Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 16:22
Thief ként tuti én is lecsapnám azt aki ott áll egymaga egy szép kis karavánnal. Azért vagyok thief, nem jótékonyságból.
Látom nehezen értelmezed az írásomat...
1. Nem volt karavánom, magamban voltam csak.
(A hunter jel azért volt rajtam, mert nem sokkal előtte segítettem egy NPC thief leölésében, aki láthatóan gondot okozott egy karavánnak, és hogy haszonnal legyek, felvettem)
2. Amint megláttam a négy magas szintű tolvajt, rögtön ki akartam kerülni őket, a kutya nem akar beléjük kötni, ha úgyis én húznám a rövidebbet. A probléma, hogy épp egyvonalban velük fagytam le. Gondolom nem kezdő játékosok, láthatták, hogy mozdulatlanul állok és spelleket se aktiválok, ráadásul a páncálzatom azt is mutathatta, hogy nem vagyok 30 körüli. Ezen kívül tőlem nem tud ellopni semmit, és a thief pontjaikat se növeltem szerintem túlzottan, vagyis nem sokat profitáltak az akcióból, ráadásul ott kempeltek a hullámon, nehogy valaki újraéleszthessen. Éljenek a thiefek szerintem...
Ha szerinted normális másnak a kárát kihasználni, akkor baj van az értékítéleteddel, de legalábbis félve esnék el a közeledben IRL...

Súgó
A téma zárva.