HWSW Informatikai Kerekasztal: Logitech® G15 Gaming Keyboard - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (24 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Logitech® G15 Gaming Keyboard http://www.logitech.com Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Sir Zoltán 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 29. 18:53

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2005. dec. 28., szerda - 16:51

A billentyűvásár topicban van a vége felé, nyunyu jóvoltából egy rajz a két kiosztásbeli különbségekről ;)

Köszi megtaláltam!

Ahogy láttom sok külömbség nincs köztük, de ami van azt is csak meg kell szokni!

#22 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 12. 29. 19:19

Idézet: Sir Zoltán - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 18:53

Köszi megtaláltam!

Ahogy láttom sok külömbség nincs köztük, de ami van azt is csak meg kell szokni!

Igen, hamar megszokható ;)

#23 Felhasználó inaktív   Mekré 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 04. 10:49

Én is megvettem, valami oltári!

Volt eddig is világítós billentyűzetem (Revoltec) de az nem igazán jött be, mert ott maga a gombok világítottak, itt meg a betű....mesés ! :D

Kicsit borsos az ára ,de Logitech minőséget kap az ember...

Ja igen, a Revoltec bill.ben kiégett a "lámpa" és nem világit már...élt kb 4 hónapig,de mint billentyűzet műxik... :D

#24 Felhasználó inaktív   Mekré 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 14:24

Játék lámpaoltás után: A megvilágított billentyűk nappali fényben és éjjel egyaránt könnyedén felismerhetők. A késő éjjeli játszmákhoz három különböző háttérvilágítási szint közül választhat.

Ezt meg hogy kell érteni? Szó szerint 3 különböző szín, vagy a kék 3 árnyalata...világos sötést stb?

Félreértés ne essék :) ,megvan a billentyűzet, de a szoftverét nem tettem fel, most meg melóhelyen vagyok :p

Szerkesztette: Mekré 2006. 01. 04. 14:28 -kor

#25 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 15:35

Idézet: Mekré - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 14:24

Játék lámpaoltás után: A megvilágított billentyűk nappali fényben és éjjel egyaránt könnyedén felismerhetők. A késő éjjeli játszmákhoz három különböző háttérvilágítási szint közül választhat.

Ezt meg hogy kell érteni? Szó szerint 3 különböző szín, vagy a kék 3 árnyalata...világos sötést stb?

Félreértés ne essék :) ,megvan a billentyűzet, de a szoftverét nem tettem fel, most meg melóhelyen vagyok :p

Nem három szín. Hanem három SZINT között. Magyarán milyen intezitású a háttérvilágítás fényereje.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#26 Felhasználó inaktív   nyikszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 10:57

Nem akarok senkit elkesríteni, de tegnap magyar kiosztással láttam Saturnban  ;)

Szerkesztette: nyikszi 2006. 01. 06. 10:57 -kor

#27 Felhasználó inaktív   Mekré 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 11:46

Hát igen olvasni tudni kell...3 megilágitási szint.... :D

#28 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 14:21

Idézet: nyikszi - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 10:57

Nem akarok senkit elkesríteni, de tegnap magyar kiosztással láttam Saturnban  ;)

Nem kevered valamivel ? mert ÍNEM adtak ki magyart.

#29 Felhasználó inaktív   Sir Zoltán 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 19:18

Idézet: nyikszi - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 11:57

Te biztos jól láttad én is ugy tudom hogy nem adtak ki magyart de ha igen akor veszek egyet!

#30 Felhasználó inaktív   Tamtam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 09:04

Szándékozom egy ilyet venni, kérdésem, hogy hőmérsékleteket, ventiket is ki lehet iratni vele, CPU, GPU stb.?
1. ASUS P5K D/W ¤ Q6600^TRU120E ¤ Sapphire 4870X2 ¤ 2x1GB ST T1000 ¤ F1 750GB ¤ CM Stacker 832 ¤
2. Abit KN8U ¤ X2 3800+ ¤ 8600GTS256 ¤ 2x0.5GB Adata DDR566 ¤
3. Dell GX280 slim
4. Popcorn A110 + 1TB Samsung EG

#31 Felhasználó inaktív   Tamtam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 18:45

Idézet: Tamtam - Dátum: 2006. jan. 11., szerda - 10:04

Szándékozom egy ilyet venni, kérdésem, hogy hőmérsékleteket, ventiket is ki lehet iratni vele, CPU, GPU stb.?

persze hogy van, megtaláltam :D  :smoker:
http://soulfly.stran...ru/IMG_9281.jpg
Kép
http://www.g15mods.c...wtopic.php?t=94

Szerkesztette: Tamtam 2006. 01. 11. 18:46 -kor

1. ASUS P5K D/W ¤ Q6600^TRU120E ¤ Sapphire 4870X2 ¤ 2x1GB ST T1000 ¤ F1 750GB ¤ CM Stacker 832 ¤
2. Abit KN8U ¤ X2 3800+ ¤ 8600GTS256 ¤ 2x0.5GB Adata DDR566 ¤
3. Dell GX280 slim
4. Popcorn A110 + 1TB Samsung EG

#32 Felhasználó inaktív   Lev Andropov 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 15:15

Sziasztok skacok!
Azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy ezen a gyönyörű bill-en ugyebár nincsenek magyar ékezetek
és ezeket esetleg elő lehet-e csalogatni valahogyan?!  :confused:
Mert szeretnék egyre beruházni, de csak azzal a feltéttelell ha magyarul lehet vele írni.......
( értem ezalatt az ékezetek használatát... )

Köszi előre is a segítséget!!!!  :respect:

#33 Felhasználó inaktív   pojzon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 15:56

Idézet: Lev Andropov - Dátum: 2006. jan. 12., csütörtök - 15:15

Sziasztok skacok!
Azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy ezen a gyönyörű bill-en ugyebár nincsenek magyar ékezetek
és ezeket esetleg elő lehet-e csalogatni valahogyan?!  :confused:
Mert szeretnék egyre beruházni, de csak azzal a feltéttelell ha magyarul lehet vele írni.......
( értem ezalatt az ékezetek használatát... )

Köszi előre is a segítséget!!!!  :respect:

Ezzel nem lesz gond, mert nem a billentyűre ráírtakat tudja, hanem attól függ, hogy a nyelvi beállításaid milyenek. Amennyiben magyarra van állítva úgy akár ciril betüs billentyűvel is tudsz magyarul írni. :)

#34 Felhasználó inaktív   Lev Andropov 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 13. 12:18

Köszi a gyors választ!  ;)

Még 1 kérdésem lenne! ( azaz 2 )
Sztetek honnan lenne érdemes megrendelni , én Győr-moson-ba lakom és a postaköltség is számít egy picit, ja meg a kiszállítási idő sem lenne elhanyagolható  :D ( merrt 1ik helyen azt olvastam hogy:
link postázán 1-2 hónapon belül  :eek:  , na lol azért ezegy kicsit mellbevágott  )

a másik pedig, hogy a G15-ön nincsen hely az Í ( a shift hosszabb ) illetve Ű ( az enter elhelyezkedése végett ) billentyűnek és ezt csak valamely bill. kombinációval lehet előhozni ugye?

Köszi előre is!!

Minden jót!

üdv.

#35 Felhasználó inaktív   M3nyus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 13. 12:28

Idézet: Lev Andropov - Dátum: 2006. jan. 13., péntek - 13:18

Köszi a gyors választ!  ;)

Még 1 kérdésem lenne! ( azaz 2 )
Sztetek honnan lenne érdemes megrendelni , én Győr-moson-ba lakom és a postaköltség is számít egy picit, ja meg a kiszállítási idő sem lenne elhanyagolható  :D ( merrt 1ik helyen azt olvastam hogy:
link postázán 1-2 hónapon belül  :eek:  , na lol azért ezegy kicsit mellbevágott  )

a másik pedig, hogy a G15-ön nincsen hely az Í ( a shift hosszabb ) illetve Ű ( az enter elhelyezkedése végett ) billentyűnek és ezt csak valamely bill. kombinációval lehet előhozni ugye?

Köszi előre is!!

Minden jót!

üdv.

űűűűűűű az van  :D  amint látod.. mert g15 el irok ám!:p ITT és ITT nézd meg hol mennyi a g15 ! nemfogsz benen csalódni  :cool:  főleg ha addig kiadnak egy normális szoftvert  :confused:  :reklamacio:  :)

#36 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 22:51

Most vettem észre... hogy az A betűmnél kezd lekopni a billről a fekte festék, és ott is kéken világít ahol nem kellene... mivel én sokat játszom az A betű használatban van, de az egyetlengy billentyű ami sokat találkozhat, a körmömmel, pedig nincs nagy körmöm... mivel elég sokat játszom így használom is rendesen, nade ez gamer keyboardnak van tervezve :s :mad:

#37 Felhasználó inaktív   M3nyus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 23:03

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 23:51

Most vettem észre... hogy az A betűmnél kezd lekopni a billről a fekte festék, és ott is kéken világít ahol nem kellene... mivel én sokat játszom az A betű használatban van, de az egyetlengy billentyű ami sokat találkozhat, a körmömmel, pedig nincs nagy körmöm... mivel elég sokat játszom így használom is rendesen, nade ez gamer keyboardnak van tervezve :s :mad:

Haveromnak is kezd kopni.. ö elég sokat használja a WASD ot..  :(  ez igy angyon nemlessz joo.. valkami 8 millio leütést virnak.. a végére meg már egész kék leszs mert lekpoik mindnehonann? :D  kezdek félni :(  :smoker:

#38 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 23:11

Idézet: M3nyus - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 23:03

Haveromnak is kezd kopni.. ö elég sokat használja a WASD ot..  :(  ez igy angyon nemlessz joo.. valkami 8 millio leütést virnak.. a végére meg már egész kék leszs mert lekpoik mindnehonann? :D  kezdek félni :(  :smoker:

én most alternetív megoldásnak elővettem az ollot meg a celluxot, aztán tettem ra egy vékony védő réteget, eszem megáll, tettem az MX 1000-re is ott a Logitech Felirat kezdett lekopni, de időben intubáltam :D

#39 Felhasználó inaktív   M3nyus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 15. 10:06

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. jan. 15., vasárnap - 0:11

én most alternetív megoldásnak elővettem az ollot meg a celluxot, aztán tettem ra egy vékony védő réteget, eszem megáll, tettem az MX 1000-re is ott a Logitech Felirat kezdett lekopni, de időben intubáltam :D

LOL :D  De mien már hogy a 17 ropis bill szétmegy és a teszkos 1000 forintos meg virja? ez kicsit aggasztó :(  :reklamacio:

#40 Felhasználó inaktív   Lev Andropov 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 15. 11:48

Nah basszus! Ezt előbb is mondhattátok volna skacok!  :D   :think:   :eek:
a rendelést már leadtam....  :reklamacio:   :reklamacio:   :cool:

...úristen (  Most Wanted-ezek elég rendesen  :cool:  ) én lehet pár nap alatt meg fogok vakulni a kék fénytől, mert hogy a nyilakon nem lesz festék az FIX!!!! 
a mostani billem-en ( Logitech Internet Navigator Black ) is kezd lejönni pedig ez asztán odab@sz kivitelezés és minőség szempontjábol olyan ütéseket kibirt  :omg:  hogy le a kalappal....... :respect:

Szerkesztette: Lev Andropov 2006. 01. 15. 11:55 -kor

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.