Idézet: Boba - Dátum: 2006. jún. 8., csütörtök - 21:00
 Nagyon sok mindent megenged maganak, nagyon merges vagyok mar ra. Baratnom is sokat mesel rola...
  Nagyon sok mindent megenged maganak, nagyon merges vagyok mar ra. Baratnom is sokat mesel rola...  
   Tudom, hogy hulyen hangzik, de pasi letemre hatarozottan kezdek feltekeny lenni... azthiszem rafogok kerdezni baratnomnel. (elozo temakhoz hozzaszolva... annak sem orulnek, ha csajjal lenne valami, akar csak egy csok.)
 Tudom, hogy hulyen hangzik, de pasi letemre hatarozottan kezdek feltekeny lenni... azthiszem rafogok kerdezni baratnomnel. (elozo temakhoz hozzaszolva... annak sem orulnek, ha csajjal lenne valami, akar csak egy csok.)A ferfi oldallal 90%osan egyetertek... volt egy osztalytarsnom, akit baratnak hittem majd felev mulva odaallt elem, hogy nem birja tovabb most vagy megcsokol vagy elmegy sirni.
 Elment sirni... azota a legjobb baratnom. Az egyetlen...
  Elment sirni... azota a legjobb baratnom. Az egyetlen...Én nem kérdeznék rá.
1. Ha van alapja, mit vársz, hogy bevallja?
2. Ha nincs alapja, akkor meg csak belelépsz a lelkébe, az se túl jó. Plusz tudni fogja kezelni a helyzetet nagyobb diplomáciai érzékkel, mint amire mi pasik bármikor is képesek leszünk.
Várj türelemmel, figyelj, lesznek látható halvány jelei, ha sejtéseidnek van alapja.

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva.

nem hinnem, hogy minden not meg akarsz donteni, aki a kozeledben van
 nem hinnem, hogy minden not meg akarsz donteni, aki a kozeledben van  Ha mar van ilyen, akkor forditva is kell legyen... es miert ne lenne elkepzelheto, hogy pont ugyan igy erez ket ember a masik irant...
 Ha mar van ilyen, akkor forditva is kell legyen... es miert ne lenne elkepzelheto, hogy pont ugyan igy erez ket ember a masik irant...