HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#1181 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 09. 12:07

Idézet: Boba - Dátum: 2006. jún. 8., csütörtök - 21:00

Hat hmm... nagyon orulnek, ha csak supportrol lenne szo, viszont azthiszem a masik pasi oldalarol nem ez van baratnom fele. :mad:  Nagyon sok mindent megenged maganak, nagyon merges vagyok mar ra. Baratnom is sokat mesel rola... :(  :think: Tudom, hogy hulyen hangzik, de pasi letemre hatarozottan kezdek feltekeny lenni... azthiszem rafogok kerdezni baratnomnel. (elozo temakhoz hozzaszolva... annak sem orulnek, ha csajjal lenne valami, akar csak egy csok.)

A ferfi oldallal 90%osan egyetertek... volt egy osztalytarsnom, akit baratnak hittem majd felev mulva odaallt elem, hogy nem birja tovabb most vagy megcsokol vagy elmegy sirni.  :(  Elment sirni... azota a legjobb baratnom. Az egyetlen...

Én nem kérdeznék rá.

1. Ha van alapja, mit vársz, hogy bevallja?
2. Ha nincs alapja, akkor meg csak belelépsz a lelkébe, az se túl jó. Plusz tudni fogja kezelni a helyzetet nagyobb diplomáciai érzékkel, mint amire mi pasik bármikor is képesek leszünk.

Várj türelemmel, figyelj, lesznek látható halvány jelei, ha sejtéseidnek van alapja.

#1182 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 12:20

Idézet: Exemplary - Dátum: 2006. jún. 9., péntek - 12:42

Szvsz lány és fiú között akkor szokott "csak barátság" kialakulni ha a fiú meleg...  :cool:

Nem feltetlen ertek egyet :)

Gondolj bele: van olyan no ismerosod, aki irant nem erzel szexualis vonzalmat?... kell, hogy legyen :D nem hinnem, hogy minden not meg akarsz donteni, aki a kozeledben van ;) Ha mar van ilyen, akkor forditva is kell legyen... es miert ne lenne elkepzelheto, hogy pont ugyan igy erez ket ember a masik irant...

Persze nem mondom, valoban az az altalanos, hogy egyik oldal boritja a bilit, vagy magaba folytja amig kell...

... ha nincs igazam, akkor elgondolkodom a leanyzo ismeroseimen :D lehet mindegyik meg akar kapni?  :think: hmmmm  :Đ
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#1183 Felhasználó inaktív   Merlot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 12:31

Szvsz lány és fiú között akkor szokott "csak barátság" kialakulni ha a fiú meleg...  :cool:

Jah... leltaroztam, es az jott ki, hogy tenyleg meg akarok dugni minden not... de nem teszem ugye, mert van akaraterom :D
Fiu-lany baratsag nonszensz: Erosz vagy Amor hiteti el.
'owz anyone out there meant to restecpa each otha, if you lot in'ere, don't even start restecpa-ing one anotha?
Blog

#1184 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 20:12

Szerintem ez marhaság. Férfiszemmel.

Sőt, továbbmegyek: igazi barátság csak ellenneműeknél alakul ki. Férfi oldalról nézve.

Egy nő szexuális töltet nélkül sokkal jobban megismer-kiismer, mint bármely férfi barát. Mert nincsenek férfiak közt felállított sablonok kettőnk közt. Mert sokkal inkább hajlamos a férfi a nő előtt kinyílni, hisz tudja, hogy empátia terén többre számíthat. A barátság: érzelem egész mélyében. Nem beidegződések, szokások, társadalmi elvárások keretein belül működik. Teljesen egyedre szabott. És egy nő sokkal inkább alkalmas egyénként, minden + és - tulajdonságoddal együtt elfogadni, ezeket ismerve terelni, inspirálni, mint egy férfi.

Lehet vitázni, ellenérvet hozni, meggyőzni. Érdekes téma.

#1185 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 20:16

Lehet vitázni, de ez nagyrészt egyénfüggő...

#1186 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 20:20

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. jún. 9., péntek - 21:16

Lehet vitázni, de ez nagyrészt egyénfüggő...

Errol van szo... az alap kerdes az volt letezhet-e... a valasz ezekszerint igen, letezhet :)
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#1187 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 20:25

Idézet: Sniper - Dátum: 2006. jún. 9., péntek - 21:20

Errol van szo... az alap kerdes az volt letezhet-e... a valasz ezekszerint igen, letezhet :)

Létezhet, de én még nem, hogy nem tapasztaltam, de nem is láttam... pedig próbálkoztunk rendesen. Márpedig hiszem, ha látom. :)

Persze, barátságszerű dolgok kialakulnak, de azok közel sem azok...

Meow, én így gondolom. ;)

Szerkesztette: Carmaged 2006. 06. 09. 20:25 -kor

#1188 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 20:25

Elfogadom, egyénfüggő. Nincs rá egyértelmű definíció.  :respect:

Szerkesztette: !Rooland! 2006. 06. 09. 20:30 -kor

#1189 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 20:29

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. jún. 9., péntek - 21:25

Létezhet, de én még nem, hogy nem tapasztaltam, de nem is láttam... pedig próbálkoztunk rendesen. Márpedig hiszem, ha látom. :)

Persze, barátságszerű dolgok kialakulnak, de azok közel sem azok...

Meow, én így gondolom. ;)

Létezik.

Hiszi aki tudja, megtudja majd, aki egyszer tapasztalja.

Szubjektív tapasztalataimmal úgysem tudok racionális érveket hozni. De ebben a topicban tán nem is erről van szó.

#1190 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 12:32

Milyen esetben tekintessz egy nőre / férfira úgy, mint barát? Talán akkor, ha teljes mértékben úgy kezeled, mint egy barátot. Abban tényleg van valami, hogy egy nőnek (mint barátnak) sokkal szívesebben kiönti a szívét egy férfi, mint a legjobb barátainak / barátjának - amúgy ez elgondolkoztató, mert ezt én is tapasztaltam, és meg is lepett. Szerintem ez abból is fakad, hogy egy nő érzelmileg jóval "összetettebb", mint egy férfi (már elnézést :D) - így sokkal jobban tudja a helyzeteket megoldani, vagy segíteni / tanácsot adni, ha egy barátja "bajban" van - legyen az férfi, vagy nő.

-C0pp3rM!n3-

#1191 Felhasználó inaktív   Merlot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 20:09

Idézet: Coppermine - Dátum: 2006. jún. 10., szombat - 13:32

[..] Szerintem ez abból is fakad, hogy egy nő érzelmileg jóval "összetettebb", mint egy férfi (már elnézést :D) - így sokkal jobban tudja a helyzeteket megoldani, vagy segíteni / tanácsot adni, ha egy barátja "bajban" van - legyen az férfi, vagy nő.

-C0pp3rM!n3-

Ez nagy altalanossagban lehet, hogy igaz, de nem kizarolagosan... lehet ezert van keves baratom, de ok mind ferfiak. Es a mocsok nagy erzelmi osszetettseg egy adoot szint folott mar nem elony, hanem hatrany szvsz...

Merlot
'owz anyone out there meant to restecpa each otha, if you lot in'ere, don't even start restecpa-ing one anotha?
Blog

#1192 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 21:25

Sztem szimplan arrol van szo, hogy csaj elott nem szegyell megnyilni a pasi, a haverjai elott meg nemfog sulyos lelki gondokrol pofazni hanem sorozni, tv-t nezni fog meg mittudom en kik mit csinalnak.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1193 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 22:46

Idézet: !Rooland! - Dátum: 2006. jún. 9., péntek - 21:12

Szerintem ez marhaság. Férfiszemmel.

Sőt, továbbmegyek: igazi barátság csak ellenneműeknél alakul ki. Férfi oldalról nézve.

Egy nő szexuális töltet nélkül sokkal jobban megismer-kiismer, mint bármely férfi barát. Mert nincsenek férfiak közt felállított sablonok kettőnk közt. Mert sokkal inkább hajlamos a férfi a nő előtt kinyílni, hisz tudja, hogy empátia terén többre számíthat. A barátság: érzelem egész mélyében. Nem beidegződések, szokások, társadalmi elvárások keretein belül működik. Teljesen egyedre szabott. És egy nő sokkal inkább alkalmas egyénként, minden + és - tulajdonságoddal együtt elfogadni, ezeket ismerve terelni, inspirálni, mint egy férfi.

Lehet vitázni, ellenérvet hozni, meggyőzni. Érdekes téma.

Szerintem bizonyos szint után a barátok neme szinte teljesen mellékessé válik.
Ha még szexuálisan is vonzódik egymáshoz a két barát (kölcsönösen), az még egy plusz.
Wherever you go, go with all your heart.

#1194 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 22:49

Idézet: Boba - Dátum: 2006. jún. 10., szombat - 22:25

Sztem szimplan arrol van szo, hogy csaj elott nem szegyell megnyilni a pasi, a haverjai elott meg nemfog sulyos lelki gondokrol pofazni hanem sorozni, tv-t nezni fog meg mittudom en kik mit csinalnak.

Barátság igazából szerintem csak két ember között van. Csoportban ez már másképp működik. Hierarchia, stb.

#1195 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 22:50

Idézet: Merlot - Dátum: 2006. jún. 10., szombat - 21:09

Ez nagy altalanossagban lehet, hogy igaz, de nem kizarolagosan... lehet ezert van keves baratom, de ok mind ferfiak. Es a mocsok nagy erzelmi osszetettseg egy adoot szint folott mar nem elony, hanem hatrany szvsz...

Már hogy lenne hátrány... :)

#1196 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 06:01

Butaságnak tartom azt a véleményt, hogy a nők "érzelmileg összetettebbek", meg hogy a "férfiak inkább söröznek beszélgetés helyett".

Férfiban és nőben is vannak egyszerűbb és komplexebb személyiségek, a nők közös pletykálásai, ilyenkor mutatott látszólagos (!) őszinteségük egymás felé semmivel sem mélyebb dolog, mint egy focimeccsnézés. Mint ahogy azt is mítosznak tartom csupán, hogy a női lélek bonyolultabb, mint a férfi. Miért is lenne? A több "lelkizés" nem jelent nagyobb bonyolultságot, akkor jelentene, ha tényleg összetettebb érv- és motivációrendszer állna mögötte, mint az a férfiaknál szokásos. De egy nagy francokat összetettebb.

Női-férfi barátság "együttjárás" nélkül: szerintem ott lehetséges, ahol nincs (szexuális) vonzalom a két fél között, vagy valami miatt akadályoztatva van a kapcsolat formális kialakulása.
while (!sleep) sheep++;

#1197 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 12:35

szerintem azért mégis többrétű egy nő érzelmi világa, mint a férfiaké - ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy mi sivárabbak vagyunk belül még a Góbi-sivatagnál is, de azért mégis érzek egy csöppnyi "egyszerűséget" férfi oldalt (megint csak magamból indulok ki és a szeptemberben átélt "érzelmi" dolgokból).

-C0pp3rM!n3-

#1198 Felhasználó inaktív   Petyuritisz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 12. 23:19

Nekem pl. van egy nagyon jó gyerekkori haverom (férfi szintén), akivel teljesen bensőséges a kapcsolatunk. Mielőtt még nekiálltok poénkodni, pontosítok... Szóval bármilyen magánéleti-munkahelyi-nőügyekbeli problémát őszintén meg tudunk beszélni és segítünk is egymásnak. Ezek a dolgok teljesen köztünk maradnak és nem mondjuk el még egymás párjának sem, hogy ő vagy én épp milyen gondokkal-gondolatokkal-problémákkal küzd/küzdök. Szerintem ez tök jó. Bár az igaz, hogy ha bármelyikünk párja vagy még egy haver ott van, akkor ilyenekről nem dumálunk.

Férfi-nő barátság... létezik, de nálam csak addig szorosak ezek a dolgok, amíg nincs valaki az életemben. Úgymár nehéz kivitelezni, megmagyarázni. Pl. miért nem vele beszélem meg a gondjaim, stb. Szóval nekem marad ez a haver aki ott volt, ott van és ott is lesz... úgy tűnik ez tényleg egy életre szóló őszinte barátság.

#1199 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 08:14

Egyébként ez valóban hozzáállás kérdéese, van egy ismerősöm, aki úgyvan vele, hogy minek beszégessen egy lánnyal akitől nem akar semmit, ennek csak a régi ismerősök a kivételek...hm...érdekes szerintem.

Igazából engem nem kell meggyőzni, mert saját tapasztalat, hogy nekem van ellenkező nemű nagyon jó barátom, aki meg válltig állítja hogy nincs ilyen, az meg sem fogja tapasztalni
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#1200 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 11:24

Sziasztok!

Én is csatlakoznék ahhoz a táborhoz, aki igenis állítja hogy van férfi-nő közötti barátság. Korábban nem hittem benne, saját bőrömön "kellett" tapasztalnom. Mai napig sok lány barátom van, sokmindenről beszélgetek velük, akár személyesebb dolgokról is, de ez nem csak lányokkal van így. Megbíznak bennem, én is bennük, számíthatunk egymásra. Van közöttük akinek párja van, van aki szingli...
Jöttem, láttam, fagytam...
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.