HWSW Informatikai Kerekasztal: ToCA Race Driver 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ToCA Race Driver 3

#261 Felhasználó inaktív   SimaSuna 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 20. 18:32

Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 17:11

Kedves ember.
Ezek után akkor sem mennék oda ha a tied lenne az 1etlen server  :cool:
(1 kezemen meg tudom számolni nekem hányszor köszöntek vissza a kül servereken)

én álltalában ha bemegyek vhova köszönök..
legalább annyit mint h Sziasztok.

eddig aki  jött az köszönt

ki van irva h Hungary Or Ban..
nem tudhatom h ki magyar és ki nem..remélem ez világos...

ha nem jössz a szerverre nem jössz..nem kötelező..

na byez:D

písz

#262 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 20. 18:34

Azon kodolkodtam, hogy mi van, ha valaki - magyarként - megszokásból, vagy pusztán csak azért, mert rövid, annyit ír, hogy "Hi". Ez alapján nehéz lesz beazonsítani a nemzetiségét. :D

Szerkesztette: _DooM_ 2006. 07. 20. 18:35 -kor

<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#263 Felhasználó inaktív   SimaSuna 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 18:37

Idézet: _DooM_ - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 18:34

Azon kodolkodtam, hogy mi van, ha valaki - magyarként - megszokásból, vagy pusztán csak azért, mert rövid, annyit ír, hogy "Hi". Ez alapján nehéz lesz beazonsítani a nemzetiségét. :D

Téged nem volt nehéz azonosítan Doom :D
de ijen krixkraxos izéket nehéz..

de megkérdezem őkez h: You HUN xy?...

#264 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 20. 18:40

Idézet: SimaSuna - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 19:37

Téged nem volt nehéz azonosítan Doom :D
de ijen krixkraxos izéket nehéz..

de megkérdezem őkez h: You HUN xy?...

És ha azt mondja: "Yes."?  :think:  :omg:

szerk: ja, Tsókolom.

Szerkesztette: gazdi 2006. 07. 20. 18:40 -kor

Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#265 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 19:14

Idézet: _DooM_ - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 17:51

Értem. Mégegyszer végignyomkodom az összes lehetséges kombinációt. :Đ

De ha nem én indítom a server-t (már pedig ilyet nem nagyon szeretek elvállalni; s most se fogom) akkor is bekavar? :think: Mondjuk alap, hogy mindennemű letöltést megállítok (néha azért csorgatom le a cuccot 50k-val :D), ha online játszok. Ez esetben akkor hatványozottabban fogok erre figyelni. :)

Asszem elég egyértelmüen fogalmaztam..a szervert indítónak! és rajta keresztül mindenkinek.

Azon meg kár élcelődni, hogy belépsz egy szerverre és az a legkevesebb, hogy köszönni kell..sok külföldi és főleg német szeret magyar szerverre menni hogy a pontjait növelje, a laggjával meg hazavágja a játékot így ezzel  meglehet különböztetni tőlük mert sokan bár magyarok a nickjük legtöbbször angolos akármi..
max. 12-öt enged a játék egyszerre játszani (illetve a szervert indító sávszélétől függően lehet hogy csak hatot)..erre a 12 slotra meg magyarok jussanak ne külföldiek szerintem.

#266 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 19:45

Idézet: Flashget - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 20:14

Asszem elég egyértelmüen fogalmaztam..a szervert indítónak! és rajta keresztül mindenkinek.

Azon meg kár élcelődni, hogy belépsz egy szerverre és az a legkevesebb, hogy köszönni kell..sok külföldi és főleg német szeret magyar szerverre menni hogy a pontjait növelje, a laggjával meg hazavágja a játékot így ezzel  meglehet különböztetni tőlük mert sokan bár magyarok a nickjük legtöbbször angolos akármi..
max. 12-öt enged a játék egyszerre játszani (illetve a szervert indító sávszélétől függően lehet hogy csak hatot)..erre a 12 slotra meg magyarok jussanak ne külföldiek szerintem.

Sorry, félreértettelek. Úgy olvastam, hogy a hostolónak (és rajta keresztül mindenkinek) bekavar ha pl. én letöltök.

Én is szoktam, kivéve az olyan eseteket, amikor már nagyon pörög a játék is nincs rá idő. Pl CoD: UO-nál néha nem jut rá idő, amikor meg igen (5-10 perc múlva), akkor már minek?

A "beazonosítás" meg nagyon egyszerű, magyarul kell köszönni. :) Csak gondoltam poénkodok egyet, de ezek szerint visszafelé sült el...
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#267 Felhasználó inaktív   SimaSuna 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 20:44

Idézet: Flashget - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 19:14

http://kepfeltoltes.hu/view/060720/idok_ww...ltoltes.hu_.jpg
asszem ezek az idők születtek Hockeinheimben -.-
TAKY Thomeck SimaSuna by SG.Hu

Szerkesztette: SimaSuna 2006. 07. 20. 20:46 -kor

#268 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 22:28

Idézet: SimaSuna - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 21:44

http://kepfeltoltes.hu/view/060720/idok_ww...ltoltes.hu_.jpg
asszem ezek az idők születtek Hockeinheimben -.-
TAKY Thomeck SimaSuna by SG.Hu

Hű az anyját, ezt még gyakorolnom kell. Mentségemre legyen mondva, hogy eddig csak a 2 demojával játszottam ezen a pályán, a 3-mal meg nem volt még túl sok időm játszani. (ez volt az első ToCA 3 multim :) )

#269 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 21. 09:09

Kipróbáltam tegnap este, pár grafikai okú fagyás után megtaláltam azt a beállítást, amit még elvisel a gépem, egész szép és jó. A gépek billentyűzettel is jól irányíthatók, kivéve persze a rally részeket (hogy ez minek kellett bele...). A GT Light osztály már farol kicsit, az izomautókat ezért inkább meghagytam a nyugodtabb ma estére. Talán ideje lesz előásnom a kormányomat.
Milyen pályákon/autókkal mentek multiban (Tier)? Meddig érdemes felmennem szólóban, mielőtt csatlakozok?

szerk: ja, nehézség - messze vagyok az átlagos szg-es autóversenyzőtől, de semmilyen problémát nem okozott az eddigi versenyek nagy előnnyel történő megnyerése. Helyenként már unalmas volt.

Szerkesztette: gazdi 2006. 07. 21. 09:11 -kor

#270 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 09:15

Idézet: gazdi - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 10:09

Kipróbáltam tegnap este, pár grafikai okú fagyás után megtaláltam azt a beállítást, amit még elvisel a gépem, egész szép és jó. A gépek billentyűzettel is jól irányíthatók, kivéve persze a rally részeket (hogy ez minek kellett bele...). A GT Light osztály már farol kicsit, az izomautókat ezért inkább meghagytam a nyugodtabb ma estére. Talán ideje lesz előásnom a kormányomat.
Milyen pályákon/autókkal mentek multiban (Tier)? Meddig érdemes felmennem szólóban, mielőtt csatlakozok?

szerk: ja, nehézség - messze vagyok az átlagos szg-es autóversenyzőtől, de semmilyen problémát nem okozott az eddigi versenyek nagy előnnyel történő megnyerése. Helyenként már unalmas volt.

A single career-ban a Wallhaux vagy milyen versenyt már megcsináltad? Az szerintem elég erős futam, ha azon továbbjutsz, akkor mehet a multi is.  :)

#271 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 21. 09:50

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 10:15

A single career-ban a Wallhaux vagy milyen versenyt már megcsináltad? Az szerintem elég erős futam, ha azon továbbjutsz, akkor mehet a multi is.  :)

Wauxhall lesz az, az Opel neve az Egyesült Királyságban. Még nem tartok ott, a Tier4-ben a Muscle Car előtt állok. Jelentkezem, ha felkészültem. :) Kösz az infót.

#272 Felhasználó inaktív   SimaSuna 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 16:19

itt mindíg ekkora pangás van? :D

#273 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 16:30

Idézet: SimaSuna - Dátum: 2006. júl. 22., szombat - 17:19

itt mindíg ekkora pangás van? :D

Többnyire igen.

#274 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 16:31

Úgy egy félóra múlva tolhatnánk.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#275 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 16:31

Ezen a fórumon nincs annyi hozzászólás, mint sg-n, de legalább az összes hsz infódús, igaz skacok?  :o  :Đ
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#276 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 16:32

Idézet: dani83 - Dátum: 2006. júl. 22., szombat - 16:31

Ezen a fórumon nincs annyi hozzászólás, mint sg-n, de legalább az összes hsz infódús, igaz skacok?  :o  :Đ

Aham. <- :lol:
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#277 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 19:14

nekem ez, eddig tetszik. igy voltam a masodik resszel, aztan beadott egy olyan bajnoksagot, amit 50. probalkozasra sem tudtam megcsinalni, lenyomtak, mint allat. remelem ebben nem lesz ilyen :smoker:

#278 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 19:17

Idézet: dani83 - Dátum: 2006. júl. 22., szombat - 17:31

...

:Đ  :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#279 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 19:48

köszönöm hogy alátámasztjátok  :respect:  :Đ
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#280 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 22. 20:36

.
.
.

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.