Idézet: WEbshark - Dátum: 2005. dec. 22., csütörtök - 17:34
Én őszintén le merem írni:
volt olyan szexpartnerem, aki mindig panaszkodott, hogy ő most nem tud befogadni mert (halom indok: még érzékeny, szűk, attól fél hogy megjön, stb nincs kedve)....[szimplán nem akart dugni, nem vagyok rozmárméretű.... ]
Mint egy rossz qrva.... (bocs a töbi nőnek és a az örömlányoknak ...egy tök ismeretlennnel nekem férfiként sem lenne könnyű...., de vele azért mőr régóta volt mászkera...)
az orált meg, hát ő nem akarja, nem tudja, szintén nincs kedve...
stb. de ő élvezte, ha ugyanezt megkapta tőlem, sőt mindig agyon volt kényeztetve...
A másik....duma a gyógykaparásról, hogy azért volt neki mert valami gyulladása volt ....(mitől volt vajon, nem e esetleg gyerek volt e az ? )
de ezt csak okulásul írom,(károgtam és sírtam eleget itt már ) mert a mostani partnerem gyökeres ellentéte ennek: bár kevés a tapasztalata, és bár ő sem tökéletes.
önzetlenségből 5* , és vica versa én is. Ja és megbízható... és persze ő is elment elsőre 4x.
Jó nem egy 50 kilós gizda, de nem is tehén, ...
A fönti csajról még annyit , hogy nagy szentfazék !!!amikor a templomban van. utána meg 8* elmegy úgy hogy ... szóval mázlista.. sok nő irigykedne ha tudnák hogy ennyi kijut valakinek ...
vagy bennem van/volt a csodaszer, hogy még most is ácsingózna a csaj utánam (mindennt megtettem hogy ne találkozzunk, ne kívánjam....)
A katolikusok között sok a képmutató egoista barom...
miért mentem bele ebbe a kissé sub helyzetbe??
nagyon szerelmes voltam bele, ő állítólag nem...(persze még nyúlt utánam néha, ha hagytam volna...)
Jó akkor ideírom, jó ha ötször volt vele orgazmusom, (ő ennyire lesz*rta hogy nekem jó-e, rossz-e)
Hmmm...
Noknel azert joval tobb indok tud lenni, a szex elharitasara (soxor persze jogosan is)...
Speciel ilyen szempontbol az atlag pasi igenytelen (felall? no is akarja? durr bele!)
Engem speciel zavarnak ha korulmenyek nem idealisak (nem agyra es fedett helyre gondolok, hanem kolcsonos, izgalomra, ugy hogy nem korlatoznak olyan dolgok amiket az ember nem szeretne, persze neha pont az visz izgalmat, szoval gondolom erted...)
Az oralis dologgal viszont nem szabad megsertodni a nokre... Mint befogado, logikus hogy sokkal finnyasabb mi hatol bele... VOlt baratnom, aki addig nem preferalta, mig el nem jutott addig, hogy O "szerelmes", persze ezt a holgyek eloszeretettel tevesztik ossze a vaggyal, igy enyhitve a tarsadalom altal belejuk nevelt dolgot, hogy "kurva vagy, mert engedelmeskedtel a vagyaidnak!"...
Viszont speciel en sem allok ugy az oralis dolgokhoz, hogy "hat persze". En speciel nagyon keves nonek csinaltam (valahogy egy atlagos "punci" nekem egy nedves "huscafat", bocsi, nem kell belegondolni!), szoval akikkel en olyan kapcsdolatba kerulok, vagy kivetelesen szep, gusztusos a "puncijuk" (nem tul gyakori sajnos), vagy szoros erzelmi szalak kotnek hozzajuk, avagy mind2... (mondjuk nem is varom el, hogy viszont is csinaljak, leven ugy igazan nem tudnak mit kezdeni velem, jol esik meg minden, de hogy jo esetben felig bekapjak, meg nyalogatjak az nagyon nem hat meg, persze azert kellemes... szoval lehet konnyen nem varom el a dolgot...)
Nah mind1...
A gyogypakolasos dolog meg olyan, hogy a csajok eszmeletlenul konnyen faznak fel, es akkor nem atlatsoz a valadek, ami elegge illuziorombolo tud lenni... Egy kiadosabb felfazas/fertozes akar tobb honapig s elhuzodhat (lehet a tobbi haritasa is a csajnak, hogy kerulte a szexet Veled emiatt volt, ki tudja...)
Azert orulok, hogy talaltal egy egeszseges (kifogasoktol mentes), hozzadvalo partert, akivel jol erzed magad! (visoznt a korabbiakbol is tanultal gondolom...)