HWSW Informatikai Kerekasztal: Silkroad Online - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Silkroad Online ingyenes MMORPG

#941 Felhasználó inaktív   Xenu 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 24. 03:28

Hehe.  ;)  Mivel a Dark eye csak lvl 42-es, nehezen tud 50+os cuccot dobni. Nekem legalábbis csak a mob szintjéhez méltó cucc esett eddig.  :D
Arra riadtam fel, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja.

#942 Felhasználó inaktív   spence 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 24. 14:13

Alchemy-val csak pluszokat tudsz adni a tárgynak, képességet nem. Tegnap elbarmoltam egy +3-as kék páncélt... Lehetséges, hogy egy tárgyon egyszerre csak annyi plusz lehet, mint a degreeje? Kérdeztem embereket, de senki nem tudott érdemben válaszolni. Szeerintem igen. Nagyon jó kis páncél volt...
régebben jobb volt...
Aege: Miino

#943 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 24. 15:00

Idézet: lexatan - Dátum: 2006. febr. 24., péntek - 3:28

Hehe.  ;)  Mivel a Dark eye csak lvl 42-es, nehezen tud 50+os cuccot dobni. Nekem legalábbis csak a mob szintjéhez méltó cucc esett eddig.  :D

Szerintem dobhatnak nagyobb szintű cuccot is. legalábbis régebben nekem egy fehér tigris dobott egy lvl27-es SoS coronetet, márpedig én és a tigris is 20 körül lehettem.  ;)
(Van bizonyíték is, itt a topikban még az elején megörökítettem egy screenshoton az esenényt.)

#944 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 24. 15:51

Idézet: lexatan - Dátum: 2006. febr. 24., péntek - 3:28

ezzel arra utalsz ,hogy nem mondok igazat? :think:
szerinted lvl40-en le tudok nyomni egy 56--os monsztát,hogy a te verziód szerint dobjon 56-os tárgyat?
HP Pavilion DV-5 1160eh

#945 Felhasználó inaktív   Dzsusz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 24. 16:10

Idézet: spence - Dátum: 2006. febr. 24., péntek - 14:13

Alchemy-val csak pluszokat tudsz adni a tárgynak, képességet nem. Tegnap elbarmoltam egy +3-as kék páncélt... Lehetséges, hogy egy tárgyon egyszerre csak annyi plusz lehet, mint a degreeje? Kérdeztem embereket, de senki nem tudott érdemben válaszolni. Szeerintem igen. Nagyon jó kis páncél volt...

ez annyira nem biztos: én +5-ös lvl27-es tárgyat találtam, és a help szerint vanak egyéb alkímia tárgyak, csak gondolom még nincsenek a játékban... egymás utáni alkímiánál mindenképpen ki kell venni az alkímiázó slot-ról a tárgyat.

#946 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 25. 00:04

Régebben emlegettetek valami autologin csodát. Mi lenne az pontosan, mert most sem enged be a 283. próbálkozás után sem  :reklamacio:
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#947 Felhasználó inaktív   enigma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 25. 01:41

autologin csodát találhatsz bőven, most hogy nincs GG szinte bármelyik elindul, ha jól emléxem valami SilkLogin a neve

#948 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 25. 02:50

Idézet: enigma - Dátum: 2006. febr. 25., szombat - 1:41

autologin csodát találhatsz bőven, most hogy nincs GG szinte bármelyik elindul, ha jól emléxem valami SilkLogin a neve

Nem találtam :(
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#949 Felhasználó inaktív   Xenu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 25. 04:20

Idézet: Avicularia - Dátum: 2006. febr. 24., péntek - 15:51

ezzel arra utalsz ,hogy nem mondok igazat? :think:
szerinted lvl40-en le tudok nyomni egy 56--os monsztát,hogy a te verziód szerint dobjon 56-os tárgyat?

Ilyen meg sem fordult a fejemben (az igazatnemmondós rész). Tehát elnézést kérek a mondataim rossz megfogalmazásáért és félreérthetőségéért. Csak eddigi tapasztalataim ezt mutatták (ezt bele is illesztettem a hsz-be). Hiába, tapasztalatlan vagyok.  :)  Legalábbis SOS terén mindenképp. Mert nekem eddig egy SOS esett, 25-ös szintű, ugyanolyan lvl mobból. De normál tárgyra szerintem továbbra is igaz a mondókám. Ja, és igen, kinézem belőled, hogy leölsz egy 56-os mobot, mert ügyes vagy.  :p
És különben, így 40-es szinten miket ölsz? Mert ugye elfogytak a questek. SP-t farmolsz, vagy inkább a gyors szintlépés a cél?
Arra riadtam fel, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja.

#950 Felhasználó inaktív   vajar 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 25. 10:12

Sziasztok!

Egy kérdés! Másnak is disconnectel a játék? Nekem mióta a ...24 verzió van fenn, azóta belépés után pár perc, és kidob. Eddig sose csinálta! (és nem a netkapcsolatommal van a baj). Tök gyorsan eljutottam 20. szintre, de onnan képtelen vagyok elmozdulni, mert állandóan kidob! Kezdek berágni! Azt tudnám, hogy mit javítottak!? Nekem csak rosszabb lett.

Báj

#951 Felhasználó inaktív   enigma 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 25. 10:27

remélem nem veszi zokon senki hogy ezeket belinkelem ide  :rolleyes:
automata belépő
Segédeszköz 1
segédeszköz 2  (7zip-pel tömörítve, http://www.7-zip.org)

Szerkesztette: enigma 2006. 02. 25. 10:28 -kor

#952 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 25. 12:27

Idézet: enigma - Dátum: 2006. febr. 25., szombat - 10:27

remélem nem veszi zokon senki hogy ezeket belinkelem ide  :rolleyes:
automata belépő

Az autologin progi jó, működik nálam is (1280x1024 felbontásnál), és sikerült is vele belépni.

A másik progit is leszedtem, az valami skilleket, potionokat automatikusan használó segédeszköz lenne? Nem sok értelmét látom, annyira nem kell sokfelé figyelni, hogy ezeket az ember ne tudja maga is használni.

#953 Felhasználó inaktív   enigma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 25. 14:20

"Nem sok értelmét látom"

sok sok felesleges haláltól megkimélheti a karakteredet, persze használata nem kötelező  ;)
automatikusan tölti az életedet,manádat, mérgezéskor univ.pilleket...stb
pl. hirtelen megjelenik melletted egy csapat mob mikor már alig élsz aztán szépen bemérgeznek és neked esnek és stb...
Elég könnyű hozzászokni hogy csak a támadó skilleket kell nyomogatni (még az is elég unalmas néha) miközben az 1000 virágot farmolod  :D

nem az a gond hogy nem tudod használni ezeket magad is hanem hogy rém unalmassá válik egy idő után aztán mikor már kezd rágyógyulni a kezed a billentyűzetre akkor majd előveszed , no mind1 ez nem erőszak aki akarja használj a ki nem az meg nem  :)

Szerkesztette: enigma 2006. 02. 25. 14:30 -kor

#954 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 25. 14:57

Idézet: enigma - Dátum: 2006. febr. 25., szombat - 14:20

[...]
nem az a gond hogy nem tudod használni ezeket magad is hanem hogy rém unalmassá válik egy idő után aztán mikor már kezd rágyógyulni a kezed a billentyűzetre akkor majd előveszed , no mind1 ez nem erőszak aki akarja használj a ki nem az meg nem  :)

Inkább az a gondom eddig is, hogy már jelenleg is marha unalmas a játék (a szörnyek elleni harcok is), ha még ezen is egyszerűsítek, akkor... ;)

Legalább most van annyi "izgalom" a játékban, hogy esetleg amíg egy monsztát verek, megjelenik egy másik (akár champion vagy giant) a nyakamba, és akkor nyomogathatom le a torkomon a piát, hogy meg ne halljak. Egyébként a heal potion ivása nem biztos, hogy megment a haláltól, mert nem egyszerre és azonnal adja az életedhez a pontokat, hanem bizonyos idő alatt. Ha egyszerre üt mondjuk egy giant, egy champion és két normál szintedhez közeli lény, akkor félő, hogy a potionok ellenére lecsapnak (én jártam már így). Mondjuk ezért gondolkozok a Frost Nova skill megtanulásán, az körben fagyasztja a lényeket (100% eséllyel ha jól tudom), amíg kiolvadnak, arréb tudok szaladni, de legalább is gyógyulni valamennyit.

#955 Felhasználó inaktív   enigma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 25. 18:03

"...már jelenleg is marha unalmas a játék ..."

sajnos 1etértek ezért is hagytam abba 40es szint körül, egyedül a  rabló/kereskedő/vadász munkák amiben fantáziát látok, de sajnos munkával fejlődni meg nem igazán lehet  :(  (például egy gyógyításért is jár6na pár skill pont ha nem is sok, ne csak kizárólag a harcért)

"Egyébként a heal potion ivása nem biztos, hogy megment a haláltól..."

mikor teszteltük megírás után a programot egész érdekes volt látni hogy grafikailag az esemény még nem történt meg (megtörtént csak még nem látod az eredményt, pár mp) de már tolta a pirulákat,potionokat, szóval szerintem segíthet mert egyszerűen gyorsabb

Szerkesztette: enigma 2006. 02. 25. 18:07 -kor

#956 Felhasználó inaktív   kabraxis 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 02. 25. 18:44

már du 4 óta próbálok feljutni - nem folyamatosan, de 30szor már tuti emgpróbáltam... tudom h minden hétvégén nagy a tömeg, de ez már kicsit idegesítő. állandóan cannot due the server  trafic, utánna meg disconnect....  :mad:

Szerkesztette: kabraxis 2006. 02. 25. 18:44 -kor

#957 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 26. 20:51

Na, nyomtam egy bő fél órát, aztán a játékban kaptam disconnected-et...

Sajnos abban se vagyok biztos, hogy életben lesz a karim, mert éppen harc közben jött az üzenet.

#958 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 27. 11:22

Tényleg lehet, hogy koreában lakok... :Đ
Nekem egész hétvégén normálisan működött, max. a 6-7 próbálkozásra beengedett, de általában elsőre, nem volt disconnect, mi több a városban sem akadozott.
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#959 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 18:10

Na nekem is van néha eszem... :D

Már épp elégszer írtuk, hogy ha nem túl nagy sávszélességen próbálkozik játszani valaki, akkor az egyéb sávszélesség fogó programokat érdemes leállítani, különösen igaz ez a fájlcserélőkre.
Na, én ma próbáltam fellépni az autologin progival, kábé egy órát küszködött, mire fel sikerült lépni, a játékban akkora lagok, hogy csak lesek, szerencsére azért meghalni nem sikerült és a városban se fagytam ki (mellesleg vettem egy új fegyvert, amit uppoltam is, így jobb lett mint az eddig használ SoS... :) ), aztán persze szokás szerint meguntam a játékot, mondom írok egy mérges esszét a koreai játékok lagjaival kapcsolatosan, amikor nézem, hogy az Azureus ikonja ott vigyorog az óra mellett... :omg:
Teljes sebességgel töltöttem egész idő alatt, csoda, hogy egyáltalán sikerült csinálni valamit. ;)

#960 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 18:28

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 18:10

Na nekem is van néha eszem... :D

Már épp elégszer írtuk, hogy ha nem túl nagy sávszélességen próbálkozik játszani valaki, akkor az egyéb sávszélesség fogó programokat érdemes leállítani, különösen igaz ez a fájlcserélőkre.
Na, én ma próbáltam fellépni az autologin progival, kábé egy órát küszködött, mire fel sikerült lépni, a játékban akkora lagok, hogy csak lesek, szerencsére azért meghalni nem sikerült és a városban se fagytam ki (mellesleg vettem egy új fegyvert, amit uppoltam is, így jobb lett mint az eddig használ SoS... :) ), aztán persze szokás szerint meguntam a játékot, mondom írok egy mérges esszét a koreai játékok lagjaival kapcsolatosan, amikor nézem, hogy az Azureus ikonja ott vigyorog az óra mellett... :omg:
Teljes sebességgel töltöttem egész idő alatt, csoda, hogy egyáltalán sikerült csinálni valamit. ;)

nálam ma egész nap fut a bitcomet,50K-ra  limitált feltöltéssel .és nem veszek észre semmit
15K marad a játéknak,az untig elég neki
HP Pavilion DV-5 1160eh

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »