HWSW Informatikai Kerekasztal: Silkroad Online - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Silkroad Online ingyenes MMORPG

#1021 Felhasználó inaktív   hudi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 22. 12:17

Landzsahoz pont azt nem ajanlanam. :-)

#1022 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 22. 14:06

hudi: nem értem, mi ez az sp farm? és mit nem ajánlasz a ládzsához?

Amikor szintet lépek (most vagyok 5) kapok kis levelet. ha jól értelmeztem, felvehetek küldetést. de kitöl és hol? Eddig 1 küldit se csináltam meg. csak csapkodtam mindenkit, ahol értem.

#1023 Felhasználó inaktív   hudi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 15:00

Ha figyelmesebben elolvasod azt az uzenetet, amit szintlepesnel ad, akkor rajossz, hogy hova kell menni. :-)
Amugy meg: http://hold.uw.hu/quest.html

Az sp farmolas lenyege, hogy nem a kesobbi szinteken kell kitermelned a sok-sok sp-t.

A landzsahoz(spear) a coldot, ahhoz inkabb lightning vagy fire jobb lenne.

#1024 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 19:11

hudi, bocs, h ennyit zaklatlak, de miért jobb a lighting? a fagy lassít, azzal meg idöt nyerek nem? a + idö alatt + ütést vihetek be.
És gigakösz a magyar küldileírásért! nem tok sajna angolul. Nem diozol véletlen? ott bárhol, bármiben tudok segíteni.

#1025 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 19:51

Én lándzsás+coldos, főként strenght-re pakolt nőcivel szaladgáltam amelyikre protector típusú páncélt raktam. Ez szvsz az egyik legbiztonságosabb de mindemelett kellemes sebzést is biztosító kombó (kard+pajzs lenne az igazi, de annak a sebzése elmarad elég rendesen néha). Mivel én főleg egyedül nyomtam úgy, hogy néha elég lagos volt a játék, ezért a túlélés miatt választottam ezt a felállást. Ha főként csapatban (ténylegesen csapatban, mondjuk karavánban vagy közös szörnyölésekben) fejlődsz inkább, akkor a nagyobb sebzést érdemes választani.

#1026 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 20:48

Ejha...Megvan és ki is próbáltam. Aege-n vagyok Szacsoka_hun néven és már találtam is egy magyart kep01-et, de sajna megszakadt. Újra belépve írtózatosan lagol a játék. Lehet a server bibis?

Eleinte nagyon kusza az egész. Ha nem mond pár javaslatot a tag, akkor biztos összezavarodtam. Térkép nagyon nehezen használható a városban.

Hát még azért nem adom fel, de eddig inkább Conquerezem...,Megvárom, hátha a lagra van valami orvosság, amiről nem tudok :)
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#1027 Felhasználó inaktív   hudi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 21:04

A coldot a kicsi sebzes miatt a gyors fegyverekhez ajanlott hasznalni (ij, kard).
A speares tamadasnal ugye jol jonne a nagyobb sebzes, amikor korbesuhint, vagy csak atterjed a masikra. :)
Keves magas szintu spear+cold-os fickot lattam, emlekeim szerint egyet sem. :D

Amit SuMMer mond az teljesen rendben van. A cold leginkabb a biztonsagi jatekot tamogatja.
Ijnal pl.. elofordulhat, hogy meg se tud mozdulni az ellenfel. Van ugyan korulotted fagyaszto skill is, de az csak magasabb szinten jon.

Mondjuk en bow+coldot nyomom, szoval ez inkabb elmeleti dolog, mint sem gyakorlati. :-)
De majd biztos ir olyan is, aki igy tolja. A forum amit irtal remek infokat tartalmaz ebben a temakorben, erdemes atolvasni.

Koszi, de a diablot mar az elso resznel meguntam. :)

"a fagy lassít, azzal meg idöt nyerek nem? a + idö alatt + ütést vihetek be."
Igen lassit, de mint irtam gyors fegyvereknel elony, a spear meg pont nem az. :-)

Ezek az en meglatasaim, nyugodtan kilehet javitani. :p Nem vagyok tevedhetetlen.

#1028 Felhasználó inaktív   hudi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 21:07

A lagon dolgoznak elvileg.
Nehezen hasznalhato a terkep? Kinagyitottad? :) (klikk a varos nevere)

#1029 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 21:14

Ok, kösz!
És spear meg bow képességnél mire érdemes rakni?
És nem értem ezt a mastery-s dolgot se. Az 5. szintű karimnál max 5 pontot rakhattam masteryre, hiába volt több. És volt olyan spell is amihez 100 fölötti mastery kell. nem hiszem, h az 100. szinten működne csak.
A másik: fejlesztem a cold varázslatokból az elsö sorban az elsőt. ha az elsö sorban a másodikat szeretném fejleszteni, akkor csak a cold masteryre kell raknom, vagy kell az elsöre is azon az egyen kívül?

#1030 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 21:20

-A skill mastery-d szintje mindig maximum akkora lehet, amilyen a karaktered szintje, jelen esetben lvl5.
-Ha nézel egy skillt, akkor kiírja, mi kell hozzá, egyrészt minden esetben egy bizonyos szintű mastery (ez a skillek szintjének növelésekor emelkedik, egyre nagyobb mastery kell ugyanazon skill nagyobb szintjéhez), illetve egy skillsoron lévő második vagy harmadik skillhez az előtte lévőből is meg kell tanulni egy bizonyos szintig, általában lvl9-ig.

Egyébként úgy olvastam valahol, hogy a játékban lvl300 körüli lehet a skill mastery maximuma, gondolom azért azt csak majd később állítják be, hiszen sok skill még nincs is a skilltabon, látszik, hogy lesz még ott is fejlesztés.

Szerkesztette: SuMMeR 2006. 03. 22. 22:18 -kor

#1031 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 22:04

Sziasztok.
Én az Oasis szervert választottam eddig úgytűnik nem lagzik vagy legalábbis nem vettem észre.
Karakterem amit fejlesztek az egy Bow os csajszika Cold masterivel lvl 16 aszem a szintje.Most a 16 os küldit csinálom Az ellopott kard (Stolen Sword)de kezd über nehéz lenni .
Mivel nem ismerem a játékot kezdek attól félni nem jól csináltam a karit valamit elkeféltem.
Igy néz ki a statom szerintetek jó?
Kép

Kép

A pacheon masterynél az 1es és a 2 es Skilt tólnám amig lehet ugyérzem annak jó a dmg e illetve a cold masterynél meg az 1 est azért mert nem tudom mit csinál a negyedik skil . :think:
Szóval szerintetek lesz ebből valami?Érdemes tovább küzdenem vele?

Ez Jó !

Szerkesztette: Leslysw 2006. 03. 22. 22:15 -kor

"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#1032 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 22:31

Idézet: Leslysw - Dátum: 2006. márc. 22., szerda - 22:04

[...]
Szóval szerintetek lesz ebből valami?Érdemes tovább küzdenem vele?

Annyira nem vagyok mestere a játéknak, de úgy tudom, hogy a legjobb full str karit építeni és mellé dizikai sebzést növelő skillt használni vagy full int-es karit nevelni, mellé valamilyen mágikus sebzést pakolni. A lényeg, hogy a sebzés balance 85% felett legyen valamelyik esetben (attól függően, mit használsz). Szerintem te eddig vegyesen raktál str-re és int-re, az nem biztos, hogy jó választás (bár én 4:1 arányban szoktam pakolni).

Tehát:
1. ha mágikus sebzést akarsz, akkor olyan legyen a választott fegyvertípus is, amelyiknek a mágikus sebzése a nagyobb, az INT értéket kell növelni, mert ettől függ a sebzés értéke is, és ezek a karik általában garment típusú ruhát viselnek, mert full garment felszerelésben a spell manaszükséglet kevesebb, ráadásul gyorsabban szalad.

2. Fizikai sebzéshez egy ilyen típusú skillt kell használni (esetleg mellé valamilyen mágikus is mehet, mint nálam a coldos skillek), a fegyvernél ügyelni, hogy a fizikai sebzése legyen a nagyobb. A páncélzata tipikusan armor szokott lenni, de én jobban preferálom a protector jellegűt, mert gyorsabban futok, és arany középút az armor magas fizikai defense és a garment magas magic defense között.

Érdemes az 300 másodperces hatóidejű skilleket is tanulni, amik vagy a sebzést, vagy a defense-t növelik, értékes plusszt adhatnak.

#1033 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 23:02

Most lehet nagyon lámának fogok tűnni, de az sp mire is való és mivel lehet nővelni? Még eddig ismerkedek csak a játékkal. Eddig egy sárga van kipipálva, mert kimerészkedtem, de a benti világot szemlélem és keresem Mrs Jangot. A térképen nincs külön kiemelve, hoy páncélkereskedő :)

És a térképes dolgot is említették szerencsére. De játék közben kiváncsi leszek mennyire lesz hasznos
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#1034 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 23:07

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. márc. 22., szerda - 23:31

Szerintem te eddig vegyesen raktál str-re és int-re, az nem biztos, hogy jó választás (bár én 4:1 arányban szoktam pakolni).

HuH.
Sok a INT és kevés a STR?Valahogy így érted ugyi?
1, Nem olyat akartam.
2,Igen olyat akartam csak gondoltam az elején hamar fogy a kék csík rakjunk odais.

Ha elcseszem a skill elosztást akkor azt késöbb viszalehet csinálni ?
De akkor ez így jó a skill nem ?Vagy mégsem?Nincs egy shotod a te skill elosztásodról?Megnézném neked min vannak,miket tolsz és hogyan .
"Érdemes az 300 másodperces hatóidejű skilleket is tanulni, amik vagy a sebzést, vagy a defense-t növelik, értékes plusszt adhatnak."
Azok micsodák?

Megnéztem  :hemuveg: gugliba a videjokat anyira megteccet mostmár tuti csak ezzelfogok jáccani.
Diozni könnyeb volt mert volt caracter guide meg mindenféle leirás de erröl a játékról semmit nem találtam mit hogyan kell építeni maxolni,mire ne rakj pontot meg stb.
Nehéznek tűnik egyelőre még.

#1035 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 23:12

Idézet: Szacsoka - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 0:02

És a térképes dolgot is említették szerencsére. De játék közben kiváncsi leszek mennyire lesz hasznos

Cimbi van ITTEN egy micsoda valahol térkép vagy mifene és ott levan írva minden jóság kit hol találsz meg.Ez jó oldal leszürhető némi okosság ám.
Túl bonyolult vagyok ,minek ez a sok lőn meg vala.

#1036 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 23:24

Les, miután végigolvastam a fórumot, elmondhatom, h már az elején elszúrtad a karit. A SZEMÉBE LÓG EGY MADZAG ÉS NEM LÁT TÖLE SEMMIT!!!! :D (kerestelek ma a boltban, de közölték, h szabadnapod van)

Summer jóvoltából itt a térkép, ezen még a kovács is rajta van.
https://forum.hwsw.h...c=101653&st=330

Én azt hittem, h majd késöbb a spelleknek (gondolok itt a fagyasztosra) nö a hatóideje. Erre gyuszoft mondta, h nem.

Valaki leírná, h bownál és spearnál mire érdemes rakni? (mert azt már tudom, h bownál a 3 nyilvesszö felejtös) Eddig csak a coldra raktam és majd most jönnek a water ghost-ok, és gondolom, oda már kevés lesz a sebzésem, ha nem döntöm el, h mivel nyomuljak.
Van most egy spearom,meg vettem egy nyilat is, h melyik tetszik meg jobban, de nem tudom eldönteni. a nyillal többször haltam be

#1037 Felhasználó inaktív   Xenu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 23:40

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. márc. 22., szerda - 22:31

Tehát:
1.  Mágikus:  A karik általában garment típusú ruhát viselnek, mert full garment felszerelésben a spell manaszükséglet kevesebb, ráadásul gyorsabban szalad.

2. Fizikai: A páncélzata tipikusan armor szokott lenni, de én jobban preferálom a protector jellegűt, mert gyorsabban futok, és arany középút az armor magas fizikai defense és a garment magas magic defense között.

A többivel egyetértek de a ruhák fordítva vannak. Legalábbis nagyon magas szinten nem láttam intest armor nélkül és nem láttam str-est sem garment nélkül. A protector mindkettőnek elfogadható lehet. Az azonban biztos, hogy ruhát a karakter "gyengeségére" kell választani. Az intesnek amúgy is nagy a mágikus védelme a sok int miatt, és több a manája is, így fizikai védelemre van szüksége. A strongos pedig nagy fizikai védelme miatt nem igényel armort, viszont kevés manája miatt jól jön neki a garment manafogyasztást csökkentő bónusza.
Ez csak az én szerény véleményem. Így láttam ugyanis 50-89 szintű karaktereknél.  ;)
Arra riadtam fel, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja.

#1038 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 08:36

Idézet: Lufibohoc - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 0:24

Les, miután végigolvastam a fórumot, elmondhatom, h már az elején elszúrtad a karit. A SZEMÉBE LÓG EGY MADZAG ÉS NEM LÁT TÖLE SEMMIT!!!! :D (kerestelek ma a boltban, de közölték, h szabadnapod van)

na ne szivass má há nincs is szeme neki. :D
ma leszek ha jársz arra.

#1039 Felhasználó inaktív   hudi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 09:21

Anyam, mennyit irtatok. :)
Szerintem nem olyan gaz az a karakter de 20. szinttol erdemes vmi fele jobban eltolodni.

Mivel itt a vertet protector-nak hivjak ugy kene keresni a terkepen es meg is lenne. :) Latom kozben lett kep is.

sp=skill pont
kepessegeket tudsz felvenni, ha megvan a megfelelo mastery level, elozo skill a megfelelo szinten(kesobbiekben), es a skill pont mennyiseg. :)

Skill elosztasrol meg annyit, hogy 20. szinttol lesz kuldetes aminek megoldasakor lotyit kapsz, amivel 1-1 pontot vissza tudsz fejleszteni, de nem nagyon erdemes hasznalni. :D

Arra kell vigyazni, hogy feleslegesen uj agba ne kezdj! Mert, ha csak egy agon veszel fel feleslegesen vmit az nem igazan szamit, mert skill pontot majd osszeszedsz.

Konyvenkent novekszenek a hatoidok. :) De sima lvlup-nal csak a sebzes.

Ezt en is olvastam, hogy a 3as loves nem er semmit, de ez nem igaz. :)
Szerintem ezt azok mondjak, akik nem coldot hasznalnak vagy sose hasznaltak. :p
Az igaz, hogy fele lesz a sebzes, viszont igen nagy aranyban lefagyasztja teljesen azt akire ralovod.
Marmint kombinalva az ice river force-szal vagy mi a neve.
A negyedik skill a coldban meg szerintem felejtos.
Leginkabb a mana shieldhez tudnam hasonlitani, csak nem tudsz mozogni.

Lufibohoc: nem ajanlott tobb fegyveres agat vinni. ugyanis van egy skill mastery max a 300.
Ez a garment kevesenn mana jo dolog. :)) Nalam most is iszonyat mennyisegu manat zabalnak a varazslatok, nemtom mennyi lehet egy armorosnal. Nem irigylem az tuti. :)

#1040 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 10:39

Hát én akkor kezdem úgy érezni ,hogy nem csaeszetem el a karimat csak az elején megszaladt a mana egy kicsit. :omg:
A skillek meg végülis jók de még egy valamit nem értek.A skillek 3 sorban vannak elején csak a bal oldali elsö sort tudom használni de majd késöbb a második sort is egy bizonyos szint után.A második sorban lévő skill az fogad synergit az előzőtől ugye?Illetve a 3 dik sorban lévő a másodiktól?
Illetve még az a hasfájásom hogy az a galamb a fejem felett azt érdemes húzni magas szintre vagy 1 pont elég neki?

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.