HWSW Informatikai Kerekasztal: Silkroad Online - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Silkroad Online ingyenes MMORPG

#401 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 07. 07:43

Idézet: Vegg - Dátum: 2006. jan. 7., szombat - 2:31

Hsligali!
Cursed hearts-ot miből tudok nyerni? Köszi előre is!

Cursed heart (ami a resuscitation potion questhez kell) azt hiszem bármiből pottyanhat, legalábbis tigristől kezdve a bogarakon át a nagy kőgólemekeig eddig mind dobott, bár tény, hogy nem sűrűn esnek. Én általában mindig felveszem ez a küldetést, mert a kardos skilleket vissza kellene fejleszteni.

#402 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 08:59

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. jan. 7., szombat - 7:43

Én általában mindig felveszem ez a küldetést, mert a kardos skilleket vissza kellene fejleszteni.

Én az íjászattal vagyok így !! :D
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200  475x8, Gigabyte 9600 GT  , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>

#403 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 09:01

Nem tudom Ti hogy vagytok vele , de mostanában mindig elsőre beenged a progi !!!!!
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200  475x8, Gigabyte 9600 GT  , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>

#404 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 23:50

hehe tökjó
most jöttem rá,lehet másnak nem mondok újat
inditottam egy másik karit a régi accountom alatt,és közös a másik karival az inventory  :)
így könnyen kijövök ,nem kell sporolnom az új karival,van 1M  a kasszába  :D
HP Pavilion DV-5 1160eh

#405 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 00:44

Idézet: Avicularia - Dátum: 2006. jan. 7., szombat - 23:50

hehe tökjó
most jöttem rá,lehet másnak nem mondok újat
inditottam egy másik karit a régi accountom alatt,és közös a másik karival az inventory  :)
így könnyen kijövök ,nem kell sporolnom az új karival,van 1M  a kasszába  :D

:eek:
A pénz és az inventory is? Egész jó, nem gondoltam volna, mondjuk nem is igazán így tűnik normálisnak (mármint, hogy egy lvl1-es karakter meg tud venni a lvl60-as pénzéből bármit  ;) ).

#406 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 11:53

Kezd unalmas lenni, amit egy SirHacker nevű ürge csinál Janganban. Telespam-eli a chatot valami weblap reklámjával. Szerencsére csak ritkán járom Janganban mostanság.

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1136717630.jpg

#407 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 13:09

Nézegetem a Silkroad fórumát is, ott is van egy érdekes ipse, egy Kuji nevű...

Példák:
FREE ACCOUNT STEALER
SILKROAD GOD MODE
Persze ezeket a topikokat megnyitotta vagy ötvenszer, érdekelne, hogy erre miért nem lépett még semmit a Silkroad üzemeltetője.

Lehetőleg senki se dőljön be ezeknek, vírusokat, keyloggereket kaphat csak ajándékba.

#408 Felhasználó inaktív   Vegg 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 08. 17:14

A thiefekről:
vittem downhangból trader szállítmányt janganba, és már a várostól 1 hídra voltam, de nemvolt hp potionöm. Megtámadott egy npc thief, aki egy magaszíintű trader karavánból maradt itt. Megölt, mert burn statusom volt, ésfogyott az életem elégr rendesen, plsuz potionöm se volt. Mikor meghaltam, (mindezt végignézte 3 tolvaj), a 3 hagyta, hogy a thief megölje a tevém, felszedték a cuccomat és megölték az npc thiefet... Egyre jobban szertem őket...
Aege/Híbrid int/Light+Fire+spear/Lev 57, farm levl:3
Farkas: Morzsa, Level 57
Guild: FeketeSereg

#409 Felhasználó inaktív   spence 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 20:48

Sziasztok!
Olvasgatom már egy ideje a topic-ot. Az Aege szerveren játszom Miino néven. Alkalmi játékos csak, lvl 15. Úgy látom, nem csak nekem lagol rettentesen a játék. Valamelyik nap nem tudtam tigriseket ülni miatta. Áruljátok el, hogy lehet pm-et küldeni! A játék guide-ja azt írta, hogy három féle páncél van, az elsőt nem tudom, a második a leather, a harmadik pedig a robe. Ezek az armor kategórián belül vannak? Nekem protectoraim vannak, nem találkoztam még ilyenekkel. Vmi olyat is írt, hogy ha egy robe szettet veszek fel ad valami extrát.
régebben jobb volt...
Aege: Miino

#410 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 21:52

Idézet: spence - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 20:48

Sziasztok!
Olvasgatom már egy ideje a topic-ot. Az Aege szerveren játszom Miino néven. Alkalmi játékos csak, lvl 15. Úgy látom, nem csak nekem lagol rettentesen a játék. Valamelyik nap nem tudtam tigriseket ülni miatta. Áruljátok el, hogy lehet pm-et küldeni! A játék guide-ja azt írta, hogy három féle páncél van, az elsőt nem tudom, a második a leather, a harmadik pedig a robe. Ezek az armor kategórián belül vannak? Nekem protectoraim vannak, nem találkoztam még ilyenekkel. Vmi olyat is írt, hogy ha egy robe szettet veszek fel ad valami extrát.

Privát üzenet: $karakternév üzenet (ha jól csinálod, világoskék lesz a beírt szöveg  ;) )
Ha valakinek a chatlistából akarsz privát módon válaszolni, akkor a listában kattints az általa beírt szövegre, így a dollárjel és karakternév egyből bekerül a beviteli mezőbe. Akinek egy játékon belül küldtél privát üzenetet, az bekerül egy listába, a chatablak fölötti valamelyik ikonra kattintva lehet ezt elérni.

Armorok: Volt róla szó néhány oldallal visszább, a tiszta armor tipus nem ad bónuszt, a protector és a garment ad, ha nem vegyíted őket (a garmentet pedig nem is lehet keverni).

#411 Felhasználó inaktív   spence 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 13:57

Köszi! Az rendben, azt a részt az armorokkal olvastam is. A guide - tip of the day szerű, nekem be van kapcsolva - viszont valami ilyesmit mond: "Defensive tools are devided into three category. Armor, leather and robe." Ezek vajon megfelelnek az armor, protector, garment felosztásnak, csak nem ez lett a nevük, vagy ez vmi egyéb, amivel még nem találkoztam?

Szerk.: Szerverállás van épp. Valamint tudatják, hogy megint lehet majd accot csinálni. Szerintem nem lesz fizetős, a "Free to play forver" logó szerintem biztató :)

Szerkesztette: spence 2006. 01. 09. 14:09 -kor

régebben jobb volt...

#412 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 16:44

Idézet: spence - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 13:57

[...]
Szerk.: Szerverállás van épp. Valamint tudatják, hogy megint lehet majd accot csinálni. Szerintem nem lesz fizetős, a "Free to play forver" logó szerintem biztató :)

Armorok: igen, megfelelnek annak a felosztásnak.

Szerverleállás: nem sokat tudni, mindenesetre néhány fontosabb ( :D ) infót összegyűjtöttem a Silkroad fórumról:
- Megmarad a karim? Meg.  :respect:
- Mikor lehet újra játszani? Néhány órán/napon/hónapon belül... :p
- Mit csináljak addig? Pacman... :omg:  :D

#413 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 16:58

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 16:44

- Mikor lehet újra játszani?[/i] Néhány órán/napon/hónapon belül... :p

Már most elvonási tüneteim vannak !! :D  :D

#414 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 17:19

Idézet: inter15 - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 16:58

Már most elvonási tüneteim vannak !! :D  :D

Én az utóbbi időben viszont kezdtem unni, ennek mondjuk az a két quest volt az oka, amit utoljára csináltam. Az egyik a 100 Devil Bug szárny összegyűjtése volt, ami érdekes módon nagyon összevissza esett. Volt, hogy egymás után esett vagy 10, de olyan is, hogy legalább 20 bogár után esett egy, aztán megin 20 után, stb. és még mindig olyan 70 körül tartok csak...
A másik quest a Devil Horse patkó gyűjtés volt, 50-et kellett volna gyűjteni, két nap után volt azt hiszem 22 nálam, amikor kiírta a questhez, hogy van hátra másfél órám. :eek:  Na, mondom akkor ennek ennyi, el is dobtam a questet.

Most jól is esik egy kis kihagyás, majd újult erővel lehet megint nekiesni. ;)

#415 Felhasználó inaktív   derce 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 01. 09. 17:51

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 16:19

Én az utóbbi időben viszont kezdtem unni, ennek mondjuk az a két quest volt az oka, amit utoljára csináltam. Az egyik a 100 Devil Bug szárny összegyűjtése volt, ami érdekes módon nagyon összevissza esett. Volt, hogy egymás után esett vagy 10, de olyan is, hogy legalább 20 bogár után esett egy, aztán megin 20 után, stb. és még mindig olyan 70 körül tartok csak...
A másik quest a Devil Horse patkó gyűjtés volt, 50-et kellett volna gyűjteni, két nap után volt azt hiszem 22 nálam, amikor kiírta a questhez, hogy van hátra másfél órám. :eek:  Na, mondom akkor ennek ennyi, el is dobtam a questet.

Most jól is esik egy kis kihagyás, majd újult erővel lehet megint nekiesni. ;)

Akkor mit szólsz majd az ezer káposztafej levágásához, amit ráadásul többször is meg lehet csinálni? Na aaaaz uuunaaalmaas!  :D

#416 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 18:13

Idézet: derce - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 17:51

Akkor mit szólsz majd az ezer káposztafej levágásához, amit ráadásul többször is meg lehet csinálni? Na aaaaz uuunaaalmaas!  :D

Káposztafej? :)
Chakjikra emlékszem, azokból 600-at levágtam egy quest miatt, végülis az nem annyira vészes, mert lehet tudni, hogy lassan de biztosan halad a quest. A gond a gyűjtögetős questekkel van, mert nem mindegyik (minden második-harmadik) dob quest itemet, és még csak nem is sejti az ember, mennyit kell a quest-el vacakolni.  ;)

#417 Felhasználó inaktív   spence 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 19:05

Én a bandit operational map gyűjtögetéstől kaptam hülyét. Valami rejtélyes oknál fogva csak minden 10-15. íjászból esett ki... Nagyon sokat leöltem belőlük. Ezek a nagy számok riasztóan hatnak szerintem. Most 200 bowman lenne soron. 200? Jó, ég az nagyon sok!
régebben jobb volt...

#418 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 19:08

Idézet: spence - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 19:05

Én a bandit operational map gyűjtögetéstől kaptam hülyét. Valami rejtélyes oknál fogva csak minden 10-15. íjászból esett ki... Nagyon sokat leöltem belőlük. Ezek a nagy számok riasztóan hatnak szerintem. Most 200 bowman lenne soron. 200? Jó, ég az nagyon sok!

lesz majd 600 chakji,meg 500 earth ghost is ,az még jobb  :)
ráadásul az a bowman kevés helyen van,mindenki ott tömörül

Szerkesztette: Avicularia 2006. 01. 09. 19:09 -kor

HP Pavilion DV-5 1160eh

#419 Felhasználó inaktív   derce 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 01. 09. 21:16

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 17:13

Káposztafej? :)
Chakjikra emlékszem, azokból 600-at levágtam egy quest miatt, végülis az nem annyira vészes, mert lehet tudni, hogy lassan de biztosan halad a quest. A gond a gyűjtögetős questekkel van, mert nem mindegyik (minden második-harmadik) dob quest itemet, és még csak nem is sejti az ember, mennyit kell a quest-el vacakolni.  ;)

lvl 41-es karim van. A "káposztafejek" Hotan felé kezdődnek.:DD (flowerek)

#420 Felhasználó inaktív   Salty 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 21:21

egyébként mennyi a max ott? Jangan kapuin, meg onnan jönnek elő azok a Thief-ek?

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.