HWSW Informatikai Kerekasztal: LCD-TV Ami monitornak is használható - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LCD-TV Ami monitornak is használható Ki mit tesztelt nézett már meg :) Értékeld a témát: -----

#841 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 23. 11:36

Menuben a beallitasok kozott valaszd a PC-t majd az automatikus beallitast.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#842 Felhasználó inaktív   Yocee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 23. 19:10

köszi!!

ezt már próbáltam, és akkor nem ment, de most igen..
It's not bug, it's future.

#843 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 28. 14:57

Most nézegetem a Samsung 940MW-t (vásárlás előtt)!
Ez nem egy LCD-TV ami monitornak is használható, hanem egy Monitor amit TVnek is használhatok!

Felbontás: 1440×900 (16:10)
Kérdés: Ha játékok a monitoron hogy fognak kinézni (szét lesz húzva, vagy két oldalt fekete sáv)?
Vannak olyan programok, mint a CyberLink Power Director, amik csak 4:3 arányvan méretezhetőek át, ezek hogy fognak megjelenni?

#844 Felhasználó inaktív   Attila 007 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 31. 18:00

Sziasztok, nekem egy JVC LCD tvm van LT-32E70BU és a VGA m egy ASUS V9999 Ultra DELUXE 2 db DVI kimenettel. Eddig egy samsung tv le32t51 est használtam PC hez meg xbox360 hoz, és az lenne a kérdésem hogy a samsunghoz vettem egy dvt to vga átalakitót és tökéletesen müködött rajta a pc képernyő, a JVC nél meg csak 1024X768 ban jeleniti meg a képet. A kérdésem az lenne hogy ha veszek egy Dvi to Hdmi átalakitót és azt kötöm be a JVC tvbe(mert ezen már nem dvi hanem hdmi van) akkor vajon képes lesz a képernyő felbontás nagyobban és szebben megjelenni? Válaszokat előre is köszönöm.

#845 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 18:39

Idézet: Attila 007 - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 19:00

A kérdésem az lenne hogy ha veszek egy Dvi to Hdmi átalakitót és azt kötöm be a JVC tvbe(mert ezen már nem dvi hanem hdmi van) akkor vajon képes lesz a képernyő felbontás nagyobban és szebben megjelenni?

Mit ír erről a JVC kézikönyve?
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#846 Felhasználó inaktív   Attila 007 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 19:04

Idézet: Teaway - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 18:39

Mit ír erről a JVC kézikönyve?

A pcre 1024X768 at d-subon, de a másikról nemir semmit csak annyit hogy csatlakoztatható hdmi készülékek.

#847 Felhasználó inaktív   --== SzaboZE ==-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 21:46

Idézet: Attila 007 - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 18:00

Sziasztok, nekem egy JVC LCD tvm van LT-32E70BU és a VGA m egy ASUS V9999 Ultra DELUXE 2 db DVI kimenettel. Eddig egy samsung tv le32t51 est használtam PC hez meg xbox360 hoz, és az lenne a kérdésem hogy a samsunghoz vettem egy dvt to vga átalakitót és tökéletesen müködött rajta a pc képernyő, a JVC nél meg csak 1024X768 ban jeleniti meg a képet. A kérdésem az lenne hogy ha veszek egy Dvi to Hdmi átalakitót és azt kötöm be a JVC tvbe(mert ezen már nem dvi hanem hdmi van) akkor vajon képes lesz a képernyő felbontás nagyobban és szebben megjelenni? Válaszokat előre is köszönöm.

Ha DSUBon nem megy, akkor HDMI-n méginkább nem tud nagyobb felbontást.

#848 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 22:53

Van egy Samsung 940MW tv-m. A Gépemben geforce fx 5200 erőlködik (D-sub+DVI+S-video/128MB). Az a nagy helyzet, hogy nem megy DVI-D-n, pedig DVI-D dual link kábelem van!

#849 Felhasználó inaktív   Attila 007 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 23:36

Idézet: --== SzaboZE ==-- - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 21:46

Ha DSUBon nem megy, akkor HDMI-n méginkább nem tud nagyobb felbontást.

Köszi a választ, kiraktam vgan 1280X768 ra, ez megfelel nekem, csak a másik két tvm meg tudja, érdekesek ezek a tvk, lassan azt kezdem hinni olyanok mint a mobilok, mindegyikből hiányzik valami, de olyan hogy minden egyben jó legyen olyan nincs, erről tudnék mesélni...nah jóéjt

#850 Felhasználó inaktív   Decado 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 18:27

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Mi a különbség a Samsung 32R72B és a BX (azaz a Bordeaux) modellek között?
Technikai paraméterekben eltérést nem találtam, az utóbbi mégis sokkal drágább. Mi indokolja ezt az árkülönbözetet?

Ezen modellek és az LG 32LB1R az amik közül döntenem kéne. Melyikük alkalmasabb számítógépmonitornak (elsősorban játszani, másodsorban filmet nézni). Február 10körül szeretném megvenni a készüléket.
Hosszú távra szánom ezt a monitort, szeretnék jól dönteni :)
Never fade away!

#851 Felhasználó inaktív   --== SzaboZE ==-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 20:37

Idézet: Decado - Dátum: 2007. febr. 3., szombat - 18:27

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Mi a különbség a Samsung 32R72B és a BX (azaz a Bordeaux) modellek között?
Technikai paraméterekben eltérést nem találtam, az utóbbi mégis sokkal drágább. Mi indokolja ezt az árkülönbözetet?

Ezen modellek és az LG 32LB1R az amik közül döntenem kéne. Melyikük alkalmasabb számítógépmonitornak (elsősorban játszani, másodsorban filmet nézni). Február 10körül szeretném megvenni a készüléket.
Hosszú távra szánom ezt a monitort, szeretnék jól dönteni :)

Ami biztos, hogy az LB1R hdmi-n is tutira tudja az 1360x768-at. Én pl ezért választottam :)
A Samsungnak állítólag szebb a TV képe, viszont pl az LB1R-ben ott a dupla tuner.

SzaboZE

#852 Felhasználó inaktív   Picc 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 05. 13:17

Monitornak akarnék én is 1 lcd tv-t. A monitorom 19es samsung SM920n és meg vagyok vele elégedve. gondoltam maradok a márkánál. kinéztem a Samsung LE-32R72B típusu 81cm-s tv-t. de ahhog olvasgattam a hozzá szólásokat , nem is tudom, elbizonytalanodtam. várok vele 1 kicsit. meg szerintem nyárra lemennek az árak. mindenkinek ezt tanácsolom. ha még jó a régi monitorja ne ruházzon be. várjon 1 kicsit.

#853 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 19:34

Sziasztok!

Gyors valasz kene, mert holnapi vasarlas eselyes mar csak a vasarlasra, utana bye-bye Pest...

MIlyen 32"-es LCD TV-t erdemes venni most ami jo arban van es persze a TV is jo? Tehat ar/minoseg arany.

Kineztunk egy Panasonic TX32LE60-at ez olyan 200e huf korul van. Szal ilyen arkategoriaban kene gondolkozni.

AKinek van otlete az legyszi szoljon, es ha megmondja a konkret vasarlasi helyet akkor az megjobb lenne!
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#854 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 19:39

kozben en is keresgelek es folyamatosan spammelem a topicot :)

pl innen melyik 32"-es LCD-t ajanlanatok? link

vagy inkabb Samsung teren kene keresgelni?

Kulonben filmezesre/TV-zesre es X360-ra lesz hasznalva leginkabb [PC-re nem nagyon]
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#855 Felhasználó inaktív   --== SzaboZE ==-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 21:49

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 19:34

Sziasztok!

Gyors valasz kene, mert holnapi vasarlas eselyes mar csak a vasarlasra, utana bye-bye Pest...

MIlyen 32"-es LCD TV-t erdemes venni most ami jo arban van es persze a TV is jo? Tehat ar/minoseg arany.

Kineztunk egy Panasonic TX32LE60-at ez olyan 200e huf korul van. Szal ilyen arkategoriaban kene gondolkozni.

AKinek van otlete az legyszi szoljon, es ha megmondja a konkret vasarlasi helyet akkor az megjobb lenne!

Hát a pana nem túl erős LCD fronton... Samsung, LG, ezekből is találsz bőven ennyiért és jelenleg szerintem ők a legjobbak ár/teljesítményben.

SzaboZE

#856 Felhasználó inaktív   --== SzaboZE ==-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 21:51

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 19:39

kozben en is keresgelek es folyamatosan spammelem a topicot :)

pl innen melyik 32"-es LCD-t ajanlanatok? ...

Ezek közül egyiket se venném, nem véletlen akciósak :D Érdekes hogy pl LG32LC2R nem akciósan 199.000 ugyanitt.

Szerkesztette: --== SzaboZE ==-- 2007. 02. 07. 21:54 -kor

#857 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 23:07

van meg egy kis bokkeno... a szelessege max 80cm lehet, maskepp nem fer be a szekrenybe :D
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#858 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 18:04

na faterom vegul Samsungot vett, kivancsi vagyok hogyan fog beferni a 91cm szelessegu TV a 80cm szeles TV-s szekrenybe :D
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#859 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 18:40

Idézet: Kenoby - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 22:53

Nah meg is vettem a Samsung LE 27S71B tv-t, amit sajnos holnap viszünk is vissza ugyanis nem lehet bekapcsolni a ketyerét.  :confused: Igy hát sajnos nem örülhetek még.  :mad:

Micsoda meglepetes a ma vasarolt 32"-es Samsung sem volt hajlando megindulni.  :think:  Nem tudom pontosan a modeljet de asszem az EW-ben volt vasarolva. Meg szerencse hogy faterom Pesten kiprobalta meg mielott elindult volna vele haza... most irany megint a bolt...
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#860 Felhasználó inaktív   aquila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 19:33

Sziasztok,

Most készülök venni Samsunk LCD TV-t, kicsit döntésképtelen vagyok.
Van három modell amik között vacilálok, 32M71B , 37R72B , 37S71B .
Fogalmam sincs melyik lenne a legjobb választás, figyelembe véve azt hogy vajon nem érné-e meg jobban valami kisebbet venni??? Mert ugye, adott területen ugyanannyi pixel van és ez a terület minnél nagyobb a pixelek is annál nagyobbak. Következésképpen egy kisebb TV élesebb képet ad.
Viszont képességek terén talán a nagyobb LCD-k a nyerők. Igazáből nem sok különbséget látok e három tipus között. Jó lenne tudni mit jelent az M , R , és az S jelzés...

Téma megosztása:

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.