HWSW Informatikai Kerekasztal: Silkroad Online - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Silkroad Online ingyenes MMORPG

#361 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 03. 18:20

De LvL20-at nem tudom mikor fogom elérni, ha az XP drop is csökken :( most vagyok LvL16 és 36%... Bár ha jól értem aserver resetig még él a karácsonyi party :) Szval most megpróbálok feljutni rá :)

#362 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 19:28

Egy, a ritka criticalok közül, volt már 1400 körüli is mondjuk... ;)
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#363 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 21:21

Nem hiszem, hogy törlik a karaktereket, az néplázitás lenne. Ez pedig nem érdekük. Amit már lehet tudni, hogy bevezetik az európai szervereken is a 60 as szint korlát feloldását, és lesznek 60 asnál nagyobb szörnyek is. Valószínű, hogy belekerül a helpben olvasható guild eszközök kb 50% a.
Ez a beta teszt főként a szerver-kliens kapcsolatot tesztelte, hogy mennyire birja. Ezért is volt sokszor egy javítás után, újabb javítás. Remélhetően megtalálták a problémákat, és 9. étől kapunk hamar loginoló jó szervereket.

Myrsky: már ma délben nem élt a karácsonyi event. A jawelboxok eltüntek a karácsonyfákkal és a dupla xpkel együtt. A mikulás setek árai pedig a plafont verdesik. Egy-egy jobb SOS árában árulják :)

#364 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 22:45

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 21:21

[...]
Myrsky: már ma délben nem élt a karácsonyi event. A jawelboxok eltüntek a karácsonyfákkal és a dupla xpkel együtt. A mikulás setek árai pedig a plafont verdesik. Egy-egy jobb SOS árában árulják :)

Én is írtam dél körül, amikor először felléptem ma, hogy észrevehetően visszaesett az xp és az arany.  ;)

Ami az árakat illeti, a mikuláscuccok sose érdekeltek, de a SoS árak nem kicsit furcsák... 1-1.5 millió arany nem ritka egy lvl20 feletti cuccért, erre én a lvl27-es női armor coronetemet 400k-ért nem bírom órák óta eladni. Ki veszi meg ezeket háromszoros áron?

#365 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 22:47

Na reszkessetek én is kiprószálom :D WoW-ra meg főleg az ottani társaság jelentős részre erősen ráuntam szal kicsit megnézem ezt.
99.9999999%, hogy nevl lesz a kari neve, szal majd lehet kereslek titeket (már ha lehet :) )
Ja, valaki igazán megmondtaná, hogy hogy lehet reggelni, mert nem esik le... a klienst már letöltöttem.

Szerkesztette: Nevl 2006. 01. 03. 22:50 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#366 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 23:20

Idézet: Nevl - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 22:47

Na reszkessetek én is kiprószálom :D WoW-ra meg főleg az ottani társaság jelentős részre erősen ráuntam szal kicsit megnézem ezt.
99.9999999%, hogy nevl lesz a kari neve, szal majd lehet kereslek titeket (már ha lehet :) )
Ja, valaki igazán megmondtaná, hogy hogy lehet reggelni, mert nem esik le... a klienst már letöltöttem.

A regisztrációról lekéstél, átment closed bétába, ami január 9.-éig tart, hogy aztán mi lesz, az még a jövő zenéje. ;)

#367 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 23:23

Kérdés: van egyes kariknak a feje fölött egy repkedő galamb (nagyobb szinten meg egy héjja szerűség), azok mik? Petek, vagy valami hunter specifikus dolog (bár nem csak huntereken láttam már)?

#368 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 23:42

ja, közbe én is rájöttem, hogy nem fog összejönni... na akkor ez ÍJ kártya.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#369 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 07:41

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 23:23

Kérdés: van egyes kariknak a feje fölött egy repkedő galamb (nagyobb szinten meg egy héjja szerűség), azok mik? Petek, vagy valami hunter specifikus dolog (bár nem csak huntereken láttam már)?

Az az Ijjászoknak jön jól. Azt hiszem a találati pontosságon , és a gyorsaságon javít időlegesen valamennyit.
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200  475x8, Gigabyte 9600 GT  , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>

#370 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 07:52

Tegnap megvívtam életem első jelentősebb harcát egy nem NPC Thief ellen. 2:1 lett az eredmény ide. A srác utána átöltözött és elment szörnyeket ölni. :D  :D

Viszont összefutottam olyan NPC thief-el is akit még csak megsebezni sem tudtam. :reklamacio:

Tegnapi küldetés: Össze kell gyüjteni 200 darab xxxx soldier flag -et. Több mint 3 óra-hosszat nyomtam , de eddig csak 42 db van. (Szerintem dobva lesz.)
Inkább megyek "demon horse"-okat gyilkolászni  , meg gun-powder-eket gyűjtögetni .
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200  475x8, Gigabyte 9600 GT  , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>

#371 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 07:56

Idézet: Nevl - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 23:42

ja, közbe én is rájöttem, hogy nem fog összejönni... na akkor ez ÍJ kártya.

Kérj valakitől egy acc.-ot. Hátha van olyan akinet kettő is van.

#372 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 09:46

Hogyan lehet az , hogy lassan lvl27 leszek , de még nem "pottyantot" egyetlen szörny sem weapon elixir-t,
nem láttam árusnál egyetlen SoS cuccot ??? Vagy csak engem szopat a game ??

#373 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 10:14

Idézet: inter15 - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 7:52

[...]
Tegnapi küldetés: Össze kell gyüjteni 200 darab xxxx soldier flag -et. Több mint 3 óra-hosszat nyomtam , de eddig csak 42 db van. (Szerintem dobva lesz.)
Inkább megyek "demon horse"-okat gyilkolászni  , meg gun-powder-eket gyűjtögetni .

Az a küldetés nekem is megvan, úgy általában minden második-harmadik dob zászlót, bár nem kifejezetten ezeket vadászom, a bug tojásokat gyűjtöm inkább.

Weapon elixirt nekem eddig So-oK adott jewel boxért, uppoltam is gyorsan a SoS glaive-met. Nem látsz SoS cuccokat árúsoknál? Pedig szerintem elég sok van, én is körbenéztem az árak miatt, mielőtt árulni kezdtem a sajátomat. Tegnap láttam egy lvl42 szintkövetelményű SoS lándzsát szép nagy sebzéssel, 50 millióért árulták... :eek:  (ráadásul szerintem a normál vagy kék lvl42-es lándzsák se lehetnek sokkal rosszabbak).

#374 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 15:22

Szerencse kérdése... Nekem lvl 20 ig két weapon elixir eset. Mellette vagy 8-10 egyéb elixir.

SOS cuccot elég sürün találni játékos árusoknál. Figyeld a fejük feletti lila szöveget. Ha benne van, hogy SOS, akkor lesz náluk :D

#375 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 15:39

Nevetségesek ezek az árak néha...

1. Seal of Stars (Moon, stb.)
Ezek semmivel se jobbak mint egynéhány kék vagy neadjisten plusszos fehér tárgy, mégis a többszázezertől a csillagos égig terjed az áruk. Azt hittem, hogy ezek párosítva adnak valami plussz bónuszt, de hiába van rajtam csizma és a kezemben glaive, semmi. Akkor miért érnek ezek ennyit...?

2. Christmas szet
Csak dísz, mégis most milliókat kérnek érte, aki ezt megveszi, az nem normális. ;)

3. Saját tapasztalataim árúsításból:
- az előző lándzsám egy egész szépen sebző kék (+1str, +1int) és +1-re uppolt darab volt, én olyan 70.000 arany körüli értékben vettem, de nem bántam meg, lvl23-ig jó szolgálatot tett. Amikor lvl24-nél lecseréltem, el akartam adni. Elkezdtem 50k-n árulni, de a betérőktől max egy lol-ra tellett. Vittem lefelé folymatosan az árat, végül már 15.000-ért árultam, ami már kevesebb mint amit a kovács adott volna érte, de mondom ilyet nem lehet kovácsnál kapni, legalább segítek valakinek. És nem kellett senkinek! Mérgemben eladtam a fenébe, de azt hiszem be is fejezem a piacolást ebben a játékban.
- A SoS coronetet majd fél napig árultam, 500k-ról indulva levittem 350-re, de még csak alkudni se akartak, csak akkor kérdem én, a milliós árak hogy jönnek ki? Annyiért elkelt volna az enyém is, csak a drága a jó? :(

#376 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 20:28

Na, nagy örömömre megint sz@r@xik a netem, így esélyem sincs szörnyek közé menni, volt, hogy egy percre mozdulatlan lett minden, aztán halott lettem (vagy három perverz kis earth ghost ugrándozott rajtam  :D ), pont 95%-on álltam lvl25 előtt, de azért nagy nehezen legalább a szintlépést öszehoztam.

#377 Felhasználó inaktív   Vegg 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 04. 20:36

Áruláshoz: általában amiért az npc-k megveszik, annak a 2-szereséért kell adni a cuccot, én ott szoktam hagyni estére a gépet cak árulni, ha tele a stall, reggelre akkor is eladok kb. mindent! Ja, és age szerveren vagyok Sigfried néven, lv 19 vagyok, ha van kedvetek keressetek meg. Éppen white tiger' skinben utazok, most tartok a másik 100-ból kb. 72-nél. Na, mára ennyi, sok sikert!
Aege/Híbrid int/Light+Fire+spear/Lev 57, farm levl:3
Farkas: Morzsa, Level 57
Guild: FeketeSereg

#378 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 21:46

Vegg taktikája a nyerő. Otthagyva a cuccokat kb dupla áron simán elviszik.
SOS tárgyak pedig azért jók, mert a tulajdonságai kb +4 vagy +5 ös hasonló tárgynak felelnek meg :) Pl a 24 es +1es SOS spearom egy sima lvl30 assal egyenértékü statot produkál.

A pénzköltés meg relatív. Mi drága, ha lvl 21 esként már milliomos voltam a játékban, úgy hogy a klánomba heti 250Kt le kell perkálni? Ilyen szinten lényegtelen egy 200-300K s kiadás egy santa set re hobbyból. :)

#379 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 22:05

Nekem is SoS glaivem van, és még uppoltam is, ettől függetlenül kíméletlenül le fogom cserélni 27-28 környékén, mert ott már a kék plusszosok jobbak, a critical meg messze jobb mint most. Az tény, hogy lvl24-es fegyver nem sok van jobb annál, amit most forgatok (talán a crit lehetne több), de éppen néztem, hogy egy kicsit rosszabb SoS fegyver, mint az enyém, 2,5 milló gold.

Én amúgy örülök ha feljutok játszani, nem fogom azzal tölteni az időt, hogy megpróbáljam eladni a cuccaimat (bár attól a sos tökfödőtől meg kellene szabadulni)... Amit találok, az megy a kovácsnak alapáron, ami nekem kell (és a kulcsszó a kell), arra nem sajnálom a pénzt. Mondjuk milliomos nem leszek, de nem erről szól egy rpg szvsz...

Amúgy meg, heti 250k a beugró a HUN_Empire guildba? Mi a fenének? Akkor azzal tölti az ember az idejét, hogy pénzt keressen (karavánok gondolom jól fizetnek) és nem játszik. Nekem nem lenne meg egy útból ennyi pénz, így a napi néhány órámat erre kellene szánnom többször egy héten. Nem is nagyon mernék sok értékkel mászkálni, láttam már kifosztott karavánt. ;)

#380 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 22:25

Na, 350k goldért sikerült túladnom a SoS armor sityakon, ennek örülök. Azért se akartam megtartani, mert megrögzött protector használó vagyok (kell az a kis sebesség plussz) úgyse vegyítettem volna a cuccaimhoz.  :)

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.