Idézet
Nem tudom, hogy te milyen módon vásárolsz lcd tv-t de nekem namigazán hagyták, hogy notbookot dugdossak egy tv-re sem, sőt nagyáruházba külön meg is kértek, hogy hagyjam inkább kint a csomagmegörzőben.
Bementem a Mammutban a Saturn üzletbe, kértem egy címkét a biztonságiaktól a notebookomra, majd a TV részlegen megkerestem az illetékeseket. Nem, hogy megengedték, de külön kérték, hogy akkor már több készüléket is nézzünk meg, hogy nekik is pontosabb képük legyen. Vagy 2 órát teszteltük a különböző TV-ket tesztprogramokkal, videókkal, játékokkal, s többször is rádugtunk egy hatalmas plazmát a gépre, hogy mindig eszünkben legyen a referencia. Egyszerűen a Samsung LE27T51 volt a kategóriagyőztes, ott és akkor. Nem mellesleg végül ingyen hitelre hazavittem. Hogy hetente jelennek meg a jobb és olcsóbb modellek, az egy dolog, bánni sose fogom. Alaposan utánajártam, nem csak ott, de a neten teszteket olvastam, s annakidején a monitorok kapcsán a különböző paneleket is alaposan volt szerencsém megismerni. Így nem volt a vásárlás zsákbamacska. Nem a szakmám ez az egész, tehát annyira nem értek hozzá, de egy átlagos vásárlónál azért tájékozottabban választottam. Sz'al érthető, hogy miért dícsérem az "eredményt". Egyébként korábban már írtam róla negatívumokat is, elfogultsággal semmiképpen sem vagyok gyanúsítható

.
Idézet
Sajnos nincs brtyim akinek ilyen boltja volna...
A boltot is körbejártam, hova, hogyan jutok be (telefon). Írtam az árakat korábban (több boltban is), mindez vagy 15 perc elfoglaltság volt. Bratyim nekem sincs ilyen helyeken.
Idézet
Azéert bányalovaztam mert úgy éreztem leírtam, hogy megkóstoltam a lócitromot és nem vot banán íze ezért nem ízlett mire te jól megirted, hogy igen is banán ízű, csak nem hraptam belőle elég nagyot!
Bár nem értek veled egyet, azért ha a bányaló részét elhagyod és az itt idézett mondat második fele marad meg, akkor csak jót nevettünk volna rajta mindketten.
Ja, és peace!
Más: Ez az Albacompos cucc elsőre jól hangzik. Ha valaki rákukkant majd, kiváncsi vagyok a véleményére.
Szerkesztette: Uchimata 2006. 02. 24. 17:20 -kor