HWSW Informatikai Kerekasztal: LCD-TV Ami monitornak is használható - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LCD-TV Ami monitornak is használható Ki mit tesztelt nézett már meg :) Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 02. 08. 12:53

Idézet: netcobra - Dátum: 2006. febr. 8., szerda - 13:51

Ezt hol olvastad?:) Lattad eloben egymas mellett a kettot? Enis a ketto kozott varialtam, de vegul a T-t vettem, formara jobban bejon, a szine is, nagyobb is egy kicsit ( :) ) es nekem a kepe is jobban tetszett, bar ez szubjektiv..

Viszont az R-típuson van hdmi-is :)

Tudtok nekem olyan boltokat sorolni, ahol 200e alatt van a samsung le26r51?
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#142 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 08. 13:19

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2006. febr. 8., szerda - 13:53

Viszont az R-típuson van hdmi-is :)

Tudtok nekem olyan boltokat sorolni, ahol 200e alatt van a samsung le26r51?

Utobbi honapokban picit olvasgattam, es mintha ugy remlene, hogy valaki olyat irt volna, hogy a 26 -osba nem ugyan olyan panel van mint a 27 -esben, hanem szemmel lathatoan is gyengebb (asszem dvd centeren, vagy az mpeg4 forumon), szoval nezd meg mielott megveszed mind2t, hatha nem irt huleseget a gyerek...

Amugy en szivem szerint messzirol kerulnem a samukat, mert amiket neztem, allitgattam, mind az lg -nek, mind a toshibanak sokkal szeb kepuk volt, plane tv adasoknal (faroudja rlz!)...

Viszont most elvileg samut igertek akciosan (eloszor ugy volt, hogy pana, mar izgultam is a hd plazmara, aztan megse), szoval ha eleg jo az ar, lehet beerem a samuval is, csak hat az r51 -esek nem tettek ram tul pozitiv benyomast, ezert inkabb a m61 -es szeriara lennek kivancsi, hatha az mar felveszi a versenyt a konkurenciaval kepminosegben...

Avagy samu plazmakrol tudtok valamit jot mondani?

#143 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 13:37

Idézet: Vertigo - Dátum: 2006. febr. 8., szerda - 14:19

Utobbi honapokban picit olvasgattam, es mintha ugy remlene, hogy valaki olyat irt volna, hogy a 26 -osba nem ugyan olyan panel van mint a 27 -esben, hanem szemmel lathatoan is gyengebb (asszem dvd centeren, vagy az mpeg4 forumon), szoval nezd meg mielott megveszed mind2t, hatha nem irt huleseget a gyerek...

Amugy en szivem szerint messzirol kerulnem a samukat, mert amiket neztem, allitgattam, mind az lg -nek, mind a toshibanak sokkal szeb kepuk volt, plane tv adasoknal (faroudja rlz!)...

Viszont most elvileg samut igertek akciosan (eloszor ugy volt, hogy pana, mar izgultam is a hd plazmara, aztan megse), szoval ha eleg jo az ar, lehet beerem a samuval is, csak hat az r51 -esek nem tettek ram tul pozitiv benyomast, ezert inkabb a m61 -es szeriara lennek kivancsi, hatha az mar felveszi a versenyt a konkurenciaval kepminosegben...

Avagy samu plazmakrol tudtok valamit jot mondani?

Jo, majd megnézem, de szerintem mindegy milyen  képenyője van szvsz mindegyik jo.
Most énis bizonytalan vagyok, maj' lesz valami :)

Plazma pff, azok bazidrágák és valami olyat olvastam még régen, hogy hamar tönkremennek, szal ez a milliomosoknak való :p bár lehet hülyeség amit mondok :D

Szerk: nincs itt valaki, akinek van samu le26r51-es készüléke, leírhatná a tapasztalatait, meg persze képeket :D

Szerkesztette: sKeLeToR 2006. 02. 08. 13:41 -kor

Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#144 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 14:06

Más forumon meg ezt írják:

Idézet

pl a LE27T51B egy senki földje, no infó róla, és a házimozi show-n az R51B-nek sokkal jobb képe volt mint ennek.

#145 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 14:28

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2006. febr. 8., szerda - 14:37

Jo, majd megnézem, de szerintem mindegy milyen  képenyője van szvsz mindegyik jo.
Most énis bizonytalan vagyok, maj' lesz valami :)

Plazma pff, azok bazidrágák és valami olyat olvastam még régen, hogy hamar tönkremennek, szal ez a milliomosoknak való :p bár lehet hülyeség amit mondok :D

Szerk: nincs itt valaki, akinek van samu le26r51-es készüléke, leírhatná a tapasztalatait, meg persze képeket :D

40-42" kornyeken ugyan ugy 6-700 kornyeken van egy valamira valo lcd, es egy HD (min. 1024x768) plazma is...

Az SD plazmak 480 sora picit keves, mert a kommersz PAL szabvany is 576 soros, a TV meg ugy is progressziven jeleniti meg, szoval interpolalas nelkul a rendes TV adast sem tudja megjeleniteni, de a HD plazmak mar a 720p -t is szepen nyomjak (az azert jonehany evig eleg lesz, sot!)...

Igen, az elettartamuk allitolag LCD -nel 60k ora, mig plazmanal 30k (kb ennyi ido alatt lesz a fenyero 50% -os), illetve plazmanal ott van a beeges veszelye...

Viszont plazman batran lehet TVt nezni annelkul, hogy a lavort a TVs fotel mellett tartod, leven az LCD minden apro hibat kihoz (analog adasnal zajos, digitalisnal kockas). A kepzajcsokkento eljarasok meg mossak a kepet mint az allat (foleg samuknal), legtudhetobb minoseget meg a faroudja chipes cuccok nyomjak TVadasnal (lg, taoshiba, meg asszem benq -kba is azt szrerelik, de az elobbi kettonel telleg jobb a TVadas minosege, benq -t meg nem lattam)...

De hat az ar az nagy ur, ha eleg vonzo akkor samu lesz belole :( (csak hat minel jobb kene, kar hogy 37" -ost nem igazan lattam samubol, 32" picit picinek tunik nekem...)

Amugy egyelore megszokott aron eszembe sem jutna cserelni, plane nem SD plazmara, avagy 300k -ert 32" -es LCD re... De hosnlo kondiciok mellett egy 40" koruli LCD -re, vagy HD plazmara, mar meggondolando...

Szerkesztette: Vertigo 2006. 02. 08. 14:32 -kor

#146 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 15:14

Hát nekem +16 cm kép nem ér meg +100e-t elég lazán a 26"-os is ;) Az akkora +-1-2 cm, mint a mostani sony 72 cm-es tévénk, ráadásul azt közelebbről is nézhetem a felbontás és a kevésbé szembaxtatása miatt, úgyhogy nekem bővel elég a 26" :)

#147 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 15:16

Hat en megneztem egymas mellett mindkettot, es a kepe alapjan dontottem a T mellett.De persze mindenki azt vesz amit akar, nem az a 10 ezer ft kulonbseg dontott..Kepminosegben nincs hiba, kabeltvm van (T.kabel), megsem zajos, de gondolom ez szolgaltatofuggo is.. Persze nem 5cmrol kell nezni, de szerintem egyik tvt se onnan szoktak..En kb 5 meterrol szoktam nezni a filmeket, tueles a kep es jok a szinek is, de ezt megelozte egy kb 5oras allitgatas, hogy minden (szamomra) tokeletes legyen..De iroasztaltol 2 meterrol nezve se zajos mar a kep..Szerintem mindenki nezze meg azokat amik kozott valasztani akar, ne az alapjan iteljen amit innen-onnan hallott..Ja es az adatlapok nagyon szepek meg jok, de nem kell mindig bedolni a marketingszovegnek, az ember inkabb higyjen a sajat szemenek..Hdmi-t tudom hogy nincs, nekem nem kell, azt sem udom eszik e vagy isszak..:)
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#148 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 15:20

Idézet: netcobra - Dátum: 2006. febr. 8., szerda - 16:16

Hat en megneztem egymas mellett mindkettot, es a kepe alapjan dontottem a T mellett.De persze mindenki azt vesz amit akar, nem az a 10 ezer ft kulonbseg dontott..Kepminosegben nincs hiba, kabeltvm van (T.kabel), megsem zajos, de gondolom ez szolgaltatofuggo is.. Persze nem 5cmrol kell nezni, de szerintem egyik tvt se onnan szoktak..En kb 5 meterrol szoktam nezni a filmeket, tueles a kep es jok a szinek is, de ezt megelozte egy kb 5oras allitgatas, hogy minden (szamomra) tokeletes legyen..De iroasztaltol 2 meterrol nezve se zajos mar a kep..Szerintem mindenki nezze meg azokat amik kozott valasztani akar, ne az alapjan iteljen amit innen-onnan hallott..Ja es az adatlapok nagyon szepek meg jok, de nem kell mindig bedolni a marketingszovegnek, az ember inkabb higyjen a sajat szemenek..Hdmi-t tudom hogy nincs, nekem nem kell, azt sem udom eszik e vagy isszak..:)

viszont nekem kell majd a hdmi, a playstation 3 miatt ugye :respect: mert akkor nem kell majd átalakítót venni hozzá és a képminősége is jobb lessz.

Egyébként te milyen messziről nézed, ha pc-n játszol :think:

#149 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 17:24

Figyusz netcobra: A samsung le27t51-es tévéd ugye 16:9-es arányú, de ha normális tévéadást nézel, tehát 4:3-asat, akkor az nem gáz, hogy 16:9-es a képernyőd? Meg tudja azt jeleníteni, nem csúszik ki a kép, vagy hogy van ez? Mindegy, hogy 4:3-as, vagy 16:9-es a kép?

#150 Felhasználó inaktív   BigKoko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 20:45

Szépen fejlődik a topic, de lassan hihetetlen számomra, hogy a Samsung termékeken kívül, nincsen senkinek mással tapasztalata. Gondolok én a piacon elérhető LG, Panasonic, JVC márkákra.

#151 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 21:16

Idézet: BigKoko - Dátum: 2006. febr. 8., szerda - 21:45

Szépen fejlődik a topic, de lassan hihetetlen számomra, hogy a Samsung termékeken kívül, nincsen senkinek mással tapasztalata. Gondolok én a piacon elérhető LG, Panasonic, JVC márkákra.

Toshiba-t se hagyd ki!
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#152 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 21:46

Idézet: BigKoko - Dátum: 2006. febr. 8., szerda - 21:45

Ez azért van, mert ez van "óccsóért" :sandor:  :D

#153 Felhasználó inaktív   gulb 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 08. 22:54

Idézet: Uchimata - Dátum: 2005. dec. 30., péntek - 16:57

Üdv Emberek,

Vagy 3 órát gépeltem a részletes áttekintést a Samsung LE27T51B TV-mről, de a végén elveszett a balf*szkodásomnak köszönhetően. Röviden: jó, megéri a pénzét, gagyi távirányító, közepes hang, szenzációs képminőség. A többi hasonló árú TV-vel összehasonlítva egyszerűen jobb (többet is saját kezűleg teszteltünk). Két kép:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

ui.: Ha tudtok használható távirányítót, amit utólag lehet hozzá venni, kérem írjátok meg. Nem érdekelnek a gagyi, univerzális megoldások. Egy ehhez való irányító kéne, ahol a gombok helyén nem kis takony-gombócokat kell masszírozni, amíg végre hajlandó pl. csatonát váltani. Ezt ne a TV hibájának vegyétek, a többi hasonló készülékhez is ilyesmi volt, pl. LG, Thomson.

Hello!

Latom te is ugyan olyan tv-vel nyomulsz mint en. Legnagyobb problémam amire nem talalok megoldast, hogy DVI kimeneten összekötve lelog a kep jobbra balra alul felu..
Mit tudtok errol???? Ha VGA kimeneten csattanok ra akkor tokeletes minden helyen van.. Viszont ha mar van digitalis lehetoseg akkor nem akarok analog jellel mokolni.

Valakinek van otlete?? Egy ausus 6600 pcix kartya van a gepbe.. legfrissebb asus driver.

#154 Felhasználó inaktív   Decado 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 09. 11:58

MEgmondom őszintén én mostanig spóroltam az LCD TVre. Erre azt látom hogy ha nem is itthon, de külföldön már kaphatóak 1080p-s modellek (1980*1080as felbontás). Mivel én főleg számítógépmonitornak használnám, és hosszútávra tervezem a beszerzést, ezért még spórolok egy kicsit :) Szerintem fél éven belül itthon is lehet majd 4-500 ezerért venni 37"es 1080p-s LCD TVket. Én ezt megvárom, jó addig a kis MAG monitorom :)

ps: arra gondolni se merek mennyit esik a 720p-s modellek ára ennek hatására. Szóval én biztos nem most vennék LCD TVt.
Never fade away!

#155 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 12:08

Aki TV-nek hasznalja annak boven eleg... Magyarorszagon meg jo sok viz lefog folyni a Dunan mire a 720p is kilesz hasznalva, nemhogy az 1080p. TV adas szintjen persze... hogy a DVD mikor fogja az 1080p-t kihasznalni azt nemtom.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#156 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 12:19

Idézet: Boba - Dátum: 2006. febr. 9., csütörtök - 13:08

Aki TV-nek hasznalja annak boven eleg... Magyarorszagon meg jo sok viz lefog folyni a Dunan mire a 720p is kilesz hasznalva, nemhogy az 1080p. TV adas szintjen persze... hogy a DVD mikor fogja az 1080p-t kihasznalni azt nemtom.

Hátigen, ezért sincs értelme venni 1080-asat, mert mire ki lesz használva, addigra tönkremegy :p
Jólesz nekem a 720-as is ;) monitorfelbontása is elegendő számomra.

Szerkesztette: sKeLeToR 2006. 02. 09. 12:20 -kor

#157 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 12:20

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2006. febr. 8., szerda - 18:24

Figyusz netcobra: A samsung le27t51-es tévéd ugye 16:9-es arányú, de ha normális tévéadást nézel, tehát 4:3-asat, akkor az nem gáz, hogy 16:9-es a képernyőd? Meg tudja azt jeleníteni, nem csúszik ki a kép, vagy hogy van ez? Mindegy, hogy 4:3-as, vagy 16:9-es a kép?

:think:

#158 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 15:08

Idézet: Teaway - Dátum: 2006. febr. 7., kedd - 20:56

625 sorhoz 833 oszlop tartozik 4:3 esetén.

azt értem, de a 625?

#159 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 20:12

Idézet: Lord - Dátum: 2006. febr. 9., csütörtök - 16:08

azt értem, de a 625?

A PAL szabvány szerint sugárzott kép 625 sorból áll (ebből azonban csak 575 sor alkotja magát a képet). 575 sorral számolva 766 oszlop jön ki.
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#160 Felhasználó inaktív   zioncity 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 20:20

akit esetleg érdekel van egy elado videoseven ltv30C 2év helyszini garival uj!! 220 000Ft

1280x768, pip, monitor csatlakozas, rengeteg analog stb.

aki erdekel mail: devilke@zioncity.hu

Téma megosztása:

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.