HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XII. Ergo offoljunk legálisan! ;) Értékeld a témát: -----

#761 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 18. 16:16

utolján emlékeim szt ismi akkor frissen vett golfjánál számoltuk ki,hogy az autó (akkori új ára 2,2mill )
valós bekerülési költsége (előállítási ktsg) cca 400k volt,a többi 1,8mill nagy része pedig a vízfejek
további pumpálását méltóztatott szolgálni. :omg: 

#762 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 16:19

Idézet: somafero - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 16:04

látom takargatnivalód van,mármint farkilag :lol:
akarsz beszélni róla? :omg:  :p  ;)

Gyere, nézd meg. :wub:  ;)

#763 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 16:32

Idézet: Omega - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 17:19

Gyere, nézd meg. :wub:  ;)

vazzeg
:hemuveg:  :oops:
ekkorát életemben nem láttam
nagy ápp a jó cuccnak  :up: 

Szerkesztette: somafero 2005. 12. 18. 16:32 -kor

#764 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 16:33

Az én szutyok Alfám 10 litert eszik és hetente 3-szor viszem szervízbe minden ami elromolhat már elromlott benne  :mad:  Ne vegyetek SOHA OLASZ AUTÓT!!!!!  :o

A következő autóm egy német csúcstechnikás BMW vagy Mercedesz vagy Ajudi lesz mert erre azt mondja a nép hogy JÓ! A nép szava pedig szent!  :respect:

:p

#765 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 16:34

Idézet: somafero - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 15:59

...

Idézet a SOF Baráti Társaságba, kanizsai klubtagnak írtakról:

Idézet

Meg vagyok elégedve teljesen. :) Lejárt a garancia és húzok, mint a vadlibák, drága a V. Autóház garin kívül. :) A kötelező átvizsgálások/szervizek ~20.000,- Ft-os ára aránylag elfogadható volt szerintem.
DE! Pl. Mindenszentekkor elvitték a bal oldali visszapillát, mindjárt telefonáltam; 25.000,- Ft lett volna. 12.100,- Ft-ért találtam szereléssel+autómosással együtt.

Ma vettem téligumit. Hívtam a helyi Skodásokat, Barum Polaris2 lett volna kedvezménnyel bruttó 15.000,- Ft/db, plusz 4k a munkadíj. Készleten nem volt, időpont péntekre lett leegyeztetve.
Palin, Alkotmány úton a Semperites emberkénél Semperit Winter Grip 175/65 R14 gumi volt 13.100,- Ft / db, szerelés 3.800,- Ft. :) Klasszisokkal jobb gumi, majdhogynem prémium kategória és olcsóbban jöttem ki. :)
Ajánlom figyelmedbe, normális áron vannak nála felnik is, pl. Alessio 15" ~18k. :)
Egyéb? Más egyebet nem tudok elmondani, kérem kapcsojjaki'.

Öhm. Milyen gumit kaptál hozzá gyárilag? Én Matador Elite 185/65 R14-et, sz@r volt. :( A legkisebb esőben is csúszik mint az állat, hóban 30km/h-nál Csengery -> Fő u. balkanyar kisodródás, megelőzve komoly ellenkormányzással...

A fogyasztás.
Kicsivel több, mint 4 literrel kijöttem egy alkalommal, amikor teljesen erre a témára mentem rá. Pontosan nem tudom, mert nincs fedélzeti computer.
Amúgy nem tudok mérvadó adatot mondani, mert nem sajnálom a kocsit dinamikusan használni, kihuzatni, jól visszakapcsolni, szóval városban 7-8 körül is megeszik alattam. Ennél kevesebből ki lehet jönni.

Megbízhatóság, hiba.
A központi zár, illetve inkább úgy mondanám, a bal oldali zár ha vizet kap, megakad félúton. 2-szer javíttattam, mindannyiszor hiába. Gyárilag rossz. Ez azért kellemetlen, mert a Fabia-n van egy olyan 'kényelmi funkció', hogy ha tovább tartod nyitó állásban a kulcsot, akkor leengedi az ablakokat (és záró állásban fel). El lehet képzelni, amikor szatyrokkal kotródik ki az ember a boltból, kulcs be, balra el és mennél hátra a csomagtartóba bepakolni, erre az ablak megy lefelé. :)
A hátsó ablakmosó csöve 2x lecsúszott, másodszorra sikerült visszarakniuk a szervizeseknek úgy, hogy azóta nincs vele gond.
A műszerfal recseg/ropog zörög, mert valamilyen iránytartó csavarozás rosszul lett megtervezve. Ezt csak úgy lehet javítani, ha az ember odavág a kormány és a szélvédő közé.
A gyári hangszóró papírmembrános, elvileg 45W-os, de egy 45W-os erősítőtől kilyukadt az egyik, cserélni kellett.

Ami tetszik.
Az autó szép, egyedi, nagyon eltalált a külalakja. Könnyű vele parkolni. Az 1.2HTP motor normálisan használva takarékos, városban dinamikus és halk. A váltó határozott, rövid úton jár, mintaszerű. A hátul utazók számára ebben a kategóriában tiszteletre méltó hely van, bár 5 személynek kényelmetlen az autó.
A rakodási lehetőség nagyon kedvező. Amilyen picinek tűnik a hely, annyira jól elfér minden, csak variálni kell vele. A dönthető hátsó ülésnek köszönhetően a csomagtartóban elfér egy komolyabb fűnyíró; az aránylag könnyű szerkezetnek hála, kioldott hátsó üléssorral, a csomagokkal kétoldalról támasztva, pakolható a kocsi az első ülésekig.

Szerkesztette: Omega 2005. 12. 18. 16:41 -kor

#766 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 16:54

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 17:33

Az én szutyok Alfám 10 litert eszik és hetente 3-szor viszem szervízbe minden ami elromolhat már elromlott benne  :mad:  Ne vegyetek SOHA OLASZ AUTÓT!!!!!  :o

A következő autóm egy német csúcstechnikás BMW vagy Mercedesz vagy Ajudi lesz mert erre azt mondja a nép hogy JÓ! A nép szava pedig szent!  :respect:

:p

:p  :p  :p JAJ TE SZEGÍNY  :p  :p  :p
"mi" szóltunk látodlátod  Kép

#767 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 16:57

Idézet: Omega - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 17:34

A gyári hangszóró papírmembrános, elvileg 45W-os, de egy 45W-os erősítőtől kilyukadt az egyik, cserélni kellett.

ja,időközben én elposszantottam a 2. szettet is vmi maniac sound system v mi a faxom volt
többet nem veszek suxot  :omg:
sal-t sem
valszeg pioneer lesz vagy blaupunkt  :up:

#768 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 17:00

Idézet: somafero - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 16:57

ja,időközben én elposszantottam a 2. szettet is vmi maniac sound system v mi a faxom volt
többet nem veszek suxot  :omg:
sal-t sem
valszeg pioneer lesz vagy blaupunkt  :up:

Pioneer-t vettem én is, vászonmembránost, az bírja. :)  HW Tuning (Villtek) ad normális áron és szerelnek is be. :up:

#769 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 17:16

Kép :omg:
www.shokk.hu  :up:

#770 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 17:17

Kép:lol:

#771 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 17:19

Kép :D

#772 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 17:22

;) http://service.futur...e?3dm05=1576364

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  er2.JPG (0byte)
    Letöltések:: 1

#773 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 17:59

http://www.hardwareo...ta/lista/4.html

:o

#774 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 18:23

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 17:59

Nagyszerű, én vagyok a 14. :)

#775 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 18:44

Szutyok net bazze nemtok egy normálisat CS-zni mert ugrál a pingem és kibasz a szerver... ez is olyan mint az olasz autók hol jók hol nem de inkább nem :p

#776 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 18:47

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 18:44

Szutyok net bazze nemtok egy normálisat CS-zni mert ugrál a pingem és kibasz a szerver... ez is olyan mint az olasz autók hol jók hol nem de inkább nem :p

Gyere CoD2-zni :)
Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )

#777 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Szal kocsi!

Sok problémám még nem volt vele. Szervízzel annál jobban. Megtolattam egy nyírfát, hátul behorpadt, de nem jött le a festék. Elvittem a kanizsai szervízbe, hogy üssék ki, hiszen festeni nem kell. Hát mire végeztek már kellett.

Hibák: A bal első ajtó kitámasztója tönkre ment a sok nyitogatástól, a kabátom bele akadt az ülés állító tekerőjébe, jól le is kapta róla a műanyagot. A hátsó ablakmosó csöve lecsúszott (lol mi? minden kocsin ez van) és az ajtóba folyik a víz (már ha van benn :) ). Ezt is megcsinálták a kanizsai szervízben. Azóta is oda folyik. Holnap viszem keszthelyre 30.000-es szervízre, majd talán ott. Az első szervíz 17K volt a másodikra előzetesen 22K-t mondtak. Majd meglátjuk.

Eddig nem nyikorog semmi, de szerintem az anyagminőségből kiindulva fog. Tetszik a hátsó ülés, hogy a támlát több ponton lehet rögzíteni, ha lehajtom beakad, nem hajlik vissza magától. Nem tetszik a kalaptartó, nagy balfasz volt aki kitalálta, mert csak ha teljesen le van hajtva akkor fér ki a kocsiból. Nem tetszik, hogy nem autómatán és csak gyújtással működik az ablak. Nem tetszik, hogy ha benne hagyom a kulcsot akkor csipog, emiatt nem veszem észre, hogy rajt maradt a világítás. A világításkapcsoló fehérrel van megvilágítva, a műszerfal egyébként piros. Ennek az okát nem nagyon vágom  :confused: A gyári hangszórók természetesen szarok, de ez annyira nem foglalkoztat.

Ezen kívül, minden ok. Annak ellenére, hogy szar a futómű (mármint maga a merev tengelyes konstrukció) eddig bajba nem kerültem, pedig nem kímélem. Talán a 185-ös gumik miatt mikor olyan helyzetbe kerültem, hogy elvileg fel kellett volna, hogy boruljon nem borult. Fogyasztás 7 akár tél akár nyár van. Egyszer mentem pestre és roppant siettem akkor 10 volt, de autópálya folyamatos 160-170 volt. Annak ellenére, hogy ilyen magas, különösebben nem szélérzékeny. Ezen is meglepődtem. Az első gumit jobban koptatja, mint a hátsót ez már most látszik, túl erős a motor ehhez a kocsihoz.

Hát így hírtelen ennyi.
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#778 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

...

#779 Felhasználó inaktív   BandiTar 

• Tag
  • PipaPipa

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 19:44

KONFIG: Asus A8N-E, X2 4200+, ASUS 1950Pro, 2 GB A-Data, Maxtor 300Gb,WD 320Gb, Hyundai Imagequest L72D, Logitech Mx 518, Genius Slim Star Pro, Audigy2, Genius SW-5.1 Home Theatre, FSP Bluestorm 500, Vízhűtés(Alphacool+házibarkács)

#780 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 18:51

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 19:44

apropó net
az mitő van h pl www.hasznaltauto.hu nálam hetek óta nm jön be?
Brian ötlet?  :think:

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.