HWSW Informatikai Kerekasztal: Silkroad Online - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Silkroad Online ingyenes MMORPG

#1241 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 29. 21:00

Amikor próbáltam csak ez volt sárga meg még egy, a többi pirosan irta hogy túl sokan vannakbent:
Olympus

tehat ide regelte.

Talalkoztam Magyar30-al meg georg-al ha jol emlekszem.

Lenne par kerdesem:
Talalok alkimiahoz szukseges cuccot, mit csinaljak vele?

Alul balra a sarga csik+szam utana mit jelent?

Ettol jobbra van egy negyzet benne egy M betu ide tenni lehet valamit?

Van egy mezo alul F1-F2...stb valaszthatom. Mit jelent?

Leptem 2 szintet, HP-ra adtam a pontokat, de kepessegre nem lehet fejleszteni valahogy? (Kard+pajzs akarok lenni!)

3 fele pancelt lattam, az egyik full vedelmet ad a masik vedelem+magia ellenalas a 3. magiaellent.
Melyiket erdemes hasznalni?

Talaltam 2 kek cuccot is ami magikusnak latszik, ezek ernek valamit? Vagy eladhatom valamelyik npc-nek.
Ha valami kell, írj!

#1242 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 29. 21:34

Idézet: Sirinor - Dátum: 2006. júl. 29., szombat - 22:00

[...]
Lenne par kerdesem:
[...]

Azért ezek a kérdések nagyon alapvető dolgok, szvsz már akkor is majdnem minden kérdésedre választ kaphatsz, ha az ingame helpet átolvasod...

#1243 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 29. 22:05

Alkhemy cuccost add el mert abbol lesz eleinte goldod mindenre.Majd késöbb gyüjtheted ha kell.

Kuksizz körbe itt http://silkroadforum.atw.hu/

Ha meg kard+pajzs akarsz lenni akkor itt van ez http://sro.mmosite.c...ld/build1.shtml

F1 - F2 Belt.Szoval ez az öved ide rakhatod a skill book okat amiket megtanultál meg Life Potion stb.....

Aszem LvL 5 utan tudsz képességre is rakni de lehet hogy elöbb is.

Armor                    Protektor                    Garment
Kép  Kép  Kép

Armor:High physical defense but low magical defense.

Protektor :Average physical and magical defense.(In the case of protector set, moving speed +10% / MP consumption -10%)

Garment:High magical defense but low physical defense. (In the case of garment set, moving speed +20% / MP consumption -20%)
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#1244 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 29. 22:40

Idézet: Leslysw - Dátum: 2006. júl. 29., szombat - 21:05

Alkhemy cuccost add el mert abbol lesz eleinte goldod mindenre.Majd késöbb gyüjtheted ha kell.

Kuksizz körbe itt http://silkroadforum.atw.hu/

Ha meg kard+pajzs akarsz lenni akkor itt van ez http://sro.mmosite.c...ld/build1.shtml

F1 - F2 Belt.Szoval ez az öved ide rakhatod a skill book okat amiket megtanultál meg Life Potion stb.....

Aszem LvL 5 utan tudsz képességre is rakni de lehet hogy elöbb is.

Armor                       Protektor                       Garment
Kép  Kép  Kép

Armor:High physical defense but low magical defense.

Protektor :Average physical and magical defense.(In the case of protector set, moving speed +10% / MP consumption -10%)

Garment:High magical defense but low physical defense. (In the case of garment set, moving speed +20% / MP consumption -20%)

Koszi a helpet, mar nezegetem is a linkeket.

Lehet kicsit rosszul fogalmaztam, pl. a panceloknal nagyjabol tudom mit jelentenek a dolgo, de ha kardos+pajzs akarok lenni, akkor mit erdemes hasznalnom?

A skillek tekinteteben is, mire erdemes ragyurni? Elvegre a sword skilljenel van vagy 10 darab cucc.
Ha valami kell, írj!

#1245 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 01:56

1-2 óra játék után kezd világos lenni a dolog.
Találkoztam vagy 30 magyarral. Hihetetlen sokan vannak.
Elég durva az a nagy főtér, néha annyian vannak mint a hangyák, be is lassul a gépem 2-300 játékostól ha egy helyen vannak.
lvl8-on nem tudom milyen mostát lehetne írtani jól.
a +1..+2...stb ittemeket itt is érdemes megtartani, vagy itt nem fontos.(compose vagy hasonló)
Ha valami kell, írj!

#1246 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 14:38

Idézet: Sirinor - Dátum: 2006. júl. 30., vasárnap - 1:56

1-2 óra játék után kezd világos lenni a dolog.
Találkoztam vagy 30 magyarral. Hihetetlen sokan vannak.
Elég durva az a nagy főtér, néha annyian vannak mint a hangyák, be is lassul a gépem 2-300 játékostól ha egy helyen vannak.
lvl8-on nem tudom milyen mostát lehetne írtani jól.
a +1..+2...stb ittemeket itt is érdemes megtartani, vagy itt nem fontos.(compose vagy hasonló)

ez a armor-protector-garment dolog egyszerű
ha STR kari leszel akkor mindenféleképpen garmentben kell lenned,mert alacsony a mágia védelmed
ha INT kari ,akkor meg armor,bár én most garmentet használok
magasabb szinten szinte mindenki garmentet használ

kevert karit nem érdemes csinálni
vagy csak STR-re raksz ,vagy csak INT-re
INT-re viszont sokat kell farmolni
HP Pavilion DV-5 1160eh

#1247 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 17:46

Idézet: Avicularia - Dátum: 2006. júl. 30., vasárnap - 13:38

ez a armor-protector-garment dolog egyszerű
ha STR kari leszel akkor mindenféleképpen garmentben kell lenned,mert alacsony a mágia védelmed
ha INT kari ,akkor meg armor,bár én most garmentet használok
magasabb szinten szinte mindenki garmentet használ

kevert karit nem érdemes csinálni
vagy csak STR-re raksz ,vagy csak INT-re
INT-re viszont sokat kell farmolni

Köszi.
Így már világos a dolog.
Akkor STR leszek, gondolom lvl 20 után érdemes áttérni a mágiavédelemre...

Skilleknél most hogy lvl 8 lettem a következő történt.
Minden szinten növelhetem egyel magát a fő képességet(lvl up kis kék téglalap)de itt van hogy 1-es jelenik meg van hogy 2-es van hogy 4-es ha jól láttam. Ezt nem értem mi alapján megy.

Aztán alatta vannak az alképességek amiket használni is tudok.(pl. power strike szerű vagy 3-as ütés) ahogy elértem a lvl 8-at mindkettőre tehettem(3-as ütés(chain strike vagy mit) megkaptam, de az elsőt lvl2-re fel tudtam vinni) Itt minden szinten összes képességet növelni lehet ? Nem igazán értem ezt a rész hogy működik.
Ha valami kell, írj!

#1248 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 18:44

A skillek rendszere nagyjából a következőképpen néz ki:

Vannak fő skillágak, mint a kardos vagy a tűzes skillág. Ezek mindegyikében van egy alap mastery (skill mastery), ami tulajdonképpen csak az adott skillágban való jártasságot jelenti, illetve ezek többnyire adnak passzív bónuszokat is. A különböző skillágakon belül vannak maguk a használható skillek, ezek megtanulásához több feltétel is kell, egyrészt bizonyos fokú mastery megléte, emellett persze felhasználható skillpontok is, ill. néhány esetben bizonyos szintű előzetes skilleknek is meg kell lennie, hogy egy magasabb skillt megtanulj. Mindenesetre ezeket mind kiírja, ha ráviszed az egeret. Természetesen a mastery megtanulásához is kell feltétel, minden esetben max akkora lehet a mastery értéked, amekkora a karaktered szintje, és persze egyre több skillpontba fog kerülni a magasabb szintű mastery-k kitanulása. Érdemes jól átgondolni az elosztást, mert ugyan van mód az elhasznált skillpontok visszanyerésére, de elég lassú (gyűjtögetős questes) módszer.

Tehát nem érdemes mindenféle skillre elszórni a skillpontokat, hanem csak arra tenni, amit majd később is használni fogsz. Nem szabad például mindhárom elementál sebzésű skilleket fejleszteni, mert nem lesz elég skillpontod, hogy bármelyikből is nagyobb sebzést érj el. Én például elsősorban fizikai sebzésű skilleket fogok tanulni, mellette a fire sebzésnövelő skilleket fogom fejleszteni és kész. Lesz persze a gyorsaságnövelő lightning skillen pont, a feltámasztás is hasznos, illetve még néhány skill a maradék ágon.

Szerkesztette: SuMMeR 2006. 07. 30. 18:45 -kor

#1249 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 19:57

Koszi. Leptem meg 3 szintet, megcsinlatam 2 questet is (2 water ghost-osat) elég jól adtak, most már nagyjából látom a skillek lényegét.
Van egy pajzs skill,(nem a passiv hanem egy masik) nem csinal semmit a kari csak all es nyog:) felulrol a harmadik skill. Kozben tamadni sem lehet. Nem jottem ra mire valo.
Egy harcosnak(kard+pajzs) mire van szuksege? Mit kellene novelni?(Elso 2 skillem most 4-3-as, a pajzsos 1-es es a passiv legutolso pajzs is 1, de az kelleni fog) kerdes hogy mit tud a tobbi, mar most kezdjek gyujteni skill pontokat?

A masik nagy gond ez a magikus cucc rendszer. Vannak +1-es feher es ref kek cuccaim. Ezek jok valamire? Lehet fejleszteni oket?

Az alchimiat meg sem merem kerdezni, mert azt sem tudom meg mi az:)
Ha valami kell, írj!

#1250 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 15:45

Idézet: Sirinor - Dátum: 2006. júl. 30., vasárnap - 19:57

Koszi. Leptem meg 3 szintet, megcsinlatam 2 questet is (2 water ghost-osat) elég jól adtak, most már nagyjából látom a skillek lényegét.
Van egy pajzs skill,(nem a passiv hanem egy masik) nem csinal semmit a kari csak all es nyog:) felulrol a harmadik skill. Kozben tamadni sem lehet. Nem jottem ra mire valo.
Egy harcosnak(kard+pajzs) mire van szuksege? Mit kellene novelni?(Elso 2 skillem most 4-3-as, a pajzsos 1-es es a passiv legutolso pajzs is 1, de az kelleni fog) kerdes hogy mit tud a tobbi, mar most kezdjek gyujteni skill pontokat?

A masik nagy gond ez a magikus cucc rendszer. Vannak +1-es feher es ref kek cuccaim. Ezek jok valamire? Lehet fejleszteni oket?

Az alchimiat meg sem merem kerdezni, mert azt sem tudom meg mi az:)

ha STR kari leszel és kardos pajzsos,akkor nem kardot hanem bladet kell használnod,mert annak nagyobb a fizikai sebzése
sword az a nuker karinak kell
HP Pavilion DV-5 1160eh

#1251 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 19:53

Idézet: Avicularia - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 14:45

ha STR kari leszel és kardos pajzsos,akkor nem kardot hanem bladet kell használnod,mert annak nagyobb a fizikai sebzése
sword az a nuker karinak kell

Igen, elég sokmindenre rájöttem.
Azt mondják érdemes str+blade+pajzs+fire (és ha nagyon van pontod cold) karit kreálni.
Az armorra viszont protectort javasolnak, mert az mindnre jó egy kicsit.

Elvileg Forc-on érdemes még 1-2 skillt megtanulni + majdnem mindenhol a passiv skill használható ha van pont.

Nem tudom mi ebből az igazság.

Kellene egy olyan lap ahol az alchimiarol irnak le dolgokat(pl. mi mire van...stb) allitolag +4-ig siman barki fel tud huzni mindent ha kicsit ert a dolgokhoz...

Az furcsa viszont CO után hogy nem lehet a tárgyakat magaddal vinni nagyobb szintre hanem mindig uj targyakat kell szerezni.

Szerkesztette: Sirinor 2006. 07. 31. 19:53 -kor

Ha valami kell, írj!

#1252 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 22:54

Idézet: Sirinor - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 19:53

Igen, elég sokmindenre rájöttem.
Azt mondják érdemes str+blade+pajzs+fire (és ha nagyon van pontod cold) karit kreálni.
Az armorra viszont protectort javasolnak, mert az mindnre jó egy kicsit.

Elvileg Forc-on érdemes még 1-2 skillt megtanulni + majdnem mindenhol a passiv skill használható ha van pont.

Nem tudom mi ebből az igazság.

Kellene egy olyan lap ahol az alchimiarol irnak le dolgokat(pl. mi mire van...stb) allitolag +4-ig siman barki fel tud huzni mindent ha kicsit ert a dolgokhoz...

Az furcsa viszont CO után hogy nem lehet a tárgyakat magaddal vinni nagyobb szintre hanem mindig uj targyakat kell szerezni.

egy kis segítség

SRO faq

a +oláskori ,elbaszok egy gyűrűt,és utána sikerül a fegyver +olás ,az baromság ,ha peched van simán bebukod a +3as fegyvered
nem érdemes nagyon pluszolni,inkább vegyél több pénzért jobb cuccot,az a tuti

Szerkesztette: Avicularia 2006. 07. 31. 22:56 -kor

HP Pavilion DV-5 1160eh

#1253 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 07:21

Idézet: Avicularia - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 21:54

esetleg immortal/steady/lucky/astral cuccra erdemes +-olni, de csak akkor, ha talaltal elixirt es szerencse port is.

En csinaltam mar majdnem-sos fegyvert, (+5), vettem hozza mindent, astralt penzert (igaziert), szenvedtem velehetekig, majd kozrohej arert tudtam csak eladni. Azota en sem nagyon plusszolok.

Raszoktam inkabb az alkimiara, de mar parszor azt is bebuktam :)
--
eisei/nba

Commodore 64 PC | CBM6510@1Mhz | 64k 200ns 4164-2/MK4564N-20 dRAM | VIC II 6567 | SID 6581 | ActionReplayMkVII
WHAT? You never played X-com? What are you, an alien? - techtite.com

#1254 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 09:10

Idézet: Avicularia - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 21:54

egy kis segítség

SRO faq

a +oláskori ,elbaszok egy gyűrűt,és utána sikerül a fegyver +olás ,az baromság ,ha peched van simán bebukod a +3as fegyvered

A link fasza, tegnap ezt kerestük elég sokat, de nem találtuk meg. Köszi.

+-olás csak elxirrel lehet sajnos, aztmeg inkább eladom.

Ha csnálok alchimiával valamit, még lvl 1-2-3 táblákkal elszórakozom, de aztán a többi megy a piacra:)
Ha valami kell, írj!

#1255 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 02. 07:41

"Disconnect issue fixed
Additional anti-bot measures implemented"

Akkor biztosan bot vagyok, mert fél óránként továbbra is disconnected to (vagy már from, nem figyeltem) server-el kib@sznak a világba...  :reklamacio:

szerk.: pontosítok, 5 percenként. Hogy is mondják, olcsó húsnak híg a leve...  :think:

Szerkesztette: eisei 2006. 08. 02. 07:49 -kor

--
eisei/nba

Commodore 64 PC | CBM6510@1Mhz | 64k 200ns 4164-2/MK4564N-20 dRAM | VIC II 6567 | SID 6581 | ActionReplayMkVII

#1256 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 08. 17:17

Nekem ilyen gondom nincs. 1 hét alatt háromszor vágott ki a game.
Mondjuk 6-8-ig nagyon nehéz fllépni, mert nagyon sokan nyomják.
Ha valami kell, írj!

#1257 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 08. 17:33

Idézet: Sirinor - Dátum: 2006. aug. 8., kedd - 16:17

Nekem ilyen gondom nincs. 1 hét alatt háromszor vágott ki a game.
Mondjuk 6-8-ig nagyon nehéz fllépni, mert nagyon sokan nyomják.

Mondom, akkor bot vagyok. Egyébként senem lopós, senem nyomulós nem vagyok, de ált mindenki megkérdi az vagyok-e (értsd: bot)

Egyébként amióta sírtam, volt egy villám inspection megint, azóta - lekopogom - nyugis...
--
eisei/nba

#1258 Felhasználó inaktív   shark1 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 10. 12:08

Alchemyhez egy kis segítség, kicsit hosszú lesz de szvsz használható 

-Void kö
A nem használati tárgyakat szét lehet bontani 4 elementálra (hogy miböl mennyi és milyen lesz, az bele van írva a tárgy leírásába) a void kövel (nem a void destroyer-rel). Feltehetöen a szinttöl függ vagy mitöl, hogy mennyi void kö kell 1 db szétszedéséhez, de az információs ablak alján az alchemiben meg lehet nézni, hogy mennyi kell, ahoz a mennyiséghez, amit betettél.
-Void Destroyer
Ezzel lehet szétszedni a használati rátgyakat elementálokra és nem lehet kiszedni belöle a kék tulajdonságot és a tárgy maga megsemmisül. De itt sokkal több elementált szed ki, mint egy sima nemhasználati tárgyból.
-Tablet
1 tabletben benne van, hogy mi lesz belöle (milyen tulajdonságot addó kö lesz) és benne van, hogy a 4 elementálból mennyi kell és milyen szinta. A szörnyek dobálják ezeket a table-ket és a szörnynek megfelelö degrees-es köveket dob. Egy 7-es tabletbe kellhet 7-es szinta elemetál, de kellhet bele akár 2-es szinta is, ezért az alacsonyabb szinta elementálokat is érdemes gyajteni.

Alchemy

Az eddigiektöl eltéröen plusszoláson túl most már mágikus tulajdonságokat is rakhatunk tárgyainkra, megváltoztathatjuk eredeti értékeit, stb.

* Tárgy plusszolás

A tárgy plusszolás feljavítja a tárgyak alapártékeit. A mértékét a plusszolás szintje határozza meg és ezt jelöli a +szám a tárgyak neve mellett.

* Hogyan plusszoljuk tárgyainkat

- Az Action ablak (A gomb) és ott klikk alchemyre (vagy az z-vel nyissuk meg egyböl)

- Equip enhance gomb felül
- A bal oldali üres rekeszbe tegyük be a plusszolni kívánt tárgyat
- Rakjunk be a tárgynak megfelelö elixirt (fegyvernek –weapon elixirt, ruhának protector,
ékszernek accessory, pajzsnak shield)
- Klikk fuse gombra ás várjuk a csodát

* Sikertelen tárgy plusszolás
Ha ez történik akkor a tárggyal 2féle dolog történhet:

- Ha plusszos volt lemennek róla az addigi plusszok
- Ha +5 vagy nagyobb volt a tárgy akkor is el is törhet vagy romlik a tárgy durabilityje
(strapabírása)

* Sikeres plusszolást elösegítö tényezök
- Ha a tárgy „degree” szintjének megfelelö lucky powdert veszünk a városokban található
ékszerárusoktól, akkor azt használva az alchemynél a fennmaradt üres rekszbe növelhetjük a
plusszolás sikerességét
- Ha van a tárgyon vmilyen alchemyt elösegítö tulajdonság, akkor az is felhasználásra kerül
(értsd: alchemy után eggyel csökken felhasználhatóságuk)
Lucky: növeli a plusszolás sikerét
Steady: megelözi a durabilityvesztést
Immortal: ha a tárgy eltörne a sikertelen elixirezés miatt megakadályozza
Astral: ha a tárgyról +4 vagy az fölötti +esne le, azt megelözi és visszaállítja +4re

* Amire figyelni kell
- A sikeres plusszolás esélye nagyobb értékek eseté kisebb: minnél nagyobb a kiindulási érték,
ha tovább akarjuk plusszolni a sikeres alhcemy esélye annál kisebb.
- Az elixireket a szörnyek dobják
- Az elixireknek 4 típusa van: weapon, accessory, protector, shield)
- A lucky powder mindig a tárggyal azonos degreeja legyen!

* Mágikus képességek hozzáadása
Alchemyvel különbözö típusú mágikus tulajdonságokat tehetünk tárgyainkra, melyek hatását a tárgyakat hordva érezhetjük. A mágikus tulajdonságok

hozzáadásához ún. „Alchemy stone”-okra lesz szükségünk.

* Hogyan tegyük mágikussá tárgyainkat

- Y-al hozzuk be az alchemy ablakot
- Attribute gomb felül
- A baloldali külön rekeszbe tegyük be a tárgyat, amit mágikussá akarunk tenni.
- Tegyük be a jobb oldali rekeszbe a kívánt alchemy követ
- Klikk fuse gombra végrehajtáshoz

* Amire figyelni kell
- Ha az alchemy sikeres a mágikus hatás mértéke véletlenszeraen változik (lehet kisebb vagy
nagyobb a korábbihoz képest)
- Ha az alchemy sikertelen az alchemy kö túnik el (tárgynak nem lesz baja)
- Ha megtörtént a tulajdonság hozzáadása, akkor még tulajdonság-hasonlóság is bekövetkezhet (assimilation)

- Ha immortalt, steadyt, astralt vagy luckyt akarunk rárakni akkor nem következhet be
tulajdonság-hasonlóság (szóval biztos azt kapjuk, amit eredetileg rá akartunk rakni)
- Minden könek van vmilyen szintú tulajdonság-hasonlósága (mást rak rá), de ez kövenként
más értéka
- Az alchemy kövektöl függ, hogy milyen tulajdonság lesz (nagyjából J) a tárgyon, mert
kövenként ez is eltérö.
- Az alchemy köveknek is saját degree értéke van, szóval ha alchemyzünk a tárgynak
megfelelö degreeja alchemy kö kell.

* Alapértékek módosítása
Minden tárgynak vannak alapártékei, mint a parry ratio, a critical, a physical és a magical reinforce, vagy pajzsoknál a block ratio. Az Attribute kövek

használatával ezek módosíthatók.

* Hogyan módosítsuk tárgyaink alapértékeit?
- Z-vel hozzuk be az alchemy ablakot
- Attribute gomb felül
- A baloldali külön rekeszbe tegyük be a tárgyat, aminek az alapértékeit módosítani akarjuk
- Tegyük be a jobb oldali rekeszbe a kívánt attribute követ.
- Klikk fuse gombra végrehajtáshoz
* Amire figyelni kell
- Ha egy tárgy alapértékeit módosítjuk, a paraméter éréke véletlenszeraen változik (csökkenhet
vagy nöhet is)
- Ha az alaptulajdonság-módosítás sikertelen akkor csak az attribute kö tanik el.
- Ha az alapérték módosítás sikeres, még érték-hasonlóság is bekövetkezhet (pl. reinforce-t
akarunk módosítani, de physical helyett a magical reinforce módosul)
- Ha immortalt, steadyt, astralt vagy luckyt akarunk rárakni akkor nem következhet be
tulajdonság-hasonlóság (szóval biztos azt kapjuk, amit eredetileg rá akartunk rakni)
- Minden könek van vmilyen szintú tulajdonság-hasonlósága (mást rak rá), de ez kövenként
más értéka
- Az attribute kövektöl függ, hogy milyen alapérték lesz megváltoztatva (nagyjából J) a
tárgyon, mert kövenként ez is eltérö.
- Az attribute köveknek is saját degree értéke van, szóval ha alchemyzünk a tárgynak
megfelelö degreeja attribute kö kell.

* Alchemy kö, attribute kö és alchemy potion
Az alchemy kövek mágikus tulajdonságot adnak a tárgyhoz, az atrribute kövek a tárgyak alapértékeit változtatják meg, míg az alchemy potionök különbözö

mágikus buffokat adnak sebzésünkhöz (égés, fagyasztás). Az alchemy és attribute köveket és az alchemy potionöket még alchemy útján lehet alcemy elemekkel

(föld, levegö, víz, taz) is kombinálni.

* Hogyan állítsunk elö alchemy követ, attribute követ vagy alchemy poitont?

- Z-vel nyissuk meg az alchemy ablakot
- Váltsunk az item enhance fülre
- Rakjunk be a bal oldalra egy alchemy tabletet (tabletek: jade tablet, ruby tablet, sapphire
tablet)
- Jobb oldalra rakjuk be a szükséges alchemy anyagokat (több különbözö vagy hasonló
alchemy anyag kell)

- Klikk fuse-ra és az alchemy kö, atrribute kö vagy alchemy potion a kívánt alchemy tablettal
lesz erösítve

* Amire figyelni kell
- A tableteket a szörnyek dobják
- Alchemy elemeket szörnyekböl esett „melléktárgyakból” (nem használati tárgyakból) és
tárgyak disjointolásával (értsd tárgyakból szeded ki, egyfajta fordított alchemy)
- Arra is van esély, hogy tárgyak disjointolásával alchemy vagy attribute köveket kapjunk
- Az alchemy potionök felhasználható tárgyak, melyeknek hatása akkor lesz elérhetö, ha az
inventoryból aktiválják öket.

* Alchemy kö típusok

- Alchemy stone of strength: plusz str-et ad
- Alchemy stone of inteligence: plusz intet ad
- Alchemy stone of master: növeli a tárgyak durabilityjét

- Alchemy stone of strikes: fegyvereken ad plusz attack ratinget
- Alchemy stone of discipline: a fegyvereken ad block parry ratiot
- Alchemy stone of penetration: a pajzsokon ad critical parry ratiot (sztem ez utóbbi 2-t
felcserélték, de mindegy….)
- Alchemy stone of dodging: a ruhákon ad parry ratiot
- Alchemy stone of stamina: + hp-t ad a fejfedökön, mellvérteken és cipellökön
- Alchemy stone of magic: + mp-t ad a fejfedökön, mellvérteken és cipellökön
- Alchemy stone of fogs: növeli a lassítás/fagyasztés elleni védelmet ékszereken
- Alchemy stone of air: növeli a shock elleni védelmet ékszereken
- Alchemy stone of fire: növeli az égés (burn) elleni védelmet ékszereken
- Alchemy stone of immunity: növeli a mérgezés (poison) elleni védelmet ékszereken
- Alchemy stone of revival: növeli a zombie státusz elleni védelmet ékszereken
- Alchemy stone of immortal: ad egy immortalt a kívánt itemre (csak item mallban lehet venni)
- Alchemy stone of hardness: ad egy steadyt a kívánt itemre
- Alchemy stone of lucky: ad egy luckyt a kívánt itemre
- Alchemy stone of astral: ad egy astralt a kívánt itemre (csak item mallban lehet venni)

* Attribute kö típusok

- Attribute stone of courage: megváltoztatja a fegyverek phy. attackját
- Attribute stone of warriors: megváltoztatja a fegyverek phy. reinforce-át
- Attribute stone of philosophy: megváltoztatja a fegyverek mag. attackját
- Attribute stone of meditation: megváltoztatja a fegyverek mag. reinforce-át
- Attribute stone of challenge: megváltoztatja a fegyverek criticalját
- Attribute stone of focus: megváltoztaja a fegyverek attack ratingját
- Attribute stone of flesh: megváltoztatja a pajzsok és ruhák fizikai védelmét
- Attribute stone of life: megváltoztatja a pajzsok és ruhák phy. reinforce-át
- Attribute stone of mind: megváltoztatja a pajzsok és ruhák mágikus védelmét
- Attribute stone of spirit: megváltoztatja a pajzsok és ruhák mag. reinforce-át
- Attribute stone of dodging: megváltoztatja a ruhák parry ratioját
- Attribute stone of agility: megváltoztatja a pajzsok block ratingját
- Attribute stone of training: megváltoztatja az ékszerek phy. absorbption értékét
- Attribute stone of prayer: megváltoztatja az ékszerek mag. absoprtion értékét

* Alchemy potion típusok

- Drug of breeze: a mozgási sebességes gyorsítja fel meghatározott idöre
- Drug of wind: a mozgási sebességes gyorsítja fel meghatározott idöre (csak item mallban
kapható)

- Drug of gales: a mozgási sebességes gyorsítja fel meghatározott idöre
- Drug of typhoon: a mozgási sebességes gyorsítja fel meghatározott idöre (csak item mallban
kapható)

* Alchemy anyagok disjointja

Szörnyöléssel szerezhetö melléktárgyak vagy használati tárgyak disjoint-jával nyerhetö alchemy elem.

* Hogyan disjointoljunk alchemy anyagokat?

-Z-vel alchemy ablak megnyitása

- Felül enhance fül

- A baloldali rekszbe tegyünk vmilyen disjointoló tárgyat (pl. void rondó, destroyer rondó)

- A jobboldali rekeszbe tegyünk vmilyen melléktérgyat vagy használati tárgyat
- Klikk fuse-ra, hogy alchemy anyagból alchemy elemet kapjunk

* Amire figyelni kell
- Void rondókat kell haszálni a szörny melléktárgyakon(material)
- Destroyer rondókat kell használni a használati tárgyakon
- Void rondókat és destroyer rondókat a városok ékszerárusánál lehet venni
- A void rondók számától függ a kinyerhetö tárgyak száma a szörny melléktárgyakon
- A destroyer rondók számtól függ a kinyerhetö tárgyak száma a használati tárgyakon
- Az inventoryban kell lennie üres helynek az anyagok disjointolásához

* Egyéb módosítás
Új lehetöség, hogy az update-el megörizhetöek sikertelen alchemy esetén is a plusszok a tárgyon.

* Astral opció hozzáadása
A funkció, mely megörzi a tárgy plusszait.

Ha a tárgy +4 vagy felette van és az alchemy sikertelen, akkor a plusszok száma csak
minimálisan +4re esik vissza, ilyenkor mindig elhasznalódik egy astral. Ha az alchemy sikeres,
az astálok száma nem csökken. 

Ha valami nem tiszta csak kérdezzetek  :)
Előre is bocsánat a helyesírási hibákért :)

Szerkesztette: shark1 2006. 08. 10. 12:11 -kor

SRO Troy Horda lvl8x

#1259 Felhasználó inaktív   eisei 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 10. 14:21

Idézet: shark1 - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 11:08

Alchemyhez egy kis segítség, kicsit hosszú lesz de szvsz használható 

Egy megérdemelt :up: a faknak.
--
eisei/nba

#1260 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 11:53

Na, most már értem, miért crowded (zsúfolt) státusza van a szervereknek. Chakji szemeket gyűjtögettem lvl20-asként, de majdnem mindegyik Chakji Workerre ketten vagy hárman startoltunk rá. Én általában ha láttam, hogy én indultam másodjára a monszta felé (a minimapon látszik), akkor megszakítottam a támadást, ha én indultam elsőnek, akkor befejeztem a támadást. Általában a többiek is így csinálják, legalábbis a normálisabbjai. Kivételek persze az íjjászok... Már láthatja, hogy rohanok a szörny felé, már aktiváltam a fire skillemet is, erre belelő egy hatalmasat (fel tudja növelni a támadását, van ideje), és szépen elviszi a szörnyet, meg a droppot is. :mad:

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.