HWSW Informatikai Kerekasztal: Silkroad Online - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Silkroad Online ingyenes MMORPG

#381 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 05. 00:37

SuMMer: Nem tudom te hogy játszol, de nekem heti 500K se lenne megterhelő. Egy sima hunt ból összejön 50-100K. Ha tradelek, akkor megvan simán a heti 1 mila. És közben nem a pénz a legfontosabb, hanem a jó hangulatú karaván 4-8 fővel.
Egyébként nekem idén 1x jött csak elő eddig a bejelentkezésnél a "disconnect to server" felirat.

#382 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 11:42

ja mostanában mindig sikerül elsőre bejutnom,úgy látszik bővitették a szervereket
HP Pavilion DV-5 1160eh

#383 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 14:06

Idézet: Avicularia - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 10:42

ja mostanában mindig sikerül elsőre bejutnom,úgy látszik bővitették a szervereket

En - kis gonoszkodas - inkabb  ezt annak tudom be, hogy lezartak a jelentkezest. Szanin volt par hete (?) a jatek, szerintem a magyarok leslashdotoltak :) (csak tipp)
--
eisei/nba

Commodore 64 PC | CBM6510@1Mhz | 64k 200ns 4164-2/MK4564N-20 dRAM | VIC II 6567 | SID 6581 | ActionReplayMkVII
WHAT? You never played X-com? What are you, an alien? - techtite.com

#384 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 21:57

Marha jó, mostanában megint nem nagyon jön össze semmi. Rohanok az úton (vesztemre beöltözve hunternek), amikor meglátok négy thiefet egy kifosztott karavánnál, akkora fegyverekkel a kezükben, hogy ránézésre mind lvl30 feletti volt. Vissza nem akartam fordulni, mondom nagy ívben kerülöm őket, de ekkor jött a szokásos netgubancom, állóképpé merevedett minden. Egy perc múlva a hullám fölött kedélyesen beszélgetett a négy mocsok... :(

#385 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 06. 09:53

MINDEN k....g thief b........a a .....!!! Annyira utalom, hogy a kis hurka karakteremet lenyomja egy ilyen, ha epp lemeszarolt egy kereskedot. Foleg most, amikor eppen egyedul, fel oras kuzdes utan majdnem lenyomtam egy orias feher tigrist, ami aztan eltunt, nehogy xp-t kapjak erte... Hat fuck. Irtam a kinaiaknak (haha), hogy a ,,tolvaj meszarszek" szerintem iszonyu bug, es ugye szerintuk is, de gondolom nem en voltam az elso, es nem is en leszek az utolso :)
--
eisei/nba

Commodore 64 PC | CBM6510@1Mhz | 64k 200ns 4164-2/MK4564N-20 dRAM | VIC II 6567 | SID 6581 | ActionReplayMkVII

#386 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 10:06

Idézet: eisei - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 9:53

MINDEN k....g thief b........a a .....!!! Annyira utalom, hogy a kis hurka karakteremet lenyomja egy ilyen, ha epp lemeszarolt egy kereskedot. Foleg most, amikor eppen egyedul, fel oras kuzdes utan majdnem lenyomtam egy orias feher tigrist, ami aztan eltunt, nehogy xp-t kapjak erte... Hat fuck. Irtam a kinaiaknak (haha), hogy a ,,tolvaj meszarszek" szerintem iszonyu bug, es ugye szerintuk is, de gondolom nem en voltam az elso, es nem is en leszek az utolso :)

hát igen ,amig kisebb voltam párszor lekaszáltak engem is
de már nem hatnak meg az NPC thiefek,nemsokára lvl31  :)
HP Pavilion DV-5 1160eh

#387 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 13:20

Idézet: Avicularia - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 9:06

Akkor a 60-ik szintu karavanosokat mik tamadjak? PC thiefek? Egyebkent egy 20-as mob thiefet lenyomok barmikor, 19 vegen jarok. De ez valami uberkiraly volt 1 ijjazassal letolt 400-at rolam. Vicces volt. De majd ha en is sokaidik szintu leszek, csak talalkozzunk megegyszer :D

Ja, es megvolt az elso lagos halalom, guess what, orias feher tigris evett meg. De most megvartam, amig masok befejezik, amit elkezdtem, igy visszakaptam majdnem a felet az elveszett 1%-omnak. Es kulonben is a varos fele indultam volna :D
--
eisei/nba

#388 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 13:51

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 14:39

- A SoS coronetet majd fél napig árultam, 500k-ról indulva levittem 350-re, de még csak alkudni se akartak, csak akkor kérdem én, a milliós árak hogy jönnek ki? Annyiért elkelt volna az enyém is, csak a drága a jó? :(

Hat, amultkor valami jo arc arulta a nemtmmit 20k-ert, ami 16 a kovacsnal. Es megvettek!
--
eisei/nba

#389 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 16:05

Idézet: Avicularia - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 10:06

hát igen ,amig kisebb voltam párszor lekaszáltak engem is

Engem nem NPC, hanem játékos thiefek kaszáltak le, csak tudnám mit gondoltak, hogy csak állok és tűröm az ütéseket, nem esett le neki, hogy nem kicsit lagolok? :bringa:

Egyébként ha látom, hogy áll mozdulatlanul egy karakter miközben bőszen püföli valami monszta, akkor általában odamegyek, és leverem a szörnyet. Ha látom, hogy sokat sebzett rajta, akkor gyógyítok is. De hát én már csak ilyen hülye vagyok, úgy néz ki az on-line játékok során az emberek az emberségüket vesztik el leghamarabb...

Szerkesztette: SuMMeR 2006. 01. 06. 16:06 -kor

#390 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 16:22

SuMMer ne légy már naiv. Ez szerepjáték. Gondolod az életben egy tolvaj, vagy betörő ha meglátna téged fetrengeni az utcán egy aktatáskával, akkor felsegítene, és ott megvárná amig magadhoz térsz, sőt még a többi rossz arcu embert is elkergetné? Nem. Naugye.
Thief ként tuti én is lecsapnám azt aki ott áll egymaga egy szép kis karavánnal. Azért vagyok thief, nem jótékonyságból.

#391 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 16:43

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 16:22

SuMMer ne légy már naiv. Ez szerepjáték. Gondolod az életben egy tolvaj, vagy betörő ha meglátna téged fetrengeni az utcán egy aktatáskával, akkor felsegítene, és ott megvárná amig magadhoz térsz, sőt még a többi rossz arcu embert is elkergetné? Nem. Naugye.
Thief ként tuti én is lecsapnám azt aki ott áll egymaga egy szép kis karavánnal. Azért vagyok thief, nem jótékonyságból.

Látom nehezen értelmezed az írásomat...

1. Nem volt karavánom, magamban voltam csak.
(A hunter jel azért volt rajtam, mert nem sokkal előtte segítettem egy NPC thief leölésében, aki láthatóan gondot okozott egy karavánnak, és hogy haszonnal legyek, felvettem)

2. Amint megláttam a négy magas szintű tolvajt, rögtön ki akartam kerülni őket, a kutya nem akar beléjük kötni, ha úgyis én húznám a rövidebbet. A probléma, hogy épp egyvonalban velük fagytam le. Gondolom nem kezdő játékosok, láthatták, hogy mozdulatlanul állok és spelleket se aktiválok, ráadásul a páncálzatom azt is mutathatta, hogy nem vagyok 30 körüli. Ezen kívül tőlem nem tud ellopni semmit, és a thief pontjaikat se növeltem szerintem túlzottan, vagyis nem sokat profitáltak az akcióból, ráadásul ott kempeltek a hullámon, nehogy valaki újraéleszthessen. Éljenek a thiefek szerintem...

Ha szerinted normális másnak a kárát kihasználni, akkor baj van az értékítéleteddel, de legalábbis félve esnék el a közeledben IRL... :(

#392 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 17:06

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 15:22

Azért vagyok thief, nem jótékonyságból.

De ha a masik lagol, es azert nem csinal semmit, akkor nem egy tolvajt alakitasz egy elkepzelt vilagban, hanem ecceruen csak HPB vagy. :D
--
eisei/nba

#393 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 18:18

1, Nincs időd megnézni pontosan  ki áll veled szemben. Hunter voltál megölt. Szeirntem ez normális. Még ha szerinted baj van az érték itéletemmel akkor is. Egy szerep játékban ez teljesen elfogadott.
És itt látszik mennyire más világban élsz, hogy a játékban látottakból asszociálsz valós életre. Ilyen alapon ne ölj meg egy szörnyet se, mert az gyilkosság, és akkor te az életben is biztos gyilkolászod a macskákat meg kutyákat.

eisei: nincs a feje fölött, hogy ő most lagol. Csak az, hogy ő hunter azaz ellenség.

#394 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 18:39

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 18:18

1, Nincs időd megnézni pontosan  ki áll veled szemben. Hunter voltál megölt. Szeirntem ez normális. Még ha szerinted baj van az érték itéletemmel akkor is. Egy szerep játékban ez teljesen elfogadott.
És itt látszik mennyire más világban élsz, hogy a játékban látottakból asszociálsz valós életre. Ilyen alapon ne ölj meg egy szörnyet se, mert az gyilkosság, és akkor te az életben is biztos gyilkolászod a macskákat meg kutyákat.

eisei: nincs a feje fölött, hogy ő most lagol. Csak az, hogy ő hunter azaz ellenség.

Te keverted a valós életet a témába, ugyebár az aktatáskás hasonlat... :rolleyes:

Én kifejezetten rossznak tartom minden játékban a PvP funkciót, és ha lehet el is kerülöm ezt a játékstílust (jónéhány év Diablo van mögöttem). A PvP néha nem rossz dolog, de egyesek eléggé kifordulnak magukból ilyenkor, kifejezetten károsnak tartom például egy gyerek fejlődése szempontjából. Egy szörny (mondom szörny, amivel nem találkozol az utcán, és nem egy kutya...) leölése se túl egészséges lelkileg, de morálisan kevésbé megterhelő, mert azok nem beszélnek vissza, nem káromkodnak.

Lag: nem hiszem el, hogy egy nagyobb szintű karakterrel játszó nem látott még lagtól sújtott egyént, főleg nem a Xianon... Amúgy meg semmiféle harci helyzet nem volt, de nem magyarázom el még egyszer, látom direkt nem akarod felfogni... :(

#395 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 18:54

Látom mindenáron belém akarsz kötni személyeskedéssel. Nem nem akarom felfogni, hanem nem akarom elfogadni ezt a nézetet egy játékban. Én máskép látom, és erre akartalak ráirányítani.
Szerintem elfogadható egy Silk játékban egy thieftől amit tett.
Meglehet a véleményed rólam egyéni jogod.

További jó játékot. :)

#396 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 19:19

:offtopic:
Igazából nem volt itt személyeskedés, de ha az hiányzik...
Te kötöttél bele eddig a hozzászólásaimba, eléggé lekicsinylő módon téve mindezt, de hát te jobban tudod. Valószínűleg semmibe se nézed azt, aki nem tud napi nyolc órát fenntölteni, nem szed össze naponta milliókat, nem védi guild a túlkapó játékosoktól, vagy csak más véleményen van nálad. És igen, meg van a véleményem rólad, meg úgy általában a magyar játékosok többségéről (persze kötelezően jár a tisztelet a kivételeknek, és a jelenlévők mindig kivételek), nem is szeretek magyarokkal játszani, nem véletlenül választok olyan neveket játékokban, amiből nem derül ki az, hogy én magyar vagyok. Azt hiszem tegyük egymást ignore listára a jövőben, semmi kedvem nincs hozzá, hogy szórakozás helyett ilyesmikkel idegesítsem magam, és mások se ezért olvassák ezt a topikot. :mad:

ON:
Mivel lassan jön 9.-ke, kíváncs leszek hogyan lesz tovább. Az szerintem természetes, hogy karaktertörlés lesz, ha esetleg változtatnak még valamin (beléptetés, mittudomén), akkor lehet, hogy az accok is törlődnek. Azért remélem, hogy az ingyenesség megmarad, mindentől függetlenül elég jó időtöltésnek ez a játék. :)

Valószínűleg nem a Xianon folytatom tovább, mert egy-két jó ismerősöm most is a Trojanon van.

#397 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 00:22

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 19:19

Mivel lassan jön 9.-ke, kíváncs leszek hogyan lesz tovább. Az szerintem természetes, hogy karaktertörlés lesz, ha esetleg változtatnak még valamin (beléptetés, mittudomén), akkor lehet, hogy az accok is törlődnek. Azért remélem, hogy az ingyenesség megmarad, mindentől függetlenül elég jó időtöltésnek ez a játék. :)

Valószínűleg nem a Xianon folytatom tovább, mert egy-két jó ismerősöm most is a Trojanon van.

úgy hallottam nem lesz karaktertörlés,de ha igen akkor hanyagolom a játékot
HP Pavilion DV-5 1160eh

#398 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 02:11

Idézet: Avicularia - Dátum: 2006. jan. 7., szombat - 0:22

úgy hallottam nem lesz karaktertörlés,de ha igen akkor hanyagolom a játékot

Remélem nem lesz mivel most lettem lvl28.
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200  475x8, Gigabyte 9600 GT  , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>

#399 Felhasználó inaktív   Vegg 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 07. 02:31

Hsligali!
Cursed hearts-ot miből tudok nyerni? Köszi előre is!
Aege/Híbrid int/Light+Fire+spear/Lev 57, farm levl:3
Farkas: Morzsa, Level 57
Guild: FeketeSereg

#400 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 07:34

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 20:19

ON:
Mivel lassan jön 9.-ke, kíváncs leszek hogyan lesz tovább. Az szerintem természetes, hogy karaktertörlés lesz...

Ladder reset?  :D  Ha mindenki nulláról indul, teszek egy próbát.

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.