Silkroad Online ingyenes MMORPG
Elküldve: 2006. 02. 24. 03:28
Hehe.
Mivel a Dark eye csak lvl 42-es, nehezen tud 50+os cuccot dobni. Nekem legalábbis csak a mob szintjéhez méltó cucc esett eddig.
Arra riadtam fel, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja.
Elküldve: 2006. 02. 24. 14:13
Alchemy-val csak pluszokat tudsz adni a tárgynak, képességet nem. Tegnap elbarmoltam egy +3-as kék páncélt... Lehetséges, hogy egy tárgyon egyszerre csak annyi plusz lehet, mint a degreeje? Kérdeztem embereket, de senki nem tudott érdemben válaszolni. Szeerintem igen. Nagyon jó kis páncél volt...
régebben jobb volt...
Aege: Miino
Aege: Miino
Elküldve: 2006. 02. 24. 15:00
Idézet: lexatan - Dátum: 2006. febr. 24., péntek - 3:28
Hehe.
Mivel a Dark eye csak lvl 42-es, nehezen tud 50+os cuccot dobni. Nekem legalábbis csak a mob szintjéhez méltó cucc esett eddig. 
Szerintem dobhatnak nagyobb szintű cuccot is. legalábbis régebben nekem egy fehér tigris dobott egy lvl27-es SoS coronetet, márpedig én és a tigris is 20 körül lehettem.
(Van bizonyíték is, itt a topikban még az elején megörökítettem egy screenshoton az esenényt.)
Elküldve: 2006. 02. 24. 15:51
Idézet: lexatan - Dátum: 2006. febr. 24., péntek - 3:28
Hehe.
ezzel arra utalsz ,hogy nem mondok igazat?
szerinted lvl40-en le tudok nyomni egy 56--os monsztát,hogy a te verziód szerint dobjon 56-os tárgyat?
HP Pavilion DV-5 1160eh
Elküldve: 2006. 02. 24. 16:10
Idézet: spence - Dátum: 2006. febr. 24., péntek - 14:13
Alchemy-val csak pluszokat tudsz adni a tárgynak, képességet nem. Tegnap elbarmoltam egy +3-as kék páncélt... Lehetséges, hogy egy tárgyon egyszerre csak annyi plusz lehet, mint a degreeje? Kérdeztem embereket, de senki nem tudott érdemben válaszolni. Szeerintem igen. Nagyon jó kis páncél volt...
ez annyira nem biztos: én +5-ös lvl27-es tárgyat találtam, és a help szerint vanak egyéb alkímia tárgyak, csak gondolom még nincsenek a játékban... egymás utáni alkímiánál mindenképpen ki kell venni az alkímiázó slot-ról a tárgyat.
Elküldve: 2006. 02. 25. 01:41
autologin csodát találhatsz bőven, most hogy nincs GG szinte bármelyik elindul, ha jól emléxem valami SilkLogin a neve
Elküldve: 2006. 02. 25. 02:50
Idézet: enigma - Dátum: 2006. febr. 25., szombat - 1:41
autologin csodát találhatsz bőven, most hogy nincs GG szinte bármelyik elindul, ha jól emléxem valami SilkLogin a neve
Nem találtam
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!
Elküldve: 2006. 02. 25. 04:20
Idézet: Avicularia - Dátum: 2006. febr. 24., péntek - 15:51
ezzel arra utalsz ,hogy nem mondok igazat?
szerinted lvl40-en le tudok nyomni egy 56--os monsztát,hogy a te verziód szerint dobjon 56-os tárgyat?
Ilyen meg sem fordult a fejemben (az igazatnemmondós rész). Tehát elnézést kérek a mondataim rossz megfogalmazásáért és félreérthetőségéért. Csak eddigi tapasztalataim ezt mutatták (ezt bele is illesztettem a hsz-be). Hiába, tapasztalatlan vagyok.
És különben, így 40-es szinten miket ölsz? Mert ugye elfogytak a questek. SP-t farmolsz, vagy inkább a gyors szintlépés a cél?
Arra riadtam fel, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja.
Elküldve: 2006. 02. 25. 10:12
Sziasztok!
Egy kérdés! Másnak is disconnectel a játék? Nekem mióta a ...24 verzió van fenn, azóta belépés után pár perc, és kidob. Eddig sose csinálta! (és nem a netkapcsolatommal van a baj). Tök gyorsan eljutottam 20. szintre, de onnan képtelen vagyok elmozdulni, mert állandóan kidob! Kezdek berágni! Azt tudnám, hogy mit javítottak!? Nekem csak rosszabb lett.
Báj
Egy kérdés! Másnak is disconnectel a játék? Nekem mióta a ...24 verzió van fenn, azóta belépés után pár perc, és kidob. Eddig sose csinálta! (és nem a netkapcsolatommal van a baj). Tök gyorsan eljutottam 20. szintre, de onnan képtelen vagyok elmozdulni, mert állandóan kidob! Kezdek berágni! Azt tudnám, hogy mit javítottak!? Nekem csak rosszabb lett.
Báj
Elküldve: 2006. 02. 25. 10:27
remélem nem veszi zokon senki hogy ezeket belinkelem ide
automata belépő
Segédeszköz 1
segédeszköz 2 (7zip-pel tömörítve, http://www.7-zip.org)
automata belépő
Segédeszköz 1
segédeszköz 2 (7zip-pel tömörítve, http://www.7-zip.org)
Szerkesztette: enigma 2006. 02. 25. 10:28 -kor
Elküldve: 2006. 02. 25. 12:27
Idézet: enigma - Dátum: 2006. febr. 25., szombat - 10:27
Az autologin progi jó, működik nálam is (1280x1024 felbontásnál), és sikerült is vele belépni.
A másik progit is leszedtem, az valami skilleket, potionokat automatikusan használó segédeszköz lenne? Nem sok értelmét látom, annyira nem kell sokfelé figyelni, hogy ezeket az ember ne tudja maga is használni.
Elküldve: 2006. 02. 25. 14:20
"Nem sok értelmét látom"
sok sok felesleges haláltól megkimélheti a karakteredet, persze használata nem kötelező
automatikusan tölti az életedet,manádat, mérgezéskor univ.pilleket...stb
pl. hirtelen megjelenik melletted egy csapat mob mikor már alig élsz aztán szépen bemérgeznek és neked esnek és stb...
Elég könnyű hozzászokni hogy csak a támadó skilleket kell nyomogatni (még az is elég unalmas néha) miközben az 1000 virágot farmolod
nem az a gond hogy nem tudod használni ezeket magad is hanem hogy rém unalmassá válik egy idő után aztán mikor már kezd rágyógyulni a kezed a billentyűzetre akkor majd előveszed , no mind1 ez nem erőszak aki akarja használj a ki nem az meg nem
sok sok felesleges haláltól megkimélheti a karakteredet, persze használata nem kötelező
automatikusan tölti az életedet,manádat, mérgezéskor univ.pilleket...stb
pl. hirtelen megjelenik melletted egy csapat mob mikor már alig élsz aztán szépen bemérgeznek és neked esnek és stb...
Elég könnyű hozzászokni hogy csak a támadó skilleket kell nyomogatni (még az is elég unalmas néha) miközben az 1000 virágot farmolod
nem az a gond hogy nem tudod használni ezeket magad is hanem hogy rém unalmassá válik egy idő után aztán mikor már kezd rágyógyulni a kezed a billentyűzetre akkor majd előveszed , no mind1 ez nem erőszak aki akarja használj a ki nem az meg nem
Szerkesztette: enigma 2006. 02. 25. 14:30 -kor
Elküldve: 2006. 02. 25. 14:57
Idézet: enigma - Dátum: 2006. febr. 25., szombat - 14:20
[...]
Inkább az a gondom eddig is, hogy már jelenleg is marha unalmas a játék (a szörnyek elleni harcok is), ha még ezen is egyszerűsítek, akkor...
Legalább most van annyi "izgalom" a játékban, hogy esetleg amíg egy monsztát verek, megjelenik egy másik (akár champion vagy giant) a nyakamba, és akkor nyomogathatom le a torkomon a piát, hogy meg ne halljak. Egyébként a heal potion ivása nem biztos, hogy megment a haláltól, mert nem egyszerre és azonnal adja az életedhez a pontokat, hanem bizonyos idő alatt. Ha egyszerre üt mondjuk egy giant, egy champion és két normál szintedhez közeli lény, akkor félő, hogy a potionok ellenére lecsapnak (én jártam már így). Mondjuk ezért gondolkozok a Frost Nova skill megtanulásán, az körben fagyasztja a lényeket (100% eséllyel ha jól tudom), amíg kiolvadnak, arréb tudok szaladni, de legalább is gyógyulni valamennyit.
Elküldve: 2006. 02. 25. 18:03
"...már jelenleg is marha unalmas a játék ..."
sajnos 1etértek ezért is hagytam abba 40es szint körül, egyedül a rabló/kereskedő/vadász munkák amiben fantáziát látok, de sajnos munkával fejlődni meg nem igazán lehet
(például egy gyógyításért is jár6na pár skill pont ha nem is sok, ne csak kizárólag a harcért)
"Egyébként a heal potion ivása nem biztos, hogy megment a haláltól..."
mikor teszteltük megírás után a programot egész érdekes volt látni hogy grafikailag az esemény még nem történt meg (megtörtént csak még nem látod az eredményt, pár mp) de már tolta a pirulákat,potionokat, szóval szerintem segíthet mert egyszerűen gyorsabb
sajnos 1etértek ezért is hagytam abba 40es szint körül, egyedül a rabló/kereskedő/vadász munkák amiben fantáziát látok, de sajnos munkával fejlődni meg nem igazán lehet
"Egyébként a heal potion ivása nem biztos, hogy megment a haláltól..."
mikor teszteltük megírás után a programot egész érdekes volt látni hogy grafikailag az esemény még nem történt meg (megtörtént csak még nem látod az eredményt, pár mp) de már tolta a pirulákat,potionokat, szóval szerintem segíthet mert egyszerűen gyorsabb
Szerkesztette: enigma 2006. 02. 25. 18:07 -kor
Elküldve: 2006. 02. 25. 18:44
már du 4 óta próbálok feljutni - nem folyamatosan, de 30szor már tuti emgpróbáltam... tudom h minden hétvégén nagy a tömeg, de ez már kicsit idegesítő. állandóan cannot due the server trafic, utánna meg disconnect.... 
Szerkesztette: kabraxis 2006. 02. 25. 18:44 -kor
Elküldve: 2006. 02. 26. 20:51
Na, nyomtam egy bő fél órát, aztán a játékban kaptam disconnected-et...
Sajnos abban se vagyok biztos, hogy életben lesz a karim, mert éppen harc közben jött az üzenet.
Sajnos abban se vagyok biztos, hogy életben lesz a karim, mert éppen harc közben jött az üzenet.
Elküldve: 2006. 02. 27. 11:22
Tényleg lehet, hogy koreában lakok... :Đ
Nekem egész hétvégén normálisan működött, max. a 6-7 próbálkozásra beengedett, de általában elsőre, nem volt disconnect, mi több a városban sem akadozott.
Nekem egész hétvégén normálisan működött, max. a 6-7 próbálkozásra beengedett, de általában elsőre, nem volt disconnect, mi több a városban sem akadozott.
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni." Hölderin
Elküldve: 2006. 02. 28. 18:10
Na nekem is van néha eszem...
Már épp elégszer írtuk, hogy ha nem túl nagy sávszélességen próbálkozik játszani valaki, akkor az egyéb sávszélesség fogó programokat érdemes leállítani, különösen igaz ez a fájlcserélőkre.
Na, én ma próbáltam fellépni az autologin progival, kábé egy órát küszködött, mire fel sikerült lépni, a játékban akkora lagok, hogy csak lesek, szerencsére azért meghalni nem sikerült és a városban se fagytam ki (mellesleg vettem egy új fegyvert, amit uppoltam is, így jobb lett mint az eddig használ SoS...
), aztán persze szokás szerint meguntam a játékot, mondom írok egy mérges esszét a koreai játékok lagjaival kapcsolatosan, amikor nézem, hogy az Azureus ikonja ott vigyorog az óra mellett...
Teljes sebességgel töltöttem egész idő alatt, csoda, hogy egyáltalán sikerült csinálni valamit.
Már épp elégszer írtuk, hogy ha nem túl nagy sávszélességen próbálkozik játszani valaki, akkor az egyéb sávszélesség fogó programokat érdemes leállítani, különösen igaz ez a fájlcserélőkre.
Na, én ma próbáltam fellépni az autologin progival, kábé egy órát küszködött, mire fel sikerült lépni, a játékban akkora lagok, hogy csak lesek, szerencsére azért meghalni nem sikerült és a városban se fagytam ki (mellesleg vettem egy új fegyvert, amit uppoltam is, így jobb lett mint az eddig használ SoS...
Teljes sebességgel töltöttem egész idő alatt, csoda, hogy egyáltalán sikerült csinálni valamit.
Elküldve: 2006. 02. 28. 18:28
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 18:10
Na nekem is van néha eszem...
), aztán persze szokás szerint meguntam a játékot, mondom írok egy mérges esszét a koreai játékok lagjaival kapcsolatosan, amikor nézem, hogy az Azureus ikonja ott vigyorog az óra mellett...
nálam ma egész nap fut a bitcomet,50K-ra limitált feltöltéssel .és nem veszek észre semmit
15K marad a játéknak,az untig elég neki
HP Pavilion DV-5 1160eh

Súgó
A téma zárva.