Idézet: shark1 - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 10:29
[...]
Akinek nem ad játékélményt az SRO az tényelg ne játszon vele. A quest rendszer tényleg nem a legjobb, de nem kötelező csinálni. De fejlődni valamilyen szörnyön ugyis kell nem? Ha meg még közben "bónusz" Xpt-Spt is kapsz érte mert mergöltél 1xxx valamit vagy összeszedtél XY külditrágyat, akkor meg miért ne? Igy csak a fejlődésed lesz gyorsabb szvsz

[...]
Az addig rendben van, hogy a quest egyrészt ad önmagában xp-t, meg amíg farmolod a monsztákat, addig is jön, csak nekem az egész nagyon lassú.
Példa:
Annak idején igencsak az elejétől kezdve játszottam a Silkroad-al - már amint itt a fórumon szóba került - és úgy 3-4 hónap játék után a karakterem kemény lvl30-asra fejlődött. Persze ez nagyjából átlag napi 2 óra játék eredménye, de hát istenem, nem ülhetek csak azért 24/24 a gép előtt, hogy "fejlődjek", van azért az embernek egyéb dolga is.
Most kezdtem úgy 1,5-2 hónapja a Rappelzt, ott már most lvl43 vagyok (ez a szint számomra a Silkroad-ban tulajdonképen elérhetetlen volt), de holnap már biztos meg lesz a 44, hiszen 95%-nál állok, ami azt jelenti, hogy egy kisebb quest és kész is. Mondjuk 45-ig lassan fogok fejlődni, mert addig nagy quest nincs, de ott megint lesz, meg aztán 46-nál is, ami megintcsak megdobja a fejlődést, és hipp-hopp lvl 50 vagyok, ami az igazán nagy vízválasztó. És ez eddigi eredmény szintén napi néhány óra játék eredménye! Szerintem nagyjából 5-10-szer gyorsabban lehet fejlődni itt, mint a Silkroadban.
Magával a játékkal nekem amúgy nagyobb bajom nem lenne, mert szép a grafikája, sokféle szörny van, vannak változatos helyszínek, stb.
Ja, a guild... Na az egy érdekes dolog, már a Silroad-ban is voltam (jaj, mi volt e neve... HUN Empire talán... :o ), de a guild ténykedése számomra kimerült abban, hogy kaptam egy magyar csevegőszobát, hiszen a tagok szintben szét voltak szórva, a nagyok menntek trédelni, a kicsik bőszen fejlődtek partyban, én meg ott álltam közepesként, hogy mit kéne csinálni.

nem is voltam sokáig tag, bár gondolom erre okot adhatott az is, hogy akkor untam rá úgy istenesen, és két hétig se néztem fel.
Szapulom itt a játékot, közben megnéztem a topik hozzászólások számát. :Đ
Szerkesztette: SuMMeR 2007. 01. 03. 23:54 -kor