Silkroad Online ingyenes MMORPG
Elküldve: 2006. 02. 10. 11:45
Abbahagytam. A Serius Sam I szórakoztatóbb, és legalább annyira szerepjáték, mint ez. Csak nekem egy monoton mészárlás az egész?
Only dead fish go with the flow...
Elküldve: 2006. 02. 10. 11:57
Idézet: Slimy - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 10:45
Abbahagytam. A Serius Sam I szórakoztatóbb, és legalább annyira szerepjáték, mint ez. Csak nekem egy monoton mészárlás az egész?
nem
--
eisei/nba
Commodore 64 PC | CBM6510@1Mhz | 64k 200ns 4164-2/MK4564N-20 dRAM | VIC II 6567 | SID 6581 | ActionReplayMkVII
WHAT? You never played X-com? What are you, an alien? - techtite.com
eisei/nba
Commodore 64 PC | CBM6510@1Mhz | 64k 200ns 4164-2/MK4564N-20 dRAM | VIC II 6567 | SID 6581 | ActionReplayMkVII
Elküldve: 2006. 02. 10. 12:33
Slimy, elmész Te a fenébe. Arra vártam, hogy majd jól felfejlődsz hozzám, klánt alapítunk aztán karavánozhatunk együtt. Bánatomban be is lépek klánba...
régebben jobb volt...
Aege: Miino
Elküldve: 2006. 02. 10. 13:09
Idézet: spence - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 11:33
Slimy, elmész Te a fenébe. Arra vártam, hogy majd jól felfejlődsz hozzám, klánt alapítunk aztán karavánozhatunk együtt. Bánatomban be is lépek klánba... 
A kedves kollega ott rontotta el, hogy amikor besokalt, nem hagyott ki 1-2 napot. Alt. ennyi ido alatt visszajon a kedv.
Mondjuk en sem tudom, MIT elvezek a monoton nyilazasban, de mindig vissza-visszakerulok a gep ele.
Szerintem a hekenszless rpg lenyege az, hogy nem rpg, de megis szuttyoghetunk kepessegpontokkal, es irthatjuk a monsztakat, mikozben gyakorlatilag nem veszithetunk. (ok, a komoly rpgk vilagaban, pl a horizonsban, de barhol mashol ez szinten igy van, de egyszeruen jobban elvezem, hogy 6-700 damage-t beviszek a csupor szalmaembernek, mint hogy varrok egy cuki kis kosztumot, vagy kovacsolok magamnak valami kikass dardat. (no offense semelyik komolyabb mmorpg-nek, mielott vki nekem jonne, jaccok en runespace-t is
u.i. es egyebkent barmikor folytathato
--
eisei/nba
eisei/nba
Elküldve: 2006. 02. 10. 14:50
Csak tényleg arra vártam, hogy majd utólér jól, hívtak már klánba pedig. Renben, hogy folytathatja bármikor, de mire észbekap, ott fog csücsülni 17-18-ik szinten, miközben én már skorpókat irtok délen... Egyébként szerintem az érdeklődés fennmaradása a folyamatos fejlődésben rejlik. Kifejezetten örültem, mikor végre beverekedtem magam a második városba. (A nevét nem tudom pontosan, ezért nem írom le...)
régebben jobb volt...
Elküldve: 2006. 02. 10. 17:38
Mára megkaptam a napi noobozás adagomat...
A nagy kőgólemeket (Hyeongcheon) csapkodom szép nyugodtan, lerakok egy Harmony Therapy kört, aztán a közelben lévő monsztákat lecsapom, ha fogy az élet/mana, akkor a körben leülök. Elég lassú haladást eredményez, ellenben csak ritkán kell potiont innom, így "gazdaságos".
Egy ideje már csinálom ezt a taktikát, egy másik kari is el-elszalad arrafele, ő is ott vadászott. Egyszer felajánlotta a party-t, de én nem igazán akartam senki után loholni, vagy miatta meghalni, inkább visszautasítottam. Erre lehülyéz, hogy akkor több xp-t kapnék.
Vegyük sorra:
- 2 fős partyban 10% plussz xp-t kapok, ami tulajdonképpen molyfing
- 4 fős partyban már jobban jönne az xp, de ha nem ismerik egymás játékstílusát, akkor inkább csak hátráltatják egymást (az én stílusom: egyesével csalogatás, giantokkal inkább nem törődni, championokat azért megtámadom).
- ha túl nagy a szintkülönbség a partytagok között, akkor főleg a nagyobb szintű karik fognak dolgozni
- problémás az item esés meg a quest emiatt (bár mostanában nem questelek éppen semmit)
Egyébként nincs nekem semmi bajom a party-val, de mostanság már nem igazán szeretek így játszani. Ráadásul nekem egy-egy óra ha összejön a Silkroadra, mit mondjak a társaknak, amikor éppen a sűrűben vagyunk, nekem meg mennem kell? Én ezek miatt a szólózás híve vagyok, de nem hiszem, hogy noob is egyben...
A nagy kőgólemeket (Hyeongcheon) csapkodom szép nyugodtan, lerakok egy Harmony Therapy kört, aztán a közelben lévő monsztákat lecsapom, ha fogy az élet/mana, akkor a körben leülök. Elég lassú haladást eredményez, ellenben csak ritkán kell potiont innom, így "gazdaságos".
Egy ideje már csinálom ezt a taktikát, egy másik kari is el-elszalad arrafele, ő is ott vadászott. Egyszer felajánlotta a party-t, de én nem igazán akartam senki után loholni, vagy miatta meghalni, inkább visszautasítottam. Erre lehülyéz, hogy akkor több xp-t kapnék.
Vegyük sorra:
- 2 fős partyban 10% plussz xp-t kapok, ami tulajdonképpen molyfing
- 4 fős partyban már jobban jönne az xp, de ha nem ismerik egymás játékstílusát, akkor inkább csak hátráltatják egymást (az én stílusom: egyesével csalogatás, giantokkal inkább nem törődni, championokat azért megtámadom).
- ha túl nagy a szintkülönbség a partytagok között, akkor főleg a nagyobb szintű karik fognak dolgozni
- problémás az item esés meg a quest emiatt (bár mostanában nem questelek éppen semmit)
Egyébként nincs nekem semmi bajom a party-val, de mostanság már nem igazán szeretek így játszani. Ráadásul nekem egy-egy óra ha összejön a Silkroadra, mit mondjak a társaknak, amikor éppen a sűrűben vagyunk, nekem meg mennem kell? Én ezek miatt a szólózás híve vagyok, de nem hiszem, hogy noob is egyben...
Elküldve: 2006. 02. 10. 18:40
Bocsi de igaza volt... részben
Ha nem exp és item osztott a party akkor neked csak előnyöd származik belőle. Azon kívül, hogy +10% exp (nem olyan kevés az csak 1 monsztára levetítve) semmilyen más kötöttségetek nincs egymás felé.
-Nem kell egy területen lennetek, lehettek másik szigeten is a plusz érvényesül.
-Ehez nem kell egymás játék stílusát se ismernetek.
-Ha nagy a szintkülönbség, az sem befolyásoló tényező, hisz nem számít semmit.
-Miért problémás a quest és az item esés? Ezt nem értem sorry.
Tehát nyugodtan tessék mindenkinek partyzni, csak arra figyeljetek oda, hogy ne auto share legyen a felajánlás, hanem Each get.
Ha nem exp és item osztott a party akkor neked csak előnyöd származik belőle. Azon kívül, hogy +10% exp (nem olyan kevés az csak 1 monsztára levetítve) semmilyen más kötöttségetek nincs egymás felé.
-Nem kell egy területen lennetek, lehettek másik szigeten is a plusz érvényesül.
-Ehez nem kell egymás játék stílusát se ismernetek.
-Ha nagy a szintkülönbség, az sem befolyásoló tényező, hisz nem számít semmit.
-Miért problémás a quest és az item esés? Ezt nem értem sorry.
Tehát nyugodtan tessék mindenkinek partyzni, csak arra figyeljetek oda, hogy ne auto share legyen a felajánlás, hanem Each get.
Elküldve: 2006. 02. 10. 19:20
A 10% pedig igenis kevés. Ez csak annyi, hogy mondjuk 2 perc alatt nem 10 hanem 11 szörnyet verek le, az meg szinte semmi, már ne haragudj, ha mondjuk 50% lenne a bónusz, akkor rohannék minden vaccillálás nélkül partykba.
A tárgyak: ha közösen verjük a szörnyet, nem fog csak egy tárgyat dobni (quest itemre gondolok), ha mindkettőnknek fel van véve a quest, akkor valószínű, hogy dupla mennyiségű szörnyet kell lecsapni, bár questeleni nem is próbáltam eddig partyban. Ha dob egy weapon elixirt a mob, akkor az veheti fel, aki megöli ha jól tudom, márpedig a fene megenne, ha én vinnék be több sebzést, aztán csak nézném a fincsi tárgyak eltűnését.
Ez a más-más területen való játék partyban nekem furcsa, én a partyn azt értem, hogy egymást segítjük a játékban, ha kell gyógyítok, ha kell feltámasztok, de hogy a közelében se legyek...
Olyan lvl20-ig party-ztam hébe-hóba, de nem sok hasznát láttam, bár lehet, hogy akkor gyorsabban fejlődtem. Mondjuk az is igaz, hogy kifogtam néhány érdekes arcot, haltam meg miattuk (elkezdtünk ütni valami monsztát, amikor megjelent a nyakunkon még néhány, ott hagytak a fenébe, és 3-4 szörny pillanatok alatt lecsapott). Engem meg egyébként eléggé hidegen hagy folyamatos rohanás, hogy két hét alatt meglegyen a lvl60, az én játékstílusom nem ilyen.
Tudom, hogy nem kötelező ezzel a játékkal játszani, de néha nekem is olyan érzésem van, mint Slimy írta fenntebb, marha unalmas hack&slash tud lenni néha a Silkroad, egy rakás értelmetlen quest-el vegyítve, ezen meg a mostani party rendszer nem segít, csak ront. Én például szeretek néha felfedező útra mászkálni, a szörnyeket ilyenkor messze elkerülöm, csak szétnézek, merre-mi van...
A tárgyak: ha közösen verjük a szörnyet, nem fog csak egy tárgyat dobni (quest itemre gondolok), ha mindkettőnknek fel van véve a quest, akkor valószínű, hogy dupla mennyiségű szörnyet kell lecsapni, bár questeleni nem is próbáltam eddig partyban. Ha dob egy weapon elixirt a mob, akkor az veheti fel, aki megöli ha jól tudom, márpedig a fene megenne, ha én vinnék be több sebzést, aztán csak nézném a fincsi tárgyak eltűnését.
Ez a más-más területen való játék partyban nekem furcsa, én a partyn azt értem, hogy egymást segítjük a játékban, ha kell gyógyítok, ha kell feltámasztok, de hogy a közelében se legyek...
Olyan lvl20-ig party-ztam hébe-hóba, de nem sok hasznát láttam, bár lehet, hogy akkor gyorsabban fejlődtem. Mondjuk az is igaz, hogy kifogtam néhány érdekes arcot, haltam meg miattuk (elkezdtünk ütni valami monsztát, amikor megjelent a nyakunkon még néhány, ott hagytak a fenébe, és 3-4 szörny pillanatok alatt lecsapott). Engem meg egyébként eléggé hidegen hagy folyamatos rohanás, hogy két hét alatt meglegyen a lvl60, az én játékstílusom nem ilyen.
Tudom, hogy nem kötelező ezzel a játékkal játszani, de néha nekem is olyan érzésem van, mint Slimy írta fenntebb, marha unalmas hack&slash tud lenni néha a Silkroad, egy rakás értelmetlen quest-el vegyítve, ezen meg a mostani party rendszer nem segít, csak ront. Én például szeretek néha felfedező útra mászkálni, a szörnyeket ilyenkor messze elkerülöm, csak szétnézek, merre-mi van...
Elküldve: 2006. 02. 10. 20:04
majd 35 felett mondd ,hogy 10% kevés
ez magasabb szinten akár több órai játék is lehet ,ami egyáltalán nem kevés
nem kell együtt gyakni vele,ugyanúgy nyomhatod egyedül,ha megvan a 4 ember each get partyba,kapod a 10%+t ami hidd el nem kevés
a tárgyat pedig mindig az veheti fel ,aki többet vert a monsztába,nem az aki bevitte az utolsót
ez magasabb szinten akár több órai játék is lehet ,ami egyáltalán nem kevés
nem kell együtt gyakni vele,ugyanúgy nyomhatod egyedül,ha megvan a 4 ember each get partyba,kapod a 10%+t ami hidd el nem kevés
a tárgyat pedig mindig az veheti fel ,aki többet vert a monsztába,nem az aki bevitte az utolsót
HP Pavilion DV-5 1160eh
Elküldve: 2006. 02. 10. 20:37
Lehet, hogy neked az a 10% kevés, de ahogy Avicularia is írja késöbb nagyon is sok lesz az. Ráadásul több mint a semmi amit party nélkül kapsz
Ingyen +10% jobb mint a semmi. Mindez ugye hátrányok nélkül.
Az együtt ütünk egy monsztát dolog pedig nem szokott SilkRoad ban működni,mert senki se szereti az álltalad említett okok miatt ugyanazt ütni. De szerintem bőven akad elég monszta mindenkinek külön külön.
Szóval jó az a party.
Az együtt ütünk egy monsztát dolog pedig nem szokott SilkRoad ban működni,mert senki se szereti az álltalad említett okok miatt ugyanazt ütni. De szerintem bőven akad elég monszta mindenkinek külön külön.
Szóval jó az a party.
Elküldve: 2006. 02. 10. 21:19
Akkor a Silkroadosok felülvizsgálhatnák a "party" szó használatának jogszerűségét, nem is tudom... "hither-thither" hogy hangzik?
Valahogy fucsa is, minek csapatot alakítani, ha nem viselkedünk csapatként. Akkor engem eddig nem szerettek partyban, mert mindig loholtam mások után? Érdekes, egyszer se szóltak eddig.
A 10% még ha ingyen van is, akkor se sok, és olyan nincs, hogy magasabb szinten több, mert akkor is 10%, ez matematika.
Egyébként mindegy, lehet, hogy használom ezentúl az each get verziót, csak, hogy nektek legyen igazatok.
Valahogy fucsa is, minek csapatot alakítani, ha nem viselkedünk csapatként. Akkor engem eddig nem szerettek partyban, mert mindig loholtam mások után? Érdekes, egyszer se szóltak eddig.
A 10% még ha ingyen van is, akkor se sok, és olyan nincs, hogy magasabb szinten több, mert akkor is 10%, ez matematika.
Egyébként mindegy, lehet, hogy használom ezentúl az each get verziót, csak, hogy nektek legyen igazatok.
Elküldve: 2006. 02. 10. 21:59
Nehéz kimondani, hogy ok, a party jó dolog? 
Nah mindegy nem megyek bele... legyen ahogy gondolod. Nekem elég az a 10% és ha itt party ezt ejelenti ezt használom. Nekem tetszik
Nah mindegy nem megyek bele... legyen ahogy gondolod. Nekem elég az a 10% és ha itt party ezt ejelenti ezt használom. Nekem tetszik
Elküldve: 2006. 02. 10. 22:46
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 21:19
egyszerű,ha mondjuk 1 szintet 20 óra játékkal tudsz meglépni,nem jobb ha semmi hátrány nélkül kicsivel több mint 18 óra alatt megvan?
mindegy ,nem akarok senkit semmire rátukmálni,nem erőszak a disznótor
HP Pavilion DV-5 1160eh
Elküldve: 2006. 02. 10. 22:56
Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 20:59
Nehéz kimondani, hogy ok, a party jó dolog? 
En kimondom neked, hogy jo a parti, es szerintem a 10% is sok, en is kihasznalom ezt, de azert tenyleg ne menjunk el amellet, hogy a parti nem ezt jelenti. Nem arrol kene szolnia a partinak, hogy a terkep 4 sarkaban 4 arc irtja a mobokat. A parti azt jelenti, hogy a gyerekek osszeulnek, es egyutt, egymast segitve kalandoznak mesefoldon. Ugye ot a kep mindenki elott? Nem kell az adnd vilagaig elemnnunk, SROs kep is konnyen elkepzelheto: shieldes arc tuzzel-vassal tauntolja a giantot, glavies gyerek felvaltva a kisebb mobokat irtja villamaval, valaki gyartja a harmioniakat, gyogyit, ijasz gyerek meg szorja az oriast ezerrel, es fagyaszt. Vagy valami hasonl, vegul is az egesz jatek egy nagy kopia, es minden fantasy rpg ilyesmi alapra epulo. De ez az, ami kimaradt idaig a SRO-bol, itt nincs olyan, hogy segitek a masiknak, itt csak es kizarolag KS van, es elosztasnal igenis lehet durvan szivni, mivel ha tobb ember ugyanazon a fyujtogetos kuldetesen van, nem sorban kapjak meg az eldobott dolgokat, hanem teljesen veletlenszeruen! Vagy az is jo kerdes, hogy mi a manonak tanuljak _csak_ force-t? Itt csak a toroknyiszaval lehet fejlodni, semmi massal. Es kulonben is, a hullafeltamasztason kivul hol vannak a jo kis tars segito varazslatok, kepessegek? Multkor valaki okoskodott, hogy de gagyi az ijaszom, mert o a piszkavassal egyszerre tud x embert tamadni. Megnyugtattam, hogy pl az ijasz is tud ilyet, de mondjuk, ha villamol, akkor barki.
Szerintem az SRO-al a legnagyobb gond az, hogy nincs buffer osztaly, aki masokert el, csak "onzo" csihipuhi osztalyok vannak. Ha egy oriassal fut ossze az ember, nem ritka, hogy eppen egy dartab ijasz irtja. Szlopalja a kek-vorost, beleszor 1000 nyilat, es a vegen orul, mint majom a farkanak a tizszeren xp-nek, de csak merj arra fele nezni, segiteni irtani (mert mondjuk shieldkent parszor megboritod es foldhozszogeled, es kesz is, esetleg glavieskent elkabitod, vagy csak odatolsz egy bomba nyilat) egybol hey, es n00b vagy, es ks, es stfu, huzz a gennybe. Ezt en is utalom.
Az SRO folulbiralja magat az MMORPG-t. Ezen kivul egy olyan netes akciojatekot sem tudok, ahol idegesit az osszes tobbi jatekos
Ok, karavanozasnal ez kisse megvaltozik, de akkor meg egymast kell gyakni, es a magam fajta nem pvp-s arcnak meg az olyan, mint hullanak a honajlcsiki...
--
eisei/nba
eisei/nba
Elküldve: 2006. 02. 10. 23:06
Legalább más mint a többi
Szerencsére van választék...
Tényleg kis off
Nem tud valaki ingyenes MMPORG ot amiben szakmának kell élni? Azaz varni kell, kovácsolni...?
Tényleg kis off
Nem tud valaki ingyenes MMPORG ot amiben szakmának kell élni? Azaz varni kell, kovácsolni...?
Elküldve: 2006. 02. 11. 11:10
Tegnap bejutottam, és megcsináltam az íjászt 
Most 11. szintű a lelkem és Picur névre hallgat
(Xian, vagy hogy híjják szerver)
Mit jelent a bal felső sarokban, az gyűlő karikák, akira ha rákattintok vadállattá változom? X idő vagy tp alatt regenerálódik?
Eddig csak erőre nyomtam. Próbáltam a varázslatokat, de még nem igazán értem őket. A első ijász képzivel viszont finomat lehet sebezni (valami evil dolog). Egyszerre csak egy vari lehet aktív? Vagy ha a sólymot (?) aktiválom, akkor az élni fog az x ideig és közben használhatom a fenti íjász képzit?
Huh, így visszaolvasva asszem látszik, hogy kicsit zöldfülő vagyok még :Đ
Ha valaki bent lesz, majdadhatna egy kis lóvét/cuccot
Most 11. szintű a lelkem és Picur névre hallgat
Mit jelent a bal felső sarokban, az gyűlő karikák, akira ha rákattintok vadállattá változom? X idő vagy tp alatt regenerálódik?
Eddig csak erőre nyomtam. Próbáltam a varázslatokat, de még nem igazán értem őket. A első ijász képzivel viszont finomat lehet sebezni (valami evil dolog). Egyszerre csak egy vari lehet aktív? Vagy ha a sólymot (?) aktiválom, akkor az élni fog az x ideig és közben használhatom a fenti íjász képzit?
Huh, így visszaolvasva asszem látszik, hogy kicsit zöldfülő vagyok még :Đ
Ha valaki bent lesz, majdadhatna egy kis lóvét/cuccot
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!
Elküldve: 2006. 02. 11. 13:15
A Berserker mód akkor érhető el, ha elegendő szörny megölése után ismét aktív lesz a nagy rózsaszín kör. Azt olvastam, hogy csak attól függ, mennyi mobot csapsz le (tehát nem időtől függ), de én úgy veszem észre, hogy akkor nő jobban, ha engem is csapnak, jobban sebződök (bár lehet tévedek). Egyébként így is kellene működnie, egy halálos nyugalommal dolgozó egyénnek miért növekedne a szintje, ellenben ha megcsapnak, akkor dühödben növekszik, és egy idő után előtörhet a vadállat.
At íjjász skilleket nem ismerem, de a spearosnál nem az első sorban lévő skilleket érdemes megtanulni, szvsz inkább egy későbbi, erősebb skillre tartogasd a pontokat. Én is tettem a Wolf Bite Spear-re 4-5 pontot, aztán vissza is feljesztettem, mert később nem sokat ért (ráadásul cak az egymás mögött lévő szörnyket sebezte egyszerre).
Általában több skillt is lehet használni egyszerre, a madarasak ha jól tudom több percig aktívak egyébként is.
At íjjász skilleket nem ismerem, de a spearosnál nem az első sorban lévő skilleket érdemes megtanulni, szvsz inkább egy későbbi, erősebb skillre tartogasd a pontokat. Én is tettem a Wolf Bite Spear-re 4-5 pontot, aztán vissza is feljesztettem, mert később nem sokat ért (ráadásul cak az egymás mögött lévő szörnyket sebezte egyszerre).
Általában több skillt is lehet használni egyszerre, a madarasak ha jól tudom több percig aktívak egyébként is.
Elküldve: 2006. 02. 11. 14:09
íjásznak érdemes az első sort tanulni,viszont véleményem szerint a dupla-tripla lövés sort nem,én már régóta nem használom
strong bow spirittel 1-2 lövés egy monszta
giantnél meg kombinálom az anti devilt és a strong bow-t
strong bow spirittel 1-2 lövés egy monszta
giantnél meg kombinálom az anti devilt és a strong bow-t
Szerkesztette: Avicularia 2006. 02. 11. 14:13 -kor
HP Pavilion DV-5 1160eh
Elküldve: 2006. 02. 11. 14:18
Naigen, ki kell tapasztalni, vannak olyan skillek, amiket emiatt vissza kellett gyengíteni mert később nem használtam őket, szerencsére erre van mód (még ha lassú és pénzigényes is), így a skilltáblán egy-két rossz helyre rakott pont nem okoz nagy gondot. Akkor van gond, ha lvl40-es íjjászként érzed úgy, hogy kard+pajzs mégiscsak jobban áll a kezedben...
Elküldve: 2006. 02. 11. 19:47
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. febr. 11., szombat - 13:15
A Berserker [...]
Mindenesetre szépen ütögetek ilyen módban. A védelmem csökken ilyenkor?
Lassan majd beszerzek egy verebet :Đ
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

Súgó
A téma zárva.