HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 22. 10:39

Idézet: fram - Dátum: 2005. dec. 22., csütörtök - 10:25

Működhet-e jól, van-e hosszútávon jövője olyan kapcsolatnak, ahol 3 hónaponta, netán fél évente, urambocsá évente van intim szexuális kapcsolat a két fél között?

Sztem 60 éven felett tuti. :)

Megmondom őszintén, annyira le vagyok fáradva (edzés, meló), hogy nekem heti 2-3 elég is. :) Tudom, 31 évesen ez gáz, a bnőm szerint is, de ez van.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#22 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 22. 10:46

Hmmm... frammal kapcsolatos hozzaszolasokbol eszembe jutott egy kerdes... (lentebb megirom, csak elobb reflektalok az O altala felvetett topic -ra)

Kozbe azert fram kerdesehez hozzaszolva, szerintem az emberek nagy atlagat tekintve nem mukodokepes, leven nagyon keves ember elegszik meg platoi modon a szerelemmel... (itt is rend szerint kenyszerbol elegednek meg, konnyebb azt mondani, mint beismerni, hogy nincs ra "lehetosegem"...)

Szoval fram, igy hirnvedbol kiindulva azt kerdeznem Toled, hogy hol a fenebe lehet kapni okeydo "zoknit" (nem probaltam meg, ezt ajanlotta valaki), auch@nban ossze-vissza kuldozgettek (azt mondtak ott erdemes keresni),majd a papiriroszeres "neni", elkisert es segitett keresni, de nem volt, majd megnezette a rendelesi listaban, ott sem volt...

Szexshop -ok csak kommersz markakat tartanak, durex comfort neha szokott lenni a Ferencz krt. -i DM -ben, de az sem jo (igaz a mezeieknel egy hajszallal kenyelmesebb), gyogyszertarakban szinten csak kommersz van... Szoval van valami tipped, akar mas markaju ilyen plusszos valamire es, hogy hol lehet kapni?

#23 Felhasználó inaktív   kisködmön 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 12. 22. 12:26

Idézet: fram - Dátum: 2005. dec. 22., csütörtök - 10:25

Indítsunk egy lájtossal:

Működhet-e jól, van-e hosszútávon jövője olyan kapcsolatnak, ahol 3 hónaponta, netán fél évente, urambocsá évente van intim szexuális kapcsolat a két fél között?

Kérdezd a tengerészeket. Szerintem erre alapoztak.
A szakemberek jogos keserve, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyniok a haszontalan dolgokat.

#24 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 22. 12:35

Idézet: kisködmön - Dátum: 2005. dec. 22., csütörtök - 12:26

Kérdezd a tengerészeket. Szerintem erre alapoztak.

Na, ott azért elég meleg a helyzet. Meg a tengeri olajfuró tornyokon is gáz leejteni a szappant. :Đ

#25 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 22. 12:54

Van ennek a topicnak értelme? :D
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#26 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 22. 13:02

szex nélkül nincs kapcsolat... nekem nem az volt eddig a lényeg, de ugyanúgy fontos részét képezi a kapcsolatnak.. én szerettem a páromhoz bújni... és nem mindig szeretkezés lett a vége, de azért az nem rossz, ha az lesz...

szóval sztem havi, évi 1 nem elég... sokkal többet el lehet mondani a párodnak egy érintéssel, egy mozdulattal, mint szavakkal sztem...
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#27 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 22. 13:11

Idézet: leslie - Dátum: 2005. dec. 22., csütörtök - 12:35

Na, ott azért elég meleg a helyzet. Meg a tengeri olajfuró tornyokon is gáz leejteni a szappant. :Đ

Látszik, hogy soha a büdös életben nemhogy fúrótornyon nem jártál, de olyannal sem beszéltél olyasvalakivel, aki dolgozott ott. :)
Segond. Sztereotípia rulez.

#28 Felhasználó inaktív   Exemplary 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 22. 14:13

Idézet: fram - Dátum: 2005. dec. 22., csütörtök - 11:25

Az elözőekből felvetődőtt bennem az kérdés, hogy mi a helyzet ha a párodat a munkahelye kiküldetésbe küldi mondjuk 1 évre, akkor se bírod ki?
(Azért egy webkamera szóba jöhet, mint személyesebb kontaktus teremtő  :D )
Ismeretségi körömben már több ilyen volt, és a megkérdezettek állítása szerint nem volt könnyű, de kibírták csak "saját magunknak okozott örömmel", míg ha nem lett volna fix kapcsolatuk már "szexuális" (remélem most már jól írom  ;) ) kapcsolatba léptek volna valakivel.
Nektek mi a tapasztalatotok?
A karcmester! - MENTSD MEG ADATAIDAT! - Karcos, sérült CD, DVD lemez javítása akár 1 napos határidővel!
"Nem csupán a saját agyamat használom, hanem az összes kölcsönvehetőt is"
"Dolgozó, adófizető állampolgár vagyok. Én mikor leszek Hungarikum?"

#29 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 22. 14:28

Idézet: Exemplary - Dátum: 2005. dec. 22., csütörtök - 15:13

Az elözőekből felvetődőtt bennem az kérdés, hogy mi a helyzet ha a párodat a munkahelye kiküldetésbe küldi mondjuk 1 évre, akkor se bírod ki?
(Azért egy webkamera szóba jöhet, mint személyesebb kontaktus teremtő  :D )
Ismeretségi körömben már több ilyen volt, és a megkérdezettek állítása szerint nem volt könnyű, de kibírták csak "saját magunknak okozott örömmel", míg ha nem lett volna fix kapcsolatuk már "szexuális" (remélem most már jól írom  ;) ) kapcsolatba léptek volna valakivel.
Nektek mi a tapasztalatotok?

Ez sokban fugg attol, mennyi ideje tart a kapcsolat, mennyire hevesek meg az erzelmek...
Rengeteg par kikuldetes nelkul is ugy 10ev egyuttlet utan arrol panaszkodik, hogy a lang mar nem izzik, de megszoktak egymast, esetenkent felrelepesek is megeshetnek, melyek vagy megbocsathatoak, vagy nem!

Termeszetesen itt is vannak ellenpeldak, igaz sajnos eleg keves.

#30 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 22. 16:34

Én őszintén le merem írni:

volt olyan szexpartnerem, aki mindig panaszkodott, hogy ő most nem tud befogadni mert (halom indok: még érzékeny, szűk, attól fél hogy megjön, stb nincs kedve)....[szimplán nem akart dugni, nem vagyok rozmárméretű....   ]

Mint egy rossz qrva.... (bocs a töbi nőnek és a az örömlányoknak ...egy tök ismeretlennnel nekem férfiként sem lenne könnyű...., de vele azért mőr régóta volt mászkera...) 
az orált meg, hát ő nem akarja, nem tudja, szintén nincs kedve...
stb. de ő élvezte, ha ugyanezt megkapta tőlem, sőt mindig agyon volt kényeztetve...

A másik....duma a gyógykaparásról, hogy azért volt neki mert valami gyulladása volt ....(mitől volt vajon, nem e esetleg gyerek volt e az ? )

de ezt csak okulásul írom,(károgtam és sírtam eleget itt már ) mert a mostani partnerem gyökeres ellentéte ennek: bár kevés a tapasztalata, és bár ő sem tökéletes.
önzetlenségből 5* , és vica versa én is. Ja és megbízható... és persze ő is elment elsőre 4x.
Jó nem egy 50 kilós gizda, de nem is tehén, ...

A fönti csajról még annyit , hogy nagy szentfazék !!!amikor a templomban van. utána meg 8*   elmegy úgy hogy ... szóval mázlista.. sok nő irigykedne ha tudnák  hogy ennyi kijut valakinek ...
vagy bennem van/volt a csodaszer, hogy még most is ácsingózna a csaj utánam (mindennt megtettem hogy ne találkozzunk, ne kívánjam....)
A katolikusok között sok a képmutató egoista barom...

miért mentem bele ebbe a kissé sub helyzetbe??
nagyon szerelmes voltam bele, ő állítólag nem...(persze még nyúlt utánam  néha, ha hagytam volna...)

Jó akkor ideírom, jó ha ötször volt vele orgazmusom, (ő ennyire lesz*rta hogy nekem jó-e, rossz-e)

Szerkesztette: WEbshark 2005. 12. 22. 16:43 -kor

#31 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 22. 17:50

Idézet: Vertigo - Dátum: 2005. dec. 22., csütörtök - 10:46

Hmmm... frammal kapcsolatos hozzaszolasokbol eszembe jutott egy kerdes... (lentebb megirom, csak elobb reflektalok az O altala felvetett topic -ra)

Kozbe azert fram kerdesehez hozzaszolva, szerintem az emberek nagy atlagat tekintve nem mukodokepes, leven nagyon keves ember elegszik meg platoi modon a szerelemmel... (itt is rend szerint kenyszerbol elegednek meg, konnyebb azt mondani, mint beismerni, hogy nincs ra "lehetosegem"...)

Szoval fram, igy hirnvedbol kiindulva azt kerdeznem Toled, hogy hol a fenebe lehet kapni okeydo "zoknit" (nem probaltam meg, ezt ajanlotta valaki), auch@nban ossze-vissza kuldozgettek (azt mondtak ott erdemes keresni),majd a papiriroszeres "neni", elkisert es segitett keresni, de nem volt, majd megnezette a rendelesi listaban, ott sem volt...

Szexshop -ok csak kommersz markakat tartanak, durex comfort neha szokott lenni a Ferencz krt. -i DM -ben, de az sem jo (igaz a mezeieknel egy hajszallal kenyelmesebb), gyogyszertarakban szinten csak kommersz van... Szoval van valami tipped, akar mas markaju ilyen plusszos valamire es, hogy hol lehet kapni?

Hmmm, de ismerős ez nekem...

Én is végigjártam pár szex-shop-ot 2 városban is, hogy valami spéci óvszert találjak. Gondoltam meglepem vele a barátnőmet.

Akármelyik üzletbe mentem be, az eladó egyből jött éreztetni azt, hogy nekem nem kell zavarban lennem... Mivel nem voltam zavarban ez egy kicsit mókás volt, de mindjárt el is meséltem neki, hogy mit szeretnék.

Hát a kínálat (mindenhol) megegyezett a gyógyszertáréval. Semmi extra, a legszélsőségesebb gumi a málnaízű volt... Akkor minek a szex-shop? Szexfilmel és vibrátorral volt tele mindegyik...
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#32 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 22. 21:24

Mire jó az ízesített gumi? Még nem sikerült rájönnöm.  :think:

#33 Felhasználó inaktív   Exemplary 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 22. 22:04

Idézet: leslie - Dátum: 2005. dec. 22., csütörtök - 22:24

Bár nem volt ilyen írányú tapasztalatom (de nem itélem el azokat a fiúkat akiknek igen)
de én szerintem nem lehet rossz élmény, hogy ha a szádba veszed a felhúzot gumit nem azt az átható keserű ízt érzed a szádba...

De láttam már, hogy van még banános és más ízű is, illetve ami izlés dolga de szvsz jól nézett ki a teljesen fekete.  ;)

UI: más is észre vette már, hogy a beírás időpontja mindig +1 órával el van tolva...

Szerkesztette: Exemplary 2005. 12. 22. 22:12 -kor

A karcmester! - MENTSD MEG ADATAIDAT! - Karcos, sérült CD, DVD lemez javítása akár 1 napos határidővel!

#34 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 22. 22:23

Idézet: leslie - Dátum: 2005. dec. 22., csütörtök - 22:24

...hat asszem egyszer volt precedens arra hogy resztvegyek egy ilyen dologban

A holgy nem volt elragadtatva a malna iztol, es az en arckifejezesm sem a felszabadult elvezetet mutatta...

#35 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 22. 22:27

Idézet: Exemplary - Dátum: 2005. dec. 22., csütörtök - 22:04

Bár nem volt ilyen írányú tapasztalatom (de nem itélem el azokat a fiúkat akiknek igen)
de én szerintem nem lehet rossz élmény, hogy ha a szádba veszed a felhúzot gumit nem azt az átható keserű ízt érzed a szádba...

Én sem teszek celofánt a micsodájára, szal ácsi. Ilyen esetben rendelném a pizzát, majd mennék hazafele, esetleg bealudnék. :Đ

#36 Felhasználó inaktív   Exemplary 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 22. 22:28

Idézet: WEbshark - Dátum: 2005. dec. 22., csütörtök - 17:34

volt olyan szexpartnerem, aki mindig panaszkodott, hogy ő most nem tud befogadni mert (halom indok: még érzékeny, szűk, attól fél hogy megjön, stb nincs kedve)....[szimplán nem akart dugni, nem vagyok rozmárméretű....   ]

Mint egy rossz qrva.... (bocs a töbi nőnek és a az örömlányoknak ...egy tök ismeretlennnel nekem férfiként sem lenne könnyű...., de vele azért mőr régóta volt mászkera...) 
stb. de ő élvezte, ha ugyanezt megkapta tőlem, sőt mindig agyon volt kényeztetve...

A másik....duma a gyógykaparásról, hogy azért volt neki mert valami gyulladása volt ....(mitől volt vajon, nem e esetleg gyerek volt e az ? )

de ezt csak okulásul írom,(károgtam és sírtam eleget itt már ) mert a mostani partnerem gyökeres ellentéte ennek: bár kevés a tapasztalata, és bár ő sem tökéletes.
önzetlenségből 5* , és vica versa én is. Ja és megbízható... és persze ő is elment elsőre 4x.

A fönti csajról még annyit , hogy nagy szentfazék !!!amikor a templomban van. utána meg 8*   elmegy úgy hogy ... szóval mázlista.. sok nő irigykedne ha tudnák  hogy ennyi kijut valakinek ...
vagy bennem van/volt a csodaszer, hogy még most is ácsingózna a csaj utánam (mindennt megtettem hogy ne találkozzunk, ne kívánjam....)

nagyon szerelmes voltam bele, ő állítólag nem...(persze még nyúlt utánam  néha, ha hagytam volna...)

Jó akkor ideírom, jó ha ötször volt vele orgazmusom, (ő ennyire lesz*rta hogy nekem jó-e, rossz-e)

Így kívülállóként elolvasva elég "nem mindennapi" időszaka lehetett az életednek,
gondolom így visszatekintve sok tanulságos élettapasztalatot gyűjtöttél ez idő alatt.
Nekem a sokszor talán hasonló és egyéb tapasztalatok sokat segítettek abban, hogy kialakuljon
egy elképzelés bennem, milyen lány is az akivel le tudnám élni az életem...

#37 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 22. 22:35

Idézet: WEbshark - Dátum: 2005. dec. 22., csütörtök - 17:34

volt olyan szexpartnerem, aki mindig panaszkodott, hogy ő most nem tud befogadni mert (halom indok: még érzékeny, szűk, attól fél hogy megjön, stb nincs kedve)....[szimplán nem akart dugni, nem vagyok rozmárméretű.... ]

A fönti csajról még annyit , hogy nagy szentfazék !!!amikor a templomban van. utána meg 8* elmegy úgy hogy ... szóval mázlista.. sok nő irigykedne ha tudnák  hogy ennyi kijut valakinek ...

Hmmm...

Noknel azert joval tobb indok tud lenni, a szex elharitasara (soxor persze jogosan is)...
Speciel ilyen szempontbol az atlag pasi igenytelen (felall? no is akarja? durr bele!)
Engem speciel zavarnak ha korulmenyek nem idealisak (nem agyra es fedett helyre gondolok, hanem kolcsonos, izgalomra, ugy hogy nem korlatoznak olyan dolgok amiket az ember nem szeretne, persze neha pont az visz izgalmat, szoval gondolom erted...)

Az oralis dologgal viszont nem szabad megsertodni a nokre... Mint befogado, logikus hogy sokkal finnyasabb mi hatol bele... VOlt baratnom, aki addig nem preferalta, mig el nem jutott addig, hogy O "szerelmes", persze ezt a holgyek eloszeretettel tevesztik ossze a vaggyal, igy enyhitve a tarsadalom altal belejuk nevelt dolgot, hogy "kurva vagy, mert engedelmeskedtel a vagyaidnak!"...
Viszont speciel en sem allok ugy az oralis dolgokhoz, hogy "hat persze". En speciel nagyon keves nonek csinaltam (valahogy egy atlagos "punci" nekem egy nedves "huscafat", bocsi, nem kell belegondolni!), szoval akikkel en olyan kapcsdolatba kerulok, vagy kivetelesen szep, gusztusos a "puncijuk" (nem tul gyakori sajnos), vagy szoros erzelmi szalak kotnek hozzajuk, avagy mind2... (mondjuk nem is varom el, hogy viszont is csinaljak, leven ugy igazan nem tudnak mit kezdeni velem, jol esik meg minden, de hogy jo esetben felig bekapjak, meg nyalogatjak az nagyon nem hat meg, persze azert kellemes... szoval lehet konnyen nem varom el a dolgot...)

Nah mind1...
A gyogypakolasos dolog meg olyan, hogy a csajok eszmeletlenul konnyen faznak fel, es akkor nem atlatsoz a valadek, ami elegge illuziorombolo tud lenni... Egy kiadosabb felfazas/fertozes akar tobb honapig s elhuzodhat (lehet a tobbi haritasa is a csajnak, hogy kerulte a szexet Veled emiatt volt, ki tudja...)

Azert orulok, hogy talaltal egy egeszseges (kifogasoktol mentes), hozzadvalo partert, akivel jol erzed magad! (visoznt a korabbiakbol is tanultal gondolom...)

#38 Felhasználó inaktív   Exemplary 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 12. 22. 22:48

Amennyiben olvassa hölgyemény is a Topickot kérem nyilvánítson véleményt, hogy
objektívebben lássuk ezt a témát! ;-)  :respect:

#39 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 22. 23:08

Idézet: Exemplary - Dátum: 2005. dec. 22., csütörtök - 22:04

...
UI: más is észre vette már, hogy a beírás időpontja mindig +1 órával el van tolva...

:offtopic:
Beállítások->Fórum beállítások->Nyári időszámítás elől a pipát kivenni.

#40 Felhasználó inaktív   Exemplary 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 23. 09:44

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. dec. 22., csütörtök - 23:08

:offtopic:
Beállítások->Fórum beállítások->Nyári időszámítás elől a pipát kivenni.

Öhhhh, szóval köszi a help-t!  :respect:

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.