Idézet: jocy - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 2:34
1-2 gyors kérdés:
-mi a különbség a SAMSUNG LCD tvknél az R71 illetve az R72 típusok között (az árukat leszámítva:)?
-melyik típus az újabb kivitel?
-mit jelent, illetve mit nem jelent a számok utáni 'B' jelölés?
Én is Samu-kat nézegetem, és az R71-es fajtát egészen pontosan, ahogy néztem csak dizájn-beli különbség van R72-höz képest, viszont az ára mégis alacsonyabb az utóbbinak - tehát az is lehetséges, hogy tévedek
A kiszemelt:
LE26R71
Gépre lenne kötve, és azon "tv"-znék (mármint a gépről, nem a gagyi upc-re gondolok)
Van benne 1 tuner, szal a PIP-et mondjuk úgy lehetne használni, hogy tv+számítógép kombináció. (nekem tökéletesen megfelel, sőt lehet nemis használnám)
Állítólag igen szép a képe, ezt még sajna nem sikerült élőben megtapasztalnom, de még vásárlás odébb van, előtte mindenképpen lesz egy nagyobb boltba vizit.
Gépre kötésről: sima VGA kábelen lehetséges, ha jól értelmezem - talán nem is lesz olyan rossz a képe - remélem

A felbontásokról: elvileg 1366x768, gépről ezt meg lehet hajtani simán? (gondolom natívban lenne a legjobb a képe neki..) De mi van, ha én egy 1280x720-as videt teszek ki rá: kinyújtja v. nemér ki a széléig? Ez még érdekelne hogy is működik..