Idézet: Csokis - Dátum: 2007. okt. 11., csütörtök - 10:41
Ilyen esetben
mindig a német Samsung oldalt kell elsőnek felkeresni!

Nem tudtam, hogy itt az a mérvadó.

Pedig általában a global/uk oldal után a második amit megnézek. De itt előbb kérdeztem mint gondolkodtam volna. Illetve rákerestem google-n samsung.com r88-ra, de nem sokat jót adott ki.
Egyébként azért nézelődök, mert kezd elegem lenni a standby sípolásból.
A PC kép is hullámozgat néha nagyon finoman. Kipróbáltam egy másik kábellel (persze nem 10k-s, Acer TFT mellé adták.), ugyanaz. Kísérletezgetni meg nincs kedvem, 10k-ért inkább HDMI kábelt vennék mint ehhez VGA-t. Ja és a lassú reakciót is unom.
LG LC41 pedig elég olcsó, szerintem kb. 0-ban ki tudnám cserélni rá.
HDMI, ISP, 5ms panel. Remélhetőleg nem sípol és talán jobb a távirányító/kezelés. De ezt majd kipróbálom valahol.
Viszont nincs pip.
Az R8x-ben meg van pip, HDMI, és hátha nem sípol, bár eddig nem jó a Samsung tapasztalatom.

De marad a ratyi kezelés, az gondolom ugyanaz mint R72-őn, plussz valszeg jókora ráfizetés lenne a csere.
Na mind1, még töprengek. Első lépésben kipróbálok egy LG-t kezelhetőségre.
Idézet: Csokis - Dátum: 2007. okt. 11., csütörtök - 10:43
A három közül természetesen az LG.

A Philips-et semmiképpen se vedd és nem csak erre a típúsra gondoltam!

A három közül LG. A Samsung S gyengébb széria tudásra, a Philipseknél pedig tudtommal nincs 1:1 pixel mapping HDMI-n keresztül, VGA bemenete meg nincs is, ha jól látom?

Így nem lehet PC-ről natív felbontásban hajtani.
De képminőségben nem tudom mi a gond a Philipsekkel. Igaz, nem olvastam róla semmit, de az MM-ben egyszer láttam egymás mellett R7x Samsungot, LG-ket és egy Philipset (igaz 230k körüli kategória volt). A Philipsnek nagyon szép képe volt. Ami azon egy ágas bokor volt az a másik kettőn egy homályos paca.

Plussz mintha tényleg működött volna vmi AA-szerű, kevesebb volt a rece.
(Vagy az egyiken DVD a másikon HD film ment?
)