HWSW Informatikai Kerekasztal: Logitech® G15 Gaming Keyboard - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Logitech® G15 Gaming Keyboard http://www.logitech.com Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   sohta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 17. 21:21

Idézet: M3nyus - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 19:17

Nekem is volt g15 öm, és csak jookat tudok róla mondani  :)  nagyon finomak a gombjai, yolan selymes tapintásuak, és jool lehet érezni a nyomáspontjukat is.Elég hamar meglehet szokni a gépelést vele.Elöször volt 1-2 hiba a szoftverébe, de a késöbi kiadásúba már eltünt.Elkelett adnom, mert kellet másra a pénz, és most egy revoltec lightboard XL 2 őt vettem, mert nemfért volna el a g15 az egérpadom miatt  :(  Billentyűzetek

Ha programozható gombokat akarsz, amik működnek is, akkor logitech  ;)  Van csomo bill, aminek lehet elvileg programozni, meg iylen yolan médiabillentyűi vannak, és nagyonsok esetben neműködnek  :reklamacio:  bár most mükszik eza  revoltech ligtboard médiagombjai  :cool:

Nézegettem árlistákat, természetesen szinte sehol sem volt feltünteve helyben, kivéve egyetlen boltot, de az meg hétvégén egyáltalán nincs nyitva, így holnap lesz a rákérdezés napja telefonon. 16.000 alatt volt a listában. Ez szimpatikus, csak legyen is. Legvégsőesetben Pestről rendelek egyet 16k-17k +futár költség áron. Talán kijön egy ezres alatt a futár, így a MM-hoz képest bentebb vagyok 2k-val.

MediMarkt-ban haver látott kirakva, de ott biza 19.900-ba mérik.
Sose nézz hátra, mert véletlenül lefejelsz egy oszlopot :)

#202 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 09. 17. 22:56

Nagyon jó bill, jól választottál ;)

Egyre többünknek van G15-öse ;)

#203 Felhasználó inaktív   Joe_Muad_Dib 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 18. 07:57

Idézet: sohta - Dátum: 2006. szept. 17., vasárnap - 22:21

Nézegettem árlistákat, természetesen szinte sehol sem volt feltünteve helyben, kivéve egyetlen boltot, de az meg hétvégén egyáltalán nincs nyitva, így holnap lesz a rákérdezés napja telefonon. 16.000 alatt volt a listában. Ez szimpatikus, csak legyen is. Legvégsőesetben Pestről rendelek egyet 16k-17k +futár költség áron. Talán kijön egy ezres alatt a futár, így a MM-hoz képest bentebb vagyok 2k-val.

MediMarkt-ban haver látott kirakva, de ott biza 19.900-ba mérik.

Én Csirkétől vettem itt egyet a HWSW-n.

#204 Felhasználó inaktív   Joe_Muad_Dib 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 18. 22:12

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 0:51

Ez a jelenség 64 bites rendszeren figyelhető meg főként szerintem...

Ok-ok DE hogyan lehet eltüntetni mert olvasatlan e-mailt ír. Én outlookot használok és NINCS olvasatlan e-mailem. Egyszerűen kapcsoljam ezt a funkciót ki mert nincs rá magyarázat?????

Más: légyszi ne röhögjetek de olyan történik a gépemmel amitől kétségbe esek. Most iexploreről írok mert ha firefoxal bejövök ebbe a topicba akkor kilép. Mégegyszer mondom: ha a firefoxal belépek ezen topic első oldalára akkor leáll a firefox. Na ilyenkor mi van???

Köv: valami angolul jól tudó nem akarna feltenni ide egy olyan sorozatot hogy hogyan lehetne használni az LCDStudio-t. Találtam olyan oldalt ami elmagyarázta és tök jól kiraktam hogy mennyi bájt van még a wincsin, de pl a hőmérsékletet nem tom kiíratni. Kérlek valaki segítsen ha van ideje, de pls. most ne csak egy angol forum linket dobjon mert én buta vagyok hozzá.

#205 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 18. 23:06

Idézet: Joe_Muad_Dib - Dátum: 2006. szept. 18., hétfő - 23:12

Ok-ok DE hogyan lehet eltüntetni mert olvasatlan e-mailt ír. Én outlookot használok és NINCS olvasatlan e-mailem. Egyszerűen kapcsoljam ezt a funkciót ki mert nincs rá magyarázat?????

Más: légyszi ne röhögjetek de olyan történik a gépemmel amitől kétségbe esek. Most iexploreről írok mert ha firefoxal bejövök ebbe a topicba akkor kilép. Mégegyszer mondom: ha a firefoxal belépek ezen topic első oldalára akkor leáll a firefox. Na ilyenkor mi van???

Köv: valami angolul jól tudó nem akarna feltenni ide egy olyan sorozatot hogy hogyan lehetne használni az LCDStudio-t. Találtam olyan oldalt ami elmagyarázta és tök jól kiraktam hogy mennyi bájt van még a wincsin, de pl a hőmérsékletet nem tom kiíratni. Kérlek valaki segítsen ha van ideje, de pls. most ne csak egy angol forum linket dobjon mert én buta vagyok hozzá.

A hőmérséklet kijelzéséhez kell egy olyan program is, amiről eljut az adat a kijelzőre, pl Motherboard monitor , Speedfan ilyesmi.

#206 Felhasználó inaktív   Joe_Muad_Dib 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 12:02

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 0:06

A hőmérséklet kijelzéséhez kell egy olyan program is, amiről eljut az adat a kijelzőre, pl Motherboard monitor , Speedfan ilyesmi.

Köszi

#207 Felhasználó inaktív   sohta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:28

Idézet: Joe_Muad_Dib - Dátum: 2006. szept. 18., hétfő - 8:57

Én Csirkétől vettem itt egyet a HWSW-n.

Na úgy állok jelenleg, hogy a legjobban úgy járok, ha a MediaMarkt-ban veszem meg 19.990Ft-ért.

Csirkétől is 21k körül lenne szállítással együtt.

Végigérdeklődtem az online boltokat, de jelenleg nincs raktáron. Állítólag (ezt mondták az egyik boltban) jelenleg nincs nagykerben Mo.-on ilyen bill. Minimum 1-2 hét mire lesz.

Most muszály vagyok MM-ből venni pedig hülye azért nem vagyok

#208 Felhasználó inaktív   sohta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 20:13

Idézet: sohta - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 14:28

Most muszály vagyok MM-ből venni pedig hülye azért nem vagyok

Haverom megvette MM-ben, de még nem sikerült eljuttatnia hozzám. Majd holnap reggel kerül a kezembe. Azért megteszteltettem haverral és úgy tűnik, hogy működik  ;)

#209 Felhasználó inaktív   Mekré 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 22. 17:30

Nekem G15 előtt egy Revoltec bill-em volt, de mondom mi volt ami  miatt megutálltam :)
Pro:
+olcsóbb mint a G15
+szép kék szine lesz a szobának :)
Kontra:
- Nem mindegy hogy a billyentyű gomb, vagy pedig a billentyűn a gomb világít...nos itt kollektive a klaviatura világított, elsőre nem volt zavaró de hosszú távon piszok mód zavaró. Ég és föld a különbség a G15 és a Rev. XL közt, G15-ön még a fényerőt is lehet szabályozni, s a legerősebb sem zavaró.
-Apropó beadta a kulcsot a billentyűzet világításáért felelő led/ek... :)
-hangosak a gombok (nekem ropogtak). + a D betü szorult egy idő után - semmi kaja inkabb az intenzív használat miatt.

#210 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 22. 19:49

Idézet: Mekré - Dátum: 2006. szept. 22., péntek - 18:30

Nekem G15 előtt egy Revoltec bill-em volt, de mondom mi volt ami  miatt megutálltam :)
Pro:
+olcsóbb mint a G15
+szép kék szine lesz a szobának :)
Kontra:
- Nem mindegy hogy a billyentyű gomb, vagy pedig a billentyűn a gomb világít...nos itt kollektive a klaviatura világított, elsőre nem volt zavaró de hosszú távon piszok mód zavaró. Ég és föld a különbség a G15 és a Rev. XL közt, G15-ön még a fényerőt is lehet szabályozni, s a legerősebb sem zavaró.
-Apropó beadta a kulcsot a billentyűzet világításáért felelő led/ek... :)
-hangosak a gombok (nekem ropogtak). + a D betü szorult egy idő után - semmi kaja inkabb az intenzív használat miatt.

jól beszélsz, izéé... írsz :)

Kiegészíteném, hogy a revoltecnek van egy másik hibája is, legalábbis annak a két példánynak detto ugyanaz volt amelyiket láttam, és az egyik az én tulajdonom volt a revoltec billből... szóval a bal oldali space támasztó oszlop hiányzott így játékra nagyon nem volt megfelelő.. sőt fórumozáskor is idegesítő volt ;)

#211 Felhasználó inaktív   M3nyus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 23. 09:03

Nekem még mükszik midnen a revoltecen  :) Mekré a gombról a felirat nemkopot le egy idő után?én csak attolfélek.. :think:

#212 Felhasználó inaktív   Mekré 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 25. 16:37

Szia

Bocs, nem voltam neten egy ideig...

Bizony kopott az is, mivel félig munkára félig játékra (WASD gombok) hasaznaltam kopott itt ott ....

Ám ez a "festett" billentyűk hátránya, a régi fehér billentyűkkel szemben :) kopnak...nekem a G15 is kopik, ez van.

Előző oldalon írta egy fórumozó , hogy lézergravírozással akarja ezt a hibát (?) megoldani...kérdezem: hogy sikerült?

G15 másik előnye, hogy a gombok kipattinthatóak nagyon egyszerüen...

#213 Felhasználó inaktív   hgyurci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 07:53

Jé, él még a topic!  ;)

Nekem közel 10 hónap után kopott meg a WASD, maszkoló fóliából pici négyzettel leragasztottam a bötüt, és matt feketével lefújtam a gombot, egész jó lett.
Nekem ennyi idő alatt a noname dolgok beadták a kulcsot nem csak megkoptak, szóval elégedett vagyok!
Gigabyte GA-P35C-DS3R, Core 2 Duo E8200, 2X1GB 1066MHz, 8600GT 512MB, 80GB samsung HDD, 160GB samsung, 250GB Samsung, LG-GSA-6147B, Chieftec 400w, Microsoft Sidewinder , Logitech G15, Steelpad 5L, Zalman Theater 6M
Látogasd meg a klánunkat! -> www.vaticlan.net

#214 Felhasználó inaktív   Catyus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 30. 21:48

Sziasztok!
Én is vettem egyet!

:))

De még nem jöttem rá hogyan müködik az lcd studio.

#215 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 30. 22:55

Idézet: Mekré - Dátum: 2006. szept. 25., hétfő - 17:37

Szia

Bocs, nem voltam neten egy ideig...

Bizony kopott az is, mivel félig munkára félig játékra (WASD gombok) hasaznaltam kopott itt ott ....

Ám ez a "festett" billentyűk hátránya, a régi fehér billentyűkkel szemben :) kopnak...nekem a G15 is kopik, ez van.

Előző oldalon írta egy fórumozó , hogy lézergravírozással akarja ezt a hibát (?) megoldani...kérdezem: hogy sikerült?

G15 másik előnye, hogy a gombok kipattinthatóak nagyon egyszerüen...

Kipattintani a g15 gombjait még nem mertem, túl drága volt ahoz, hogy ...

a másik meg az, hogy a gombok világítására is vigyázni kell, nehogy gáz legyen vele...

#216 Felhasználó inaktív   Joe_Muad_Dib 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 06:37

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. szept. 30., szombat - 23:55

Kipattintani a g15 gombjait még nem mertem, túl drága volt ahoz, hogy ...

a másik meg az, hogy a gombok világítására is vigyázni kell, nehogy gáz legyen vele...

Pedig hidd el hogy simán ki lehet pattintantani (pl. y-z). A  világításnak nem lesz baja mert a fény lentebbről jön.

#217 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 11:10

Idézet: Joe_Muad_Dib - Dátum: 2006. okt. 1., vasárnap - 7:37

Pedig hidd el hogy simán ki lehet pattintantani (pl. y-z). A  világításnak nem lesz baja mert a fény lentebbről jön.

Elhiszem ;) A magamrészéről úgy tisztítottam ki a sok szőszmőszt, hogy egyrészt sűrített levegővel a maradékot meg úgy hogy őiha tisztító kendőt mely kapható a hipermarketekben is, én is ott vásároltam, szóval vékonyan közzé befektetve az egyik csücskét kint hagyva egyik oldalról a másikra átmozgaztva kiszedte a sok hajszálat meg szöszmöszt, most hogy átköltöztünk, nagy takarítás kellett :)

#218 Felhasználó inaktív   Bator92 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 10. 15. 10:41

Hellosztok!
Nem régiben lettem én is tulajdonosa egy ilyen billnek!
És nagyon meg vagyok vele elégedve! Nem tudtok valami használati útmutatót vagy magyarosítást az lcd studiohoz?
Ha igen pls link!

#219 Felhasználó inaktív   Bator92 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 10. 15. 10:46

Még egy kérdés a Speedfannál honna tudjam hogy minek a hőmérsékletét mutatja pl.: Temp1?  :think:

#220 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 20. 10:32

Megjelent a legújabb Everest (3.50), amely már támogatja az LCD kijelzőt! :)

Kép
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.