Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 18:50
milyen a jatek azonkivul hogy nincs benne kihivas? meghogy starforceos.
engem idegesit, hogy 2-3 versen van egy sorozatban, és mire megszokom az autó viselkedését, már jön is a követetkező sorozat.
persze mondhatjuk, hogy jujj de jó, vagy egymillió féle autóval/versenyszámban próbálhatod ki magad.
kicsit arcade kicsit simulator, vagyis mondjuk a colin4-hez képest arcade, de egy nfs:mw-hez képest tiszta élethű

példa: letörte valami majom a hátsó vezetőszárnyát a verdámnak (valami formulaautó) és semmi változás nem volt a viselkedésben...
AI kifejezetten uninteligens, és ráadásul néha meglepően agressziv, de az élethez nem sok köze van... általában azonban sokkal jobban féltik az autóikat, mint a toca rd1-ben. és már nem akarnak mindenáron kilökni, ha letaszitod őket az ideális ivről. viszont az esetek nagy részében tök nulla. volt olyan verseny, ahol 2 kategória indul együtt (british gp valami) és utolsó helyről rajtolva ugy lettem első, hogy a másik - jóval gyorsabb és erősebb autóval haladó - kategórián is átgázoltam.
egyenesben nyomják, de kanyarodni nem tudnak. lehet nem normalon kellene játszanom, fene tudja. (normal van meg high)
ami jó, hogy végre kapcsolható az időmérő. ha nem vagyok lusta, akkor ott megtanulom az autó vislekedését, és porig alázom őket versenyen.
jó válasz?
nekem amugy tökéletesen megy, hiába starforce meg anyámkinja. (értsd: nem kell lehúzgálni semmit)
viszont kipróbáltam kormánnyal, és nem megy. vagy irányithatalan, vagy nem sikerült belőni (valami alap trust kormány)
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP
Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2