HWSW Informatikai Kerekasztal: LCD-TV Ami monitornak is használható - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LCD-TV Ami monitornak is használható Ki mit tesztelt nézett már meg :) Értékeld a témát: -----

#851 Felhasználó inaktív   --== SzaboZE ==-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 03. 20:37

Idézet: Decado - Dátum: 2007. febr. 3., szombat - 18:27

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Mi a különbség a Samsung 32R72B és a BX (azaz a Bordeaux) modellek között?
Technikai paraméterekben eltérést nem találtam, az utóbbi mégis sokkal drágább. Mi indokolja ezt az árkülönbözetet?

Ezen modellek és az LG 32LB1R az amik közül döntenem kéne. Melyikük alkalmasabb számítógépmonitornak (elsősorban játszani, másodsorban filmet nézni). Február 10körül szeretném megvenni a készüléket.
Hosszú távra szánom ezt a monitort, szeretnék jól dönteni :)

Ami biztos, hogy az LB1R hdmi-n is tutira tudja az 1360x768-at. Én pl ezért választottam :)
A Samsungnak állítólag szebb a TV képe, viszont pl az LB1R-ben ott a dupla tuner.

SzaboZE

#852 Felhasználó inaktív   Picc 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 05. 13:17

Monitornak akarnék én is 1 lcd tv-t. A monitorom 19es samsung SM920n és meg vagyok vele elégedve. gondoltam maradok a márkánál. kinéztem a Samsung LE-32R72B típusu 81cm-s tv-t. de ahhog olvasgattam a hozzá szólásokat , nem is tudom, elbizonytalanodtam. várok vele 1 kicsit. meg szerintem nyárra lemennek az árak. mindenkinek ezt tanácsolom. ha még jó a régi monitorja ne ruházzon be. várjon 1 kicsit.

#853 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 19:34

Sziasztok!

Gyors valasz kene, mert holnapi vasarlas eselyes mar csak a vasarlasra, utana bye-bye Pest...

MIlyen 32"-es LCD TV-t erdemes venni most ami jo arban van es persze a TV is jo? Tehat ar/minoseg arany.

Kineztunk egy Panasonic TX32LE60-at ez olyan 200e huf korul van. Szal ilyen arkategoriaban kene gondolkozni.

AKinek van otlete az legyszi szoljon, es ha megmondja a konkret vasarlasi helyet akkor az megjobb lenne!
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#854 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 19:39

kozben en is keresgelek es folyamatosan spammelem a topicot :)

pl innen melyik 32"-es LCD-t ajanlanatok? link

vagy inkabb Samsung teren kene keresgelni?

Kulonben filmezesre/TV-zesre es X360-ra lesz hasznalva leginkabb [PC-re nem nagyon]
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#855 Felhasználó inaktív   --== SzaboZE ==-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 21:49

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 19:34

Sziasztok!

Gyors valasz kene, mert holnapi vasarlas eselyes mar csak a vasarlasra, utana bye-bye Pest...

MIlyen 32"-es LCD TV-t erdemes venni most ami jo arban van es persze a TV is jo? Tehat ar/minoseg arany.

Kineztunk egy Panasonic TX32LE60-at ez olyan 200e huf korul van. Szal ilyen arkategoriaban kene gondolkozni.

AKinek van otlete az legyszi szoljon, es ha megmondja a konkret vasarlasi helyet akkor az megjobb lenne!

Hát a pana nem túl erős LCD fronton... Samsung, LG, ezekből is találsz bőven ennyiért és jelenleg szerintem ők a legjobbak ár/teljesítményben.

SzaboZE

#856 Felhasználó inaktív   --== SzaboZE ==-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 21:51

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 19:39

kozben en is keresgelek es folyamatosan spammelem a topicot :)

pl innen melyik 32"-es LCD-t ajanlanatok? ...

Ezek közül egyiket se venném, nem véletlen akciósak :D Érdekes hogy pl LG32LC2R nem akciósan 199.000 ugyanitt.

Szerkesztette: --== SzaboZE ==-- 2007. 02. 07. 21:54 -kor

#857 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 23:07

van meg egy kis bokkeno... a szelessege max 80cm lehet, maskepp nem fer be a szekrenybe :D
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#858 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 18:04

na faterom vegul Samsungot vett, kivancsi vagyok hogyan fog beferni a 91cm szelessegu TV a 80cm szeles TV-s szekrenybe :D
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#859 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 18:40

Idézet: Kenoby - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 22:53

Nah meg is vettem a Samsung LE 27S71B tv-t, amit sajnos holnap viszünk is vissza ugyanis nem lehet bekapcsolni a ketyerét.  :confused: Igy hát sajnos nem örülhetek még.  :mad:

Micsoda meglepetes a ma vasarolt 32"-es Samsung sem volt hajlando megindulni.  :think:  Nem tudom pontosan a modeljet de asszem az EW-ben volt vasarolva. Meg szerencse hogy faterom Pesten kiprobalta meg mielott elindult volna vele haza... most irany megint a bolt...
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#860 Felhasználó inaktív   aquila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 19:33

Sziasztok,

Most készülök venni Samsunk LCD TV-t, kicsit döntésképtelen vagyok.
Van három modell amik között vacilálok, 32M71B , 37R72B , 37S71B .
Fogalmam sincs melyik lenne a legjobb választás, figyelembe véve azt hogy vajon nem érné-e meg jobban valami kisebbet venni??? Mert ugye, adott területen ugyanannyi pixel van és ez a terület minnél nagyobb a pixelek is annál nagyobbak. Következésképpen egy kisebb TV élesebb képet ad.
Viszont képességek terén talán a nagyobb LCD-k a nyerők. Igazáből nem sok különbséget látok e három tipus között. Jó lenne tudni mit jelent az M , R , és az S jelzés...

#861 Felhasználó inaktív   aquila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 13:55

Látom haldoklik a topic... :(
Nade....  Utánanéztem a típusoknak. Nem sok különbséget láttam közöttük. Betüjelzések valószínüleg a csatlakozók számának és fajtájának különbségére illetve a külalakra vonatkoznak.
Talán a R71 , R72 , R32 jelez tudásbeli különbséget, és ha minden igaz, akkor a 72-es modell kevesebbet tud mint a 71-es.
Nagyon úgy érzem nem éri meg a drágábbat megvenni...

#862 Felhasználó inaktív   kkowika3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 14:47

Szevasztok!

Én még teljesen tanácstalan vagyok az LCD TV+monitor ügyben,mert aminek jó a felbontása annak kicsi a képátlója,aminek jó a képátlója annak pedig nincs felbontása vagy keveset tud,stb.
Nekem tanács kellene,mert gépeznék is elég keményen rajta és tv-znék is :D .
Ja és lehetőleg magyar.

Kedvencem még nincs(mert nem találtam meg az igazit), ha tudtok ajánlani egy helyet vagy egy fajtát azt is megköszönném. :respect:

#863 Felhasználó inaktív   Snekov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 14. 11:46

Üdv! Nekem az lenne a kérdésem, hogy egyáltalán van-e értelme pc mellé monitor helyett lcd tévét venni? Én kinéztem egy lcd tévét Samsung LE 26R72BX csak fogalmam sincs van-e értelme egyáltalán????? Ja és ez a tipus egyáltalán jó-e????
Akinek már van lcd TV tapasztalata pc-vel kérem ossza meg velem!

KÖSZÖNÖM! Üdv Snekov!

#864 Felhasználó inaktív   zomgwtf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 14. 15:10

Hali!

Valszeg nem ugyanabba a topikba jövök, ahol voltam, de már elfelejtettem, melyik volt az.

Ma vettünk egy Panasonic TX-32LE60P LCD TV-t, és az alábbi a probléma:
DVD lejátszót szeretnénk rákötni a TV-re, egyelőre komponens kábelekkel. Y-Y sárga kábel, Pr-Pr piros kábellel, Pb-Pb fehér kábellel. Ill. tökmind1, hogyan, mivel ígyis-úgyis villog-vibrál a kép. Scart-scart csatlakozóval még nem próbáltuk. Ill. videóval igen, az megy. Mi lehet a gond?
Aprócska fotó portfóliócska utoljára frissült: 2007. április 7.

#865 Felhasználó inaktív   zomgwtf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 14. 19:17

Kipróbáltuk scart-scart kábellel, és azzal megy.
Valakinek van ötlete, hogy komponens kábellel miért nem megy?

#866 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 14. 19:22

Idézet: zomgwtf - Dátum: 2007. márc. 14., szerda - 19:17

Kipróbáltuk scart-scart kábellel, és azzal megy.
Valakinek van ötlete, hogy komponens kábellel miért nem megy?

A DVD lejátszóban be van állítva, hogy a komponens kimenet legyen használva? :confused: Milyen DVD lejátszó (márka és típus)? :think:

Szerkesztette: Csokis 2007. 03. 14. 19:23 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#867 Felhasználó inaktív   zomgwtf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 14. 20:44

Akai DV-PX7000E.
Semmit nem állítottunk rajta. Távirányítón, ill. előlapon nem találtam ráutaló gombot, bár lehet, hogy én nem vettem észre.
Egyébként nem kéne annyira intelligensnek lennie, hogy tudja, melyik kimenetre küldi a jeleket és akkor milyen jeleket küldjön?

#868 Felhasználó inaktív   --== SzaboZE ==-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 14. 21:29

Idézet: Snekov - Dátum: 2007. márc. 14., szerda - 11:46

Üdv! Nekem az lenne a kérdésem, hogy egyáltalán van-e értelme pc mellé monitor helyett lcd tévét venni? Én kinéztem egy lcd tévét Samsung LE 26R72BX csak fogalmam sincs van-e értelme egyáltalán????? Ja és ez a tipus egyáltalán jó-e????
Akinek már van lcd TV tapasztalata pc-vel kérem ossza meg velem!

KÖSZÖNÖM! Üdv Snekov!

Attól függ mire használnád. Mert a 26col wordözni nagy :)

SzaboZE

#869 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 14. 23:39

Idézet: zomgwtf - Dátum: 2007. márc. 14., szerda - 20:44

Akai DV-PX7000E.
Semmit nem állítottunk rajta. Távirányítón, ill. előlapon nem találtam ráutaló gombot, bár lehet, hogy én nem vettem észre.
Egyébként nem kéne annyira intelligensnek lennie, hogy tudja, melyik kimenetre küldi a jeleket és akkor milyen jeleket küldjön?

Itt a baj! Ezt kézzel kell beállítani! Gyorsan letöltöttem a használati utasítást. Tehát összekötöd SCART-on, utána Setup-ot behívod (a Setup gombbal), majd Preference -> Video Output és itt kiválasztod az YPbPr opciót! Ezek után lezárod a készüléket, majd összekötöd komponensen, a SCART-ot meg kihúzod. Most már jónak kell lennie! :)

Szerkesztette: Csokis 2007. 03. 14. 23:41 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#870 Felhasználó inaktív   zomgwtf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 14. 23:55

Miért gondoltam én, hogy volna egy ilyen egyszerű és kézenfekvő megoldás? :rolleyes:
Kösz :) Most már be van kötve a scart, működik, csak furcsálltam, hogy a komponens így reagál.

Téma megosztása:

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.