HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#1061 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 25. 12:15

A biszex = nem biztos a dolgában :D

De szerintem a helyes szó a meleg és a homoszexuális. Ezek mindkettő nemre használatosak.
A buzi, leszbi inkább szleng.

#1062 Felhasználó inaktív   EeenasZ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 25. 16:01

Nekem van egy meleg barátom, 8 éve ismerem. Kb. 6 éve tudatosult benne, hogy a pasik iránt vonzódik. Most 32 éves, de már tizenéves kora óta szenvedett ezzel, mire elfogadta saját magát. (teljesen ki is borult akkor..)
Az ő barátságából kifolyólag, több meleg pasit is megismertem, akik egytől egyik jó fejek, nekem semmi gondom nincs velük. Sőt.. van, hogy jobban el tudok velük beszélgetni élet dolgairól, mint akármelyik barátnőmmel.

Szóval nekem bejönnek a meleg pasik, mint ahogy sok pasinak bejönnek a meleg nők.. ;)

#1063 Felhasználó inaktív   EeenasZ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 25. 16:05

Idézet: Exemplary - Dátum: 2006. ápr. 25., kedd - 11:42

Igazából nem tom van-e így érdelme a kérdésnek, de a nőkre is szokták mondani, hogy "buzik".
Most akkor, hogy van ez, fiúk melegek, lányok leszbik, a vegyes meg bisex,
a fent említett jelző is inkább csak összefoglaló név lenne....?  :rolleyes:

Leszbikus, meleg, homoszexuális, buzi stb..egyet jelent, ha férfiről ha nőről van szó:
Természetellenes szexuális vonzalom a saját nem iránt .
(csak vannak erre kevésbé szép jelzők.. lsd. buzi...)  :)

#1064 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 16:10

Szerintem sincs gond velük, de a felvonulásokat nem tudom mire vélni.
Erről a dologról egyenlőre erősen megoszlik a közvélemény, és az utcai felvonulások szerintem nem alkalmasak semmiféle tolerancia növelő hatása, sőt talán mégjobban megosztja a véleményeket.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#1065 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 17:22

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. ápr. 25., kedd - 17:10

Szerintem sincs gond velük, de a felvonulásokat nem tudom mire vélni.
Erről a dologról egyenlőre erősen megoszlik a közvélemény, és az utcai felvonulások szerintem nem alkalmasak semmiféle tolerancia növelő hatása, sőt talán mégjobban megosztja a véleményeket.

szerintem még a felvonulásokkal sem volna baj. miért ne mutathatnák meg magukat, harcolnhatnának a jogaikért - ami sztem nagyon is megalapozott  :( - inkább a felvonulás módja, az ami a legtöbb embert piszkálja, amit nagyon is megértek. csakhogy ezen a téren nem csak a melegek képesek kivetkőzni magukból... pl. a Budapest Fesztiválon a heterok is nagyon hasonlóan viselkenek, csak nincsenek szivárványszín lepedők...
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#1066 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 16:59

Én teljes mértékben tolerálom, de csak azokat, akik nem kürtölik szét magukról, meg nem játszák ezzel az eszüket. Volt egy csaj az évfolyamon egy másik osztályban. Róla mindenki tudta hogy leszbi, mert majdnemhogy ki is írta a hátára, hogy helo, leszbi vagyok. Főleg akkor telt be a pohár amikor nem akart rólam leszállni. Na ők szerintem ilyen tipikus divat-leszbik.

De aki tényleg normális, és szinte észrevehetetlen a mássága, az nem zavar engem. Miért is zavarna, hiszen semmi közöm ahhoz hogy neki milyen "szokásai" vannak. Meg ettől ő még ugyanolyan normális ember mint bárki más.

Igazából az ismerőseim között van egy srác, aki szerintem meleg, de nem tudjuk róla, mert sosem mondta, én meg nem fogom megkérdezni. De a stílusa, a mozdulatai elárulják, valamint hogy X éve nem láttuk nővel (pedig egész jól néz ki a srác) de még csak nem is beszélt senkiről. Szerintem ez ilyen nyílt titok, de attól még ugyanúgy bírja a fejét mindenki.

Én nem ítélem el őket, sőt. Ugyanolyanok mint mi, nincs velük semmi baj. Kivéve a "divatmelegekkel".
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#1067 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 17:32

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 17:59

Igazából az ismerőseim között van egy srác, aki szerintem meleg, de nem tudjuk róla, mert sosem mondta, én meg nem fogom megkérdezni. De a stílusa, a mozdulatai elárulják, valamint hogy X éve nem láttuk nővel (pedig egész jól néz ki a srác) de még csak nem is beszélt senkiről. Szerintem ez ilyen nyílt titok, de attól még ugyanúgy bírja a fejét mindenki.

Én nem ítélem el őket, sőt. Ugyanolyanok mint mi, nincs velük semmi baj. Kivéve a "divatmelegekkel".

Vékony vagyok, nőiesen mozgok néha, (láttad a fejemet ---nem buzis de ki tudja :))) )furcsa mozdulataim vannak, de nem vagyok (bár az ember vonzalma változhat ,,pl egy törés az életében..pl vagy elhagyja a felesége) meleg, sőt annyira látszik néha rajtam hogy megmozdulnak bennem az ösztönök/hormonok ( mostmár persze jól lehiggadtam, de azért még ott van az oroszlán belül) .
Lehet hogy nincs bátorsága nővel érintkeznie, vagy még kicsi a libidója.

Ha lenne kapcsolata nőkkel, hidd el előbb utóbb megtörténne az áttörés.

x évig nem láttak nővel együtt, x évig alig éltem nemi életet, x évig "majomcsapda" volt főleg.
(Bocs! tudom sokan nem viselik a nyíltságomat...)

16 évesen otthon kellett lennem legkésőbb 20:00 ára, diszkóba  nem mehetettem, aztán később meg már nem volt rá igényem-előtte is alig... 

Egyszer az osztálytársaimmal nyári szaktábor után lógtunk együtt és jöttek a csajok (mi 5 en voltunk ők kb 7-8 an és csinosak ..mai szemmel simán lefeküdtam volna velük, ha ők is akarják- egyesével!!! Jó ez csak vicc volt, :) ) hogy menjünk fürödni  (egyik sem osztálytársnő volt hanem valahonnan Tiszántúlról jöttek) 
na én közben ránéztem az órámra.. bocs de mennem kell haza (tényleg idő volt!)

MI jött le a többinek:
A .... fél a nőktől vagy buzi.....

ahhoz képest meg egyáltalán nem csak kicsit más a felfogása a dologról...

#1068 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 26. 18:35

Idézet: Exemplary - Dátum: 2006. ápr. 25., kedd - 9:56

Mi a véleményetek a melegekről, leszbikusokról?

Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot?

#1069 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 18:47

Idézet: blabla* - Dátum: 2006. ápr. 25., kedd - 18:22

szerintem még a felvonulásokkal sem volna baj. miért ne mutathatnák meg magukat, harcolnhatnának a jogaikért - ami sztem nagyon is megalapozott  :( - inkább a felvonulás módja, az ami a legtöbb embert piszkálja, amit nagyon is megértek. csakhogy ezen a téren nem csak a melegek képesek kivetkőzni magukból... pl. a Budapest Fesztiválon a heterok is nagyon hasonlóan viselkenek, csak nincsenek szivárványszín lepedők...

Elmondom mi a baj vele, az, hogy nulla eredménye van. Sőt talán még ront a helyzeten.
Szerintem az emberek szexualis beállítottságát nem az utcán, egy felvonuláson kell népszerűsíteni.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#1070 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 21:38

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 19:47

Elmondom mi a baj vele, az, hogy nulla eredménye van. Sőt talán még ront a helyzeten.
Szerintem az emberek szexualis beállítottságát nem az utcán, egy felvonuláson kell népszerűsíteni.

folytatás a Netmaster által belinkelt topikban:
https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=2...00#entry4020475

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#1071 Felhasználó inaktív   Exemplary 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 15:58

De nagy a csönd...

Nos akkor kérdezek:

Mi a véleményetek a szekszuális segédeszközökről, használtok, használtatok-e stb?

(korábban már volt érintve a téma, de hátha most jobban elmélyedünk a témában, mivel szerintem ma már jobban elfogadott dolgok ezek, hiszen már sok az ilyen jellegű bolt és az Otto katalógushoz is mellékelnek prosit.  :p )

Szerkesztette: Exemplary 2006. 05. 04. 16:00 -kor

A karcmester! - MENTSD MEG ADATAIDAT! - Karcos, sérült CD, DVD lemez javítása akár 1 napos határidővel!
"Nem csupán a saját agyamat használom, hanem az összes kölcsönvehetőt is"
"Dolgozó, adófizető állampolgár vagyok. Én mikor leszek Hungarikum?"

#1072 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 22:14

Idézet: Exemplary - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 16:58

Nos akkor kérdezek:

Hasznalni nem hasznalunk, nemvagyunk olyan regota egyutt... amit viszont sajat ego'm nem szeretne, hogyha a parom barmilyen mu"peniszt hasznalva... az minden bizonnyal nagy csorbat ejtene az onbecsulesemen. :(  (Az lehet, hogy hulyen hangzik, de ebben biztos vagyok, hogy valamilyen szinten osszetornek... ha mas jatekszert alkalmazna, lehet tetszene vagy ilyesmi, de akkor is bennem lenne a gondolat, hogy hopp, en nem vagyok eleg vagy valamit elrontok... de a mupenisztol padlot fognek.)

ui, nem akarok maradinak tunni, valahogy nekem igy jott le. Lehet, hogy egy hosszas parkapcsolat utan orulnek az ilyen dolgoknak, amik feltudjak dobni a mindennapokat.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1073 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 22:22

Idézet: Exemplary - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 16:58

De nagy a csönd...

Nos akkor kérdezek:

Mi a véleményetek a szekszuális segédeszközökről, használtok, használtatok-e stb?

Azért szűkítsük a lehetőségeket.. :)

Ugyanis egy csokipuding, vagy ananász, stb. is lehet "segédeszköz" .. ;)
Segíti az egyén magasabb izgalmi fokára való eljutását..  :Đ
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#1074 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 08:08

Idézet: Lenny - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 23:22

Pontosan így van, bármi lehet játékszer, az emberi fantázia határtalan.

- Kit nevezünk pajzának?
- Aki egy libatollal izgatja partnerét.
- És perverznek?
- Aki egy egész libával.
:D

#1075 Felhasználó inaktív   Exemplary 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 10:28

Idézet: Lenny - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 22:22

Szvsz ne szűkítsük, mert így kizárhatunk a kérdésből olyanokat akiknek pl. a tejszínhab is már annak számít, itt is igaz, hogy nem vagyunk egyformák...  :rolleyes:
A karcmester! - MENTSD MEG ADATAIDAT! - Karcos, sérült CD, DVD lemez javítása akár 1 napos határidővel!
"Nem csupán a saját agyamat használom, hanem az összes kölcsönvehetőt is"
"Dolgozó, adófizető állampolgár vagyok. Én mikor leszek Hungarikum?"

#1076 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 10:45

Idézet: Exemplary - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 11:28

Szvsz ne szűkítsük, mert így kizárhatunk a kérdésből olyanokat akiknek pl. a tejszínhab is már annak számít, itt is igaz, hogy nem vagyunk egyformák...  :rolleyes:

De te szterintem műanyag eszközökre gondoltál elsősorban..  :Đ

Én úgy vagyok vele, hogy az édes ételek mégjobban megédesítik az együttlétet. De akár a pezsgő is pezsdítő lehet bizonyos esetekben.

A műanyag eszközökre még szerencsére nincs szükségem... :)

(bár néha mikor kézzel csinálom a partneremnek, és mikor már totál bedurran az alkarom, akkor néha gondolk rá, hogy jó lenne egy mű.... ;) )
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#1077 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 11:18

Idézet: Lenny - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 23:22

Tejszínhab, jól olvadó csoki :)

#1078 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 11:18

Idézet: Boba - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 23:14

Hasznalni nem hasznalunk, nemvagyunk olyan regota egyutt... amit viszont sajat ego'm nem szeretne, hogyha a parom barmilyen mu"peniszt hasznalva... az minden bizonnyal nagy csorbat ejtene az onbecsulesemen. :(  (Az lehet, hogy hulyen hangzik, de ebben biztos vagyok, hogy valamilyen szinten osszetornek... ha mas jatekszert alkalmazna, lehet tetszene vagy ilyesmi, de akkor is bennem lenne a gondolat, hogy hopp, en nem vagyok eleg vagy valamit elrontok... de a mupenisztol padlot fognek.)

Nem olyan rossz az... pl egy szulinapi sztriptiz alkalmaval nagyon fel tudja korbacsolni a kedelyeket :)... es az egod sem csorbul (sot...) mikor a mutatvany vegen mar alig varja, hogy felredobhassa a "mu"szert mert kozel sem tudja potolni az "eredetit" ;) ...
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#1079 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 20:17

Idézet: Lenny - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 9:45

De te szterintem műanyag eszközökre gondoltál elsősorban..  :Đ

öcsike dömperjét kihagyjuk jó :D

-C0pp3rM!n3-

#1080 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 20:20

Idézet: Sniper - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 12:18

Nem olyan rossz az... pl egy szulinapi sztriptiz alkalmaval nagyon fel tudja korbacsolni a kedelyeket :)... es az egod sem csorbul (sot...) mikor a mutatvany vegen mar alig varja, hogy felredobhassa a "mu"szert mert kozel sem tudja potolni az "eredetit" ;) ...

előbb-utóbb minden részlet összeáll a jól sikerült szülinapi buliról  ;)

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.