HWSW Informatikai Kerekasztal: LCD-TV Ami monitornak is használható - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LCD-TV Ami monitornak is használható Ki mit tesztelt nézett már meg :) Értékeld a témát: -----

#641 Felhasználó inaktív   Sweetooth 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 20. 17:36

Idézet: GoLAN - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 16:55

1. Szalagfüggöny a képernyővel szemben
2. Gyenge jelszint, esetleg túl sok felé osztott jel
3. Egy bazi nagy mágnes zavarja a koax/scart/rca kábelen érkező jelet
4. Nincs meg a 230V fesz. a dugaljban és/vagy határig van terhelve az áramerősség
5. Szeizmikus anomáliák, mivel nem a Feng-Shui szerint rendezted be a szobát.
6. Csak ugratsz minket
:)

Egyik sem :)

Mivel a barátomnál is láttam ezt a jelenséget (más TV,más hely,más dugalj).De most ne olyan erős fehér csíkokra gondoljatok hogy hófehéren világít.Nagyon halvány.

#642 Felhasználó inaktív   saca3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 20. 22:22

Idézet: Sweetooth - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 18:36

Egyik sem :)

Mivel a barátomnál is láttam ezt a jelenséget (más TV,más hely,más dugalj).De most ne olyan erős fehér csíkokra gondoljatok hogy hófehéren világít.Nagyon halvány.

hmmm
akkor szar a tv-d
:D  :D
P5W DH Deluxe  CPU:E6600 Core 2 duo,  3* 250.GB SATA hdd, GAINWARD  8800GTX vivo, 2*1024.RAM 800MHZ. TAGAN 480W-Tap, logitech mx5000 bill, eger mx1000,  samsung 940bf

#643 Felhasználó inaktív   jocy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 03:17

sziasztok,

a nagyon kozeli jovoben tervezem egy LCD tv vasarlasat, amire a laptopom is ra szeretnem kotni. hosszas utanajaras utan őt szemeltem ki magamnak: SAMSUNG LE40R71B
http://www.samsung.com/hu/products/tv/lcdt...=Specifications
azt szeretnem kerni, hogy ha valaki tulajdonaban van egy ilyen keszulek, az legyen szives leirni a velemenyet!, legyen az pozitiv vagy akar negativ!
koszi elore is!

#644 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 08:07

Idézet: jocy - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 3:17

sziasztok,

a nagyon kozeli jovoben tervezem egy LCD tv vasarlasat, amire a laptopom is ra szeretnem kotni. hosszas utanajaras utan őt szemeltem ki magamnak: SAMSUNG LE40R71B
http://www.samsung.com/hu/products/tv/lcdt...=Specifications
azt szeretnem kerni, hogy ha valaki tulajdonaban van egy ilyen keszulek, az legyen szives leirni a velemenyet!, legyen az pozitiv vagy akar negativ!
koszi elore is!

ha minden igaz én az igen közeli jövőben (1-2 hét) lehet hozzájutok egy ilyen csodához, akkor majd tudósitok. addig olvasgass a neten, egyik-másik fórumban viszonylag sok infót lehet találni róla.

#645 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 22. 18:27

OLED TV képernyők tömeggyártásban már ez év végétől
http://www.hazi-mozi...p?cid=731&aid=2

Na erre kíváncsi leszek a két nagy LG és Samsung is OLED irányba akar nyitogatni még az idén. Kíváncsi leszek hogy oldják majd meg a eddigi legnagyobb problémát a tartósságot, mert más téren nincs igazán gond a technológiával ott jobbnak tűnik mint a többi.

Mindenesetre már az is jó hír lenne ha legalább elindulna valami folyamat OLED terén, pár év alatt talán kinőné magát ahogy az LCD is tette. ;)

#646 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 22. 20:06

Idézet: shabba - Dátum: 2006. jún. 22., csütörtök - 19:27

[...]
Na erre kíváncsi leszek a két nagy LG és Samsung is OLED irányba akar nyitogatni még az idén. Kíváncsi leszek hogy oldják majd meg a eddigi legnagyobb problémát a tartósságot, mert más téren nincs igazán gond a technológiával ott jobbnak tűnik mint a többi.
[...]

Ezek szerint a mai OLED-es cuccok nem tartósak még? Gondolok itt pl. az ilyen kijelzővel szerelt MP3 player-ekre.
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#647 Felhasználó inaktív   roska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 11:50

Sziasztok!

LCD TV vásárlása előtt állok, s olvastan itt nagyon sok jót és okosat tőletek. Szeretném a 9600XT kártyámra rákötni a leendő TV-t, és ebben kérném segítségeteket. Maximum 1024/768-ban játszok főleg autós témában (GPL, F1, rfactor, GTR). A kártyámon van DVI kimenet, gondolom a legjobb képet ezzel kapom ha a LCD TV re csattanok. Na most melyik TV az amellyel talán a legjobban járok. KábelTV + PC kombinációban?
Samsung LE32R51 - ezen asszem nincs DVI bemenet. Ha nincs akokr milyen a PC képminősége. Valaki használ ilyen TV-t?

Samsung - LE27TB1 - nem tudom ez mennyivel tud kevesebbet, árban közelebb áll a szívemhez.

Samsung Le26r72 - talán ez?

Viewsonic N3260w - valakinek van ilyen s próbálta már PC -vel?

Igazából nem vagyok egy sasszem, de a legjobb hibrid (PC és kábelTV-re egyaránt alkalmas) érdekelne. Vagy esetleg még más típus? Valakinél?

#648 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 15:52

Idézet: roska - Dátum: 2006. jún. 25., vasárnap - 12:50

[...]
Samsung LE32R51 - ezen asszem nincs DVI bemenet. Ha nincs akokr milyen a PC képminősége. Valaki használ ilyen TV-t?

Samsung - LE27TB1 - nem tudom ez mennyivel tud kevesebbet, árban közelebb áll a szívemhez.

[...]

Azt vedd figyelembe, hogy a DVI nem támogatja a PC funkciót. Legalábbis az R5X sorozatnál így van, az R7X-nél nem tudom, hogy léptek-e ezen a téren.
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#649 Felhasználó inaktív   roska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 15:56

Idézet: Teaway - Dátum: 2006. jún. 25., vasárnap - 14:52

Azt vedd figyelembe, hogy a DVI nem támogatja a PC funkciót. Legalábbis az R5X sorozatnál így van, az R7X-nél nem tudom, hogy léptek-e ezen a téren.

"Azt vedd figyelembe, hogy a DVI nem támogatja a PC funkciót. " - Ez mit is jelentene? Azt, hogy attól hogy van rajta DVI bemenet egy TV - n még nem jelenti azt, hogy jól is kezeli?!

#650 Felhasználó inaktív   beatman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 08:38

Sziasztok!

Nagyon köszi énis a fórumot, rengeteget segitett nekemis!

Egy kérdésem volna Hozzátok:

LE32T51BX/XEC
LE32T51BX/XEH
LE32R51BX/XEH

A tipusszám melletti XEC, XEH megjelölés mit takar?  :think:

Thx!

b

#651 Felhasználó inaktív   oriza triznyák 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 16:11

Idézet: roska - Dátum: 2006. jún. 25., vasárnap - 12:50

Sziasztok!

LCD TV vásárlása előtt állok, s olvastan itt nagyon sok jót és okosat tőletek. Szeretném a 9600XT kártyámra rákötni a leendő TV-t, és ebben kérném segítségeteket. Maximum 1024/768-ban játszok főleg autós témában (GPL, F1, rfactor, GTR). A kártyámon van DVI kimenet, gondolom a legjobb képet ezzel kapom ha a LCD TV re csattanok. Na most melyik TV az amellyel talán a legjobban járok. KábelTV + PC kombinációban?

Viewsonic N3260w - valakinek van ilyen s próbálta már PC -vel?

Igazából nem vagyok egy sasszem, de a legjobb hibrid (PC és kábelTV-re egyaránt alkalmas) érdekelne. Vagy esetleg még más típus? Valakinél?

helló!

én most vettem nálunk az üzletben(euronics-ban dolgozom, csak semmi fikázás :-) )
26 r51-et és sirály, monitorként is kiváló, lehet hogy nyugdíjazom a fujitsu siemens 19'-os monitoromat ami nincs még egy éves
32r51 itt van a boltban 309 e-ért kitéve n em rossz cucc.
a 27 t51b amit mások is említettek szerintem csak a fazonjában jó egyébként képminőségben kicsit gyengébb mint az r51-es széria, láttam egymás mellett őket, ég és föld
ha belefér a költségvetésbe(v. részletre: ingyenhitel: § % THM!!!) inkább az r71/72 szériát javallom: magasabb kontrasztarány, 8 ms képfrissítés, dizájn (+magasabb ár,de érdemes lehet belecsapni, voltam már beállítani a 32r72-t és b@szott jó képe van)
mekkora képátlóban kellene?
t.fordan@chello.hu
ide is írhat bárki, ha kérdés van, ill. néhány esetben árban is tudok segíteni, hogy olcsón vásárolhass
üdv. mindenkinek
"aaarrrggghhh... -azt hiszem meghalt vésés közben"

#652 Felhasználó inaktív   roska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 16:22

Idézet: oriza triznyák - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 15:11

helló!

én most vettem nálunk az üzletben(euronics-ban dolgozom, csak semmi fikázás :-) )
26 r51-et és sirály, monitorként is kiváló, lehet hogy nyugdíjazom a fujitsu siemens 19'-os monitoromat ami nincs még egy éves
32r51 itt van a boltban 309 e-ért kitéve n em rossz cucc.
a 27 t51b amit mások is említettek szerintem csak a fazonjában jó egyébként képminőségben kicsit gyengébb mint az r51-es széria, láttam egymás mellett őket, ég és föld
ha belefér a költségvetésbe(v. részletre: ingyenhitel: § % THM!!!) inkább az r71/72 szériát javallom: magasabb kontrasztarány, 8 ms képfrissítés, dizájn (+magasabb ár,de érdemes lehet belecsapni, voltam már beállítani a 32r72-t és b@szott jó képe van)
mekkora képátlóban kellene?
t.fordan@chello.hu
ide is írhat bárki, ha kérdés van, ill. néhány esetben árban is tudok segíteni, hogy olcsón vásárolhass
üdv. mindenkinek

Szia!

Igazábol az általad vásárolt 26 " os szerintem elég lenne. Mennyi volt a 26" os? Milyen kábel kell a TV számítógép közé? Mekkora felbontásban hajtottad? 1024/768-at hogy viszi át? Olvashatóak a betűk - pl Internetezni miylen rajta?

Előre is köszi!

#653 Felhasználó inaktív   oriza triznyák 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 18:03

Idézet: roska - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 17:22

Szia!

Igazábol az általad vásárolt 26 " os szerintem elég lenne. Mennyi volt a 26" os? Milyen kábel kell a TV számítógép közé? Mekkora felbontásban hajtottad? 1024/768-at hogy viszi át? Olvashatóak a betűk - pl Internetezni miylen rajta?

Előre is köszi!

ööö...túl sok kérdés...error...reboot...please wait

193 eft
ugyanazzal a kábellel tudod összekötni ,mint egy normál lcd monitort, tehát monitorkábel
mindenféle felbontást megnéztem, nekem a 1360*768 jött be, de az általad említett 1024*768 sem rossz, netezéshez mindenképpen azt ajánlom, 1360*768-ban nekem túl kicsik a betűk, az inkább film/játékhoz ajánlott

#654 Felhasználó inaktív   roska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 19:18

Idézet: oriza triznyák - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 17:03

ööö...túl sok kérdés...error...reboot...please wait

193 eft
ugyanazzal a kábellel tudod összekötni ,mint egy normál lcd monitort, tehát monitorkábel
mindenféle felbontást megnéztem, nekem a 1360*768 jött be, de az általad említett 1024*768 sem rossz, netezéshez mindenképpen azt ajánlom, 1360*768-ban nekem túl kicsik a betűk, az inkább film/játékhoz ajánlott

Köszönöm a válaszokat. Asszem nekem is ha találok 26r51-es lesz. Na majd beszámolok!

Üdv.

#655 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 21:03

Idézet: roska - Dátum: 2006. jún. 25., vasárnap - 16:56

"Azt vedd figyelembe, hogy a DVI nem támogatja a PC funkciót. " - Ez mit is jelentene? Azt, hogy attól hogy van rajta DVI bemenet egy TV - n még nem jelenti azt, hogy jól is kezeli?!

A PC-hez van külön VGA bemenet, azt érdemes használni a gyár szerint.

A HDMI/DVI bemenetnek PC-ről hajtva nem kell képet adnia, nem erre való. Ha mégis ad vmiféle képet, és az még nézhető is (értsd: nem csíkos, nem vibrál, nem lóg ki, stb.), az csak a véletlen műve.

#656 Felhasználó inaktív   Anonymus23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 14:26

Hello all!

Egy kérdésem lenne, hogy plazma TV-hez van-e valamilyen megoldás, hogy a TV adást szebben lehessen rajta nézni.
Esetleg külső tuner vagy valamilyen erősítő szóba jöhet?

Adott egy 42 colos plazma (852x480), annyira nem rossz a kép, pl számítógépet rákötve tökéletes, az utánhúzás is nullára redukál.
Gigabyte GA-P55A-UD4 ▓ Core i5 750 ▓ CM Hyper TX3 ▓ 2x2+2x4GB DDR3 ▓ Gigabyte GTX580 ▓ 128GB SSD Samsung 830 ▓ 8,25 TB Samsung ▓ Genius5.1 HomeTheater ▓ Samsung SyncMaster P2770HD ▓ Logitech G5 Laser ▓ CM 960 II Advanced ház ▓ Corsair CX400W ▓ KingPro 650VA szünetmentes táp ▓ SonyEricsson Xperia X8 ▓ Samsung 40C650 ▓ Asus HDP-R1 ▓ Acer V3-531G

#657 Felhasználó inaktív   oriza triznyák 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 18:50

Idézet: Anonymus23 - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 15:26

Hello all!

Egy kérdésem lenne, hogy plazma TV-hez van-e valamilyen megoldás, hogy a TV adást szebben lehessen rajta nézni.
Esetleg külső tuner vagy valamilyen erősítő szóba jöhet?

Adott egy 42 colos plazma (852x480), annyira nem rossz a kép, pl számítógépet rákötve tökéletes, az utánhúzás is nullára redukál.

ez a kapott jel minőségétől függ, majd ha lesz normális tv adás, nem ilyen upc+digitv szirszar, talán akkor, addig a böjt, v. sz@rabb kép :-)

a már korábban említett 26-os lcd-m képe is 1-2 méterről kicsit mosódott de 3 méterről olyan tiszta, mint a tükör :-)

#658 Felhasználó inaktív   jocy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 01:34

sziasztok,

1-2 gyors kérdés:
-mi a különbség a SAMSUNG LCD tvknél az R71 illetve az R72 típusok között (az árukat leszámítva:)?
-melyik típus az újabb kivitel?
-mit jelent, illetve mit nem jelent a számok utáni 'B' jelölés?

válaszotokat köszi előre is!

#659 Felhasználó inaktív   Dzsihad 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 11:27

Üdv.

van vkinek tapasztalata a Hyundai HLT3210-esről
főként PCre szeretném kötni, de nem igazán találok róla semmi infót, hogy milyen.
Tudom, hogy nem csúcs kategória, csak az érdekel, hogy nem használhatatlanul gagyi-e valamiért...mert most baromi jó áron lehet kapni :)

#660 Felhasználó inaktív   ddrakula 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 06. 21:31

Hali: A Hisense lcd-k hez mit szóltok van valakinek tapasztalata???mert ilyet vettem 82cm HD Ready: :Đ                  http://www.hisensetv.hu/index.htm

Szerkesztette: ddrakula 2006. 07. 06. 21:33 -kor

Téma megosztása:

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.