HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#1041 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 21. 14:29

Idézet: Coppermine - Dátum: 2006. ápr. 21., péntek - 15:16

ju nó.. ződ, gyep, dzsoja, stb.. :cool: hjó csak vitz vót :p

-C0pp3rM!n3-

Csak nem elkezdtel kerteszkedni? Nagyon a gyepen jar az eszed...  :o ej ej... nem lesz jo vege  :Đ
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#1042 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 21. 14:32

Idézet: Sniper - Dátum: 2006. ápr. 21., péntek - 13:29

Csak nem elkezdtel kerteszkedni? Nagyon a gyepen jar az eszed...  :o ej ej... nem lesz jo vege  :Đ

gyep jah, kint a kert...az.. hú ezért sem szeretek hazamenni 7végén, lehet nekiállni kertészkedni... bár szerencsére most a 7végéket nem éppen otthon töltöm :p

-C0pp3rM!n3-

#1043 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 21. 15:14

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 21., péntek - 15:10

Sorry... olyan csajjal nem akarok lenni...

(Majd ha idosebb leszek lehet mashogy fogom gondolni... de jelenleg nincs semmi mas lelohasztobb, minthogy a baratnombol elobujjon a "k.rva" barmilyen aprocska mertekben is... az elozovel hasonlo okok miatt szakitottam... ez van, tovabbra is tartom azt, hogy nem vagyok macso gyerek de nem is akarok az lenni plusz olyan csaj sem kell akinek macso kell, vagy elojohet belole a k.rva)

A "k.rva" -t nem annyira pejorativan ertettem, mint ahogy szerintem elert hozzad...

Jo pihit! ;) (nah ezeket a jarulekos b@romsagokat utalom a repulo utakba... 3 ora ut, 4 ora b@romkodas)

#1044 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 21. 15:20

Kerteszkedesrol csak annyit, akit ismerek/ismertem, az egy kivetelevel vagy sulyos depresszioval kezelik oket, vagy meghalt, az egy kivetel meg kivetelesen eros onkontrollal, es intelligenciaval rendelkezik...

#1045 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 21. 15:20

En sem szo szerint ertettem, en amolyan macso csavo csaj megfelelore gondoltam... a bevallalos vagany csajszi. Nade mind1... ha ez lenne a legnagyobb gondom, usse kavics bele egyeznek.

Pihi az meglesz thx, de elotte meg melozni kell!:) A pihi az, hogy benezek ide olvasgatni. :D
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1046 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 22. 11:55

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 21., péntek - 14:20

En sem szo szerint ertettem, en amolyan macso csavo csaj megfelelore gondoltam... a bevallalos vagany csajszi. Nade mind1... ha ez lenne a legnagyobb gondom, usse kavics bele egyeznek.

Pihi az meglesz thx, de elotte meg melozni kell!:) A pihi az, hogy benezek ide olvasgatni. :D

ezt pont most tapasztaltam meg.. mármint a különbséget - ilyen szempontból bnőm homlokegyenest ellentéte az exemnek. De ennek így van rendjén :cool:

Jó pihit  ;)

-C0pp3rM!n3-

#1047 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 22. 14:24

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 21., péntek - 13:34

Ez igaz. Szerintem is tobbet er valami, ha kevesszer kapja az ember. Jobban ertekeli. Ha minden nap mondogatnam, hogy igy meg ugy szeretem szerintem gyorsan belefanyalodna. :D
(A szerelmes dolog is igaz... en Ot pl szeretem ugy kenyeztetni... de ha nem Orola van szo akkor inkabb a "terjunk a targyra" mentalitas van... ha nincs szerelem, akkor valahogy nincsmeg az onzetlenseg sem, a szeretgetes, kedveskedes... akkor marad a WebShark szeru hozza allas... persze azert messze nem annyira szelsosegesen. :p A mar emlitett volt osztalytarsnommel is jobban bantam -1 buli volt az egesz- mint amennyit megerdemel... de ez van. Nem lehet mindenki gaz macso'.)

Idézet

WebShark szeru hozza allas

Mi ?? Mi ?? mit jelent fejtsd ki....

kedves vagyok a nőmmel, amenyire csak lehet és gyengéd , a lehetőségekhez képest mindent megadok neki. Világ körüli útra nem tudom vinni.

neked mi esett le bocs??

Ma a párom megkért hogy vegyek neki fagyit :

munkából meglógtam, tilosban parkoltam, nyitott ajtó, vissza városban 100 al !
hogy ne olvadjon el... tök potyára .... de azért megvolt a jószándék...

Igen elismerem sokat kb 2 évet görcsöltem: mert a 2 dolog együtt (szex szerelem) -főleg az utóbbi- hiányzott .
Ha azért lelkis voltam igen igaz, most kb. 2 hónapja járunk ez jó időszak már, a barátnőmmel elviseljük/toleráljuk egymás botlásait hibáit- nem vetjük egymás szemére. Ő jön hozzám mert  nekem csodát kell tennem azon a munkahelyen ahol "dolgozom" ---lehetetlen dolgot : vendéget szerezni májusban---.

Nem vagyok és nem is akarok macsós lenni.

Kisfiús vagyok , ezt bizonyítja bárki aki ismer -fotóról-, nem tehetek róla, csak belül aztán van némi ösztön is.

Baj ?

#1048 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 22. 19:52

Idézet: WEbshark - Dátum: 2006. ápr. 22., szombat - 15:24

Baj ?

Nem.

Szerkesztette: Boba 2006. 04. 22. 19:55 -kor

#1049 Felhasználó inaktív   jazzkifli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 22. 20:20

Idézet: Merlot - Dátum: 2006. ápr. 21., péntek - 11:38

csatlakoznek... nekem egy orokkevalosagnak tunik... baratnom szerint nem tobb 1-2 percnel :D ... hat igen, van kulonbseg...

Úgyszintén csatlakozom  ;)
Kép

#1050 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 22. 22:27

Idézet: Vertigo - Dátum: 2006. ápr. 21., péntek - 11:18

azert termeszetesen egyet ertek avval, hogy azon kell lenni, hogy a partnerunk minel jobban erezze magat, es ne legyunk onzoek...

én asszondom m2en kell hogy élvezzék ...
aztán legyél nagyon odaadó

#1051 Felhasználó inaktív   Exemplary 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 08:56

Egy ma még nálunk nem igazán elfogadott téma:

Mi a véleményetek a melegekről, leszbikusokról?

Nekem volt több meleg kollégám is, az egyikről csak évek múlva derült ki, nem volt vele semmi gond, és volt a másik véglet is aki hivalkodott a "másságával", küldüzgette a mesztelen pasikat a kolléganőknek stb, na az azért elég gáz volt és ellenszenves.
Volt leszbikus osztálytársnőm, ő szerintem aranyos volt (voltak), vállalta (vállalták). (bár késöbb kirugták őket gondolom részben ezért, mert együtt repültek)

Szóval amíg nem hivalkodnak vele és nem nyomulnak rám (volt már rá példa  :eek: ) addig
nekem semmi gondom velük el is tudom fogadni, nem tartom betegségnek.

Szerkesztette: Exemplary 2006. 04. 25. 08:56 -kor

A karcmester! - MENTSD MEG ADATAIDAT! - Karcos, sérült CD, DVD lemez javítása akár 1 napos határidővel!
"Nem csupán a saját agyamat használom, hanem az összes kölcsönvehetőt is"
"Dolgozó, adófizető állampolgár vagyok. Én mikor leszek Hungarikum?"

#1052 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 09:00

egyik mostani albitársamnak volt kolesztársa 2 éven keresztül egy meleg srác. Semmi probléma nem volt vele, teljes mértékben elfogadták, hogy ő ilyen, és a srác is teljesen kultúrált volt. Viselkedésre elsőre nem tűnt fel nekem sem, mikor találkoztam vele, hogy meleg, de amikor rágyújtott, és ahogy tartotta a bagót, na ott azért levágtam.
Amíg ők kultúráltan viselkednek, addig mi is toleráljuk őket - bár én az egyneműek házasságát nagyon ellenzem.

-C0pp3rM!n3-

#1053 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 09:38

Igen van bajom veluk... az, hogy a leszbik alapbol kihagynak a bulibol! :D

De most komolyan fogalmazva engem pl a leszbikusok valahogy meg vonzanak is... ketto egymassal jatszo no szamomra erotikus.

A meleg pasikkal bajom igazandibol nincs, ha ezt nem hangoztatjak, es nem hivalkodo. Pl erdekes, hogy hollandiaban ahol nyiltan lattam setalgatni a meleg parokat felse tunt, hogy melegek hiszen olyan termeszetesseggel setaltak, hogy nem volt zavaro a latvanyuk. Ha hivalkodoan meleg, az viszont valoban zavaro.

#1054 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 10:05

Idézet: MisterY - Dátum: 2006. ápr. 21., péntek - 10:54

Olyan párokat ismerek, ahol az esti program a csajnak az, hogy tegye szét a lábát (szó szerint), és tűrje türelmesen, amíg a pasi végez. Olyanról viszont ritkán hallani, hogy a nő rendszeresen csak kihasználná a férfit, majd otthagyja kielégületlenül.

Persze más kérdés a webshark-féle szexuális elnyomás.  :rolleyes:

dehogy .. csaj mindent megtesz amit kell ilyenkor ...

de nézzétek  meg ide se tudok jutni még egy kis nyugis félórám sincs hogy megnézzem mi van itt
mert akkor hiszti van hogy nem vele vagyok az ágyban! noem sexelni csak  úgy ....

Idézet

Igen van bajom veluk... az, hogy a leszbik alapbol kihagynak a bulibol! biggrin_2.gif

De most komolyan fogalmazva engem pl a leszbikusok valahogy meg vonzanak is... ketto egymassal jatszo no szamomra erotikus.

A meleg pasikkal bajom igazandibol nincs, ha ezt nem hangoztatjak, es nem hivalkodo. Pl erdekes, hogy hollandiaban ahol nyiltan lattam setalgatni a meleg parokat felse tunt, hogy melegek hiszen olyan termeszetesseggel setaltak, hogy nem volt zavaro a latvanyuk. Ha hivalkodoan meleg, az viszont valoban zavaro.

:respect:  :respect:

#1055 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 10:10

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 25., kedd - 10:38

Igen van bajom veluk... az, hogy a leszbik alapbol kihagynak a bulibol! :D

Fújhatod az erotikát, ha egy leszbi párnak a közelébe se juthatsz. :rolleyes:
Persze a legtöbb férfi álmai között ott szerepel, hogy párja meghívja egyszer a legjobb barátnőjét is. De ez is csak addig tetszene neki, amíg ő is szerepet kapna mindebben, ha már kimaradna, akkor biztosan nem támogatná az ötletet.

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 25., kedd - 10:38

Sajnos nálunk is sokan vallják látszólag azt, hogy semmi bajuk a melegekkel, de ha meglátnak egy párt, neadjisten hozzájuk szól vagy ér, akkor már jön a "köcsögbuzihúzzáinnen!"

#1056 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 10:13

Idézet: MisterY - Dátum: 2006. ápr. 25., kedd - 10:10

De ez is csak addig tetszene neki, amíg ő is szerepet kapna mindebben, ha már kimaradna, akkor biztosan nem támogatná az ötletet.

Fenéket. Levan a gond, lehet borozni, filmet nézni, és aludni. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1057 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 10:23

Idézet: MisterY - Dátum: 2006. ápr. 25., kedd - 11:10

Fújhatod az erotikát, ha egy leszbi párnak a közelébe se juthatsz. :rolleyes:

Igen, irtam hogy nemvaloszinu, hogy bevennenek a buliba. :D

Idézet

Sajnos nálunk is sokan vallják látszólag azt, hogy semmi bajuk a melegekkel, de ha meglátnak egy párt, neadjisten hozzájuk szól vagy ér, akkor már jön a "köcsögbuzihúzzáinnen!"

Sajnos bizony vannak... nekem van meleg ismerosom 1-2 es remekul megvagyok veluk. Igen, hosszas ismeret utan mar leesik alapbol, hogy melegek de nem zavaro. Melegekkel sincs bajom, ameddig normalis melegek, nem a hivalkodo rozsaszin pacsirtak.

Idézet

from leslie:
Fenéket. Levan a gond, lehet borozni, filmet nézni, és aludni.

:nevet2:

#1058 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 10:26

Idézet: leslie - Dátum: 2006. ápr. 25., kedd - 11:13

Fenéket. Levan a gond, lehet borozni, filmet nézni, és aludni. :)

:nevet:  :nevet:

#1059 Felhasználó inaktív   Merlot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 10:50

Homoszexualitas - semmi bajom veluk... nyaraltunk Cipruson, karaoke bar, visitottam a mikrofonba, hogy knocking on the heavens door, aztan 2 sracnak ugy latszik bejott... mondjuk, volt bennem 1-2 legkor, ugyhogy en eszre sem vettem, hogy mivan... volt diszko is, aztan az egyik megjelenik 2 coctail-al a kezeben, a masik meg elkezd hullamozni mogottem (ezt utolag meselte a baratnom, mert hatul ugye nincs szemem) - en elvoltam foglalva, a cigarettapapir nyalazasaval (magam sodrom), a zene duborog, mondom nemertelek testver mert zaj van, de mingya meghekkelem ezt a cigit, aztan meghallgatlak, mit akarsz... en naivan... kozben magam ele a cigire koncentralas... az meg ott all a 2 cocktail-al ... aztan arra eszmelek, hogy odarobog a menyasszonyom atkarol nem vart hevesseggel, ebben a pillanatban kesz lett a cigi, de mire felneztem a cocktail-os csavo mar sehol, o meg szemrehanyoan nez, hogy mit csinaltam azzal a 2 fickoval... milyen 2(!) fickoval? ... aztan elmagyarazta, hogy o mit latott, amig en cigit sodortam - jot mulattam a dolgon...

Boba: akikre haragszol, mert kihagynak a bulibol, azok a biszexualis lanyok :)
... szerintem a leszbikus nok, attol leszbikusak, hogy le sem szarjak a ferfiakat.
'owz anyone out there meant to restecpa each otha, if you lot in'ere, don't even start restecpa-ing one anotha?
Blog

#1060 Felhasználó inaktív   Exemplary 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 11:42

Igazából nem tom van-e így érdelme a kérdésnek, de a nőkre is szokták mondani, hogy "buzik".
Most akkor, hogy van ez, fiúk melegek, lányok leszbik, a vegyes meg bisex,
a fent említett jelző is inkább csak összefoglaló név lenne....?  :rolleyes:

Én kérek elnézést Grécsi tanárúr  :cool:
A karcmester! - MENTSD MEG ADATAIDAT! - Karcos, sérült CD, DVD lemez javítása akár 1 napos határidővel!
"Nem csupán a saját agyamat használom, hanem az összes kölcsönvehetőt is"
"Dolgozó, adófizető állampolgár vagyok. Én mikor leszek Hungarikum?"

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »