HWSW Informatikai Kerekasztal: LCD-TV Ami monitornak is használható - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LCD-TV Ami monitornak is használható Ki mit tesztelt nézett már meg :) Értékeld a témát: -----

#661 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 07. 03:00

Idézet: ddrakula - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 21:31

Hali: A Hisense lcd-k hez mit szóltok van valakinek tapasztalata???mert ilyet vettem 82cm HD Ready: :Đ                  http://www.hisensetv.hu/index.htm

Egy ismeretlen kereskedő, ismeretlen termékének bemutató kampánya egy ismeretlen személy első hozzászólásában. Gratulálok!

... és mond, tényleg annyira jó és olcsó?!  :D

#662 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 07. 06:37

én is néztem őket, viszonylag olcsóak..
JóSebesség

#663 Felhasználó inaktív   Dzsihad 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 07. 07:03

Idézet: ddrakula - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 21:31

Hali: A Hisense lcd-k hez mit szóltok van valakinek tapasztalata???mert ilyet vettem 82cm HD Ready: :Đ                  http://www.hisensetv.hu/index.htm

Ird le plx. a tapasztalataidat. kötöted PC-re? mert nekem arra kéne főként, viszont láttam, hogy 16ms a képfrissítése, nem tudom, hogy ez elég-e mondjuk egy Counter Strikehoz :D

#664 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 07. 23:16

Panasonic TX-23LX60
?
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#665 Felhasználó inaktív   --== SzaboZE ==-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 08. 15:04

Idézet: ddrakula - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 22:31

Nagyon halovány a kontraszt adat, nem véletlenül olcsó.

#666 Felhasználó inaktív   ddrakula 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 22:29

Idézet: --== SzaboZE ==-- - Dátum: 2006. júl. 8., szombat - 15:04

Nagyon halovány a kontraszt adat, nem véletlenül olcsó.

Hali,na most a kontraszt nekem nagyon is megfelelő mert egy sötét szobában nézem(no ablak)és csakis kizárólag hazi mozizásra vettem pc sosem lesz rádugva,a madaras áruházban vettem (május 27 foci vb akcsió) és ahhoz képest amit tud 189e ft bőven megért nekem!!!,a frissitési ideje pedig nem 16ms/s hanem 8ms/s  csak a magyar oldal készitője elcsezte,a Pc hang bemenetre is én hívtam fel a figyelmüket hogy van rajta,mert azt írták hogy nicsen(már kijavították) röviden ennyi :respect:  íme az adatok:        http://www.hisense.com/en/products/tv_deta...09095315&flag=2

#667 Felhasználó inaktív   aimar 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 22:54

Idézet: Socket - Dátum: 2006. júl. 7., péntek - 23:16

Panasonic TX-23LX60
?

Jómagam is szemezgetek ezzel a típussal, csak hát nem lehet tudni, hogy pc-ről DVI segédletével a televízió HDMI  csatija milyen felbontást tud majd megjeleníteni? Fórumokon a Sony-ról 640*480, a Philips-ről pedig 1024*768-at lehet olvasni. Az LG-t és a Samsungot már mindenki leírta korábban, de ez a Panasonic????? :confused:

Szerkesztette: aimar 2006. 07. 11. 22:58 -kor

#668 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 15:45

Hát ez lenne a legkisebb baj, TVnek szeretném használni. :)
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#669 Felhasználó inaktív   sza_to 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 16:37

Idézet: aimar - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 22:54

Jómagam is szemezgetek ezzel a típussal, csak hát nem lehet tudni, hogy pc-ről DVI segédletével a televízió HDMI  csatija milyen felbontást tud majd megjeleníteni? Fórumokon a Sony-ról 640*480, a Philips-ről pedig 1024*768-at lehet olvasni. Az LG-t és a Samsungot már mindenki leírta korábban, de ez a Panasonic????? :confused:

lx60-as és lx50-es panasonic is csak a videokártya tv-outjával köthető össze ha jól tudom. lx60-as kézikönyvét olvastam ott azt írják, hogy hdmi-hez pc nem csatlakoztatható. lx500-as panához lehet pc-t kötni, de az 26"-tól és 250e ft-tól kezdődik. Nekem is ez a legnagyobb gondom, panasonic kell és pc-vel is szeretném összekötni, és sajnálok rá 250e ft-ot. Ha belegondolok kb. ennyibe került a kerékpárom (igaz közben cseréltem rajta ezt-azt) és az számomra jóval fontosabb elfoglaltság.

#670 Felhasználó inaktív   aimar 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 21:11

A héten leveleztem Panasonic szervizessel és ott azt az infót kaptam, hogy ők már kipróbálták és képes a pana HDMI-je pc-ről érkező jelek  megjelenítésére. Ez nekem egy kicsit gázosan hangzott és megmondom őszintén baromira bizonytalan vagyok ezügyben. Érdeklődtem boltoknál is, ahol azt a választ kaptam, ha viszek DVI-HDMI kábelt, akkor kipróbálhatjuk. A gáz már csak ott van, hogy egy ilyen kábel speciel 7000 ft-nál kezdődik :reklamacio: .

#671 Felhasználó inaktív   aimar 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 22:52

"A HDMI bemenetű képmegjelenítők visszafelé kompatibilisek a DVI kimenetű PC videokártyákkal illetve más készülékekkel, így a PC-s játékok és képtartalmak megjeleníthetőek. A DVI bemenetű TV-k és vetítők is képesek lehetnek a HDMI jelforrások képének láthatóvá tételére."

#672 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 04:44

Idézet: aimar - Dátum: 2006. júl. 12., szerda - 23:52

"A HDMI bemenetű képmegjelenítők visszafelé kompatibilisek a DVI kimenetű PC videokártyákkal [...] így a PC-s játékok [...] megjeleníthetőek. [...]"

Ez még az előző hozzászólásodhoz tartozott? Mert pl. a Samsung-ra ez nem vonatkozik...
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#673 Felhasználó inaktív   aimar 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 10:52

Neem! Ez egy nemrég megjelent cikkben szerepelt a HDMI porttal kapcsolatban.

Szerkesztette: aimar 2006. 07. 13. 10:53 -kor

#674 Felhasználó inaktív   hellwasfullsoicameback 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 12:14

Sziasztok!

LCD tv-t szeretnék venni, 2 típus közül "kellene" választanom:

SAMSUNG LE26R72BX
SONY BRAVIA KDL26S2010

A SONY-t már láttam dvd-vel összekötve és olyan tv adással, aminek jó a minősége. A SAMSUNG-ot még nem. Árba kb 20e forinttal a SAMSUNG olcsóbb. Nagyjából a 2 tv hasonló paraméterekkel rendelkezik, bár nem lényeges szempont, de a SAMSUNG külsőre jobban tetszik, viszont a BRAVIA képéhez hasonlót még LCD-n nem láttam :omg: , eddig. Lehet ez a SAMSUNG is ugyanilyen szép. Melyiket javasolnátok?

Köszönöm

#675 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 13:11

A Bravia tévékben mintha lenne DVB-T tuner is.  :think:
Jah, megkuksiztam, erre is írja. Egy szavazat a Sonyra.

Szerkesztette: BigBear 2006. 07. 13. 13:15 -kor

42

#676 Felhasználó inaktív   hellwasfullsoicameback 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 13:32

És ammeg mire jó? Nem vagyok otthon ezekben a dolgokban ennyire. Egyébként asszem, hogy a SONY képen nagyobb 1-2 centivel. Akkor +2 pont. Ma megyek öszevetem a képeiket, valszeg úgyis az lesz a döntő.

Köszi

#677 Felhasználó inaktív   hellwasfullsoicameback 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 13:36

Ha jól emléxem, a Samsungban van PiP. Akkor 2:1.

#678 Felhasználó inaktív   hellwasfullsoicameback 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 23:46

Sziasztok!

Köszi a segítséget mindenkinek. Végül is egy harmadikat vettem meg, mert olyan áron adták most, hogy nem tudtam otthagyni  :omg: SONY KLV-32A10E. Fantasztikus, 82-cm kép. Potom 300 pénzért jutottam hozzá, mindez csak azért, mert kijött egy ennél újabb (szerintem nem jobb a képe).

Köszönöm a hozzászólásokat
Sziasztok

#679 Felhasználó inaktív   --== SzaboZE ==-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 14. 06:36

Idézet: hellwasfullsoicameback - Dátum: 2006. júl. 14., péntek - 0:46

Sziasztok!

Köszi a segítséget mindenkinek. Végül is egy harmadikat vettem meg, mert olyan áron adták most, hogy nem tudtam otthagyni  :omg: SONY KLV-32A10E. Fantasztikus, 82-cm kép. Potom 300 pénzért jutottam hozzá, mindez csak azért, mert kijött egy ennél újabb (szerintem nem jobb a képe).

Köszönöm a hozzászólásokat
Sziasztok

Szia, írhatnál pár szót róla. Hol vetted? PC bemenetről milyen felbontásokat tud megjeleníteni?

SzaboZE

#680 Felhasználó inaktív   sza_to 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 15. 20:25

Idézet: aimar - Dátum: 2006. júl. 12., szerda - 21:11

A héten leveleztem Panasonic szervizessel és ott azt az infót kaptam, hogy ők már kipróbálták és képes a pana HDMI-je pc-ről érkező jelek  megjelenítésére. Ez nekem egy kicsit gázosan hangzott és megmondom őszintén baromira bizonytalan vagyok ezügyben. Érdeklődtem boltoknál is, ahol azt a választ kaptam, ha viszek DVI-HDMI kábelt, akkor kipróbálhatjuk. A gáz már csak ott van, hogy egy ilyen kábel speciel 7000 ft-nál kezdődik :reklamacio: .

Ezt jó lenne tudni, hogy hogyan is van.  Nekem az a félelmem van hogy így nem biztos hogy megjelenik 1366*768-as felbontás. De akinek lesz valamilyen infója megoszthatná. Sajnos nekem sincs dvi-hdmi kábelem.

Téma megosztása:

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.