HWSW Informatikai Kerekasztal: Silkroad Online - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Silkroad Online ingyenes MMORPG

#951 Felhasználó inaktív   enigma 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 25. 10:27

remélem nem veszi zokon senki hogy ezeket belinkelem ide  :rolleyes:
automata belépő
Segédeszköz 1
segédeszköz 2  (7zip-pel tömörítve, http://www.7-zip.org)

Szerkesztette: enigma 2006. 02. 25. 10:28 -kor

#952 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 25. 12:27

Idézet: enigma - Dátum: 2006. febr. 25., szombat - 10:27

remélem nem veszi zokon senki hogy ezeket belinkelem ide  :rolleyes:
automata belépő

Az autologin progi jó, működik nálam is (1280x1024 felbontásnál), és sikerült is vele belépni.

A másik progit is leszedtem, az valami skilleket, potionokat automatikusan használó segédeszköz lenne? Nem sok értelmét látom, annyira nem kell sokfelé figyelni, hogy ezeket az ember ne tudja maga is használni.

#953 Felhasználó inaktív   enigma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 25. 14:20

"Nem sok értelmét látom"

sok sok felesleges haláltól megkimélheti a karakteredet, persze használata nem kötelező  ;)
automatikusan tölti az életedet,manádat, mérgezéskor univ.pilleket...stb
pl. hirtelen megjelenik melletted egy csapat mob mikor már alig élsz aztán szépen bemérgeznek és neked esnek és stb...
Elég könnyű hozzászokni hogy csak a támadó skilleket kell nyomogatni (még az is elég unalmas néha) miközben az 1000 virágot farmolod  :D

nem az a gond hogy nem tudod használni ezeket magad is hanem hogy rém unalmassá válik egy idő után aztán mikor már kezd rágyógyulni a kezed a billentyűzetre akkor majd előveszed , no mind1 ez nem erőszak aki akarja használj a ki nem az meg nem  :)

Szerkesztette: enigma 2006. 02. 25. 14:30 -kor

#954 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 25. 14:57

Idézet: enigma - Dátum: 2006. febr. 25., szombat - 14:20

[...]
nem az a gond hogy nem tudod használni ezeket magad is hanem hogy rém unalmassá válik egy idő után aztán mikor már kezd rágyógyulni a kezed a billentyűzetre akkor majd előveszed , no mind1 ez nem erőszak aki akarja használj a ki nem az meg nem  :)

Inkább az a gondom eddig is, hogy már jelenleg is marha unalmas a játék (a szörnyek elleni harcok is), ha még ezen is egyszerűsítek, akkor... ;)

Legalább most van annyi "izgalom" a játékban, hogy esetleg amíg egy monsztát verek, megjelenik egy másik (akár champion vagy giant) a nyakamba, és akkor nyomogathatom le a torkomon a piát, hogy meg ne halljak. Egyébként a heal potion ivása nem biztos, hogy megment a haláltól, mert nem egyszerre és azonnal adja az életedhez a pontokat, hanem bizonyos idő alatt. Ha egyszerre üt mondjuk egy giant, egy champion és két normál szintedhez közeli lény, akkor félő, hogy a potionok ellenére lecsapnak (én jártam már így). Mondjuk ezért gondolkozok a Frost Nova skill megtanulásán, az körben fagyasztja a lényeket (100% eséllyel ha jól tudom), amíg kiolvadnak, arréb tudok szaladni, de legalább is gyógyulni valamennyit.

#955 Felhasználó inaktív   enigma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 25. 18:03

"...már jelenleg is marha unalmas a játék ..."

sajnos 1etértek ezért is hagytam abba 40es szint körül, egyedül a  rabló/kereskedő/vadász munkák amiben fantáziát látok, de sajnos munkával fejlődni meg nem igazán lehet  :(  (például egy gyógyításért is jár6na pár skill pont ha nem is sok, ne csak kizárólag a harcért)

"Egyébként a heal potion ivása nem biztos, hogy megment a haláltól..."

mikor teszteltük megírás után a programot egész érdekes volt látni hogy grafikailag az esemény még nem történt meg (megtörtént csak még nem látod az eredményt, pár mp) de már tolta a pirulákat,potionokat, szóval szerintem segíthet mert egyszerűen gyorsabb

Szerkesztette: enigma 2006. 02. 25. 18:07 -kor

#956 Felhasználó inaktív   kabraxis 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 25. 18:44

már du 4 óta próbálok feljutni - nem folyamatosan, de 30szor már tuti emgpróbáltam... tudom h minden hétvégén nagy a tömeg, de ez már kicsit idegesítő. állandóan cannot due the server  trafic, utánna meg disconnect....  :mad:

Szerkesztette: kabraxis 2006. 02. 25. 18:44 -kor

#957 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 26. 20:51

Na, nyomtam egy bő fél órát, aztán a játékban kaptam disconnected-et...

Sajnos abban se vagyok biztos, hogy életben lesz a karim, mert éppen harc közben jött az üzenet.

#958 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 27. 11:22

Tényleg lehet, hogy koreában lakok... :Đ
Nekem egész hétvégén normálisan működött, max. a 6-7 próbálkozásra beengedett, de általában elsőre, nem volt disconnect, mi több a városban sem akadozott.
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#959 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 18:10

Na nekem is van néha eszem... :D

Már épp elégszer írtuk, hogy ha nem túl nagy sávszélességen próbálkozik játszani valaki, akkor az egyéb sávszélesség fogó programokat érdemes leállítani, különösen igaz ez a fájlcserélőkre.
Na, én ma próbáltam fellépni az autologin progival, kábé egy órát küszködött, mire fel sikerült lépni, a játékban akkora lagok, hogy csak lesek, szerencsére azért meghalni nem sikerült és a városban se fagytam ki (mellesleg vettem egy új fegyvert, amit uppoltam is, így jobb lett mint az eddig használ SoS... :) ), aztán persze szokás szerint meguntam a játékot, mondom írok egy mérges esszét a koreai játékok lagjaival kapcsolatosan, amikor nézem, hogy az Azureus ikonja ott vigyorog az óra mellett... :omg:
Teljes sebességgel töltöttem egész idő alatt, csoda, hogy egyáltalán sikerült csinálni valamit. ;)

#960 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 18:28

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 18:10

Na nekem is van néha eszem... :D

Már épp elégszer írtuk, hogy ha nem túl nagy sávszélességen próbálkozik játszani valaki, akkor az egyéb sávszélesség fogó programokat érdemes leállítani, különösen igaz ez a fájlcserélőkre.
Na, én ma próbáltam fellépni az autologin progival, kábé egy órát küszködött, mire fel sikerült lépni, a játékban akkora lagok, hogy csak lesek, szerencsére azért meghalni nem sikerült és a városban se fagytam ki (mellesleg vettem egy új fegyvert, amit uppoltam is, így jobb lett mint az eddig használ SoS... :) ), aztán persze szokás szerint meguntam a játékot, mondom írok egy mérges esszét a koreai játékok lagjaival kapcsolatosan, amikor nézem, hogy az Azureus ikonja ott vigyorog az óra mellett... :omg:
Teljes sebességgel töltöttem egész idő alatt, csoda, hogy egyáltalán sikerült csinálni valamit. ;)

nálam ma egész nap fut a bitcomet,50K-ra  limitált feltöltéssel .és nem veszek észre semmit
15K marad a játéknak,az untig elég neki
HP Pavilion DV-5 1160eh

#961 Felhasználó inaktív   spence 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 18:31

Na, hogy untig elég lenne neki azt cáfolnám... Nekem annyi van, és szinte folyamatos kedves játszótársam a lag. Szóval lehet egy csöpp még nem ártana...
régebben jobb volt...
Aege: Miino

#962 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 19:06

Nálam is olyan 15kB maradt a játéknak, a 40-ből 25-öt vitt el az Azureus átlagosan, mondjuk egy kevés seederes, alig-alig csöpögő torrentről van szó, tehát szerencsére nem használta ki az összes szálat, amit engedélyeztem defaultban.

Azért a 15k kicsit kevés, a duplája már elég ahoz, hogy különösebben ne lagoljon, legalábbis úgy szoktam, hogy ha sikerül fellépni, akkor 10k-ra limitálva elindítom a letöltést.

Szerk.: egy ne... :)

Szerkesztette: SuMMeR 2006. 02. 28. 19:07 -kor

#963 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 19:23

semmilyen lag nincs nálam ,persze a várost kivéve,de ott a sok árus miatt van
szal elég neki a 15K
HP Pavilion DV-5 1160eh

#964 Felhasználó inaktív   spence 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 01. 13:13

vesszünk ezen össze :) nem elég :)
régebben jobb volt...
Aege: Miino

#965 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 01. 13:16

Idézet: spence - Dátum: 2006. márc. 1., szerda - 13:13

vesszünk ezen össze :) nem elég :)

De elég !! :)
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200  475x8, Gigabyte 9600 GT  , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>

#966 Felhasználó inaktív   Kasi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 08:16

Leszedtem én is gondoltam megnézem milyen... felraktam és felpatcheltem v1.023-ra és el se indul a játék csak leáll és a WinXP szép Hibaüzenet küldése gombja vigyorog rám...valami tipp?
Abit NF7 v2.0@v2.7 }{ AMD Sempron 2000Mhz }2*512Mb DDR 400Mhz Kingston 2-2-2-5 }{ Inno3D 6800 Premium Edition 128MB DDR }{ Seagate 80GB 7200rpmKasi @ HWSW ; Soren @ ph!  - 70/5463171
Bloodscalp
Brynon(Lv60 Human Rogue) - The Sentinels (sentinel)
Lorelin(Lv34 Human Mage) - The Sentinels (alt)
Rejeux(Lv16 Night Elf Priest)

#967 Felhasználó inaktív   hudi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 09:10

Ha a játék nem indul el, és a Windows azt irja ki hogy a Silkroad hibát észlel és leáll, akkor a következő a teendő.

Első lépésben menjünk el ide!
c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\

Második lépésben nyissuk meg a host nevű kiterjesztés nélküli filé-t

Harmadik lépésben írjuk bele (legaljára)
#Silkroad
222.111.150.111 gwgt1.joymax.com

Ha ez utan is megvan a hibaüzenet, akkor le van löve a szerver, legyünk türelemmel, és próbálkozzunk valamivel később újra!

Ezt a silkroadforum.atw.hu -rol masoltam. :) Remelem nem haragszanak erte, amugy kulfoldon is ezt irjak.

#968 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 09:13

Idézet: Kasi - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 8:16

Leszedtem én is gondoltam megnézem milyen... felraktam és felpatcheltem v1.023-ra és el se indul a játék csak leáll és a WinXP szép Hibaüzenet küldése gombja vigyorog rám...valami tipp?

Reggel szerver leállás volt, kb 8 után. Akkor is kaphatsz ilyen üzit, ha nincs szerver, ha jól emlékszem. Próbáld most :)
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#969 Felhasználó inaktív   Kasi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 15:39

Idézet: hudi - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 10:10

Ha a játék nem indul el, és a Windows azt irja ki hogy a Silkroad hibát észlel és leáll, akkor a következő a teendő.

Első lépésben menjünk el ide!
c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\

Második lépésben nyissuk meg a host nevű kiterjesztés nélküli filé-t

Harmadik lépésben írjuk bele (legaljára)
#Silkroad
222.111.150.111 gwgt1.joymax.com

Ha ez utan is megvan a hibaüzenet, akkor le van löve a szerver, legyünk türelemmel, és próbálkozzunk valamivel később újra!

Ezt a silkroadforum.atw.hu -rol masoltam. :) Remelem nem haragszanak erte, amugy kulfoldon is ezt irjak.

Köszi szépen ez volt a gond...mondjuk sejhettem volna Lineage II-t is igy kell "buherálni" :D Na majd este rákukkantok a cuccra most megyek kicsit WoW-ozok :D
Abit NF7 v2.0@v2.7 }{ AMD Sempron 2000Mhz }2*512Mb DDR 400Mhz Kingston 2-2-2-5 }{ Inno3D 6800 Premium Edition 128MB DDR }{ Seagate 80GB 7200rpmKasi @ HWSW ; Soren @ ph!  - 70/5463171
Bloodscalp
Brynon(Lv60 Human Rogue) - The Sentinels (sentinel)
Lorelin(Lv34 Human Mage) - The Sentinels (alt)
Rejeux(Lv16 Night Elf Priest)

#970 Felhasználó inaktív   gyuszoft 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 18:47

Sziasztok.
Nemrég kezdtem és van egy 18lvl karakterem, és néha jön egy thief és simán lenyom, pedig állítólag csak 20-as szint után támadhatna meg engem. (Nincs nálam semmilyen színű sál)
Másik, a return scroll-t hogy kell használni?

Kösz a válaszokat.

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.