mitől lehet amugy? :think:

Arra nics ötletem, de régen valami hasonló kavarás ellenszere ez volt, ha a host fájlba beírtuk a joymax címét:

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\host

és ebbe a következő sort:

222.111.150.111 gwgt1.joymax.com

Ezt még próbáld ki esetleg (nekem is így van most). Néhány biztonsági program zaklatott lehet ettől a manővertől, a host file módosítását nem szeretik ugyebár. :)

#1409 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 12. 11:26

Próbáltam, nem ment, le is töröltem a francba :D

>>Egészség és Harmónia<<

#1410 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 12. 12:37

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2007. jan. 12., péntek - 11:26

Próbáltam, nem ment, le is töröltem a francba :D

Erre mit mondjak... :Đ
Végülis szerintem olyan nagyon nem veszítettél semmit, itt - ahhoz, hogy magas szinteket elérj - nagyon kockának kell lenni, nap néhány óra játék semmire se elég.

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.