HWSW Informatikai Kerekasztal: LCD-TV Ami monitornak is használható - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LCD-TV Ami monitornak is használható Ki mit tesztelt nézett már meg :) Értékeld a témát: -----

#231 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 19. 14:36

En is szeretnem lecserelni a TV/monitor parosomat. Jelenleg egy gagyi Samunsg LCD TVm van meg egy Xerox 17'es monitorom. Nappaliban van egy 82cmes Samu LCD TV de az nem az 'enyem'.

talaltam egy igen olcso tv-t. Philips 20PF5320F/58
katt

nem tunik rossznak. 20 colos de ez nekem pont eleg(asszem :think:  :D )

emellett 16:9es es HD ready(ez a legfontosabb, konzolok miatt.)

Amugy 148e-ert lattam. Ebben az arkategoriaban(150e) van -e jobb, vagy megvehetem ezt is? HDMI csatlakozo ahogy elnezem nincs rajta, az mire jo? Kell az nekem?

Ja, es meg egy kerdes. Ahogy elnezem ennek a TVnek a felbontasa 1366x768. Lattam sok ilyet, de sok olyat is aminek a felbontasa 1280x768. Ez most hogy is van? :think:
JóSebesség

#232 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 15:11

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 15:36

En is szeretnem lecserelni a TV/monitor parosomat. Jelenleg egy gagyi Samunsg LCD TVm van meg egy Xerox 17'es monitorom. Nappaliban van egy 82cmes Samu LCD TV de az nem az 'enyem'.

talaltam egy igen olcso tv-t. Philips 20PF5320F/58
katt

nem tunik rossznak. 20 colos de ez nekem pont eleg(asszem :think:  :D )

emellett 16:9es es HD ready(ez a legfontosabb, konzolok miatt.)

Amugy 148e-ert lattam. Ebben az arkategoriaban(150e) van -e jobb, vagy megvehetem ezt is? HDMI csatlakozo ahogy elnezem nincs rajta, az mire jo? Kell az nekem?

Ja, es meg egy kerdes. Ahogy elnezem ennek a TVnek a felbontasa 1366x768. Lattam sok ilyet, de sok olyat is aminek a felbontasa 1280x768. Ez most hogy is van? :think:

ez?

Kép
nem kell az én samu le26r51 -em?
Kép

Szerkesztette: hekkerbarbi 2006. 02. 19. 15:13 -kor

Nagy lehetőség elött állunk...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#233 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 02. 19. 15:26

Turbo, a hdmi az szerintem felesleges lesz, mert a konzolokat nélküle is rá tudod majd kötni, veszel egy hdmi-dvi átalakítód oszt kész ;)
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#234 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 15:26

Kocce nem, sok oka van, csak kiskerbol,ujonnan.  :)  Egyebkent igen, azt a Philipset neztem.
JóSebesség

#235 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 15:27

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2006. Feb. 19., Sunday - 15:26

Turbo, a hdmi az szerintem felesleges lesz, mert a konzolokat nélküle is rá tudod majd kötni, veszel egy hdmi-dvi átalakítód oszt kész ;)

biztos ez? neked van hdmid?
JóSebesség

#236 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 16:21

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 16:27

biztos ez? neked van hdmid?

Nincs, csak dvi. De mondom veszek hozzá átalakítód és csumpi van :D  :)  ;)
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#237 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 16:22

Ok. Akkor nem cicozok tovabb jo lesz hdmi nelkul. Majd egyutt szivunk ha megis kell a PS3hoz :respect:  :D  :D
JóSebesség

#238 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 16:26

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 17:22

Ok. Akkor nem cicozok tovabb jo lesz hdmi nelkul. Majd egyutt szivunk ha megis kell a PS3hoz :respect:  :D  :D

:D jah, de ez elképzelhetetlen ;)

#239 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 16:26

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 17:22

Tényleg, az x360-at megnézted már hdtv-n? Milyen?

#240 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 16:32

Jo. :p Bovebben: Nagyon szep. Nekem jobban tetszik mint a PCs jatekok ,mondjuk kozrejatszik a 16:9 is.
JóSebesség

#241 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 16:34

Skacok! Azert nezzetek meg eloben is annak a kepet amit vesztek...

Latom, hogy veszitek mint a cukrot a t51, meg r51 -eseket, es csak lesek, hogy nem nezitek meg megvasarlas elott?!?!

Legalabb nezzetek meg egy LZ55 -os, vagy M61 -es mellett, vagy legalabb egy crt TV mellett, foltos a kepe az egesz 51 -es szerianak, kicsi a kontrasztja, es pocsek a szuroje... OK-OK, hogy "olcso", de penzkidobasra sztem draga... Lehet bennem van a hiba, de inkabb 3-400 -ert nezegetek olya amit szivesen bamulok, mint hogy 2-300 -ert fintorogjak...

Bocs, nem akarok itt flame -et, csak nezzetek meg jol mit vesztek!!!

...ha csak monitornak kell akkor nem szoltam, de TV -nel a nalam fent "jokent" emlitett szeriaknal is kell kompromisszumokat kotni a crt -vel szemben...

#242 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 16:43

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 17:32

Jo. :p Bovebben: Nagyon szep. Nekem jobban tetszik mint a PCs jatekok ,mondjuk kozrejatszik a 16:9 is.

Nade múltkor nem azt mondtad, hogy pölö cod2-ő szebb pc-n :think: mindegy :)

Vertigo: Igazad van, de nemtudtuk megnézni, mert be volt csomagolva. Amúgymeg a kábeles adások akármilyen hdtv-n szarul néznek ki, viszont majd a hd adások sokkal faszábbak lesznek, nem :think:

Szerkesztette: sKeLeToR 2006. 02. 19. 16:47 -kor

#243 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 16:46

Alapvetoen a felbontasrol beszeltem. Cod2 eseten is sokkal tisztabbnak ,simabbnak erzodik a grafika. Viszont nincs AF... de ezen meg egy 200centis HDTV se segitene.
JóSebesség

#244 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 16:53

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 17:46

Alapvetoen a felbontasrol beszeltem. Cod2 eseten is sokkal tisztabbnak ,simabbnak erzodik a grafika. Viszont nincs AF... de ezen meg egy 200centis HDTV se segitene.

Ja ok :)

#245 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 16:55

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 17:43

Nade múltkor nem azt mondtad, hogy pölö cod2-ő szebb pc-n :think: mindegy :)

Vertigo: Igazad van, de nemtudtuk megnézni, mert be volt csomagolva. Amúgymeg a kábeles adások akármilyen hdtv-n szarul néznek ki, viszont majd a hd adások sokkal faszábbak lesznek, nem :think:

Sz@rul-sz@rul, de mihhez kepest...
Az lz55 -osokon pl. merfoldekkel jobban nez ki mar a TV adas kepe is... (hd -be beletartozik a hd plazma is, ott meg mar tenyleg eleg baratsagos a kabelTVadas is), lenyeg a lenyeg samu51 -es szeriat lg -t meg toshibakat lattam TV adoval (m61 -est csak HD adassal, meg DVD -vel lattam), es nemhogy eszrevehetoen, de sokkal gyengebb minoseget produkalt azoknal (remelhetoleg m61 -esben a filterezesen is javitottak, minden esetre a panelja mar sokkal szebb az tuti, valamivel szebbet mint az lz55 -os lg dvdvel, meg hd adassal)...

#246 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 17:07

Idézet: Vertigo - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 17:55

Sz@rul-sz@rul, de mihhez kepest...
Az lz55 -osokon pl. merfoldekkel jobban nez ki mar a TV adas kepe is... (hd -be beletartozik a hd plazma is, ott meg mar tenyleg eleg baratsagos a kabelTVadas is), lenyeg a lenyeg samu51 -es szeriat lg -t meg toshibakat lattam TV adoval (m61 -est csak HD adassal, meg DVD -vel lattam), es nemhogy eszrevehetoen, de sokkal gyengebb minoseget produkalt azoknal (remelhetoleg m61 -esben a filterezesen is javitottak, minden esetre a panelja mar sokkal szebb az tuti, valamivel szebbet mint az lz55 -os lg dvdvel, meg hd adassal)...

Egyébként hogyan lehet fogni a legegyszerübben hdtv adást a számítógépen keresztül :think:
Mert valahol olvastam ilyet, vagy ehhez sokminden kell :think:

#247 Felhasználó inaktív   rob73 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 19. 17:15

Sziasztok !

Erdeklodnek Samsung LE27T51 es a Samsung LE27T51 B  ugyanaz a
tipus ? Most hirdetik a PHall-nal de nincs B a vegen ...
Monitorkent - x360 - xb - ps2  -re hasznalnam, mennyire megfelelo erre
a celra ? Koszi elore is a segitseget ...

#248 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 17:17

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 18:07

Egyébként hogyan lehet fogni a legegyszerübben hdtv adást a számítógépen keresztül :think:
Mert valahol olvastam ilyet, vagy ehhez sokminden kell :think:

Van egy ilyen topic itt!

Ahogy olvasgattam kell valami specko tunerkartya, meg parabola, olyan vevovel ami a HD jelet fel tudja dolgozni, es mostansag mindenki szidja, mert lof@xt sem adnak (marmint erdekeset), meg at is tettek valami mas muholdra, stb...

Szoval egyelore nem olyanko a kilatasok, hogy a tartalmas HD adas a tul kozeli jovo lenne :(

En speciel azert gondolkozom lcd -ben, mert picit meg tartok a plazma beegesetol, alacsonyabb elettartamatol, illetve a HD panelek nem tul olcsok (habar, ha a kepmeretet is figyelembe vesezem kb. egal...) Szoval nekem a HD azert kene, mert webezni jobb lenne agybol hatradolve, TVn, meg esetleg eldol, hogy hd-dvd lesz, vagy br meg mostansag (aztan ki tudja meddig huzzak a cegek a dontest), es neha meg tudjak nezni egy ilyen filmet, ha meg lesz hozza esetlegesen a megfelelo lejatszom...

Szerkesztette: Vertigo 2006. 02. 19. 17:19 -kor

#249 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 17:21

Idézet: Vertigo - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 18:17

Van egy ilyen topic itt!

Ahogy olvasgattam kell valami specko tunerkartya, meg parabola, olyan vevovel ami a HD jelet fel tudja dolgozni, es mostansag mindenki szidja, mert lof@xt sem adnak (marmint erdekeset), meg at is tettek valami mas muholdra, stb...

Szoval egyelore nem olyanko a kilatasok, hogy a tartalmas HD adas a tul kozeli jovo lenne :(

En speciel azert gondolkozom lcd -ben, mert picit meg tartok a plazma beegesetol, alacsonyabb elettartamatol, illetve a HD panelek nem tul olcsok (habar, ha a kepmeretet is figyelembe vesezem kb. egal...) Szoval nekem a HD azert kene, mert webezni jobb lenne agybol hatradolve, TVn, meg esetleg eldol, hogy hd-dvd lesz, vagy br meg mostansag (aztan ki tudja meddig huzzak a cegek a dontest), es neha meg tudjak nezni egy ilyen filmet, ha meg lesz hozza esetlegesen a megfelelo lejatszom...

Köszi a topikot :)

#250 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 17:22

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 18:21

Köszi a topikot :)

Nincs mit!

Téma megosztása:

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első