Nah elmasztam megnezni az m61 -es szeriat...
Budaorsi MM -be mentem, meg az EW -be, utobbiba l0sz@r sem volt, szinte csak 2-3 eves tipusok!!!
Szoval MM -ben volt egy 32 -es m61 -es... Tetszett!
Mellette volt a mar korabban is nezegetett 37 -es lg lz55 (fraszert nincs samubol 37 -es)...
Megneztem az 51 -es szeriakat is (R, T), de szemmel lathatolag sokkalta kisebb a kontrasztjuk mint az m61, es az lg lz55 -e, eg es fold, raadasul a T51 -es szerian meg az utanhuzast is eszelelni lehetett nehol, de a legnagyobb differencia a kontraszt volt.
Az m61 -es nagyon allat volt mar kontrasz teren is, jobb kepe volt mint az lg -nek (igaz az lg nagyobb volt joval, igy valamelyest figyelembe kell venni, hogy jobban kijonnnek a hibak), de igy is szerintem meg valamelyest szebb kepe volt, mint az lg -nek, illetve a kontrasztja is jobb volt picit...
Most nem tudom, ha lesz kedvezmenyes samu, akkor csakis m61 (ha lehet 40 -es

), de ha kommersz helyen leszek kenytelen venni (persze akkor a 40 -es storno), de akkor egy arban van a 37 -es lg, es a 32 -es samu m61, igy komoly dilemmaba lennek...
Nah mind1, szoval t/r51 -es szeria -t en szemely szerint nem ajanlom, sotet reszeknel eszmeletlenul foltosodnak, ellenben az m61 es az lg lz55 -ose lenyegesen jobb!
Lattam meg egy 32 -es jvc -t, joval 400k folott, eszmeletlen jo kepe volt, nagyon jo volt melysegerzet amikor neztem...